Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ansell
tag
beneveztem én is egy PRO-ra.
3DM06 -
Gaboman
nagyúr
-
Soak
veterán
válasz
Achill3uS #6597 üzenetére
az egy dolog, azt simán birja, de elötte meg utánna is mintha fullra lenne terhelve... ne tudd meg mennyi volt a fej a végére :/ . MOndjuk 27 fok van most ,de akkor is
szerk : amugy meg most Nyugdíjassal dumáltunk és most jutott eszembe a pll mod, valamiért még nem csináltam meg
. Mingyárt megnézem
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
banderasz77 #6592 üzenetére
kompresszorral van hűtve Soak-nak, nem léggel nyugi
egyébként a Quad-ok ennyivel durvábban adnak 06-ban -
Soak
veterán
válasz
Gaboman #6589 üzenetére
jah, pff azt akartam linkelni , csak nem sikerült ugy látszik
szóval a helyes link 3dmark06 nem vagyok elégedett az SM scoreal mint mondtam
szerk : amugy az az érdekes ,hogy tegnap (vagy elötte) meg léggel 13,980-an lett. Driver érdekesn viselkedik ha állitgatom. a 7.9 gyorsabb benchmarkokban?
-
Soak
veterán
Jah azt nem is mondtam ,hogy a 2900-el megjavult a proci is . Már megfelelő pontokat kapok
szerk : az sm score-ok meg elég gyengusak. erre még nem jöttem rá ,hogy miért, valami driver basztatás lesz még itt
-
Soak
veterán
NA kicsit megkompiztam, csak keveset ment, . Itt egy 05 kép . proci 4,1 vga 830/2000 . Még van benne bőven csak nem volt többre időm . 26k a cél .
-
Gaboman
nagyúr
-
Ati007
őstag
kicsit tuningoltam és enyit értem el 3dmark06ban: 13659
821/2306
feljebb akkor rakom ha megjön a vizesblokk hozzá. -
Bagira01
veterán
Én már megsüketültem a kártyától(hd2900pro)
. 3dmark06 alatt 100%-n ment a venti a biztonság kedvéért, 820/2100Mhz-n de nem hiszem hogy még 1x bevállalom
-
aginor
veterán
Emlékezz az x1800gto-kra, azok is selejtes r520 magra épültek, és nem láttál olyan példányt amielyik ne ment volna 700MHz-en.
Itt is lehet hasonló a helyzet, elvégre kevesebb fogyasztó van benne, tehát kissebb a hibalehetőség, kevésbé melgszik, és kevesebbet is fogyaszt majd. Kérdés, hogy milyen nyákon lesz, és az mennyi feszt tud majd leadni stabilan.. -
Sárpac
nagyúr
Úgy vélem az elkövetkező fél évben nagyon meg kell nézni mit vesz az ember!
8800GTS GTX nagyon jó vétel volt több mint egy évig tartotta az árát!! -
Gaboman
nagyúr
A legnagyobb változást idáig a AW2 hozta,hát megdöbbentő hogy 150%-os is a sebességbeli külömbség ugyanolyan felbontásban!
-
Macka
veterán
Ezt láttuk már?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gaboman #6544 üzenetére
Úgylátom magadra vetted a "fél ország" problémáját. Semmi kritizáló szándék nem volt a kérdésemben, mindössze egészséges érdeklődés, amit totálisan félreértettél.
A nagyközönség előtt ezúton bocsánatodért esedezem, hogy meg mertem kérdezni éppen tőled (de mástól is megkérdezhettem volna, nem csak a te írásaidban találkoztam hasonlóakkal), az ország mely vidékén jellemző a túlzott ó használata
Bocs mégegyszer az érdeklődés miatt
-
Ragnar_
addikt
válasz
keszegduda #6548 üzenetére
Jah akkor alaplapot. Vagy biosfrissítéssel is megy az upgarde 2.0-ra. Esetleg van már most is PCIE-EXP. 2.0 Alaplap ?
-
Gaboman
nagyúr
Ohh bocs hogy nem vagyok tökéletes,tudod nem annyira a helyesírásra fektetem a hangsúlyt itt a fórumon!
De ha az téged zavar akkor bocsesz!
Szerintem ez nem helyesírási topick vagy te annak nézed?
Valakmikor t keverem azr-el,vagy vagy e- irok az a helyett.
Te biztos nagy zseni vagy soh nem hibázól! -
AtHoS
nagyúr
válasz
Gaboman #6533 üzenetére
Az azért nem
, de megakad a szemem a számomra kirívó íráshibákon, ami ugye a területi nyelvjárások miatt máshol nem biztos, hogy íráshiba, hanem ún. "területi adottság"
pl. hól, felóldani, bólt, külömben, de lehetne még sorolni. Mondjuk a különben elírása nemigazán területi sajátosság szerintem, de ez az egyik leggyakrabban elírt szó a fórumokon.
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Szerintetek lesz egyáltalán kapható a 2900gt?
Vajon az mit megy majd tuningban? A vpu elérheti a 900+ Mhz-et vajon? -
Gaboman
nagyúr
válasz
SzlobiG #6527 üzenetére
COD4-et néztem meg itt is a szokásos felbontásomban a legnagyobb tömegnél és heves harcban 4xAA mellett a minimum 25FPS,átlagban 35-50között megy.
Priviben valaki megírhatná nekem hogyan is kell a procimat húzni,mit hogyan kell beállítani,de +feszt nem akarok neki adni! -
Bagira01
veterán
Nincs valami használható att a hd2900pro-hoz
-
-
Gaboman
nagyúr
Bocs ha ezt nem fogalmaztam bele!
De sok proginál jó teljesített az X2-is amiben 1600x1200-ban is jól ment!
De igen voltak hibák is.
Amúgy kevés alá az X2 kb 5200+-ig és az is tuningban tudja csak kihajtani!
Nekem sem hajtja még most a Core2 2666Mhz-en ahoz húzni kell még hogy teljesen jó legyen! -
Macka
veterán
Érdemes 1 GB-s 2900 PRO-t venni? Vagy türelem, és 2950???
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gaboman #6504 üzenetére
Ebből a hozzászólásból igen sokan azt fogják leszűrni, hogy az X2 igencsak kevés a kártyához, pedig a gyorsulás eme extrém nagysága mindössze abból adódik, hogy az X2-es konfigodnál szoftver és/vagy lap probléma is közbejátszott. Ezt ugye csak visszaolvasással lehetne megtudni, ami a fórumozók több, mint 90%-ának nehezére esik.
Szerk.: Amúgy örülök, hogy az új konfig beváltotta a reményeidet -
Gaboman
nagyúr
Hát igen kellett,és az a jó hogy nagyon nagy tuning potenciál van benne,alapon is jó de majd próbálkozom a húzással!
Igaz csak a gyári hűtő van hozzá de gondolom azzal is meg lehet azért húzni.
Valaki priviben leírná pontosan mit is kell beállítanom hogy meg tudjam húzni? -
Gaboman
nagyúr
1600x1200
Szerintem nagyon jó és ez még csak alapórajel mindegyiknél (CPU,GPU)!
Az X2 configommal majdnem ennyit kaptam 1024x768-ban! -
Gaboman
nagyúr
-
Soak
veterán
Az auto fan controlnál rivában lehet ,ha igen hol modositani , a temp idő függvényt?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest