Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Gaboman #7899 üzenetére
Értem én, de szerintem FPSértékeket 1.3mal szorozni még fejben sem nagy kihívás az itt jelenlévők többségének
Úgy meg mi értelme, ha csak feltételezés..
Amúgy tudod az a baj, hogy fejlettebb vasról beszélünk mint a GTX...
Hozzáteszem, magam is úgy gondolom, a driverek/optimalizációk beérésével a HD29esek idővel megmutatják mire képesek. Kérdés mikor.. -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ragnar_ #7893 üzenetére
Szeretnél látni egy összehasonlító táblázatot,hogyha igaz lenne a 30%-os gyorsulás mit kellene tudnia,a 2900XT-nek.
Egy hivatalos és megbízható teszoldal eredményeit vettem alapul és ehez adtam a +30%-ot,Vista 64bites rendszeren volt a tesz,tudjuk hogy a 2900-ott gyengébb.
Ha valakit érdekel akkor megcsinálom,és bekinkelem. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7895 üzenetére
Igen Very High AA/AF off és meseszép 1024x768-és jól megy!
Nézd meg a Crysis topickban ott vannak az eredmények róla,meg a képeim is! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7891 üzenetére
Igen,de miért is kérded ezt?
-
Speed®
titán
válasz
Motion_Blur #7891 üzenetére
Hát én még olyan mesét nem láttam, ami akadt volna
sry
-
Speed®
titán
Persze, vágom (haragszok is ezért..miért nem lehet a fullértéket megadni..abból %os terheltség alapján könnyedén számolhatna az egyszeri birka..).
50%os tuning 400as FSBt és 3.6GHzet jelent. Ha jó prociba nyúlok, 1.4 körül meglehet simán. Ki kell bírnia, ha kibírja, kap egy új ventit karácsonyra -
vazzz
őstag
válasz
greatchaos #7883 üzenetére
Akkor vegyél 88gt-t és hagyjál minket reménykedni
-
Gaboman
nagyúr
válasz
greatchaos #7883 üzenetére
Szerintem meg egy nagyon jó kártya,nekem is ASUS vagy és megy rajta minden mese szépen.
Mert miért is,hiszen a 38xx-as széria sem meröben másabb,hidd el ha ez nem fog igazán gyorsulni az sem. -
greatchaos
addikt
nem akarom leírni az amd-t, de mostanság rút idők járnak rá... saját tapasztalataimat is latva véve, az x2900xt (nekem asus stalkeres volt) nem végott földhö za teljeesítményét illetően, azóta már nincs is meg, sőt, sztem az új drivereket meg már nem is erre fogják a legjobban optimalizálni, függetlenül atól, hogy egy igen fiatal kártyáról van még azért szó.
-
Gaboman
nagyúr
Várjatok mát mit kell ezen még annyit rágcsálódni,semmit nem láttunk még a teljes driverből.
Az hogy egy béta teszt ezt mutatta,egy ki tudja milyen ismeretlen oldalon még semmit nem jelent,hidd el kijön a 38xx-as széria vele együtt az új driver és majd akkor tudjuk meg mire is képes a 2900 alatt.Nalátod lehet hogy még azért csak béta,a tejlesben meg a többiben is lehet hogy még jobb lesz.
-
Ragnar_
addikt
[link] Teszt Catalyst 7.11 béta driverrel. Nem sokminden változott. Valószínűleg már az új 3800-asokra optimalizált a driver
-
Speed®
titán
Okés, gondolom a válasz hiányában evidens, hogy kidőltem
Nem szeressem a folyamatos 12 órát
Már 2 hónapja
Szóval ja, írtam én is alább, hogy az enyém csak 30A ha mindkét ágon húzva van, ez ugye elviekben esetben áganként 180Wot jelent. (Bár mindig is azon gondolkodtam, hogy nem-e jelenthet ez más arányt is, tehát pl. 220W+140W is 30A..).
Na mindegy, tételezzük fel, hogy "csak" 180W jut a quadnak. Ennyi simán elég kell legyen 1.35Vhoz is szvsz, mivel alap TPD 95W. Aztán kitudja..
Nem vágyok agyatlan tuningra, benchelés céljából összehozok egy 50%os CPU/MEM/VGA OCt, aztán visszaállok szépen 25%kra mindennel. Azt sem azért, mert olyannyira szükség lesz rá, csak a tudatért, hogy "tuningos" a gép -
lala1234
csendes tag
Ma sikerült tesztelni egy Sapphire 2900GT 256Mb-s kártyát.
3dmark2006 minden default,proci is alapon.
[link] -
Terondal
csendes tag
szia
Én úgy oldottam meg a dolgot hogy vettem egy 550-es corsair tápot azon van 8 pines átalakitó.
Üdv Terondal -
AMD_ok
őstag
Mikor jön már az új driver????
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Barkácsoltam 6 pines átalakítóból 2 pineset és azt dugtam bele a másik 6 pines mellé a 8 pines helyre. nem megy az overclock CCC-ben. 2900 PRO@XT, már újra is telepítettem.
Ötlet? Előre is köszi!
By.: Johnny
-
arpi6k
addikt
válasz
banderasz77 #7846 üzenetére
Ezt most mivel kapcsolatban írtad?
-
banderasz77
addikt
Úgy látszik a Driverrel kapcsolatos hírek amit hallottam akkor nem kacsa volt, már akkor meg is erősítették. Azért elég kemény világban élünk látjátok??? És mi mehet még itt, amiről nem tudunk!!!
-
banderasz77
addikt
Nekem 820/2000-en megy alap venti beállításokkal. Annyi, hogy a hátához is tettem egy sima házventit, ami kicsit tolja neki a levegőt a GPU-ra és a fekete borírás alatt is átsüvít egy kicsit.. Így a venti 44%-on kavar és nem megy fentebb a GPU 70-72 foknál full terhelésnél. Mondjuk nekem csak 10/7-et megy folyamatosan.
-
-
Speed®
titán
Egy ágon elméletileg 264Wot tudott az 500asod. Elméletileg ugye. És elméletileg a Quad étvágya közel lehet ehhez 1.5+Von. Nálam max 1.35öt fog kapni, úgy nem hinném, hogy nagy dráma lenne, 180W körül tippelem ilyetén feszelve.
Persze ott van a mérleg másik serpenyőjében a nem kicsit éhes Pro is..
Hát majd kiderül, erre nincs jobb módszer mint a kipróba ugye.Qka Nix füst, just performance
-
Speed®
titán
2x20A 12Von..együttes max 35A. Csak elég lesz...3Gt ahogy nézegettem a G0ásokokat, alapfesz alatt is elképzelhetőnek tartom...de 1.3 körül tuti.
Jó lenne vmi komolyabb táp, de a jobb modulárisak aranyárban vannak.
Passzívakat már felejthetem, max vizes táp jöhet, aranyár szintén..ejh. -
Speed®
titán
Nem lehet antituning, olyan kártya nálam még nem járt.
X800GTO2 35% OC, X1800GTO 50+% OC, X1900GT Rev.2 50+% MEM OC..
79GS is volt, azt nem használtam csak ~fél napig. Nem tetszett, ződ vót750 elég lesz, Q6600 is csak 3Gn lesz járatva. Szeretem a csendet, rámegyek a passzív vízre. Csak előtte kiállatkodom magam..
Tápügyileg félek..van itthon a másik gépben egy Liberty 400W, remélem bírja a Q@3G/Pro@750 párost. Zenre rá sem merem kötni majd őket -
Speed®
titán
Memót nem akarom 2G felett járatni, felesleges, nincs sávszélhiány (125GB/s..).
GPUnak ha szükséges lesz, megoldom a +fesztTermészetesen nem állandó üzemben lenne így használva, 750MHzen fog járni 24/7ben.
Mit gondoltok erről a blokkról? CM Glacier 600. Amíg nem lesz Quad, csak ez fogja fűteni a duálradis (2x12"venti) vizesbagázst a masinámban.
Az még kérdés, lesz-e elég olcsón valami finom G0 számomra is a Ph!iacon.. -
Speed®
titán
válasz
Gaboman #7822 üzenetére
A lepényhal meg elsőre
Én egyre inkább biztos vagyok benne, hogy a lehető legjobban döntöttem, mikor lecsaptam a 2900Prora. 50ért jobbat s szebbet nem vehettem volna.
A 8800GTk zömét visszahívják, az új HD38asok jó ha utolérik az alap 29XTt.
És ugye a 2900Pro "levizelve" nem kicsit fog megugrani tuningban.Én 900/2000ben bízok vízzel 50 fok körül tartva a karit, szerintetek esélyes?
(6+8PIN tápoldalról meglészen) -
Soak
veterán
válasz
Gaboman #7818 üzenetére
Kicsit mese ize van, de reméljük a legjobbakat
szerk : Az AMD a tegnapi napon - késő este - bejelentette, november 8-án érkezik a 7.11-es Catalyst, mely jelentős teljesítménynövekedést fog elérni DirectX10-ben, Unreal Engine 3-ban, CryEngine 2-ben, ChromeEngine 2/3/4 -ben és 2900XT videókártyákon, Windows Vista rendszer alatt MINDEN játékalkalmazásban 14,8% fölötti teljesítménynövekedést érünk el.
He?
-
rento
őstag
Meséljetek kinek h megy a crysis, mert nekem 1440x900-ba minden high-on a 2. pálya, 1-2részen játszhatatlan.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #7813 üzenetére
Reméljük hogy igaz és tényleg azért késik pár napot,jó lenne hozzá már egy jól megcsinált driver.
+30-50% fuhhh de jó lenne. -
arpi6k
addikt
Nagy a csend az új meghajtó körül... Ilyentájban már kint szokott lenni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Tuco Ramirez #7808 üzenetére
Persze, hogy lesz az még olcsóbb is a 3000-k miatt.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gyuri27 #7807 üzenetére
"Nekünk tehát marad a reménykedés, hátha globálissá fajul az R600-as kártyák árainak mélyrepülése."
Más választásuk nem is lesz, ha el akarják adni a "régi" 2900GT/Pro/XT karikat. Mondjuk még a 2900XT-nél írt akciós 280$-os ár is több, mint amennyibe várhatóan a 3870 kerülni fog.
-
Gyuri27
félisten
-
Gaboman
nagyúr
Hopssz,valamiért 3xnyomta be a hozzászólásomat.
Ezer bocsánat mindenkitöl nem direkt volt. -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #7799 üzenetére
Csináltam egy,két Crysis képet a topickjában,hát elég szép very high beállításnál.
1024x768-ben tökéletesen játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest