Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Picco
addikt
ez sem mukodik

amugy elso korben sikerult elflashelnem a biost...meg jo h vissza tudtam csinalni?
hogy a legegyszerubb megcsinalni, en ezt probaltam - 

Silenzio
addikt
Valóban reálisnak nevezhetőek, csak sajnos a realitás ettől elég messze áll. Az 1 gigás XT legtöbbször 80 környékén tanyázik, még a használt 2900 pro-kat is 50-55 (nem ritkán 60) környékén dobálják PH!-n. Pécsett 62. A 3850 256 megás 45 körüli árakon cserél gazdát, a már sokkal életképesebb 512 megás változat pedig 50-55 kröül, szintén. A 3870-ről ne beszéljünk, 60-65 körüli áron dobálják PH!-n, ami eléggé irreális, mert Pécsett 66-ért volt már raktáron. 55-nél többet szerintem nem ér. Sőt.
Szóval a relitások miatt döntöttem úgy, hogy megveszem Bagira01 kolléga, az elmúlt napokban pont itt lesajnált 256 bites 2900 pro-ját. Én bízom a teljesítményében, szerintem nem nagy érvágás az 512 bithez képest. Ha megkaptam, csinálok pár tesztet. Ha nagyon antituning lesz, akkor első körben tápot cserélek, ha utána sem remekel, akkor szidom az ATI/AMD-t, az eladó kollégát és mindenki mást
. De 700 Mhz-en nekem kb. elég is lenne, a kollégának állítólag 760-ig ment.Ja, 45-ben állapodtunk meg (a kb. 2000 ft-os postaköltséget is kalkulálva), de vállalom. Ritkán járok Pestre, leginkább csak filmfesztiválokra, nincs nagykeres kontaktom, a kari meg még a webshopokban se nagyon ment 55 alá. Egyelőre úgy néz ki, nekem megéri. Inkább mint egy méregdrága 3870-es.
Az meg vicces volt ahog szétsiránkoztátok a topikot, a kártya ismeretének hiányában...
 - 

7600GT
senior tag
Olvassad el a tápos topik 1 hsz-t mielőtt belémkötsz... és utána okoskodjál... Szerk.: Egy fél szóval sem mondtam, hogy elég lenne egy 300wattos táp. Hozzá nem értésedet is jól tükrözi, hogy így értelmezted a hsz-em...
AMD_ok: Hát az elég furcsa... Ráadásul X2 mellett... 550wattos táppal már Crossfire-t hajtanak... Nah de a többit a tápos topikba! - 

Gaboman
nagyúr
Nekem minden High-on volt a játékban,Shadows level custom,de ezt nem is engedi változtatni AA/AF off és 1280x1024.
És neked így jól megy ha a procid 3700-on van a VGA meg 740/1650-en?
Mennyi FPS kapsz így?
Csak azért mert akkor én is feljebb tornászom a procimat,hogy jó legyen.
VGA-t nem akarom húzni megmondom őszintén. - 

Gaboman
nagyúr
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
 - MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
 - ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!

- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
 - Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
 - Keresünk dokkolókat
 - HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Teszem is fel.

csak szar érted, ha rákészül az ember az uj kártyára erre keresztbetesz egy buzi venti. ja és persze a boltban azt mondták elmegy 400 W on szal no comment 

. De 700 Mhz-en nekem kb. elég is lenne, a kollégának állítólag 760-ig ment.

Köszi a tippet 

Megéri még 2900PRO-ba fektetni?