Hirdetés
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
banderasz77 #6798 üzenetére
Drágább lesz a pósta költség mint a kábel.
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #6793 üzenetére
Szeva! Én is inkább maradok az általad felvázolt verziónál, mikor érkezik kb a csati?
-
bernyo
csendes tag
válasz
A gyári kábelt is emberek rakják össze (vagy gépek, de inkább szorgos kis munkások) így ők is tévedhetnek.
Én viszont nem tévedek. Meg egyébként is azon a plusz két lyukon egy fesz. mérő lehet, ami ha mér 12v-t akkor jó, akkor lehet tuningolni, ha nem akkor nem. De várom nálom többet tudó kollégák hozzászólását, mert lehet butaságokat irogatok, ha igen, akkor utólag bocsánat.
Ja, és még annyit, hogy én nézegettem listákat, meg telefonáltam és nem nagyon találtam semmilyen átalakítót, aminek 8pines a vége, se molexet, se 6-pin-t. Molex talán volt valamelyik bazárban itt. Ja, meg egy boltban volt 8->6pin átalakító, azt aki kitalálta.
-
Ribi
nagyúr
válasz
De a gyari kabel csak 6 pines.
-
bernyo
csendes tag
Tápcsati kérdésre jó megoldás az alábbi:
Sapphire-hoz, meg gondolom a többi kártyához is adnak molex->6pin-t, hogy 8-asat miért nem azt nem tudom. A 6pin-eseket is rádughatom egy 270W-os tápra aztán akkor mi van? Na mindegy. Szóval, megfogod a molex->6pin átalakítót, és szépen levágod a megfelelő szélét fémfűrésszel. (Ehhez persze az kell, hogy legyen plusz 2db 6pin-es csatid, hogy egyet szétbarmolhass.) Majd rádugod a 2 szabad lyukra, és kész is vagy. Nekem működött,
Üdv
Bérnyó
-
nebali
tag
üdv
szvsz 2900 pro megéri a 8800gt-vel szemben
korábban irta valaki, hogy aliencomputers-ben van kari.
Aki még nem vett és akar, annak mondom, hogy én most jövök onnan és vettem is. ha nem is hegyekben áll, de legalább 7 db volt még az tuti. 1 gigás is. Az 512-est 2 év garival számlával 61080 Ft-ért vettem. Sok sikert másoknak is! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Achill3uS #6786 üzenetére
Engem semmi más nem érdekel azon kívűl hogy ha jobb lesz mint a mostani ATI karik persze jó nagy %-ban és jobb áron fog menni náluk akkor beinvesztálok rá ha nem akkor marad ez,engem 5-10% nem érdekel.
Most is minden jól megy rajta pedig a proci is csak 3000Mhz-en van úgyhogy tartalékom van benne még bőven! -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Gaboman #6785 üzenetére
olvasd már el még1x amit irtam.. mintha ott lenne a game szó is..
volt 88GTS/GTX-em, tudom mire képes 3dmark-ban, a 2900Pro-t soha nem fogja megverni (engem ez elég nagy százalékban érdekel).. játékok tekintetében pedig egy XT-re tolt Pro-t ha a GTS se tud megverni (jó nem full nv optimalizált játék esetében) akkor nemtudom mit vártok a GT-től.. jó vétel lesz kétségtelenül, de azért ne csináljunk a bolhából vizilovat.. -
-
Ginew
aktív tag
hali!
most tervezek venni egy gigabyte p35Cös lapot ds3r, 6750 proccal, 2gb kingmax 1066 rammal, és gondoltam hogy 1 ilyen radeon 2900pro kártya ideális lenne a configba.
szerintetek jó választás? bocsi, de nincs időm végigolvasni a forumot, mert holnap megyek pestre, és veszem a cuccokat.. még annyit, hogy ha jó meg minden, hol a legolcsóbb?ti is vettétek valahol , biztos tudok vmi ötletet mondani..
köszi előreis
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Bagira01 #6763 üzenetére
nem az a gond, hogy az a 11mhz nincs benne, enyim és overé is tudná, csak ott már nem elég az alapfesz 2d-ben sem amikor az atitool fogja és lerakja.. szóval fizikai vmoddal menne az a 900mhz szépen, de az meg elég merész a 2900-aknál, sok belehalt.. vagy hüvösebb maghőfok kell.. vizzel, vagy kinti levegővel pl menne elég valoszinü..
-
Bagira01
veterán
válasz
Overlocker #6756 üzenetére
Akkor enyém tényleg valami szar darab. 30 fok kint terheletlenül mégsem megy 1,25v-n többet 889-nél
. 2x6 pin vagy 6+8
-
-
Bagira01
veterán
válasz
Overlocker #6753 üzenetére
60-61 fok terheletlenül kint 100%-os ventivel
-
-
Bagira01
veterán
A fene vinné el a sok 4magos vadállatot
.
(#6740) X Factor: Úgy hogy sm2.0 első teszt lefut aztán második kifagy, aztán külön első, utána kilép aztám 2. úgy ment. Aztán sm3.0 egybe is ment(végén a hibázott de lefutott)Itt van:715/2106-n 20,886 735/2214-nél meg 21,668, erdős teszt 23,640 helyett 24,440.
(#6743) Overlocker : Azt megy hogy -
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #6743 üzenetére
az a baj ,hogy nincs itt a gép mellett
. De megcsináltatom
. Holnap kiviszek mindent aztán had szóljon
-
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #6732 üzenetére
JO, akkor megvárom mig idehozod a hideget....
-
Bagira01
veterán
válasz
Overlocker #6732 üzenetére
Nálad hány fokos a gpu, venti maxra csavarva 1,25v-n max gpu frekinél(amit bír) 3dmark előtt
(#6726) Soak: És mennyit ment -
-
-
Gaboman
nagyúr
Az az érdekes hogy másik progival meg simán 820-on lement a 3DMark06.
-
Gaboman
nagyúr
Nekem nem jött be az ATi Tool itt már Mag 820-nál fagy a Mem 999-en próbáltam ott jól ment!
Milyen progi van még amivel lehet őket húzni? -
Bagira01
veterán
Szerintetek merjek adni 1,3v-t a gpu-nak hátha meglesz a 900mhz?
-
keIdor
titán
Szerintem rosszúl mutatja, mert mindenkinél mást ír...
Ki kéne valakinek mérni multival!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Parfüm topik
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Tajvan egy szeletet sem ad az USA-nak a TSMC-ből
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest