Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7494 üzenetére
A hang nekem nem szokott szaggatni. XP-n vagy Vistan?
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7493 üzenetére
Nem olyan biztos az. Ha használt egy alkatrész - a tápom - akkor a felét már buktam is , szal több lenne az a táp azért. Pl. FSP Epsilon 800W ATX/EATX tápegység - 42k
Szal én is azt mondom , ha a crysist veszem alapul akkor a 2900XT bukta.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Foxmulder89 #7492 üzenetére
Az addig oke , de ha elindítom akkor egy dos ablak és kész. Nem fut le a teszt.
-
mergal
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #7493 üzenetére
Villanyszámla???
Ha valaki kivasal nálatok egy héten 1-2x az többet fogyaszt mint a géped egy hét alatt.
-
ez_meg_emaz
őstag
Más: Nektek a Crysis nem csinált 1x-1x olyat hogy pár mp-re beszaggatott/megállt a kép és szaggatott a hang is aztán meg ment tovább rendesen? Ezt olyan 5-10percenként 1x-1x bedobja nálam. driver még csak a 7.9
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Ragnar_ #7484 üzenetére
15k-t dobsz a mostani tápod értékére és megvan kb az a táp ami kelleni fog CF-hez (csak hasraütésre mondtam 15-öt). Szal majdnem ugyanott vagy mintha (tegnap - ha..ha
) vettél volna 2900xt-t. Mondjuk az uj táp árát megsporoltad.
De hogy én két ien fenevadat cf-be kössek. Biztos 2x annyit fog enni a gép mint eddig és a villanyszámla se lesz kissebb(elég sokat fizetün igy is). Szal hosszutávon (vill számla) megint csak én járok jobban. 60 alatt meg nem adom el a karim nyugi bele. És lesz is aki megveszi.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Ragnar_ #7486 üzenetére
Hát nem sokkal ehet kevesebbet, mint egy XT (csak alul van feszelve), de abban teljesen egyetértek, hogy egy 500-as táp biztos nem bírja el a CF-et ezekkel a kártyákkal
Az ajánlás 850 W-ról szól a dobozon, mondjuk sztem annyi nem kell, mert egy kártyára is 550 W-ot ajánlanak, az enyém meg 400-as, és még egy kis tuning is belefér, 3 vinyó, dvd, tv tuner, hangkari, 4 mem -
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7480 üzenetére
Én azért várok még vele. most már úgy sem lehet normális áron eladni , aki meg úgy dönt , hogy CF-t használ annak megéri majd megvenni amikor már csak kb. 50k-t ér.(holnap
) Meg addig jöhet egy csodadriver
és hopp, fut a Crysis 50FPS-el.
-
AMD_ok
őstag
És mit szólnátok, ha venne az ember még egy karit, hót olcsón, aztán CF-be nyomni? Szerintetek?
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7471 üzenetére
Én kb. 1 hónapja vettem az XT-met , de ha akkor 8800GTS-t vettem volna kb. ugyanannyiért akkor azért kicsit lehet , hogy én is be lennék kattanva
Viszont Crysis alatt gyenge a 2900XT.
Szerencsére az UE3 egész jól fut a karin.
-
mergal
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #7473 üzenetére
Valszeg sehogy azt nem is mondtam egy szóval se hogy ezzel a táppal.
Apropó crossfire-be nem fontos hogy két egyforma gyártótól legyen a kari ugye? Mert hát referencia karik. -
ez_meg_emaz
őstag
Csak azt felejtetted ki hogy mig 2900xt-t 100ért volt megjelenéskor kb, a 8800gt alapbol 50röl indul megjelenéskor. Szal ha egy 88gt-t alázo 50k-s kari jön senki nem fog anyázni, inkább örülni.
2900pro tulajoknak meg nemtom mi okuk lenne anyázni mert joval olcsobban vehették meg és kaptak egy 2900xt szintü karit. -
mergal
aktív tag
Ja és még mindig ki vagyok akadva az aprón
GTX 85k egy nap alatt -10k ment le az ára
(ez off volt)
-
keIdor
titán
-
RuSSY
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #7464 üzenetére
Hello gigabyte ip35ds3 e6750, de egyértelműen nem visszafogja valami hanem hibás a kép, villog ilyenek, olyan mintha driver hiba lenne, de ugye a 7.10 október 13-adikai, lehet az újabb már javítani fogja, de a sebesség akkor sem fog nőni, szerintem sokkal, pl dx9-be minden maxon minden bekapcsolva 80-100fps, dx10-be lesz monjduk 15, nagyon gondolkozok egy 8800gt-be, mert torony magasan veri mindenbe
-
RuSSY
csendes tag
Hello
Szeretnék egy pár tapasztalatot kérni nekem is egy asus hd2900xt-m van olvasgattam itt vissza, abban egyetértünk, hogy a képe sokkal szebb telítettebb mint az nvidiának, de a 3d-s teljesítménye siralmas dx10-ben, lehet hogy én csinálok valamit rosszúl, de volt 1-2 hónapja 1-2 játék, azt mondtam nagyon friss, nem megy, majd kiforr, most felraktam a hellgate londont, lassú textúrahibás, villog, 10fps isszony, dx9 alatt semmi baja tökéletes, most akkor én vagyok a béna? Vagy tényleg ennyire gáz, olvasgattam teszteket, az nvidiák sem remekelnek még, de 20-30 fpsel elfutnak a dolgok...
-
mergal
aktív tag
Igaz! Kiváncsiságból megkérdeztem pár gtx-est hogy mennyiért számítaná be a 2900XT-m és durván 50k
Ahhoz képest hogy 4 hete adtam el az 1900GT-m 25k ba.... Pedig ez a kari "kicsit" más.
Ja meg az egyik azt mondja hogy 55-60 az új 8800GT, ehhez képest mennyit kérek a karimért. Gondoltam magamba hát van bajod neked is. -
arpi6k
addikt
Tényleg durva mi megy az aprón...
-
mergal
aktív tag
Na most aztán van választék a felsőkategóriás karikból aprón.
-
Balupapa
senior tag
elado az én karim is sajnos
-
Thrawn
félisten
-
XaraX
addikt
Valaki meg tudná adni a dos fájlok teljes elérési útját a bootolható pendrive létrehozásához?
-
Mr. Eko
csendes tag
Hali, lenne 1 "nagy" problémám. Öcsém gépén kipróbáltam az új ATI Sapphire HD 2900 Pro-t a 7.10-es driverrel.
Low-on csak a földet lehet látni, semmi fa, karaktert sem lehet látni.
Mediumon olyan, mint ha minden átlátszó lenne, de már látni bokrokat és a fegyveremet
Highon már majdnem tökéletes, de a fegyver középen átlátszó (lyukas).Mi lehet a gond? Driver, vagy az a gond hogy ATI? Hogy lehet megoldani? Kinek van még ati kártyája?
Előre is köszi
-
mergal
aktív tag
Hát úgy tűnik ez a 8800 Gt nem kamu. Odaverős!
-
Terondal
csendes tag
válasz
banderasz77 #7361 üzenetére
Böven elég én is olyat vettem
Egyébként én is féltem töle de olvastam hogy 2 db 2900 xt-t teszteltek egy 450-es corsairral és azt is vitte -
stuntmanmike
tag
Köszi a választ srácok!
Riszpekt
-
Balupapa
senior tag
Furdalt a kiváncsiság, vajon mennyire használja ki a procimat (%-ban kifejezve) a Crysis, f?leg úgy, hogy hangoztatták hogy a Quadot is kihasználja.
hát ennyire, látszik hogy minden más feladat le volt löve a feladat kezel?ben, és a ramot mégis megette, de a proci hasznáklat csak 30%? grat!
-
szacsee
nagyúr
Hát az X2 csipeget, mikor eladtam a konfigom (am2-es X2), akkor be volt dugva a fogyasztásmérő. Odalestem és leesett az állam, hogy az E2160-al evett 1,225V-on 2935Mhz-vel Idle 110W-ot, Load 160W-ot, az X2 meg vinfos alatt 160-at.
Hozzátéve azt, hogy most nincs VGA-m (S3 Trio) és a hangkarim eladtam, a jelenlegi konfigom monitorral 1,05V-on ketyegő Quazán eszik Idle 110W-ot Load 160-at.
Az intel ezek szerint mégis kevesebbet kajol.
Ja és minden mérésnél energiatakarékossági fícsörök ki voltak lőve ( QnQ, Eist, C1E). -
mergal
aktív tag
Nálam a 400W fsp-vel nincs gond. Nemsokára jön a C2D kofigom az kevesebbet eszik ugye?
-
Prés
tag
válasz
Foxmulder89 #7424 üzenetére
Júj, azok jó tápok voltak,
de nálam akkor is a Vargáné és a Társa volt a best. Az ecsém 320W- os volt, de csak 120-at adott le!
-
Prés
tag
válasz
Foxmulder89 #7421 üzenetére
2 megoldás van: -vagy restartól a gép, vagy nem adja le a kártya a megfelelő teljesítményt. akkor ott az utóbbi lehetett sztem.
-
Prés
tag
válasz
stuntmanmike #7414 üzenetére
(#7024)
Chieftec 450w-os táp nem bírta el az 2900pro-t. Teszt elindul, venti felpörög, gép restartól! -
banderasz77
addikt
válasz
Foxmulder89 #7417 üzenetére
Ezért is írtam, hogy tuning nélkül! Ha a proci és VGA is tuning áldozata lesz, ilyen konfignál 500 minőségi Watt elkél majd!
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
banderasz77 #7416 üzenetére
Ha a proci sincs tuningolva akkor igen, más kérdés hogy az nem lesz elég az XT-nek
-
banderasz77
addikt
válasz
Tuning nélkül szerintem vinni fogja.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Elég falánk jószág a 2900XT, speciel én nem bíznám rá
Egyébként ha teheted 2900Pro-t vegyél szerintem, mert az is XT csak alulfeszelt,órajelezett (na meg jóóval olcsóbb). Vagy megvárhatod az új ATi szériát és abból egyet, azokat biztos elbírja a tápod és még olcsóbb is lesz és minimum annyit tud mint ezek. -
stuntmanmike
tag
Hi mindeninek!
Mostanában tervezem lecserélni a jóöreg x700-as Radeonomat. Ha jól alakulnak a dolgok 2900xt lesz helyette. Amiért írok az az mert nem tudom hogy bírni fogja e a tápom (Zalman ZM360B-APS 360W [link])az új vga-t. Ami van: 2 vinyó, 4 ram, 1 odd, e6300 és egy tv tuner, de azt valszeg kiszedem majd.
-
Xelo
addikt
áhhh
attól nem kell tartanod. azzal se jött ki egynél több amit a Far Cry hajtotta.. az meg maga volt a Far Cry.. másik ilyen játékot nem vesznek meg az emberek, mert eredetin is csak 20fpsel menne, mint törtön, nincs így értelme. így is - úgy is játszhatatlan, és attól mert ilyen engine van valami alatt nem jelent jobb játékot. de el tudom képzelni pár év múlva..
-
Gyuri27
félisten
ATI/AMD HD 2900Pro – A várva várt válasz
ha volt már bocs. -
Xelo
addikt
válasz
tgulyas #7401 üzenetére
kijövünk egymással. 1280×1024 max MOHA, Bioshock, Counter-Strike Source, Day of Defeat Source, Team Fortress 2, Clive Barker's Jericho..
van pár software amit nem szeret, azokat ugyan arra való "más" cég termékeivel lehet helyettesíteni. már javították is rendesen, kezdetben letölt vagy 40 frissítést
-
botor
csendes tag
Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb liszensz eddig az Unreal 3 motorra ment ki (Vegas, Bioshock, UT3, természetesen, jövőre jön a BiA 3), és ez egy viszonlag jól optimalizált engine, emellett a Radeonok hagyományosan jól teljesítenek alatta.
Egyébként én három hete újítottam gépet, és HD 2900 PRO-t tettem bele. Legutóbbi komplett gépfrissítésem még 2003-ban volt, és akkor nagyjából ugyanúgy jártam, mint most, csak vga-gyártók tekintetében éppen fordított helyzet állt elő: egy akkor jónak számító Geforce3 Titanium köré szerveztem a gépet, ám nem sokkal később az ATi alaposan bemutatkozott a Radeon 9600-os szériával. Mégis, csak jó két év múlva cseréltem le a Geforce3-asomat Radeon 9600-osra, mivel addig semmi gondom nem volt vele. Akkor
viszont a Radeon 9600-ost használtan vettem, igen olcsón, és egészen tavaly év végéig tisztességesen kiszolgált.
Valahogy így fogok eljárni most is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest