Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
leviske
üzenetére
Az R600 egy kényszermegoldás volt, és nincs is nagy piaca... nem várhatod tőlük, hogy azt részesítsék előnyben... egyébként a 2900XT is ugyanúgy megfog halni nagy felbontásnál... nem a sávszél kicsi, hanem ennyit bírnak a kártyák. Én tuti a hűvösebb, csendesebb kártyát venném 512bit inkább csak marketing.
-
keIdor
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
"A megjelenítést nézd főleg a Crysisnál mennyivel nagyobb köveket jelenít meg a 3870 mint a GT,ez is visszafoghatja a teljesítményét,szebb de lassabb!"
Tragédia hallod!
Biztos észreveszem játék közben, hogy kisebbek a kövek! 
Semmi bajom a 2900-el, de az, hogy nagyobbak a kövek, senkit nem fog érdekelni... egyébként a 38xx nagyon szimpi kari!
-
keIdor
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
De ez a teszt nem is arról szólt, hogy most x játék mennyivel megy jobban... (kompiból szerintem gondolhatná is az ember, na mind1...) itt a 3DMark a lényeg, hogy minnél több pontot tudjanak elérni! Nem is azt vizsgálta Soak és Achill3uS ezzel a tesztel, hogy érdemes-e befektetni CF-be... ez nem PH félre teszt volt.
-
keIdor
titán
válasz
Bagira01
üzenetére
Tudom, 320-as GTS-ért se adnék 40k-ért többet. Vannak érdekes árak, valahol a 640-es GTS még 110k, nem egy kiskernél láttam már ilyen árat. Szóval az egy dolog, hogy ki mennyiért árulja, inkább mi PH-sok legyünk észnél... minek 2900PRO 60k-ért mikor ott a 2x gyorsabb 8800GT?
Ráadásúl a 2900PRO melegszik is meg nagyon sokat fogyaszt...7900GTX meg 40k-ért rajtuk fog maradni... vagy találnak valami balekot.
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
banderasz77
üzenetére
Gyorsabb, de Overnek nincs értelme cserélni már GT-re... azért a pár %-ért szvsz felesleges...
Viszont aki most vesz VGA-t a PRO-t már érdemes elfelejteni inkább...
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Azonos áron (kb. 60k) nem kérdés, hogy 8800GT vagy 2900PRO vesz-e az ember... driverek/játékok nagyon az NV-nek kedveznek, csak látnék már egy Crysis tesztet

-
keIdor
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem hiába jön szerintem a Tripla és Quad SLi/CrossFire...
-
keIdor
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
PH teszt: csak tudod az a szomorú, hogy egyik se friss játék... persze hogy nincs benne Quad support... mi most itt CSAK az UT3 és Crysis demoról beszélünk!
X-bits labs is érdekes, mert a Supreme Commander pont az első Quad Core Supportos játék volt és ott alig gyorsúlt valamit... érdekes!
-
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
DX10.1?
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Tényleg az... 8900 viszont jobb név lenne neki, mert nem lesz akkora változás az architektúrában, hogy generációt váltsunk.

AMD-t se értem ezzek a HD3000-el...
-
-
keIdor
titán
Szerintem rosszúl mutatja, mert mindenkinél mást ír...
Ki kéne valakinek mérni multival! -
keIdor
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
Ezt a hozzászólást ne vedd bántásnak, mert nem szánom annak, de az ilyen híreket a DX10.1-es videókártyákhoz linkeld. Kirekt van ilyeneknek egy pletyka topic, ezt tartsuk tisztán! Egyébként a 768bit szerintem értelmetlenség lenne, ha már van Ringbus. Nvidiának meg sürgősen ki kéne találnia valamit arra, mert Crossbarral lehetetlen lenne 768 ill 1024bit-et csinálni! Nah OFF vége, folyt. a DX10.1 topicban...
-
keIdor
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
Micron D9 IC-set válassz már, Kingmax hulladék ram...

Roszabb, mint a GEIL
#6081: Nem a márkákkal van a baj, mondom P35-öt vegyél ne 965-öt...ASUS P5K, Gigabyte GA-P35-DS3-at vegyél! Ramból meg valami A-Data vagy SuperTalent T800-at! Jöhet még G.Skill, TeamGroup ha találsz olcsón. (Crucial sajnos drága
)Mod2: Vagy minimum valami Corsair vagy OCZ! (ProMOS IC-t kerűld!)
-
keIdor
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
Jah csak E6550-hez nagy FSB kell, amit nem biztos, hogy bírni is fog...
E6750 jobb választás a 8-as szorzó miatt!
DFi Infinity 965?
Viccelsz?
Valami P35-öt keress már...
Többi az nem rossz, bár ramból inkább ősembernél vásárolnék valami tutibbat... GEIL az nem az igazi... -
keIdor
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Szerintem azaz R600-nak a vége már.

RV670 fog majd feljebb is menni szvsz! -
keIdor
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Ramjaid meddig mennek? Mennek 2400MHz-en, mint Achinál?
(tudom nincs már szükség 150gb/s-nél nagyobb sávszélre, csak érdeklődöm)
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként mind a két kártya elég jó, tényleg csak a fogyasztás, melegedés a döntő...
Biztos észreveszem játék közben, hogy kisebbek a kövek! 

Ráadásúl a 2900PRO melegszik is meg nagyon sokat fogyaszt...

Annak még a Te R680-ad se lesz elég...