Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
CF-ben szerintetek nyerőbb választás a HD29, mint a HD3870?
-
Silenzio
addikt
Szép...
A kártyát egyelőre nem flashelgetem, ha lesz pénzem durva hűtésre, akkor megkapja majd a plusz feszt. Végre olyan kártyám van amivel egyelőre nem kell azon agyalnom mi legyen a következőPersze lehetne G92-es, de annyival azok sem jobbak, hogy mindenképp cseréljek.
Egyelőre nem érzem égető szükségét a platformváltásnak, bár néhány hónap múlva mindenképp egy 6550-6750-esre váltok majd, illetve olyanra, ami akkor igazán megéri majd. Bár momentán már 48 ezerért dobálják PH!-n a Q6600-at, így már az sem elérhetetlen... Addig meg elviselem hogy a Crysis néha-néha csúnyán beröccen ha egy fél várost széjjeldöntök
Mivel mostanában a KOTOR 2-vel és a Heroes 5-tel nyomulok majd, bőven elleszek a procimmal. Csak akkor minek cseréltem vga-t?
-
-
-
Szabi2121
tag
válasz
banderasz77 #9079 üzenetére
Ajjaj!!
Az nem jó!
Na majd elválik!!!
Azért köszi!
-
banderasz77
addikt
Bár a flashelést az atiflash mindíg visszaellenőrzi, ergo nem lehet rossz a flash.
Szerintem a karidat túlhajtották és szegénykém kilehhelte a kis lelkét. -
peron
tag
válasz
banderasz77 #9077 üzenetére
szega banderasz. lesz e kari?
-
Silenzio
addikt
Lehet egy nem ide vonatkozó kérdésem? Miért a 32 bites Vistát részesítik előnyben a Core2-esek meg X2-esek idején? A PH!-n is azzal teszteltek, stb. Jár valami deficittel a 64 bites, vagy mi?
P.S.: Tegnap a "csodás" tápommal 3 órát Crysis-eztem, a kártyát 700/900-on hajtva. Nem volt gond egy szál se. Azért a táp egész jól bírja. Ennek ellenére várom már a VGA Power érkezését...
Mellesleg 34-35 fps volt az átlag. Ami érdekes, hogy az optimalizálás nálam nem vezet sok eredményre, max kevésbé ugrál az fps, de összesen fél frame-mel lesz gyorsabb. Gondolom a proci fogja vissza a kártyát. Pl. tök mindegy volt hogy az árnyékok high-on vagy normalon vannak-e.Még valami: sokat beszéltek a GPU maximális kihajtásáról. Mi lehet a memória maximuma? Kipróbáltam ugyanis 750/950-en tegnap, és megfagyott mint a szemét, gondolom a GPU szállt ki, de a ram egy dekát se szemetelt. 725/925-ön stabil volt és korrekt.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Armando_19 #9066 üzenetére
Estére megtudod akkor nézni a Crysist?
-
Armando_19
őstag
Ma jön meg a kártyám... -.- Atomüberbenchmark nap lesz ma
-
Szabi2121
tag
Sziasztok! egy pici idő hiány miatt nem tudom visszaolvasni az előzményeket, így megkérdezném, hogy tudna valaki segíteni egy 2900PRO kártya Bios frisítésében!?
Köszönöm!
-
X Factor
addikt
Rivatunerban a csuszka miért csak 760ig van a gpu-nál és 1550ig a mem?
-
Fel
addikt
Corsair TX750... azon van 2x6pines + 2x6+2pines PCIe tápcsati... meg ára is van neki
-
peron
tag
Holnap, ha minden igaz megjön a második PRO@XT-m.
Kiváncsi vagyok mit mutat a CF. Lehet, hogy a tápom lesz sovány neki
.
-
XuChi
addikt
Én ma bevásároltam egy fsp vga power 300w-ot kiváncsian várom mit tud
-
Silenzio
addikt
válasz
Tuco Ramirez #9046 üzenetére
Ezek a megoldások nem vagy-vagy alapúak, hanem szimultán megvalósítandóak
... A kérdés már csak az hogy milyet és honnan, ill. hogy lesz-e pénzem korrekt tápra, vagy egy sima vga-táp lesz a kiszemelt? Akárhogy is, pár óra és eldől. Addig is kipróbáljuk a kártyát egy 650 w-os förmedvénnyel.
-
Silenzio
addikt
válasz
Tuco Ramirez #9044 üzenetére
Nos, 700/900-on is lefuttattam a tesztet, grafikahiba nem volt, se fagyás, de "csak" 500 pontot nőtt a teljesítménye, amit én már a tápnak tudok be. Merthogy többször előfordult az az érdekes jelenség, hogy 1-2 másodpercre beállt a kép, vagy indokolatlanul leesett az fps, mintha "swappelt" volna a vga. Lehet hülye vagyok hozzá, de szerintem igencsak ingadozó lehet a kártyának átadott teljesítmény. 2 dolgot teszek ezután:
1. Nem tuningolok pár napig.
2. Ebben a pár napban beszerzek egy bicósabb tápot. -
Silenzio
addikt
válasz
Tuco Ramirez #9040 üzenetére
8600-om is ilyen volt. Indításkor állati hangos, aztán a driver leszabályozza. A hűtés is hasonló a 8800 Gt-hez, csak kicsit egyszerűbb.
Ez a 2900-as meg bár hangosabb, egész kellemes hangja van (30%-on), olyan "friss", magasabb ventihang. 8050 pont lett alapórajelen 06-ban. Bár egy ízben másfél másodpercig állt a kép. Lehet a táp kavar be mégis... Nem swappelt, 4 giga rammal nincs oka. Kis tuning és kiderül baj van-e a táppal. Ez az eredmény amúgy sztem szinte semmivel sem rosszabb mint egy 512 bites alapon (2600-on hajtott X2-vel ugyebár)...
-
Gaboman
nagyúr
Hát innen,nem kell azt sem félteni ha 100%-on van a venti.
Remélem megfelelő volt a magyarázat. -
peron
tag
válasz
X Factor #9021 üzenetére
Már írtam neked asszem, de itt a link.
Annyi, hogy egy boot cd/dvd/usb - amelyik szimpibb - kell csinálni, vagy erre másolod a biost és az atiflasht, vagy a vinyóra - de figyelj ha a viinyón van és ntfs-t használsz akkor olyan progid is legyen ami olvassa is az ntfs-t (asszem én az ultimate boot cd-vel próbálkoztam anno)
- és követed az előbb linkelt oldalon, hogy mit hogyan. Én annyiban tértem el, hogy leszedtem a saját kártyám XT biosát erről az oldalról.
-
Silenzio
addikt
Megjött a kártya
...
Idáig annyit tudok, hogy nem nyekereg, a 450 w-os mercury megbirkózik vele (2d-ben biztos, csak előjöttek a szokásos amd hibák, minden driver felimádkozása művészet, most épp 60 Hz-ben limitálta a monitorom...
-
Soak
veterán
válasz
banderasz77 #9026 üzenetére
jaja az 12V-n 12Watt, azért ez elég jelentős folyasztás
-
spiercell
aktív tag
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én most megnéztem 100%-os ventivel és eeeez egy vicc. A porszívó az 1:1-ben értendő.
-
Silenzio
addikt
válasz
Armando_19 #9022 üzenetére
Hát ha az ember olyan vga-t akar, amivel az újabb stuffokkal sem kell nagyon szégyenkeznie, sajnos be kell tömnie a "lyukakat" (tápcsatlakozókat), és táp ügyben is mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. Ha kell az új táp, ha nem, nem egy rossz beruházás egy fps vagy enermax táp azt hiszem. Előbb utóbb kelleni fog. Mindegy, holnap kiderül! Minden esetre az eszembe sem jutna hogy nem veszem át...
Mondjuk anyámnak megtetszett az asztalomon lévő egyik 20 ezres, amit a vga-ra tettem félre, és szépen lenyúlta. Azt mondta ad 2 db 10-est érte, de valahogy elfelejtette
... Mindegy, ha hazaér a melóból számon kérem rajta, csak addig itt kell dekkolnom
No para, meglesz a pénz!
-
X Factor
addikt
A bios flashelésnek h. kéne történie? Kéne csinálni egy boot cd-t rajta a progival meg a biossal? Ha windows altt futatm az ati flash-t, akkor csak minden egyes billentyure tovabb lép egyet.
Silenzio Oppps azt hittem chieftek tápod van
Ez esetben igazad lehet, de akkor is ajánlott a 400 as mercury cseréje
450es csifim van, alapon elég neki.
-
Silenzio
addikt
válasz
X Factor #9019 üzenetére
Vagy én vagyok a hülye, vagy te tudsz rosszul valamit, de a Corsair vx 550 webshopban 20000 ft. a tápom pedig maximum 2500 ft-ért menne el. Annyiért hirdetem. Namármost, ha hozzárakom azt a 8 kilót, egy 450-es chieftec-ra futja legfeljebb, ami lehet hogy elég, de az is lehet hogy nem... Sztem jobban járok a külön táppal...
-
Silenzio
addikt
FSP VGA Powerről mit tudtok? 7800-ért lehetvenni Pécsett. Ez csak a VGA-nak táp? Hova kell berakni? Szerintetek megéri?
-
vazzz
őstag
válasz
Armando_19 #9012 üzenetére
Szerintem jó a gyári hűtés hatékonyság szempontjából, de ha komolyabban kell hűteni, akkor 100%-on kell pörgetni, akkor meg nyugodtan porszívózhat melletted az asszony, észre se veszed a ventihangtól.
-
Silenzio
addikt
válasz
Ugyan! Holnap lemegyek a városba és veszek egyet. Vagy rendelek neten. Holnap megkapom azt is. Jó lesz az így
...
-
Bagira01
veterán
válasz
Te csak ne mondj ilyet mert nem lennék boldog, ha nem venné át én meg szívnék
. Akkor tudja meg hogy kevés-e a táp ha kipróbálta, ezzel az erővel én is vehettem volna az első pro-m mellé egy új tápot látatlanba és az csak pénzkidobás lett volna
-
X Factor
addikt
válasz
Ugyanannyira mint egy pro xt órajeleken.
(mondjuk lehet h. az xt defaulton több feszt kap)
Már várom a holnapot, képeket is igyekszem majd csinálni
-
-
X Factor
addikt
válasz
Armando_19 #9005 üzenetére
Előbb linkelték nekem
Én gpu-mak 1.25őt fogok adni, a többit nem tudom még, mert a stock értékeket se ismerem.
-
vazzz
őstag
válasz
Mindenki: Szoktatok olvasni is, vagy csak write-only?
-
Silenzio
addikt
válasz
Nekem igértek egyet, addig is érdemes ráguglizni...
-
Armando_19
őstag
válasz
Silenzio #9004 üzenetére
Jó nem kell egyből bolhából elefánt viccet csinálni.Csak próbáltam fejtegetni a szálakat, mert nem akarok übermódon belebukni a dologba.Más nyákra ültették a dolgokat, rendben!
Punk tum, téma lezárva!
Na de ha már a bios: valaki linkelne egy progit, amivel lehet biost módosítani? Adok én neki feszt, max megadja magát3 napon belüli csere garancia meglesz!
(nem kell izgulni, saját kócerájba lesz garis, mielőtt valaki megkövezne, hogy milyen bunkó egy vásárló vagyok
)
-
Silenzio
addikt
válasz
Armando_19 #8997 üzenetére
+256 bit
Már a megfogalmazás is... LOL
Ez nem olyan mint a Rivatunerben a kis pipák, amik bekapcsolják a "kihagyott" textúrázókat... Ha a vezérlő más rajta, sajna már nincs miért nyúlkálni bele... Bár... ki tudja? Nem lehet hogy a régi 486-os procim csak szoftveresen butított Quad Core? Nincs valami alaplapi bios driver amivel 4000 Mhz-ig megy? -
X Factor
addikt
Vga biost módósítani mivel tudok?:S 0.26os ati tool vmiért el se indul. Próbáltam ezen kivul atiflash,winflash,radedit-t, egy techpower up oldarol leszdett 2900pro bios file-al de mindegyik azt irja amikor megakarom nyitni h. vmi hiba van. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest