Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Foxmulder89 #7297 üzenetére
Np. Amugy soha nem is emlitettem a pro-t
Vmiért nem tette offba az elözöt szerk utánHu basszus. Most olvasom a tesztet. Hát nagyon ütös lett az az nv kari
Ha jo áron lesz akkor kenterbe verheti ati terveit. Bár ha joltom nincs benne dx10.1 Mondjuk ez megint olyan mint a szürök a 2900xt-ben lehet nincs azaz uj szürés nv-ben de nem is kell mert nincs is mihez használni
Ati ujitásokkal akar elörébb jutni amint látom de ez mostanába nagyon nem jön be neki.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #7296 üzenetére
Jah bocs, csak úgy emlékeztem 2900pro-d van, mintha az is lett volna odaírva de lehet csak sok volt a sör tegnap
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Foxmulder89 #7279 üzenetére
[OFF]Nem nem huztam. Amugy szerintem félreértettél mert nekem nem alulfeszelt xt-m van hanem rendes 2900xt-m.(bár aláirom jobban jártam volna proval) Szal nem pro.
Igaz ami igaz szép lett. dx9-ben is elég szép. De ennek akkor is jobban kellene mennie....
Soak: ez tény de ezzel sokat nem mondtál. A lényeg hogy remélem szerinted se ez a normális.
mergal: Szerintem 110% hogy adnak ki vmien ati drivert a teljes crysis megjelenése után ami javit a dx10-en ha máson nem is. Márcsak nv miatt is. Ha nv netán kiadna vmit amitöl nv-n jobban menne. Miattunk már nem aggodnak hisz már fizetttünk
[/OFF]
HD3800
Remélem ezek már tényleg helyt állnak a megj. után fél évig min. Szal nem kell minden nagyobb név megjelnése után karit cserélni vagy uj atira várni min 5-6honapig. -
Gyuri27
félisten
-
bernyo
csendes tag
válasz
Foxmulder89 #7285 üzenetére
Hát, sajnos elég jól sikerült ez a 8800GT. Főleg ilyen árban.
-
P00By
nagyúr
8800 GT teszt(van benne 2900 XT azért linkeltem)
-
banderasz77
addikt
-
mergal
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #7277 üzenetére
Először én is fel voltam háborodva egy kicsit. Amint azonban láttam hogy nv karikon sem betyáros picit megnyugodtam.
Egyébként meg van még 20 akárhány nap a megjelenésig azalatt még sokmindent lehet csinálni. Gondolom nem csak ezen a fórumon van kiakadva mindenki, hanem mindenhol azt is gondolom hogy a sok negatív kritikára odafigyelnek a játék felelősei.
Ha meg nem akkor még az is lehetséges hogy majd jön valami ati driver (bár sztem ez annyira nem lesz esélyes pl. amibe azt írják majd hogy Crysis dx10 50% gyorsabb) Bár lehet ezt írják majd de nem lesz semmi javulás. -
Gaboman
nagyúr
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Nem kell very high-re rakni meg baromi magas felbontásba és megvan oldva
Ha még nem húztad esetleg azt is megteheted, elvégre ezek XT-k csak alulvannak feszelve, egyébként meg szerintem medium-high teljesen megfelelő beállítás.
Néhány játék még annak a szintjét is megirigyelné grafikailag.. -
Soak
veterán
válasz
IJ.
-
ez_meg_emaz
őstag
De pont ez az amit nem tudok elfogadni. Mivel pont ezért vettem ien karit. Nehogy azt mond hogy szerinted ez igy teljesen normális. Nem mondom tényleg hasonlit az obli helyzetéhez meg volt már ien. De nem is gyakori és nem is normális az tuti.
Miaz hogy kiadok egy játékot de majd a 2-3honap mulva megjelnö karin megy jol...
Kibaszott biznisz
-
rento
őstag
Crysis Benchmark:
1440x900, very high, 2900pro, e6600, minden alapon: 11fpsszép
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Foxmulder89 #7271 üzenetére
Megmondom neked őszintén engem inkább az ilyen stilusú gamek kötnek le igazán,ez olyasmi mint a Dark Messiah csak csodálatos köntösbe bújtatva.
Project Offset képek
Videó
+Videó -
---Lasali---
Közösségépítő
Uff
Köszi mindenkitől aki lefuttatta!
Soak bocsi hogy nem vettem észre -
Gaboman
nagyúr
válasz
Foxmulder89 #7269 üzenetére
Te nem érted mit írtam le,nem azzal van gondom hogy milyen időben játszódik!
Azzal hogy szarul van mególdva hogy halom lőszert pazarólsz egy emberre.
Nagyon sz@r!!!! -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Gaboman #7267 üzenetére
Speciel én is jobban szeretem ha egy játéknak nem csak a grafikája, hanem maga a játék is valóságszerű, reális de azért kell olyan is ami nem az. UT3-nak sincs sok köze a valósághoz még is jó játék, tudom más kategória
Ez meg a jövőben (?) játszódik, aztán nano ruha meg minden sz@rság van benne szóval szvsz jókis game lessz a full -
Gaboman
nagyúr
Hiába az a gyönyörű látvány,nekem magában az nem tetszik hogy egy valag lőszert kell elpazarólni egy emberre hogy kifeküdjön!
Tehát nem csak a grafikán múlik a dolog,ez már nagyon rossz pont nekem ennél a gamnél.
Úgy kellene lennie mint a GRAW2-ben egy lövés és kész valósághű,itt belekensz egy tárat,nagyon béna!
Nekem ennyi elég is volt belőle,ha a teljesben is így lesz már hanyagolom is! -
Soak
veterán
válasz
ez_meg_emaz #7264 üzenetére
mondtam már ,hogy a dx10-es 99.9%át dx9 alatt is előcsalod.
És ez sem néz ki rosszul gyengébb kártyákon.... csak ha mindent ugy irnának meg ,hogy gyengébb kártyákon is jol fut akkor még quake3na mindenki nagyban. El kell fogadni ,hogy ezt is csak a következő csucskártyák fogják normálisan vinni
a benchmark a játék könyvtárában a bin32-es könyvtrában van
-
Foxmulder89
senior tag
Kipróbáltam ezt a very high konfigot és nemtudok mást mondani mint:
Megnéztem a cpu benchmarkot 1600x1200 6AA 16AF Very high beállításokkal, hát valami beszarás gyönyörű
3,47 átlag fps-t kaptam -
ez_meg_emaz
őstag
-
Soak
veterán
válasz
ez_meg_emaz #7257 üzenetére
Ez is jol fut gyengébb kártyákon, csak nem néz ki olyan jól...
-
X Factor
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7257 üzenetére
Az AA-ban annyiban igazad van h. engem airbone alatt kergetett az őrületbe h. ugy ahogy 1680*1050ben szép volt, de pl egy olyan résznél ahol sok volt a sánc rohadtul idegesítő a drótok töredezetsége.
-
Balupapa
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #7250 üzenetére
nagyon iagazad van
-
ez_meg_emaz
őstag
Obli még asszem az x800-asomon is türhetöen jol futott(nem maxom hanem mid-high-on de ugy is szép volt). Bár nemtom akkor épp mien karim volt pontosan lehet nem x800. Az tuti hogy messze nem a legjobb.
Azért ien grafikát mint a cysis-nak van very high-on nehogy má a no aa-val basszunk el. K*rva rondák a recés élek amikor egy játék épp arra törekszik hogy szinte filmszerü látványt nyujtson.(crysis-nak ez sikerül is többnyire)
-
Soak
veterán
válasz
a crysis DX10-es látvány világát meg lehet csodálni dx9 alatt is... csak egy kis config irogatás..
1280x1024 High no AA , akkor megvan a 30-33 AVG fps...
ÉS mégegyszer leirom, utoljára.... várd már meg azt a nyomorult finalt... ez az egyik és a másik ,hogy nem a kártyák "hibája" , hogy nem 50FPS-el megy, hanem a játék .. egyszerüen tul sok számolás ami ránehezedik. Elégedetlenkedhetsz ,de ez van, az oblivion idejében is ez volt és az is iszonyu látványvilágot adott sok erő árán (bár ott voltak kis problémák ,de itt is vannak )
100k-ért nem volt jo választás a HD2900XT ...
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
X Factor #7251 üzenetére
Azért irtam a 100-at mert lehet vki megjelenéskor megvette a 2900xt-t ami akkor még talán több is volt mint 100. Azota meg lehet nem cserélte gtx-re. Ha cserélte is volna akkoris ráfizett volna mert már nem 100 a használt 2900xt régen
És hangsulyozom GTX-el is szopoka van! Föleg akinek tft-je van. (szerencsére vagy nem nekem nincs.)De soak-ot idézve a egyenlöre a demo-n vitázunk. De én akkoris tartok a teljsetöl. De NE legyen igazam. Kis szerencsével egy uj driver és egy kis otpimizálás a teljesnél és gyönyörüen megy 1280-ba egy 2900xt-vel is aa mellett min 35-40 fps-t.
Reménykedjünk.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
X Factor #7249 üzenetére
Nem érted látom. A 32 fps ugy van meg hogy dx10 aa nélkül vagy dx9 aa-val. Bár ebben nem vok biztos lehet még igy sincs meg. És tévedés ne essék nv-nél se rozsásabb a helyzet. Vmivel jobb de ottis nagy gondok vannak. Következtetés nem ati vagy nv a hibás. Hanem ez kib*szott dx10. Szép-szép de mien áron?
"(Idáig mindeki aki tolta csak dícsérte a látványvilágot) aminek persze ára van"
Nincs kari amit alátéve elmenne értelemesen dx10-be 1280 4,8xaa mellett. Nem az a baj hogy drága kari kell hozzá hanem hogy nincs is nagyon ien kari. CF meg SLI nem hoz akkora gyorsulást hogy megérje. Annyit biztos hogy 40fps-re feldobja. De ezért kell 2 kari hogy éppen élvezhetöen toljad? Ez nem állapot. Ha te igy képzeled a jövöt akkor nagyon fura elképzeléseid vannak. Érdekes lenne ha ezentul az uj játékok csak 2 130k-s karival mennének. -
X Factor
addikt
válasz
100ért vettél volna gtx-et.
-
ez_meg_emaz
őstag
Tudom hogy nv-nél sincs jobb helyzet.
Én nem ati-t szidom ne értsetek félre. Hanem ezt az elb*szott helyzetet hogy a dx10 ennyire eröltetve van de semmi értelme sincs. Eddig csak negativ dolgokat tapasztaltam dx10 kapcsán. Vista: lassulás, dx10 még nagyobb lassulás, aztán meg ez a szürös dolog amit ati kicsit benézett megint csak nem kedvez(bár ez ati sara(ez az 1!) és nem kapcsolhato dx10-hez de mégis csak lassit az amugy se gyors dx10-es gamekon)Term én nem várom hogy ien látvány 100fps-el fusson. Elég nekem az 50 is ha már a legjobb karit vettem amit a gyárto árul. Én nem 20-30k-t dobtam ki karira. Hanem pl 80-90-100k-t akkor meg kapjam már meg azt amiért ezt a felárat megfizettem. Nem azért vesz az ember vmiböl a legdrágábbat hogy aztán diavetitést! (mégcsak nemis 30fps-ről beszélünk) nézzen rajta.
Nagyon megváltoztak a dolgok. Régen aki 100kért vette annak 1évig nem volt gondja. Aki meg 50ért annak fél évig maxon. Mostmeg hiába veszi az ember a drágábbat szarul megy. Aki meg a közepessel is beérte az csak mid-low-n tolhatjaHihetetlen.
-
X Factor
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7246 üzenetére
Hmmm, oks elismerem h. az ATI-nak bizony a legerősebb kártyája,ettől független egy 8800gtx eleve nem is sorolható vele egy kategóriába kb a gts és a gtx közti résbe van bepozicionálva, ettől független nézztük meg a dolgok mostani állását, crysis-en kivül ugyebár mindent nagyon szépen visz, kijön a crysis ami nem picit nyújt többet a mai játétkoknál grafban (idáig mindeki aki tolta csak dícsérte a látványvilágot) aminek persze ára van, nagy ára, ráadásul nem értem a panaszokat, ahogy itt a fórumban olvastam 1280*1024ben High-on 32fps megvan átlagban, és nem esett 25 alá, ami azt jelenti h. folyamatos és játszható, ami nem rossz. Plusz ugye mégcska demó, nem mintha a csodát várnám majd a teljes verzióból de ebben az esetben 1-2+ fps sokat számíthat.
bernyo Kell 100fps? ott a cf és az sli és használj low resolutiont és ott van. Nem tudom h. singleben miért nem elég kb 40
Azt se hinném h. rosszul van optimalizálva, te meg hol játszottál vele h. a hl2ben szebb volt a víz?...
Soak Végre valaki
-
bernyo
csendes tag
válasz
Egyetértek ez_meg_azzal. Szerintem is elvárható lenne, hogy a legerősebb kártyák legalább 1280-ban mindent vigyenek fullban min 60, de inkább 100 frame-val.
Mondjuk a fejlesztők a hibásak, hogy ilyen game-kat írnak. Egyébként szerintem a crysis nem annyival szebb mint a far cry volt, mint amennyivel lassúbb. A víz pl ma már kifejezetten csúnya benne, hl2-ben pl. sokkal szebb a víz (és gyorsabb is). HW meg SW gyártók egymást rángatják felfelé, hogy mindig vegyél új vidkarit, stb...
-
Soak
veterán
válasz
Ultra a legerősebb dx10-es vga, és az sem tud sokkal többet. Majd a final-t kell birálni optimalizácio szempontjából, ez még csak egy félig beta demo.
szerk : amugy meg nem tudom miért várja el mindenki ,hogy ilyen látvány 100fps-el fusson
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
X Factor #7244 üzenetére
Ember te jol vagy?
VAJON miért? Talán mert ATI fronton a lehetö legdrágább és legerösebb(Összesitve is min 3. helyen van) tipusu vga-t vettem ami dx10-et tud(na elvileg) talán azért. Én kérek elnézést hogy azt várom el a dx10-es csucskarimtol amit elvileg tudnia kéne (dx10ben játszani). -
X Factor
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7243 üzenetére
Miért várja el mindenki h. márpedig az ő kártyáján mindennek tökéletesen kéne futnia?
-
ez_meg_emaz
őstag
Szerintetek egy uj driver hozna lényegesebb változást Crysis-nál dx10-be?
Mert ez a helyzet siralmas. Hogy mehetett maxon bemutatokon ez a game? Vagyis mivel hajtották meg?Crossfire-be se lenne sokkal jobb a helyzet. Elvileg 2900xt egy dx10-es ati-s csucskari.
És amire valo (dx10) abban csak 20fps-t tud felmutatni? Mi a f*szom ez?
ALig kiábrándito a helyzet.
Ha egy ujabb driver után nemhoz min 40 fps-t dx10-ben ez a kari akkor ugy kib*szom hogy....huuu de idegesitö. Jo hogy nem tettem fel vistat. Xp-n dx9-be high-on normálisan fut igaz csak 1024-be néztem. Jah és a tft-sek meg duplán szopták a brét mert azoknál elég durva felbontások vannak dx10-be egy 80k-s karival diavetitést kapnak.
Kicsit tulzás ami monstanában megy. -
XaraX
addikt
válasz
---Lasali--- #7227 üzenetére
-
joshua7
veterán
válasz
75684
E6400 3.2ghz, x1900xt512 675/1440
-
Gaboman
nagyúr
Valaki Crysis Benchmarkot tud valaki?
Mert itt többen is mértek teljesen pontos eredményeket és azt meg mivel csinálták? -
Soak
veterán
válasz
Kösz ,hogy figylelsz
-
Balupapa
senior tag
LOL, aszittem ez Crysis benchmark
Amugy Vista alatt 71.507 nállam
-
Balupapa
senior tag
1 hszbe nem lehetett volna ezt a 3at?
1280 hiqhba 70.820 ? ( vista dx10? ) Mindjá futtatom énis... -
Gaboman
nagyúr
válasz
Nekem 70821 pop.stones 1280x1024-ben.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Újra bepróbálkoznék, multkor nem jártam sikerrel és mivel a hátratolódott hozzászólásokat még annyira olvassa senki ezért RE
Lenne egy kérésem, demo futtató fiatalok segítségét kérem
Van egy régi demo, haveromékkal kiváncsiak vagyunk hogy egy 2900XT-t hány pontot megy.
Itt a link ahonnan le lehet tölteni:
[Demo Letöltése]
Légyszi ilyen beállításokkal futassa le akinek van hozzá kedve:
Előre is köszi! -
Soak
veterán
válasz
Gaboman #7225 üzenetére
Nyomj egy 2xAA-t meg tedd be ezt a konfigot és nézd ahogy gyököt vonnak az FPS-eidből
http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=1427384&postcount=15
-
Gaboman
nagyúr
Srácok engem nagy meglepetés ért a Crysisel kapcsolatban,1280x1024 high AA AFoff.
Min:25
Átl:27-35
Max:42
Akciójelenetnél ha több ellenfél van sem esett le csak 27-32FPS közé,és a procim sincs igazán húzva meg a VGA is alapon van.
Szerintem ez annyira nem rossz tőle!Gyorsulna ha megtépném jobban a procit mert akkor veszek hozzá egy jó hűtőt és 3000-ről 3600-ra felhúznám!
-
válasz
Foxmulder89 #7204 üzenetére
igazad van a kétmagossal, csak az nálam majdnem teljes gépcserét jelent
-
RazoR_45
tag
Nekem van egy HD2600XT-m eléggé jó de ahogy nézem az ATI-k a DX10-es csatát nyerni fogják és most az Nvidia alul fog maradni már előre félek mi lesz ha kihozza az ATi a HD2950XT-jét vagy egy XTX-et akkor tönkreveri nagyon a 8800ULtra-t és azután már mindenki ATI_t fog venni mert olcsobb és jobb is
-
joshua7
veterán
válasz
Foxmulder89 #7210 üzenetére
Meg tudod. Nekem x1900xt-n ilyen 12-18fps, de marha szép.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szacsee #7201 üzenetére
Áhh kivárom a januárt azt akkor,valami jó bivaly kártyára ami el is bírja önmagában az új gameket.
Remélem addigra kijön valami igazán felsőkategóriás kártya amin minden röccsenésmentesen megy!Nekem egyébkét nem indítja el a Crysist akárhonnan is töltöm le,megáll a kép az installnál,valami nem fér össze a gépemmel.
-
Foxmulder89
senior tag
Van még mit javítani benne
szerintem egy kicsit furcsán is dőlnek ki, már ha lefelé veszik az irányta végén mintha megakadna, nem pedig belecsapódna a földbe..
Jah, meg itt is van egy kis over-physix mint a mohában, cpu tesztnél pl mikor szétszaggat mindent gránáttal meg rakétavetővel szerintem túl sokáig izegnek-mozognak a tárgyak -
Ragnar_
addikt
válasz
SzlobiG #7211 üzenetére
Én is kipróbáltam a demot , de csak dx9-be. shadow mediumon , többi highon , 1024*768-ban viszonylag játszató , de sűrűbb jeleneteknél lemegy az FPS olyan 20 körülire is. A fizika nagyon korrekt lett benne szerintem. Akkor ez VGA limit lehet , mert a te procid olyan 3.6GHz-en megy , ha jól tudom.
-
válasz
Foxmulder89 #7210 üzenetére
Veryn eszméletlen a grafika, de ilyen 10-15FPS-ek.
Highon 20-25kb nagyon nem nézegettem kb 15 percet játszottam vele azt elég is volt.
-
válasz
Foxmulder89 #7208 üzenetére
ja.
Vistán már eleve DX10-be indul ha lerakod asztalra ott írja...
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
SzlobiG #7205 üzenetére
1280x1024 medium, azon volt 30-40 fpsed? 1024 ugyanaz nekem is megvan
Amúgy meg nem értem, DX10 et nem csak akkor használ ha very high-re rakod?
vagy ha vista és a vas is megvan alapból azon megy ? viszont akkor nem értem miért lassú (elvileg) az csak gyorsítaná
bár lehet szar még majd meglátjuk fullba -
Megnéztem ezt a Crysis csodát hát highot elkell felejteni mediumon úgy ahogy játszható 30-40FPS.
-
ezt úgy érted, hogy alacsonyabb felbontáson is tupírozott far cry hatása van? hát ezzel mélyen nem értek egyet
amúgy filózok, hogy ezzel a configgal tényleg nem fogok crysis-ezni (nekem is 15-20 fps, csak 10x7-ben), megvárom a koratavaszt, és akkor veszek valami komolyabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest