- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- borg25: Kórházi beszámoló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Attól függ, hogy milyen konfigod van, én is ezzel zaklattam mindenkit, mielőtt a PRO-t megvettem, és az én konfigom (proci húzva) elbírja a cuccot, tegnap tettem bele, de annak a tuningját már nem nagyon (847 MHz magórajelnél kiakad, és kiírja, hogy kevés a kraft a tápomban)
A tápom 400 w-os, konfigom adataimnál. Ehhez tudod hasonlítani, akarod húzni vagy sem, stb.
-
lordring
aktív tag
Nekem sokáig 320-s GTS volt, elsősorban a tv-kimenet miatt cseréltem, nem is csalódtam benne. A 2900PRO gyakorlatilag XT, csak levett órajellel és fesszel. Eddig a fórumokon nem láttam olyat, akinek ne vitte volna az XT órajelet gond nélkül, sőt. Az enyém 800/1000-n teljesen stabil, hiba és különösebb melegedés nélkül. TEljesítmény: nekem a 3dMark06-ban XT órajelen kb. 1000 ponttal kapott többet, mint a húzott GTS320. De az ennyira nem mérvadó. Bioshock és Airborne alatt mindkettő szépen ment, tehát ez alapján megint nem tudok mit mondani. Mindenestre a PH-s tesztek szerint a 640-s GTS-sel van egy szinten minimum, csak jóval olcsóbb. "A kipróbált tizenegy játékból hétszer megverte a vele egy árban lévő GeForce 8800 GTS 640 MB-ot, a 320 MB-os változatot még többször, és néhol a nagy GeForce 8800 GTX-et is megszorította, sőt akadt pár olyan eset is, amikor legyőzte."
Ez az XT-s teszt, de ugye a PRO az XT.
Szóval a 320-s GTS-nél sztm jobb vétel. Aztán hogy DX10 alatt élesben mit mutatnak, majd a Crysis alatt kiderül. Negatívum, hogy valamivel hangosabb 2d-ben is, 2d-ben meg jóval, és többet is eszik. Kb. ennyi jut eszembe. -
szacsee
nagyúr
Nem tudom, sztem 1 hónap múlva nálunk is elérhető lesz talán.
Csoportosítanom kell innen-onnan ide-oda lét és remélem összejön az ára.
Egy HIS-re benevezek.
Más:
Van 2 verzió sztem:
1. A His Limited edition azt takarja, hogy R600 GPU visszavett órajelekkel (a 2900 Pro pedig 256 bites lesz)
2. Minden kártya 512-bites lesz visszavett órajelekkel, ezt erősíti meg az is, hogy a Specifications fülnél a GPU-nál 2900Pro látható és nem más.
Majd kiderül de ha belövik az árát nem várok az 55nm-es csodára, hanem veszek egy ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy óra, két rendszer
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Motoros topic
- Parfüm topik
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest