- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Valaki kipróbálta már a PCMark Vantagét?
-
jugeen
addikt
ha valaki hétfőn kölcsönözni tudná a CF kábelét, és megdobna egy pü-vel, azt nagyon megköszönném.
-
Gaboman
nagyúr
Na srácok összeállt a gépem ma!
Küldök majd eredményeket! -
X Factor
addikt
válasz
arsenlupin #6490 üzenetére
Van itt vki aki 400as Chieftechel használja, azon is csak egy db 6os pin van, mondta is h. tuningnál kb 840nél írta gép h. elfogyott a nafta.
Xelo Ha sikerül eladni a gépem nekem is jön a vx550, megnéztem 41A 12V-on és elkönyveltem h. az qrva sok.
-
arsenlupin
aktív tag
-
Xelo
addikt
nahh megjött 2900PRo
a postás mondta: szorri már 2napja nálla van csak nem találta meg a házat...
persze kézhezkaptam a jeges kártyát, beraktam egy körre a mikróba kiolvasztani, aztán beleszerelés: annyit baszkódtam a becsavarozással, csavarnyúzott is beleejtettem a házba..
remélem nem basztam el semmit. végre hején van sok toszigálás baszakodás huzogatás után.. és mit látok? a tápomon összesen egyetlen darab 6pines káblé van... mondom oké oké.... nem gondoltam volna hogy most szar lesz hozzá a Coolink 500as, igaz nem mai darab. no mindegy (amúgy nem), hát rendeltem egy Corsair VX550W PSU-t.
21eHUF házhozszállítással. nahh igy jártam, remélem mostmár minden oké lesz ha megkapom a Corsairt.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #6480 üzenetére
-
seal84
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy működtethető e a Sapphire HD2900XTről ez a két megjelenítő egyszerre ?
- Iiyama VisionMaster Pro 510 22"es CRT @ 1280x960
- Dell 2407WFP 24"es tft @ 1920x1200előre is köszönöm a segítséget !
-
AMD_ok
őstag
Attól függ, hogy milyen konfigod van, én is ezzel zaklattam mindenkit, mielőtt a PRO-t megvettem, és az én konfigom (proci húzva) elbírja a cuccot, tegnap tettem bele, de annak a tuningját már nem nagyon (847 MHz magórajelnél kiakad, és kiírja, hogy kevés a kraft a tápomban)
A tápom 400 w-os, konfigom adataimnál. Ehhez tudod hasonlítani, akarod húzni vagy sem, stb.
-
Macka
veterán
A 2900 XT-nek milyenkora táp kell???
-
banderasz77
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #6471 üzenetére
Na meg van oldva a dolog, úgy néz ki. FSB NB és SB feszt kellett adni egyszerre.
-
banderasz77
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #6471 üzenetére
Ezt már próbáltam, eredmény semmi. Ha az alaplapi feszeket próbálgatom, el sem indul a gép, csak alapon.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
banderasz77 #6462 üzenetére
tedd 105 MHz-re a PCI-E órajelet a BIOS-ban és nézd meg úgy.
-
Johnny001
senior tag
-
arpi6k
addikt
válasz
banderasz77 #6466 üzenetére
Hirtelen ezt sikerült kikeresnem.
-
AMD_ok
őstag
Na, tegnap kicsit próbáltam játszani az Airborne-al, hát barátaim, az adott konfighoz képest nem semmi volt! Max felbontás (1400*1050), full graf, és teljesen folyamatos volt! Nagyon ász a kari, meg vagyok vele elégedve!(ja és persze tuning nélkül,mert a tápom nem bírja a tuningot, kevés a kakaó benne hozzá)
-
arpi6k
addikt
válasz
banderasz77 #6462 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem sima P5k-van, és nincs vele gondom. De a Giga, és az Abit is nagyon jó mind. Szolgáltatásokban van különbség. P35-öst vegyél az a biztos amit tudok mondani.
-
arpi6k
addikt
válasz
banderasz77 #6461 üzenetére
Hát igen... Én is szenvedtem mire rájöttem. Aztán beleolvastam P5B topicba, és közölték hogy nem vagyok egyedül. Küldönben valahogy be lehet állítani az alaplapi feszek állítgatásával. De ezeknek a pontos értékét kérdezd a P5B topicban, mert én nem tudom pontosan.
-
banderasz77
addikt
Az anyját!!! Igazad van. Ha neked is ez volt, akkor ez nem az új béta Bios hibája. Bassz* meg. Hát akor itt is csere lesz. Beújítok valami P35-ös lapot. Köszike.
Már mérges voltam, hogy tudtam mi a megoldás, csak azt nem tudtam pontosan, hogy mi okozza ezt. És hogy egy ilyen amatőr hiba az ASUS-tól!!! Egy nem is tudom már 30k körüli laptól. Hát fúj! Én is bepróbálok egy Gigabyte-ot. Az új PH-s tesztből melyiket vennéd? -
arpi6k
addikt
Annak idején én pont egy ilyen bug miatt kellett hogy megváljak az Asus P5B Deluxe-tól. Első indításnál minden ok. Restart után PCI-E-t visszavette 1X-re. Semmiféle fixálás nem oldotta meg a problémát, se az új biosok. Ez van. Ha nem tunigol akkor minden megy szépen.
Szépen vettem egy Gigabyte lapot és minden megoldódott. Persze most nem tudom milyen lapról van szó(nem olvastam vissza), de így látatlámba Asus P5B Deluxra tippelnék.
CPU-z ragyogóan megmutatja amúgy.
-
AtHoS
nagyúr
Tehát a 3.0 CSAK Vista számára hordoz többlettartalmat a 2.0-hoz képest
-
aginor
veterán
válasz
Gaboman #6418 üzenetére
Biztosan nem!
Csak nézd meg az írt adatokat, és gondolkozz:
1024bit - most az 512-nél tartunk, és az sincs kihasználva
GDDR5 memó - most lesz csak igazán bevezetve a GDDR4
45nm - az ati még csak most áll át az 55-re, nem hiszem, hogy fél éven belül a 45-re is sikerülne, és nem is lenne gazdaságos szerintem -
Ati007
őstag
válasz
banderasz77 #6406 üzenetére
ez nem a kártya hibája, szerintem az alaplap bios hibája, visszarakja pci*1, ez több asus lapnál is megtörténik. fixáld a pcifrekit 100-ra és szerintem nem lesz gond.
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #6444 üzenetére
Na megtörtént, amit írtál, tényleg jó mostmár. Atitool is érzékeli (ráadásul rápróbáltam vele egy kis tuningra, azt irta 847 MHz magórajelnél, hogy a tápom elfogyott alóla
)!
Még dmarkkal meg játékkal nem próbáltam, de már látom, hogy fasza lesz!
-
Frenky87
aktív tag
válasz
keszegduda #6450 üzenetére
PCl@nd-ból való.. azért kérdem...
Tudom, hogy költséghatékonyabb...de annyit megér az a plusz, ha 100%, hogy van gari.
Az a baj, hogy nem merem...
fájt a pénztárcámnak azért az a 90k, mikor vettem...és belehalnék, ha nem lehetne gariztatni... viszont nagyon zavar h néha majdnem szétesik, annyira tekeri a lapátokat
-
keszegduda
őstag
válasz
Frenky87 #6449 üzenetére
Ha normális a boltos és némi megvesztegetés mellett akár bele is megy a gari megmaradásába, akkor csináld, de ha meg tudod Te is csinálni, akkor állj neki úgy hogy nem rombolsz, hanem szépen finoman sérülés nélkül leszeded a hűtőt, nem kell tudniuk, hogy le volt szedve. Költséghatékonyabb megoldás...
-
Frenky87
aktív tag
hülye kérdés:
ha bevinném oda a karimat (XT), ahol vettem + adnék mellé egy HR-03-at + munkadíjat és megkérném őket, hogy tegyék eggyé a kettőt, elveszne a gari? /csak a gari miatt folyamodnék ehhez az eszközhöz/
/gyk: minden esetben elvész a gari, ha meg lett bontva a kártya? /
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #6444 üzenetére
tényleg azt tettem fel egyből. Csinálom, amit mondasz!
-
keIdor
titán
válasz
Gaboman #6433 üzenetére
Ezt a hozzászólást ne vedd bántásnak, mert nem szánom annak, de az ilyen híreket a DX10.1-es videókártyákhoz linkeld. Kirekt van ilyeneknek egy pletyka topic, ezt tartsuk tisztán! Egyébként a 768bit szerintem értelmetlenség lenne, ha már van Ringbus. Nvidiának meg sürgősen ki kéne találnia valamit arra, mert Crossbarral lehetetlen lenne 768 ill 1024bit-et csinálni! Nah OFF vége, folyt. a DX10.1 topicban...
-
banderasz77
addikt
Hehhejjj, egy cipőben járunk. HSZ#6406
Feltoltad egyből a 7.10-et, akkor csinálja ezt. Nem tudom mi lehet ez a hiányzó file, de nem okozott ennél nagyobb galibát a dolog. Szedd le a 7.10-et uninstallal, utána Driver Cleaner az összes ATI bejegyzést szűrőkkel törölni. Restart, és tedd fel a gyári CD-t. Nekem csak így oldódott meg.
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok! Megjött a kártya (2900PRO)
ez mi lehet? [link]
-
keszegduda
őstag
-
serito
senior tag
Akkor most ráb@sztam mert kb 12k val olcsóbban jutottam volna egy "XT"-hez ha most veszek egy pro-t. Na mindegy talán nem fog nagyon esni az XT-k ára.
-
serito
senior tag
A 2900pro is 512 bites mint az XT és csak az órajelek alcsonyabbak?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
keszegduda #6421 üzenetére
Azért kérdezem hogy igaz e?
-
keszegduda
őstag
válasz
Gaboman #6418 üzenetére
Szerintem ez az egy hír egyáltalán nem támaszt alá semmit sem.
1024 bitet kihasználni, iszonyat erős GPU kell alá, legalább 3X-sa a jelenlegi 2900XT-nek. Eddig számomra hihetetlen, túl nagy fejlődés lenne a jelenlegiekhez képest és ráadásul az előállítási költsége is hatalmas lenne ami növelné erősen az árat. -
Gaboman
nagyúr
Szerintetek ez igaz lehet?
Mert ha az akkor a mostani kiadott kártya csak középkategóriás lesz.
A csúcs kártyák 768 és 1024bit sávszéleséggel fognak rendelkezni! -
gael
tag
válasz
banderasz77 #6413 üzenetére
-
gael
tag
válasz
banderasz77 #6410 üzenetére
Melyik asus update-ed van?
Asusupdt53101 ezzel vissza fog menni ha minden igaz -
Johnny001
senior tag
Hi!
Hát sikerült hozzájutnom egy 2900 PRO-hoz, amit már át is flasheltem XT-re. Olyan értéken is megy, amit nem is álmodtam volna 800 proci - 1000 mem. Sajnos a további tuninghoz kevés a 400 wattos Chieftec, vagy kell hozzá a 8 pines. A hűtést se ártana kicserélni valami halkabbra!
Szóval csatlakoztam a táborhoz
By.: Johnny
-
gael
tag
válasz
banderasz77 #6408 üzenetére
Mármint az elözö nem béta bios file nem kompatibilis?
-
gael
tag
válasz
banderasz77 #6406 üzenetére
Vissza tudod rakni a régebbi biost ,csak a downgrade opciót kell kiválasztani a legördülő menüből (asus update)
-
banderasz77
addikt
Hát én is tudnék mit mesélni nektek akkor. Ha gépet bekapcsolom, a 3DMARK06 frankón megy, csinál is a kártya 11200-at. De ha valamiért van egy újraindítás, (tehát nem rendes kikapcs és utána bekapcs) vagy reset, akkor valamiért ez az érték lemegy 7000 körülire. Lehet, hogy alaplapi bios probléma, nem tudom, de az tuti, hogy a HD2900PRO-m csak a rendek gép kikacsot szereti. (hozzáteszem, hogy béta bios van fent, de a régit nem engedi visszatenni, mert hogy régebbi, mint a telepített, úgyhogy meg kell várnom a release-t)
A másik dolog, hogy a szűz XP-re felteszem a 7.10-et, akkor rendszerindításkor valami MOM.Implementation hibaüzenet van, nem talál valami file-t. De attól még minden működik rendesen. Tudja valaki, hogy ez mihez tartozik?
És valami vidám hír, kijött a 3DMARK Vantage!!! Ha lesz olyan jó mint az Aston Martin, akkor elégedettek leszünk szerintem.
Bocs a sok karakterért, de rég nem voltam...
-
mcmike
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #6377 üzenetére
Én voltam az az illető...
-
mcmike
őstag
válasz
Bagira01 #6374 üzenetére
Egy-két tipp ha mindenáron meg akarod úszni a WIN reinstallt (bár én ezen nem vacakolnék):
1. alaplapi drivert rakd újra! (van hogy az ATI uninstalljakor bizonyos alaplapi driver komponenseket is lemar...jártam már így...)
2. alaplapi BIOS? Mikori?
3. Dotnet 2.0 újra
4. DirectX 9 redistributable újra (lehetőleg a legfrissebb)
5. Registry pucoló program -
mcmike
őstag
válasz
keszegduda #6359 üzenetére
Nekem ilyeneket nem csinált...
1. Még az X1900XT meglétekor uninstalltam mindent mint ahogy a nagy könyvben meg van írva
2. Betettem a HD2900Pro-t felment a driver rendesen, egy hibaüzenet sem volt, semmi furcsaság azon kívül h bizonyos felbontásoknál a Monitor-om OUT OF SYNC-re ment
3. komplett Win XP újratelepítés után is ezt csinálta -> innét tudtam h HW hibaEgy friss XP mindent elárul...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Ti AMP Holo 12GB - Garancia
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC 24GB GDDR6 - Garancia 2026.09.10
- ASUS ROG STRIX GTX 1070 Ti GAMING - Garancia
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest