Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22083) access_denied válasza BBéci (#22078) üzenetére


access_denied
senior tag

Sok helyen használjuk mentés tárolására, nagyon stabil eszköz, meghibásodásról nem tudok. Okos kis szerkezet, az alapvető szolgáltatásain kívül rengeteg app. telepíthető rá. Megint szubjektív, én azokat a termékeket kedvelem, ahol a támogatottság nem áll meg az új modell érkezésével. Önmagában Synology NAS-t venni nem biztos, hogy megéri (a jó terméknek magasabb az ára), de ha több diszk és redundancia igénye lép fel, akkor jó alternatíva. Nekem is ajánlották a HP Microservert, de a céljaimnak ez jobban megfelelt. Pár fogalommal kell tisztában lenni és azzal, hogy hogyan szeretné használni az ember és akkor -szerintem- tökéletesen beállítható. Nem tudom, hogy a többi termék mit tud, ezen van minden ami egy otthoni biztonságos adattároláshoz szükségeltetik. iSCSI target, média szerver funckiók, stb... 1,2,4,8... diszk, igénynek megfelelően.

Sznobság? Ez egy használati eszköz, nem értem mi lehet ezen sznobság. Mindenki eldöntheti mi az igénye, eszerint költekezik.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.