Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11169) Patice válasza Dorian (#11164) üzenetére


Patice
Topikgazda

Én most próbálkozom ezekkel + ugye Dune 301-essel.

Zappiti: A filmek mindegy milyen mappában vannak, mert a médiafájlokat keresi meg a mappákban. Akkor találja meg a dolgokat automatikusan a legkönnyebben, ha a fájlnevek egyeznek a film eredeti címével. Ha nem akkor persze kézzel javítható a dolog. A programot a PC-re kell telepíteni és megadható szkenneléshez hálózati meghajtó (pl: Dune belső merevlemeze). A végén ha megvan minden film, okés minden borító, akkor exportálni kell az adatokat a Dune-re (merevlemezre, vagy extra memóriába), de ez a szolgáltatás jelenleg regisztrációhoz kötött. Nem fizetős, csak el kell küldeni pl. egy személyi vagy útlevél másolatát, hogy nem francia állampolgár vagy így ingyenesen használható, amúgy 9 napig.

Én már majdnem kész vagyok vele, csak amikor exportálok a Dune-re, akkor megy szépen a boritós nézet, csak amikor "ráenterezel" egy filmre, megjelenik a részletes infó és még egyszer rányomsz, akkor indítania kéne a filmet, de nekem hibaüzenetet dob, hogy nem jó az elérési útvonal vagy az URL. :((( A megfejtésre még nem jöttem rá idő hiányában.

yaDIS: Gyorsabb és egyszerűbb a Zappiti-nél, a működése kb. ugyan az, annyi eltéréssel, hogy mappákat lát csak, ill. a megadott könyvtárban csak azt látja vagy a fájlokat, szóval itt is hasznos lehet egy könyvtárba beömleszteni az összes filmfájlt, természetesen a fájlneveknek egyezniük kell itt is a filmcímekkel. Ez jobban bejött volna nekem, ha az adatbázisukban való keresés közben folyton nem dobna olyan hibaüzenetet, hogy "elfogyott a kvótám" vagy "túlléptem a kvótát", így nem tudok kerestetni a programmal az adatbázisban. Az adatbázist meg persze nem lehet megváltoztatni. (Zappiti-nél igen.)

Hogy mennyire éri meg ezzel szórakozni? Nem tudom, ha nem lennének ezek a hibák, akkor tök egyszerű lenne mindkettő, a yaDIS gyorsabban végez a kereséssel. Megjelenésük elég hasonló.

Még egy tipp: ha vannak sorozatok és filmek is azt ajánlott külön könyvtárba rakni. Sorozatoknál XXXXX E02 S03, stb. elnevezés, hogy az évadot is be tudja lőni.

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.