- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
válasz
Tuco Ramirez #8594 üzenetére
Igen. De nemsokára ez is megkapja a vizesblokkot. Most már tényleg megérdemli.
-
Soak
veterán
válasz
banderasz77 #8588 üzenetére
1,3V és 870/2000 az elképzelhető ,hogy full loadon bőven bekajálja a 15A-ját a tápnak
-
00roli00
aktív tag
válasz
Nekem mod nélkül is viszi a 870-et.
Csak nem lehet megmaradni a szobában a ventizajtól. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
banderasz77 #8591 üzenetére
Nagyon baráti hőfok. Venti 100%-on?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #8589 üzenetére
Na az már valami hogy a 8800GT OC-t hozod a 2900XT tuning értékeivel!
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #8591 üzenetére
Az jó, mármint a hőfok, nekem 72 körül áll meg terhelés alatt. BIOS-ból hogy kell?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Sztem egyszerűen ott a vége a gpu-nak. Hőfokok?
ja, és softmod, vagy hardveresen küldted neki az 1.3 voltot?
-
banderasz77
addikt
És 871/2400-on hozom a haverom 8800GT tuning szintjét a Crysisban. Minden very high XP.
-
banderasz77
addikt
Nah. Nyomatom a Vmodot a karinak. 1,25V-on 871/2400 -on stabil. A 900 is elindul, de lefagy. 1,3V-on pedig amint 3D-be kellene váltania a GPU-nak, rögtön újraindul a gép. Mi lehet az oka? Nem hiszem, hogy a táp ne bírná.
-
-
lordEVO
tag
válasz
Gaboman #8582 üzenetére
Köszönöm szépen de nekem nincs fent xp.
Egyébként erről azt olvastam hogy azért csináltak ilyet a crytek-esek mert amikor még nem volt dx10 akkor valahogy szimulálni kellet dx9 alatt is és ezt alkalmazták.
Inkább levettem az árnyék részletességet és már elfogadható a sebesség
Azárt mégegyszer köszönöm -
Morden24
nagyúr
Hm, ezek szerint valóban nem egy nagy szám... a CCC-s overdrive szinte egyáltalán nem érdekel, én is Rivával húzom a kártyát. Valahogy sejtettem, hogy nincsen túl nagy jelentősége, de azért gondoltam megkérdezem jobb ha biztos alapon.
Így akkor annyira nem izgat a dolog, hogy túl sok energiát fektessek bele.A barkácsnak majd utánanézek, köszönöm még egyszer.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Morden24 #8571 üzenetére
sajna ez nem megoldott, de olyan nagyon nem is számít, ha húzni akarod, csakakkor van jelentősége igazán, mert 2 6 pines csatival a CCC-ben nem jön elő az OVERDRIVE menüpont, akkor mondjuk pl RivaTunerrel tudod húzni.(Én is igy nyomom ,semmi gond vele)
Ha viszont annyira akarsz ilyen csatit, akkor azt tényleg külföldről kell rendelni, de sztem nem ér annyit, a másik, meg hogy itt néhányan otthon sajátkezűleg megbarkácsolták azt a 2 plusz csatit (ami föld mindkettő), és így okés nekik a dolog. Olvass vissza kicsit, vagy a keresőben nézz szét. -
lordEVO
tag
Csak a catalyst-ban lehet felvenni az AF-et vagy a játékban is.
-
Morden24
nagyúr
Sziasztok!
Kérdésem annyi lenne, hogy Mo-n, ne adj ég Budapesten belül nem tudjátok, hol lehetne 6pin-to-8pin általakítót venni? Az ASUS roppant kedvesen nem csomagolt a kártyájához ilyesmit. Jobb kérdés, hogy egyáltalán érdemes vele bajlódni?
Amúgy elnézést, ha a topic-ban le van már írva... hanyag belelapozás után nem találkoztam a témával. Google is a barátom, de csak németországi vásárlási lehetőséget találtam.
Köszi a segítséget előre is!
-
ChromeX
addikt
hello azokat szeretném megkérdezni akiknek van 2900gt jük, milyen a megbízhatósága?
játékteljesítménye, ilyenkkel akarok játszani mint pl. TDU bioshock Dark Messiah, Assasins creed, C&C 3, supreme commander ilyenek, ezt a karit szeretném venni és szeretném ha valaki azt mondaná jól döntöttem -
RazoR_45
tag
Hát mit is mondjak haver vett egy 2900GT-t és szidja ezerrel egyzserűen az én HD2600XT-m lekörözi jó az megvan huzva egy picit de akkor is...
-
lordEVO
tag
válasz
banderasz77 #8543 üzenetére
Na majd megnézem én is 820-on... Köszi
Most tesztelétem egyébként a kártyát 3dmark-ban 880/1900-en de a 2. tesztnél kifagyott a gép.. Azt hittem a hr-03-al bírni fogja de nem..
-
lordEVO
tag
Valaki tudna abban segíteni hogy ha felhúzom a vga-t 840/1800-ra akkor miért keletkeznek grafikai hibák a crysis-ban??? Más játékban nem csinál ilyet.
-
kiss(b)
tag
Na most néztem egy tesztet ezt a 2900 gt-t tényleg nem érdemes megvenni
.Akkor marad a 2600 xt...
-
lordEVO
tag
Ugorjunk eggyel feljebb, vagyis nézzük a felsőkategóriát! Az R680 -- mely gyakorlatilag két darab HD 3870-es összekapcsolását jelenti -- gyakorlatilag már elkészült, azonban az AMD visszatartja a tesztpéldányokat, mivel még nincs hozzá jól működő meghajtócsomag. Amint a programozók fel tudnak mutatni valami érdemlegeset, az új csúcskártya is útjának indulhat - ami legkorábban januárban következhet be.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #8520 üzenetére
Több helyen lassabb a 3870 mint a 2900XT ez tény,a tesztek ezt bizonyítják!
Tehát akinek nem számít a fogyasztás,hang,hűtés,az maradjon meg a 2900XT-nél mert nyers erőben jobb mint a 3870.
Aki viszont most jó áron el tudja adni a 2900XT pl:60E Ft-ért annak érdemes elgondolkodnia késöbb egy 3870 vásárlásán.
Még most drága de remélhetőleg 50E körül már jó vétel lesz,és akkor összeségében jobb kártya mint a 2900XT,egy kivétel szól ellene az erő! -
kiss(b)
tag
Bajban vagyok csütörtökre kellene kari de nincs normális áron 3850 így vagy 2600xt lesz ddr3mal vagy 2900 gt.A tápom egy 350 fsp ez elég lesz neki van valakinek tapasztalata(azt tudom hogy nagyon jó táp).Illetve milyen teljesítményt nyújt az 1950 pro és a 3850hez képest?
-
HD2900GT-ről mit tudni? Adatokat írna róla vki?
-
Fel
addikt
válasz
Briant87 #8515 üzenetére
Képes voltál azért tápot cserélni, mert az átalakító kábelére rá volt írva, hogy 550W kell? Elárulom Neked, h a 2900Pro/XT kártyák mellé is ilyet mellékelnek... magyarán GT-hez lusták voltak kicserélni a plecsnit, holott a kártya nem eszik annyit, mint nagyobb testvérei.
A másik dolog, hogy egy helyesírás ellenőrzést végezhetél volna, ha már publikálsz egy kis tesztet.. (pl rögtön az elején: róla, teszttel, vesszők mellőzése...) így kicsit nehéz olvasni. -
dante05
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy Sapphire 2900gt vga kártyát és az a bajom, hogy nem mennek a 3d mark-ok, a bejelentkező képernyőnél minig megáll és nem megy tovább, viszont minden játék megy rendesen. Próbáltam már felrakni a legújabb 7-11 drivert, de azt írta ki, hogy nincs kompatibilis kártyám ehhez a driverhez és néztem nagyokat. Így hát most csak a gyári drivert tudtam felrakni, pedig Sapphire
-
AMD_ok
őstag
válasz
tgulyas #8516 üzenetére
Nem gyorsabb, az eddigi tesztek alapján, viszont ahogy X Factor is mondta, kevesebbet melegszik, kevesebbet fogyaszt, 55 nm-es chipje van, viszont igy lehet, hogy tovább lehet húzni, ha van benne tunungpotenciál.
Összességében sztem sem érdemes, csak ha az ára nagyon alacsony lesz az XT/PRO-hoz viszonyítva.
X Factor: mi ujság a táppal? Elég neki a tied?
-
HaniGabi
csendes tag
Hát szóval nem megy a digitalizálás VIVO bemenetről. Minden fel van telepítve, látja is minden progi, mint forrást, csak éppen a jelet nem hajlandó felismerni. Kimenet van, a catalystban vivo beállítás van, csak éppen b...ik működni.
-
Briant87
csendes tag
Akit érdekel--> http://atinvidia.uw.hu/
Egy kis 2900GT teszt -
Gaboman
nagyúr
válasz
00roli00 #8509 üzenetére
Grafikkarten 10.11.2007, 12:26 Radeon HD 3870X2 und GeForce 8850GX2?
The Inquirer berichtet, dass AMD im Januar eine neue Grafikkarte namens Radeon HD 3870X2 auf den Markt bringen wird. Wie der Name verrät, handelt es sich dabei um eine Grafikkarte mit zwei Grafikchips, in diesem Fall zwei RV670-GPUs. Dabei soll es sich um die als "R680" bekannte Grafikkarte handeln.
3870x2: Approx $400
Im gleichen Artikel spricht The Inquirer davon, dass Nvidia mit dem G92_300 (D8E) ebenfalls eine Dual-Grafikkarte plant, die als GeForce 8850GX2 oder 8950GX2 erscheinen könnte. -
HaniGabi
csendes tag
LEtöltöttem, és feltelepítettem ezt:
7.11 37.8MB Nov. 21, 2007
Display Driver
ATI WDM Integrated Driver
Catalyst Control Center
(English Language Only)
For the 32 bit version of Windows Vista.A helyzet ugyanaz. A program nem érzékel érvényes videojelet, ellenőrizzem a kábeleket.
-
Speed®
titán
válasz
HaniGabi #8499 üzenetére
Lehet jófejkedik de az ilyen "válaszok" mit érnek, mi értelmük?
Nem a VirtualDubon a lényeg. A vidkarihoz feltetted a teljes drivercsomagot CCCstől WDMestül, vagy csak a driver package-et (~17MB)?
Mert ha nem teszed fel a WDMet, akkor nem működik a VIVO rész.
Innen le tudod szedni a legfrissebb WDMet (3).Gaboman
Most szúrjalak le én is?Jó áron adtad el (viszonylag, ugye..), még idejében.
Én még nem tudom mire váltanék, a HD3870 nem jó vétel a jelenlegi árakon.
Lehet kipróbálok egy HDMIs 88GTtVagy ideiglenesen egy 1900GT tavaszig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest