Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
Aktív témák
-
Atla
senior tag
válasz
Csorbi
üzenetére
Nálam is meghajlott a nyák!NEm kell félni töle,csak vigyázz h túl sokszor ne csavargasd szét mert elkopik a csavar menete és ugy jársz mint én!Lepattan róla és hazavágja a karit!
Egyébként nálam 42-55C körül voltak az értékek alapon Gigabyte Poseidon házban!
Ha a GPU magja köré ragasztottad azokat a szivacs szerü csikokat amiket a chillához adtak akkor normálisak az értékek! Ha leszeded öket nyerhetsz 5-10C fokot,de mint mondtam veszélyes! -
looser
addikt
válasz
Csorbi
üzenetére
Köszi! S ennek nem kellene már a drivercsomagból merítkeznie? Egy 35MB körüli pakkot telepítettem (driver+catalyst), ez nem tartalmazza ennek a bigyónak a meghajtóját? Volt a game.amd.com -on egyéb média ingyombingyom telepítők, de azokra sosem volt szükség. Régen valamikor az Ati egy dvd lejátszót is adott a kártyájához (nálam R8500 körül volt), amit nagyon szerettem, lehet, hogy azok között a frissítések között kellene lennie? Tehát (most megnéztem
) erről a helyről kellene azt a nagy pakkot telepíteni, abban benne van a HDMI driver?
Aktív témák
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

bár tegnap elötthöz képest 5 fokot ugrott
a meleg miatt
hátha ez viszonyítási alapot ad vmenynire