- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Foxmulder89 #7198 üzenetére
Még nem próbáltam de akitől vettem azt mondta hogy bírja 2600 MHz-et is alapfeszen. Szal elvileg van még benne tartalék
-
PeL
addikt
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem hogy a profilomban lévő configban érdemes lenne a videókarit lecserélnem egy HD 2900 PRO-ra ? Elég erős lenne a gépem hozzá ?
-
keIdor
titán
válasz
banderasz77 #7187 üzenetére
Gyorsabb, de Overnek nincs értelme cserélni már GT-re... azért a pár %-ért szvsz felesleges...
Viszont aki most vesz VGA-t a PRO-t már érdemes elfelejteni inkább...
-
Gaboman
nagyúr
Ti honnan szeditek le a Crysist már két oldalon probáltam de egyiken sem lehet az installt elindítani.
-
Ati007
őstag
-
Ati007
őstag
válasz
banderasz77 #7187 üzenetére
gyorsabb de szerintem nem anyival hogy megérje lecserélni
meg ahogy láttam jobban melexik mint az XT
és a hütése is hangosabb mint a porszivónknak
-
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker #7171 üzenetére
Elolvastam. Mit mondjak, háááát......lényegében gyorsabb azért, mint a PRO.
-
Gaboman
nagyúr
A többi game is én véleményem szerint megköveteli majd a hasonló configot.
Az R680-állítólag erősebb lesz mint CF 2900XT.
Volt róla valahól írva egy rövid ismertető és egy eredmény is!
Jó tudom erre nem kell adni de hátha,azért én örülnék neki ha egy ilyen karival mególdható lenne a jó sebesség! -
keIdor
titán
válasz
Azonos áron (kb. 60k) nem kérdés, hogy 8800GT vagy 2900PRO vesz-e az ember... driverek/játékok nagyon az NV-nek kedveznek, csak látnék már egy Crysis tesztet
-
hát, elég hülyén nézne ki, ha egy négymagos Penrynt ajánlanának, ami még meg sem jelent
amúgy mindenkinek tudom javasolni, hogy medium beállításokkal NE játsszon a Crysis-szel. ég és föld a különbség high-ban, nem tudom, a very high még mennyit tesz hozzá, de már high-ban is bőven szebb, mint bármilyen játék, amit eddig láttam.
-
Overlocker
veterán
válasz
Motion_Blur #7174 üzenetére
hát sztem meg nemrossz a pro..
-
Bagira01
veterán
Ezekszerint én is jobb, hogy még időben eladtam a pro-m
. Most úgysem játszottam volna. Teszt erejéig jó kis kártya volt. Remélem a crysist szét fogják optimalizálni mire kijön a teljes és akkor hajrá vga-t venni
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7174 üzenetére
Hacsak pár %-al is,de jobban jártál,minden téren(ár,teljesítmény)!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Mármint a 2900PRO-nak nincs mitől tartania a 8800GT-től? Nem hát, mert ezek alapján nem egy kategória a két kártya
kezdem úgy érezni, jobb is, hogy nem jött meg a 2900pro...
-
Overlocker
veterán
válasz
banderasz77 #7172 üzenetére
én értem
-
banderasz77
addikt
válasz
Szerintem is inkább ez van benne. Nem csak a driveren és hardveren múlik az egész. Mennyivel könnyebb úgy írni egy jó drivert valami(k)-hez, hogy közben az a valami(k) is optimalizálva vannak rá. Huhh elég nyakatekert, de remélem azért lehet érteni!
-
Overlocker
veterán
Azt hiszem nincs nagyon mitől tartani..persze érződik egyes játékoknál az nvidia nyomás..
8800GT vs 2900PRO
-
mergal
aktív tag
Ezek után csinálhatnák már azt a kiadók vagy fejlesztők hogy pont ugyanazt a konfigot adják meg ajánlottnak amin ők tesztelték meg bemutatókra vitték stb. És akkor lenne valamihez igazodni. (ez vicc az egész)
Azért durva, szal vannak szép játékok nem ekkora gépigénnyel. Kicsit olyan mint a microsoft fligt simulator-a azok is leszarják hogy nincs gép amin fullon futna, ez van. Végülis időtálló gama lesz majd utolérjük hardverben. -
keIdor
titán
válasz
Motion_Blur #7165 üzenetére
Nem hiába jön szerintem a Tripla és Quad SLi/CrossFire...
-
-
tgulyas
senior tag
Na jó akor most az ATI-nak melyik a felsökategoriás vga-ja amin elmegy a Crys
-
Gaboman
nagyúr
-
peron
tag
Dógozok rendesen. A géptől meg nem sajnálom, mivel ez a munkaeszközöm is.
Mikor várható az új ATI megjelenés kb?
Ultrán filóztam de annyit nem adok érte, főleg mivel 2 db-ról van szó.
-
peron
tag
Akkor elba@&#tam, mert pont ma hozzák az új alaplapot ami csak crossfire-t támogat.
Nagyon gagyi az ati? -
peron
tag
Hali, én még új vagyok ebben a fórumban ezért is kérném a segítségeteket. Uppgrade előtt vagyok és 2 kártya közül választanék de nem tom eldönteni melyik legyen.
Az egyik a HD2900XT, a másik a 8800 GTX. Mindkettőt dualban használnám, tehát sli ill. crossfireban.
Melyik az időállóbb cucc szerintetek? -
en is most akartam vennii egy 2900HD-t de akkor sztem varok meg egy 8800GT re vagy HD 3870 -re
-
tgulyas
senior tag
Öregem ma mentem volna a HD 2900 por ért de ugy érzem nem nagyon éri meg. Mit érdemes veni akor?
-
arpi6k
addikt
Közben megnézetem. Olyan 20-25FPS környékén szaladgál. => Elég nehéz így játszani vele
Amikor kiérek a partra megesik hogy 17-18ra is lemegy.
Amúgy marha jó hogy akció közben kel fel szépen a nap.
-
Gaboman
nagyúr
Lehet nem véletlen akarják az R680-at kiadni januárban mert ez egy sima karik nem fogják bírni normális sebeséggel futtatni!
-
Motion_Blur
félisten
Nem lesz 2900 PRO-m
-
arpi6k
addikt
No hát kipróbáltam. NAGYON szaggat.
Pedig még csak nem is tettem Ultra High-ra, mivel nem engedtte (gondolom XP-miatt, vagy azért mert demo) Az a rész amikor megtaláljuk a kinyírt társainkat elképesztően jó lett.
Gyerekek a kártyákat lehet szépen kidobni a kukába.
-
mergal
aktív tag
Kipróbáltam: 1280x1024 textura veryhigh meg az objects textura very high a többi high 20-25 FPS. Annyira nem gyorsult be
-
Gaboman
nagyúr
Nekem az a szemét install sem indul el,hogy szakadjon meg!
-
Prés
tag
válasz
banderasz77 #7115 üzenetére
Láttál róla screenshotot, vagy egy 1 perces fraps eredményt?
-
Prés
tag
válasz
banderasz77 #7113 üzenetére
Tudod hogy van, írni sokmindent lehet
-
Prés
tag
válasz
banderasz77 #7111 üzenetére
Tegnap előtt teszteltem a multis bétával 2 kártyát, ott az átlag fps 18-20 volt. Ha jól értem, akkor megduplázódott a sebessége?
-
Prés
tag
válasz
banderasz77 #7108 üzenetére
A bétához, vagy más játékokhoz képest? Nem mind1!
-
Prés
tag
Nekem egyelőre el se indul a demo!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest