Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ati007
őstag
probálgattom mit bir a kártya, eddig enyi : 3dmark06ban 13980 de nem nyugszom 14ezerig

-
Gaboman
nagyúr
Szerintetek Dirt 1024x768-ban ULTRA beállítások mellett,Multisampling off ,proci 3000Mhz-en VGA alapon, jó a 35FPS?
Procik kellene jobban húzni hogy jobban menjen? -
mergal
aktív tag
Pénteken Crysis demo! Próbálgathatunk.
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Bagira01
üzenetére
Köszönöm hogy megmérted játék alatt!
Hát azt tudom hogy én ennyi pontért nem húznám, vagy ha kipróbálom egyszer mit is tud az csak egy teszt erejéig lesz,én alapórajelen fogom hagyni,és majd ha lesz olyan kari ami alapórajelen gyorsabb lesz jóval arra lecserélem!
Mégegyszer köszi!
-
Balupapa
senior tag
Milyen progival lehet Vista 64 alatt:
A kártya hőmérsékletét figyelni
Órajeleket növelni
venti fordulatszámát állítani?
( esetleg feszt is
) -
válasz
banderasz77
üzenetére
Csak gyakorlatba nem.

-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Az nem lenne rossz

-
Balupapa
senior tag
Nah megnéztem cod4 10 perc utan nem hibazik, toltam 1 kicsit a crysist azt se, csak 3-4 ora utan kezdett el
ienko mi a f@x van? 
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
-
Balupapa
senior tag
-
Bagira01
veterán
3dmark06 bűvös 13008pont
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy az ATITol miért nem móködik mostmár XP alatt se? (a csúszkákat nem engedi mozgatni, azonnal visszaugrik a 2d-s beállításra, - 500/500 - és a profilokat sem engedi betölteni)
-
Dirtyz
őstag
Nem tud valaki olyan tesztet linkelni, amiben a 2600-ot és a 2900-et hasonlítják össze, vagy ezek is szerepelnek benne?
Köszi -
Bagira01
veterán
Fent van az ati tool meg a rivatuner. A riva 48fokot mér míg az at 51-t. Melyik a pontosabb?
-
-
Soak
veterán
NA egy kis lég eksön . 860/2000 proci : 3750 kép
-
Bagira01
veterán
Na megúszta minden a kis próbálkozásom. És a 400w-s greenpower sem fingott ki
. Kéne egy q6600 
-
AMD_ok
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Azért nem megy nekem a tray tools?
Pedig ki akartam próbálni, aztán semmi bene, nem ismer fel semmit, meg azonnal csontra fagy, ha megmozdítom a csúszkát benne 
Mi a f@szért nem állítja be a set clock-al atitool alatt a frekit, ha mozgatom? Visszaáll az alapértékre, és az elmentett profilokat sem tölti be

-
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Alapfeszen nem, 860-on ahogy set clockot nyomok azonnal fagy.
(#6616): Csak az nem támogat R600-at.

Xarax: Ezzel próbáld.
-
Soak
veterán
Jah, most a voltage funkciot tesztelem. Mikor kompiztam csináltam eredményt, és gyenge lett, rájöttem, mert a vga nagyon csirkén ment, már most megdöntöttem léggel. Nem tudom ,hogy viselkedik a voltage állitás, épp azért tesztelem
. Jol megbeszéltem magammal már nem törlöm ki ha beirtam 
-
válasz
Gaboman
üzenetére
ez az egyik nagy ATI jövőbetekintés az R600-nál: kivették a ROP-okból a HW-támogatott MSAA-resolve-ot, és helyette a shaderek csinálják meg ezt a kalkulációt. alapozták mindezt arra, hogy a) a DX10 megköveteli a shader alapú resolve lehetőségét, tehát a shaderes megoldás mindenképpen kell b) az MSAA hamarosan ki fog menni a divatból (a pontos részleteket a miértről fejből nem bírom most előhúzni).
szerintem a b)-re épíeni állati nagy baklövés volt, még ha fél éven belül be is jön, a 2900XT image-ét erősen szétzilálták ezzel a régebbi játékok miatt. -
Gaboman
nagyúr
Azért nem!
Az Driver gond végett lehet hogy az AA ennyire belassítja?
Ez az 1900-as szériánál nem volt jellemző!
Egy kis ellenpélda:
AW2,Airborne,Bioshock,UT3,
Bár az UT3-nál Driverben állítottam 4xAA és 8xAF re mert a gamben nincs.
Remélem működött is,folyamatos 60FPS 1600x1200ban. -
Gaboman
nagyúr
A COD4-ben azt megfigyeltem hogy 1280x1204 4xAA 8xAF mellett Extra beállításoknál a demó végén a nagy ütközetnél,lemegy 28-26FPS-re.
1600x1200-nál meg 24-22FPS-re is lecsökken.
Igaz a procim is csak 3000Mhz-en van,javúlna a teljesítménye ha 3700-ra fel lenne húzva vagy nem érdemes vele foglalkozni?
De azt is hallottam hogy ez a game nagyon megfogja a 2900 szériát AA bekapcsolásával,ez igaz?
1600x1200 AA off 8xAFF Extra mellett nem esik 40FPS alá,ha már 2xAA kapcsolok 10FPS lassúlás,ha 4xAA 18-20FPS amit leesik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. De ami késik az nem múlik