Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
DeSanto
őstag
válasz
Brumi˘
üzenetére
Az a vicces hogy a VRAM-ot nem feszeltem, és bios-t se buzeráltam.
Szóval szerintem se a vmod vágta haza.Már kezdetektől fogva nem akart CPU OC-nél a gép restartot csinálni mert vga-t hiányolt.Kikapcs-bekapcs segített csak( élmény volt win-t telepíteni).
A Geforce-al ilyen probléma nincs. -
Oliverda
félisten
válasz
Brumi˘
üzenetére
Áhh..értem, köszi.
Arra esetleg van valami tipped hogy miért nem ismeri fel a kártyát a WIN XP miután a BIOS editorban átírom a CCC limiteket majd felrakom a kártyára a módosított verziót? Pontosabban az eszközkezelőben látszik de a CCC azt mondja hogy nem talál ATI kártyát illetve ahol a felbontást lehet állítani ott sem látszik a vezérlő csak annyi talán hogy generic VGA.
-
Bluegene
addikt
válasz
Brumi˘
üzenetére
hát XP alatt nincs microsuttering nálam, szal próbáld ki XP alatt, hát sajnos sztem grafikailag nem olyan jó mint a warhead, ettől még lehet szórakoztatóbb

WestTM: egyébként nekem 2giga ramom van ezért inkább XP-n tolom, vista alatt svappel nekem ezerrel(ha megtelik a memória), szal aláírom h gyorsabb vista alatt, de akinek csak 2 gigája van az XP-t használjon(látványban sztem nincs különbség)
-
DeSanto
őstag
válasz
Brumi˘
üzenetére
790-en megy a GPU.
Egyébbként minden rendben volt eddig.
A 9800GTX -el pl a COD4 leesett 20fps-re is menet közben ha nagyon eldúrvult a harc de ezzel 40 alá nem igen megy.A Pure pl tartotta ezen az órajelen a 60 fps-t (alapon lement jócskán 60 alá).
Sokat nem játszok mostanság de a GRID is 60 alá nem nagyon ment.Sziszifeca: Én a GPU-nak adtam 1,316V-ot amit egy kis grafitozással értem el az egyik alkatrészen.
Alap esetben 725Mhz volt stabil. -
-
totyax
aktív tag
válasz
Brumi˘
üzenetére
Az enyém kicsit másképp néz ki.
-
totyax
aktív tag
válasz
Brumi˘
üzenetére
A húzott Asuson is ez a hűtés van, úgyhogy szerintük bírja. Az overdrive is működik rajta (legalábbis ATT azt mondja), tehát feltehetőleg a CCC-n belül is működik, azaz az ATI által is támogatva van az órajelek emelése. Nameg 3 év gari az igencsak hosszú idő
Természetesen az ötlet jó, és is azért akartam eredetileg refest hogy később hűtést cseréljek. Dehát 3 év gari... -
-
VinoRosso
veterán
válasz
Brumi˘
üzenetére
Ha megkérlek esetleg megnéznéd azt is, hogy nem választható feszekre mit állít az ATT? Van a legördülő menü mellett egy kis gom ... van rajta, és ha megnyomod előjön hogy custom vddc ott be lehet írni mv-ban hogy mennyit kapjon a cucc, én beírtam hogy 1196 (1,196 V ) mivel 38-as lépcsőkben emeli a feszt, de mintha ezt nem kapná meg a gpu, beírtam 1200-at is, de nem tudtam feljebb húzni semmivel. Kiváncsi lennék, hogy itt van vége a gpu-nak, vagy csak nem adja meg az ATT neki ezt a feszkót.

-
cizoe
őstag
válasz
Brumi˘
üzenetére
Ilyen ez az s1... 3870em 42idle, 49load, pedig nyár van...
Ja és átlagban 830/1200on 
bim: HA nincs szét a rendszered, nyugodtan lehet telepíteni. A készítők sem full idióták, csak hát főleg xp-n be tud zakkanni a dolog. Ha már 20féle driver volt fent, és itt ott nyomot hagytak.
MOD: Mi a rákot csináltok itt ilyenkor?

-
VinoRosso
veterán
válasz
Brumi˘
üzenetére
ja utána már én is ráj9ttem fáradt voltam éscsak a nagybetűket figyeltem. észervettem h be is lehet gépelni hogy mennyi feszt adjon a gpu-nak( a ... után négyjegyű számot kell betünk pl 1,158-hoz 1158) esetleg kimérhetéd ezt is hogy megadja e
Én megadtam neki a köv lépcső szerinti 1,196-ot, de ugyanúgy nem volt stabil 760-on. Sőt 1,200V-ot is megadtam neki, de enm változott. Azt viszont észrevettem, hogy 1,158-cat megadva a GPU-nak a memória órajeleit is feljebb tudtam tornászni, 1100on még lefutott a márk, de mindenféle korrupt képeket nyomott ki, feszt emelve csutkára meg még 1175 is ment, még 1200 on sem voltak képhibák, de a driver leállt és hibaüzivel visszatett asztalra. -
$p@rr0w
őstag
válasz
Brumi˘
üzenetére
Keresőt használd.
(#22608) speed3456:

(#22619) Brumi˘: Ezért kell wint telepíteni min, 3 havonta...
Amúgy itt a 8.8-ról írt taőasztalatokat összegezve azt kell mondjam, új driverhez új Windows is kell sajnos...
(#22648) Brumi˘: OMG. Pedig kénytelen leszel...

(#22686) Brumi˘: Akkor ezek szerint tényleg lehet vele állítani, csak helyenként nem túl pontosan.
-
Eagl3
veterán
válasz
Brumi˘
üzenetére
Neis mond... Vettem egy X-Fi music-ot Mosonmagyaróvárról szállították Fehérvárra.
3 napig szoptam vele, sehogy nem akarta felismerni a win, már azthittem kettévágom a picsába. Mindent kipróbáltam, egyedül BIOS update nem volt mert ne volt pendrivom éppen.
Szal visszaküldtem nekik a picsába gariba, fogadni mernék, h. visszaküldik azzal, h. semmi baja
Csak úgy elmeséltem

-
cizoe
őstag
Referenciakarik közt csak a doboz tartalma, a matrica különbözik. Nem referencia 4850ese az Asusnak (glaciator hütö, 1gb) és a Sapphirenak (Toxic hütös, 512mb és Kék hűtős, 1gb) van.
nepszter: Xp 32bit, és Vista 32bit A rendszermemó+vga ramot is beleértve max 4gigát lát. szoval 512 mbos vga esetén 3,5gigát max a rendszermemoriábol.
Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(Csak h megnyugtass h jól teszem h XP-n tolom)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Becerkáztam a 2. lehetőséget és maradt egy kis grafit a vga-n.
Részvétem, Remélem sikerül gariztatni