Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz
lordring
üzenetére
Nincs sok választás: Thermaright HR-03/R600 kb. 13k, vagy AC Accelero S1 pici barkáccsal.
Fel: Jó alapos munkát végeztél, köszi
Tényleg jó hűtő ez a HR03, amúgy ebből is látszik milyen forrófejű ez a Radeon. Egyedül a VRM-ek melegszek jobban, mint gyárival, de az meg úgyse annyira érdekes.. -
Gaboman
nagyúr
válasz
lordring
üzenetére
Igen az kellene hozzá egy jó driver!
Ha úgy be tudná lőni a 2900-at mint a 1900 és 1950 szériát annak idején akkor az ATI megint nagyon kemény ellenfél lenne.
Ugye a felépítése az 2900-nak sokkal fejletebb mint az NV-nek.
Csak hát hiába fejletebb nem igazán tudja kihasználni a benne rejlő erőket,na ezt kellene mególdani,remélem az új driver valamire képes lesz ebből! -
Gaboman
nagyúr
válasz
lordring
üzenetére
Hozzátenném hogy az ATI 2900pro teljesítménye azért nem olyan jó,mert Vista alatt sajnos nem igazán jó a driver hozzá!
Ez nem a kártya hibája,normális driverrel ott is jobban szólna mint mondjuk XP alatt!
Megnézném azért XP alatt mit menne a GT hozzá képest,abban nyugodtan biztos lehetsz hogy nem tenne akkora előnyt mint vista alatt! -
Dabsol5
tag
válasz
lordring
üzenetére
820/2000-en kezdtem, aztán fokozatosan vettem vissza, 780/1800-ig, hogy az utolsó teszt is le bírjon futni. De lefutás után bezáródik a progi. Aztán kipróbáltam az alapórajelén, akkor is bezáródott a végén. A64 X2, fsb 233*12; HT/4 (/3-on is), cpu, memó kapott feszt. Így volt korábban is 8800gts-sel.
-
Dabsol5
tag
válasz
lordring
üzenetére
Ezek még mindig dx9-es játékok és tudjuk hogy szűrőkkel lassabb valamelyest. A 3dmark2006 annak ellnére több pontot ad, hogy szinte látszik a teszt első része lassabban fut, mint 8800gts-sel. Tehát sm3ban jobban teljesít. Majd meglátjuk az igazi dx10es játékoknál mi lesz.
2D-ben valóban hangosabb, de ha leveszed a leghalkabb, 25%-os sebességre, akkor is csak 64 fok körülire melegszik.
Ha 2900pro-nál feszültségek lettek levive 2900XT-ről, akkor nem veszélyes megemelni?
Biost tudunk már olvasni/írni?
-
-
banderasz77
addikt
válasz
lordring
üzenetére
Beizzítottam a kártyát, minden zökkenőmentesen műkszik. Legfrissebb Catalyst feltolva. Holnap jön a nagy faggatás, majd megírom szép sorban mi lesz. Van XP és Vista is a gépen külön vinyón. Mindkettőn letesztelem. Addig is az ATI legyen veletek...

A hangja pedig egy szállal sem hangosabb, mint az ASUS x1950pro-m volt!!! Egyenlőre 2D-ben.
-
Ragnar_
addikt
válasz
lordring
üzenetére
Nekem ezelőtt Asus 7900GT VGA-m volt , ahhoz adtak egy progit , amelyiken be lehetett állítani, hogy hőmérséklet függvényében kb. mennyit pörögjön a venti , plusz be lehett állítani egy hővédelmet is , ami vagy sípol , vagy kikapcsolja a gépet , ha túlmelexik a GPU. NV driverben olyan 110 C° körüli a hővédelem alapból , ha jól tudom , viszont hallotam már olyan VGA-ról amin beállt a venti és meghibásodott a GPU.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- GTA V
- OLED monitor topic
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tényleg jó hűtő ez a HR03, amúgy ebből is látszik milyen forrófejű ez a Radeon. Egyedül a VRM-ek melegszek jobban, mint gyárival, de az meg úgyse annyira érdekes..

a konfigból a vidkari egyezik az az nekem az 1gigás verzió van.