- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
laca000
őstag
válasz
TTomax #25156 üzenetére
Igen én is találkoztam már olyan emberekkel akik a szokásos Ati be-be rángatásokat melyek úgy néztek ki mintha CPU limit lenne annak is gondolták...
Khm...
Hát van ilyen!
De én is maximálisan meg vagyok elégedve ezzel a kártyával,hálISTENnek brutális teljesítményt kapunk a 35-k-ért.Megmondom őszintén nem is értem az embereket,hogy a 3850 és a 3870-es helyett miért nem egy ilyen VGA-ra ruháznak be.Nem olyan nagy a különbség,pár ezer forint,de megéri mert a kártyát nem 2-3 hónapra veszed!
Már alig várom az új NFS-t,hogy nyomhassam vele. -
laca000
őstag
válasz
TTomax #24160 üzenetére
Próbálgattam a Crysist én is,2-szeres élsimítással 1280X960-75hz-en minden magasra állítva-szépen röccmentesen elmegy!Viszont a felbontást 1440X900-ra állítás után már erősen huzogat bizonyos helyeken a progi!
Ámbár azt is megfigyeltem,hogy távolról sem olyan hiteles a fizika a játékban mint annak lennie kellene,sőt a legtöbb belső tér az épületekben GUSZTUSTALANUL elnagyolt,mintha nem figyeltek volna oda mindenre,vagy nem is akartak,nem tudom tán az utóbbi...
A FAR CRY különben is sokkal nagyobbat ütött,az akkori gépemen egy Sapphire ATI 9800 proval nekem jobban tetszett a grafika és a játékmenet is mint ez a fisfos CRYSIS!Mindmáig a FAR CRY a király,csak azért nem játszom már vele meeeeert 120-szor végigvittem!A hangulata feledhetetlen és pótolhatatlan!Gondoljatok már bele!Mit megvalósítottak már abban a gámában,hol van ehhez a Crysis?Idiótak ilyen fos motort raktak alá,meg ez az UFO izé?????A végén az az anyahajó vagy mi?Amikor azzal kellett harcolni HANGOSAN FELRÖHÖGTEM!ÁÁÁH... -
laca000
őstag
Ne aggódj,ezeknek a kártyáknak magas az alaphőfoka,el sem merem képzelni mekkora az x2-őké!Külön bejáratú hűtőborda kell már rájuk!Az egyetlen megoldás,hogy vedd le a ház oldalát,így is okádni fogja magából a hőt kifeléde legalább nem a 80-90 fokos trutyi kereng belül!Szóval,hogy ilyen magas a hőfok az teljesen "normális".
-
laca000
őstag
A másik kérdésem a HD audioval lenne kapcsolatos!Így,hogy ezeken a kártyákon van "hang-szolgáltatás",nem veszhet az össze az alaplapi integrált hanggal?
Köszi -
laca000
őstag
Sziasztok!Az mi a fenétől van,hogy a Catalyst Control Center Advanced-ben a Videókari visszaállította magát 16bit-medium color quality-re és 60hz-re,75hz helyett?A kép ki van kötve egy HD-TV-re is!Lehet ehhez van köze?Most visszatettem 32bit-re!
Köszi! -
laca000
őstag
A Windows kinyomhat ilyen kékhalállal csak úgy,valami Windows FOREVER sp3 van fent!
Talán nem tetszik valamilyen progi amit felraktam a gépnek,procinak? -
laca000
őstag
Hát ez hihetetlen!
Megvettem az új konfigot és ugyanúgya gépriver not less or equal-lal,kékhalállal újraindul egy idő után,az érdekes csak az,hogy a proci CPU 2 mag,az hogy az istenbe lehet: -3fokos az everestben?
Mínusz.Hogyan?Szerintem ezért áll le...
Kérlek benneteket segítsetek!Köszi! -
laca000
őstag
Sziasztok!
Kérlek mondjátok meg nekem ha tudja valaki,mennyire jó kari a HD4850 Gainward?
Kérlek benneteket adjatok valami linket ha van ennek a kártyának a tesztjéhez,mert a google-ben csak paramétereket találok!Köszi!
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR