Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joshua7
üzenetére
Talán,mert 110K adtam érte és elszállt az összes pénzem.....aztán meg mikor 1hetesen el akartam passzolni adtak vna érte komoly 80K-t....asszem egyértelmű....
A nickem meg azért lett ez,mert megfogadtam,hogy az 1. tök saját gépem vga-ja lesz a nevem után...
americanidiot
Ez tény,hogy Ati részről van jobb választás,de köbö fél éve Atibátyus olyan faxa driver-t írt a karikmhoz,hogy szentszűz xp alá legújabb installkor mikor wdm drivert is raknám fel...mindig kifagy a wdm telepítése résznél..ez csak EGY példa a sok közül...meg pl vista alatt meghal a kártya xp-n Crysis Warhead 1440*900 High 35fps ugyanez Vista alatt 18...9600gt pl nincs ekkora visszaesés még egy 320-as gts-el se...
Pesze lehet,jönni most a User erroral..amúgy meg mindig is Atim volt meg Ati párti vok,de ha év végéig félig be nem csődöl a Vídia tutti azt veszek.... -
peron
tag
válasz
joshua7
üzenetére
Anno még amikor egy Pro volt a gépemben tök normálisan futott highon, veryn néha diafilmezett
, de amint XT-re lett flasshelve gyönyörűen ment. Persze 1208*1024-en, mert csak annyit tud a monitorom.Arbiter:
A 2,4 nagyon kevés a Pro-nak, már többször is írták, hogy kell neki a 3 Ghz, hogy kihajtsa a kártyát.
Múltkor véletlenül vettem egy 256 bites Pro-t, azzal is CF-ben megnéztem a 3Dmarkot akkor 15080-at hozott, tehát az XT-re flasshelt 512 bites Pro-tól az az 1000 pont sztem elhanyagolható. Csendesebb is, kevesebbet is fogyaszt stb. Alig tudtam becserélni egy 512-esre és december vásárhoz képest buktam rajta 17K-t.

-
Arbiter
tag
válasz
joshua7
üzenetére
csak azért mert most ezen a konfigon(csak ugye még nem 2900pro-m van hanem a jó öreg x1900gt.)úgy hogy a fontosabb beállításokat (shader,textúra,víz meg még egy pár)high-ra teszem és megy...igazán nagy harcoknál azért beszaggat,de nem annyira durván...amúgy meg simán játszható...szvla elvileg egy 2900pro-val sztem mennie kéne.
-
-
Xelo
addikt
válasz
joshua7
üzenetére
a játék jó, de abba ez is az a: ha bejön a feeling beleszeretsz ha nem akkor uninstall kategóriás. szerintem nagyon érdekes, sok befejezés, szeretek bóklászni benne, gyüjtögetni, stbstbstb. Drizzt-nek pl úgy néz ki nem jött be, de adott neki egy esélyt, de van aki már most viszi harmadszor, negyedszer végig. szerintem bőven megérdemel pár órát a játék, aztán meglátod hogy mennyire tetszik. most nincs PCm, de majd ha hazatérek összeállítom az új konfigom 8800GTXel, és végigtolom fullhigh-on
mert sajnos még nem volt rá időm -
szacsee
nagyúr
No meg a driverek is korruptak!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Majd ha pár drivert kidob az ati ami WHQL-es és dx10-es, no meg lessz normális gamma dx10-re, akkor majd meglessük mit mutat a kártya.
Azt meg mindenki tudja, hogy friss hardware-ből nem szabad megvenni a legelső szériát.
Olyan mint oprendszernél a bétateszt.
Az élet is megmutatta ezt a G80 debütálásakor gtx-eknél.
Vissza is hívtak jópárat.
Türelem ATI-t terem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A nickem meg azért lett ez,mert megfogadtam,hogy az 1. tök saját gépem vga-ja lesz a nevem után...
Pesze lehet,jönni most a User erroral..amúgy meg mindig is Atim volt meg Ati párti vok,de ha év végéig félig be nem csődöl a Vídia tutti azt veszek....
, de amint XT-re lett flasshelve gyönyörűen ment. Persze 1208*1024-en, mert csak annyit tud a monitorom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)