Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
samfishR
senior tag
hát pl 4x-es (vagy 8x-os) AA, minden szűróbizbaz rátolva, ultraveryfullhigh
na yó pl a krájziszt tudom h nem menne szépen ultra highon, de az nem is érdekel
Mely játékok számítanak vga igényesnek mostanában, mert /pill nem vagyok képben ezen a téren? És ha nem lesz elég a 4850, akkor milyen vga-t vegyek (bár ez már lehet h nem ebbe a topikba való). Előre is kösz -
evitiguF
senior tag
Ez nem az alap verzió: CGAX-4852DDF (Arctic cooling hűtős) a honlapon azt írják, hogy a doboz tartalmaz egy átalakítót, viszont a doboz hátuljára meg az van írva, hogy nincs mellékelve... na ezt fejtse meg valaki.
katt777 ha addig nem sikerül beszereznem, akkor szívesen elfogadom! -
twine
veterán
Én az S1-et is rá raktam gond nélkül! Olvastam itt olyat, meg láttam hogy fűrészelni meg reszelni kellet, a RAM sünit mert nem fért el tőle az S1
nem akarok én senkit sem khmmm....."hülyének" nézni...de én azokon a fotókon is azt láttam hogy 180fokban el kellet volna forditani a sünit, és egy picit feljebb rakni a Ram-on...mingyárt el is fért volna a heatpipe reszelgetés nélkül is.....(persze nem a "pipa" reszelgetése nélkül....hanem a Süni reszelgetése nélkül) 
MOd: "Hülye= tapasztalatlan (nem célom más sértegetése!) -
katt777
félisten
Talán utánanéztem, és esetleg többet is tudok róla (éppen ezért tévesztettek meg
), viszont a linken tényleg egy régi cucc szerepel, már megnéztem. Szóval ez nem OK, ebben igazad volt, elismerem.
Javaslom, nézz utána az XP-s DX10 projectnek, mert annak is létezik egy letölthető, félkész változata, de még DX SDK kell a befordításához. Azt hittem, ennek jött ki a végleges változata, de sajnos nem mellékeltek hozzá readme fájlt, így a kipróbálásig nem tudhattam, hogy ez a régi verzió (én is újként találtam amúgy).
Az az egy link azért nagyon szorgos munka volt, úgy írtad, mintha egyfolytában ezt erőltetném.
-
Skizz
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy az S1 gyártását abba akarják hagyni. Kb. ugyanúgy hűt, mint egy S1 és ugyanannyiba kerül. Szerintem az AC muszájból dobta ki ezt a hűtőt, mert már az Auras és a Coolink hűtői is sufni nélkül aktívak, az S1 ilyen szempontból egy kissé elavult feelinget kelt az újoncok közt.
Mindenesetre tetszetős hűtő. Ha 2*8mm helyett 1*12 lenne rajt', akkor még el is gondolkoznék a felár nélküli cserén. -
MaSzKa
senior tag
nem is drága
én már 2 hete is láttam itt

valakinek van itt Sapphire HD4850 Dual Slot vga-ja?
mondana pár szót róla megköszönném
pl mennyire halk?
pár kép jöhetne róla
mert láttam 2 féle verziót is
fekete és ezüst hűtőset is
ez a Toxic meg mintha már 3 eres lenne így szabályozza a ventit is -
rup1u5
nagyúr
navégre!

azért ez a hűtő sem lett teljesen problémamentes :
Unfortunately there is a conflict between the lowest memory-cooler and the heatpipe of Accelero Twin Turbo. The best solution is to cover as much of the memory-chip's surface as possible.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

na yó pl a krájziszt tudom h nem menne szépen ultra highon, de az nem is érdekel
Mely játékok számítanak vga igényesnek mostanában, mert /pill nem vagyok képben ezen a téren? És ha nem lesz elég a 4850, akkor milyen vga-t vegyek (bár ez már lehet h nem ebbe a topikba való). Előre is kösz

Raktáron van, ugye...
nem akarok én senkit sem khmmm....."hülyének" nézni...de én azokon a fotókon is azt láttam hogy 180fokban el kellet volna forditani a sünit, és egy picit feljebb rakni a Ram-on...mingyárt el is fért volna a heatpipe reszelgetés nélkül is.....(persze nem a "pipa" reszelgetése nélkül....hanem a Süni reszelgetése nélkül)

most így minden mhz-nél futtathatok 3dmarkot? hát az fasza