- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
hát ez az áfa alaposan elrontja a kínai telók piacát, szétnézve nem is találtam már olyat amit érdemes lenne, hiszen a Zopo-nak van EU-s raktára és pl a Zopo 980+ hw jellemzőit 270USD-áfa=212USD kínai áron egy sem közelíti meg, távolról sem.
De a várva várt Jiayu G2F-t is üti a Zopo P700-as (bár picit nagyobb 4,7") hiszen 160USD-áfa=125USD kínai ár.Mi a véleményetek? Mi a buktató a Zopo-nál? (ok hallottam, hogy van némi ghost touch probléma a 980+ -nál, de nem hiszem, hogy ez így marad, ennél jobb teló a Zopo).
-
Ezek közül én mindenképp a Talk 5H-t venném, ha - ahogy írtad - nem gond, sőt előnyös a nagy méret a következők miatt:
- itthoni, megbízható garancia
- nagyon jó közösség van már most mögötte (pl kelzsoca - ROM)
- forgalmazó jó hózzáállása (fórumban több infó)
- jó a készülék
- 43k hivatalos garanciával (privátban több infó)Mivel a másik három csak 5", így a méret lehet zavaró, de ha nem az, akkor ne keress tovább
-
fuzso
csendes tag
A WayteQ TALK 5H fórumba beleolvasva, kezd beindulni a telefon körül az élet.
-
fuzso
csendes tag
Szia
Köszi a válaszodat. Olvastam én is ezzel a megapixel variálással kapcsolatban és valóban zavaró hogy nem egységes és korrekt minden leírás a termékekről. Valaki tett fel képeket iNew V3-al készítve és egész jónak néztek ki. De a fotóra csak akkor használnám, ha nincsen kéznél a fényképezőm. Inkább amit kifelejtettem az előbb a navigáció lenne amit időnként jó ha tudok majd normálisan használni.
-
Cifu
félisten
A probléma az hogy Concorde-ról nem sokat tudni, lévén nincs róla első kézből való információ. A Concorde esélyesen egy rebrandelt iNeW V3, egyetlen dolog ugrik ki, hogy az egyik bemutatón 8MP-s kameráról írnak - most vagy az iNeW hazudik a kamerával (rengeteg kínai teló hazudik magasabb felbontást a valós fizikai felbontásnál, a képeket pedig felskálázva menti el), vagy a Concorde készülékében van másik fajta kamera (ez esetben viszont lehet, hogy nem lesz kompatibilis a két telefon ROM-ja). A másik érdekes dolog, hogy nem említik a Gorilla Glass-t...
Én első körben az iNeW V3 mellett maradnék, ha kiderül, hogy a Concorde valóban 1:1-ben V3, akkor persze inkább az.
CineDOG1: Meg is van
-
-
fuzso
csendes tag
Sziasztok
Végig olvastam ezt a topicot és sok hasznosat tanultam belőle. Most jött el az idő, hogy lecseréljem a jelenlegi már nem friss, de azért még jól szolgáló első droidos telefonomat. Ez is kínai, egy Huawei Asscend G300. Új telefonokat böngésztem a szolgáltatóknál amikor is rábukkantam, hogy vannak más, számomra előnyösebb lehetőségek is. Már kb. 2 hete, hogy naponta bújom az itteni tapasztalatokat, közben összevetve a kínai webáruházak ajánlataival. Miközben az itthoni kínálatban is kezdenek felbukkanni az itt megismert márkák. Közben kialakult az is bennem, hogy mik azok amik számomra fontosak lennének az új készülékkel kapcsolatban. - A kijelző legalább 5" legyen, ha lehet akkor Gorilla Glass üveg fedje. - A felbontása legalább HD. 4 magos proci, viszonylag jó grafikus gyorsítóval. - A Ram legalább 1Gb. És akkor most érkeztem el oda, hogy a belső memoria ami 4-8-16-32Gb között van a legtöbb készülékben. Mire elég ma 4Gb belső memória? Ha egyben van a partició, akkor valószínűleg semmi gond nem lesz az elkövetkező 1-2 évben mert az érkező szoftver frissítésekkel sem telik meg valószínűleg. Azonban ha két részre van osztva akkor már lehetnek gondok abban az esetben, ha külső SDHC kártyára esetleg nem engedi átpakolni a fájlokat. Ezek tükrében lennék kíváncsi a véleményetekre az általam kiválasztott 4 db telefonnal kapcsolatban. Még fontos lenne, hogy netezés közben tudjak zenét hallgatni és ne csak egy megnyitott weboldalam lehessen akadály mentesen. A játék nem nagyon lényeges. Lényeges viszont a dizájn.
- WayteQ TALK 5H, 49900Ft (magyarországi garancia, és valószínűleg jó support és közösség, szép forma, de csak 4Gb a Rom)
- iNew V3, 52.500Ft (nekem nagyon bejön a kinézete, kínai gyártói garancia)
- THL W200, 55.000Ft (kínai gyártói garancia)
- ConCorde SmartPhone 5005 NFC 64990Ft (magyarországi garancia, külsőre teljesen iNew V3 és a hardvere is erősen hasonlít/egyezik)
Köszönöm előre is szakértő / segítő válaszaitokat, hogy jó döntést hozzak.
Ha az általam felsoroltakon kívül tudtok jobbat ajánlani azt is szívesen fogadom. -
tihibaby
senior tag
válasz
KurtCobain #61981 üzenetére
Hálás köszönet,ma is tanultam valamit!
-
junkpod
veterán
válasz
CoolBoy323 #61983 üzenetére
ezt honnan gondolod?
ezt írják:
Founded in 2013, Jiayu Mobile Store is Jiayu's global distributor for international buyers, shipping all Jiayu products to smart phone fans all around the world, featuring Jiayu G2,Jiayu G2s, Jiayu G3, Jiayu G4, along with Jiayu branded accessories. -
junkpod
veterán
válasz
CoolBoy323 #61955 üzenetére
mondjuk a jiayu 99usd-re írja csak még nincs készleten...
[link] -
KurtCobain
őstag
válasz
Skinkiller #61978 üzenetére
Üdv a való világban.
(#61980) tihibaby:
Beállítások -> Adathasználat, ott valamelyik SIM és Megjelenítés a zárolt képen be van kapcsolva. Kapcsold ki és nem fogja mutatni. -
tihibaby
senior tag
Adva van egy Zopo3 ZP998,minden f@xa,minden jó,egy dolog érdekelne,és ezzel a dologgal találkoztam már más telefonnál is.
A dolog pedig a következő:a zárképernyőn a csúszkát választva,a nyitó gomb mellett egy zöld kör imbolyog,amire ha rányomok,egy függőleges skála tűnik fel,amin egy csúszka csúszik le,és valami értéket mutat Mb-ban.
Különösebb problémát nem okoz,és egy Jiayu G3S-en gyári rom-nál már találkoztam ezzel a jelenséggel,csak érdekelne mi ez,és hogy esetleg el lehet-e tüntetni. -
laslie92
senior tag
Jiayu G2 GPS FIX [link]
-
Skinkiller
csendes tag
-
Cifu
félisten
válasz
Skinkiller #61973 üzenetére
Úgy, hogy bekéri a papírjaidat, többek között az utalásról szólót. Ha pedig gyanúsnak véli a szállítmányt, akkor joga van ellenőrizni az utalást, vagyis kikérheti a bankodtól az adott napra szóló utalási jegyzéket, sőt, adott esetben fel is bontathatja a csomagot, és felértékeltetheti annak tartalmát.
Most komolyan azt hiszed, hogy a NAV-nál degeneráltak ülnek? Még egyszer: olvass bele a másik topicba...
Annyira csaltam adót mint aki megveszi kint és a zsebében hazahozza mint a sajátja
Ha beismered, hogy adót csalsz, attól jobb vagy, vagy mi? Ez olyan, mint amikor a boltban amiatt pattognak, hogy papír nélkül, 'okosba' olcsóbban meg tudja venni máshol...
-
Laza...
addikt
válasz
Skinkiller #61973 üzenetére
Ne legyél már annyira okos. Ha nem küldöd a valódi utalást, majd felértékelik, és törölheted a szemed. Jobb úgy?
-
Laza...
addikt
válasz
Skinkiller #61969 üzenetére
2 fontos tényező: Tavaly és nyáron. Mind2 elmúlott
-
b0bcat
addikt
válasz
Skinkiller #61969 üzenetére
Azoknak az időknek már vége.
-
Cifu
félisten
válasz
Skinkiller #61965 üzenetére
Másik topic...
Röviden: Kb. 5% esélyed van megúszni, hiába írnak rá kínában bármit a csomagra. Telefonra nem kell vámot fizetni, csak 27% Áfát, plusz sima postai küldemény esetén 1500 Ft eljárásí díjat, DHL express esetén csak az Áfát. Olvass vissza a belinkelt topicba.
Szerk.: A NAV tavaly ősztől keményített be, szóval hogy tavaly nyáron te éppen adót csaltál, az nem túl releváns...
-
Laza...
addikt
válasz
-
b0bcat
addikt
válasz
99%. Az utalási adatok alapján fognak számolni, a csomagon feltüntetett értéket senki nem veszi komolyan.
Ráadásul ha nem DHL-lel rendelsz, akkor még hosszú hetekig is várhatsz a csomagodra a vámkezelés miatt, aminek a végén plusz 1500 Ft-ot is ki kell csengetned (aminél nem sokkal kerül többe a DHL felára).
Röviden: lényegében biztos, hogy vámot kell fizetned, és ha nem gyorspostával rendelsz, akkor 1-2 hét helyett 3-4 hét szállítási idővel számolhatsz.
Update: A fentiek EU-n kívüli rendelésre vonatkoznak.
-
válasz
Úgy érted EU-n kívülről? Akkor számolj az ÁFA-val (max ha mégsem, örülhetsz).
EU-n belülről nincs ÁFA, mert az adott országban kifizeted. -
Skinkiller
csendes tag
Sziasztok!
Ha külföldről rendelek telót akkor mennyi az esélyem hogy Áfát és vámot kell fizetnem? És milyen érték alapján számolják ezeket? A magyar hatóság értékeli fel a telót vagy az számít ami a csomagra van írva (általában 50 dollár alatti összeget írnak rá)
Köszönöm! -
Zeki
nagyúr
válasz
smarci2000 #61962 üzenetére
-
smarci2000
tag
Sziasztok!
Én ezzel a galaxy s4 klónnal ismerkedek most. Valakinek van esetleg valamilyen tapasztalata vele?
Egész barátságosnak tűnik a 2 giga ram.
Előre is köszönöm! -
rokarudi
aktív tag
Hm, lehet, hogy itt már van 1 Gb RAM-os Honor 3C?
Vagy eddig is volt, csak nekem nem tűnt fel :-)?
-
485
aktív tag
Erről tud valaki valamit: COOLPAD 7929A
-
válasz
tfalcon96 #61949 üzenetére
Nem árt tudni, hogy a
w718-nak elég pontatlan a kijelzője az i/p betűknél. Ez a ZTE-kre nem jellemző.
A w718 kijelzője hamarabb invertálódik, betekintési szöge elmarad a v889m-től (az s-hez nem tudom hasonlítani).
A w718 magyar nyelvi szempontból kicsit hátrányt szenved a ZTE-vel szemben.
Viszont van benne front kamera.
Borzasztó nehéz kibányászni belőle a sim és sd kártyát.
Alapból 4.2.x van rajta, needromon van frissítés is hozzá, de figyelni kell, mert az MT6572-es platformra épülőből már 2 generáció van belőe (+ még egy MT6575-ös kiadás is van belőle). Az sem mellékes, hogy volt olyan, akinek 1,3GHz helyett a max freknevia 1GHz volt.A v889s-hez az oroszok hegesztettek már 4.2.x-es JB-t.
Magyar nyelvű ROM elérhető hozzá a needrom-on (4.1.x)A v889m
Már régebbi konstrukció, de teljesen vállalható. Kívülről Blade 3-nak néz ki.
Csak 4.0 ICS-ről tudok, ami feltehető rá ROM. -
nbukta77
addikt
Hongmi 1s hamarosan. Snapdragon 400+ adreno 305 plusz kicsi finomitasok. A kinezet es haz ugyan az.
Nyero lehet.
-
tfalcon96
aktív tag
Három telefon között vacilálok:
ZTE V889S
ZTE V889M
Haier w718A legfontosabb a stabilitás és az élettartam lenne, vagyis minél kisebb esély a meghibásodásra. Mennyivel jobb az MTK 6572, mint a 6577?
-
Maximum1
őstag
válasz
CoolBoy323 #61946 üzenetére
4,3"
-
b0bcat
addikt
"Sajnos személyes tapasztalatom nincs a két magos MTK procik + 512 MB RAM kombóval való netezés kapcsán..."
Nekem van.
Féltucatnyi ilyen készüléket próbáltam már (volt közülük, amit huzamosabb ideig is használtam), 4.0, 4.1 és 4.2 Androiddal is, és semmi bajom nem volt a böngészéssel.
Annyit tudok még elmondani, hogy az MT6572 érezhetően gyorsabb az MT6577-nél, ill. a 4.2-es Droid érezhetően gyorsabb a korábbi 4-eseknél.
-
nbukta77
addikt
Atab5 quad van itt valakinek? Az atab forum nagyon halott. Erdekelne, hogy van e ra valami rom. Mas neven A999m vagy I50
-
hamti2
csendes tag
válasz
tfalcon96 #61936 üzenetére
Az "S" -nek a kamerája gyengébb ,mint az "M"-é.
Bár az 5 Mp sem acélos manapság .
A többi funkció nekem elég. /Még a GPS is 30 mp belül lát 6-7 holdat/
Erősebb használatnál kb 1,5-2 napot bír ,de volt már 3,5 is .
Most egyébként 60 dodó-ért láttam...
http://www.aliexpress.com/item/Original-ZTE-V889S-4Inch-800x540-MTK6577-Dual-Core-4GB-ROM-3-2MP-Camera-Support-Wifi-GPS/1599513435.html?s=p -
dhgm
tag
G2F IME
http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Jiayu-G2F-Phone-GSM-WCDMA-Qual-Core-4-3inch-1280-720-MT6582-Quad-Core/1551428180.html
-
Gercsa
senior tag
Láttam most a Tmall-on, hogy ZTE 889m csak valami 66 dodó.
(Tudom vannak ott plusz költségek, de most 5% kedvezmény is)
Tudtok ennél jobb ajánlatot most a 80 dolcsi alatti szegmensben esetleg?
Netán van valami gáz ezzel a telóval, hogy ennyire lement az ára? -
hamti2
csendes tag
-
Zeki
nagyúr
válasz
NorbertoEco #61913 üzenetére
Mint a kínai telefonos topikban írtam, ne szopasd magad. Lenovo, ZTE. Megbízhatóbbak, vannak hozzájuk romok, és van felhasználótáboruk. Ha egy noname teló túl jónak tűnik, akkor vagy gagyi az összerakás vagy gagyi a szoftver, és anyázás a vége.
-
Zeki
nagyúr
válasz
junkpod #61885 üzenetére
Külföldi rendelések, postázás topik. Nincs megúszás, a szingapúri meg SZAR. Kerülni kell. Minden csomagot átvilágítanak, emiatt kurvalassú, és nem ismerik a FIFO-t.
-
junkpod
veterán
Mit javasolnátok ha a zopo c2 kinézete tetszik életem párjának de azt már nem kapni. Nem kell akkpra tudás de 4,5 incs minimum jó lenne.
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Mai hardcore igénybevételnek köszönhetően (hurrá nátha miatti ágyban fekvés) sikerült tesztelni, mit bír az akksi. Reggel fél8 körül húztam le a töltőről és most ment le 1%-ra. Délelőtt YT, böngészés, délután inkább csak böngésző, FB. Most legalább tudom, hogy ha hosszabb ideig konektor nélkül lennék akkor nem kell filmet nézni egész nap, mert estére nem leszek elérhető.Pár dolog a készülékről. Ugye ismerős belenyúlt anno egy olyan Huawei G700 verzióba, amin nincs 3G itthon, így csak 2G üzemmódban tudom használni. Ennek napi használatban semmi hátrányát nem tapasztaltam, emailezni teljesen elegendő, ha meg 1-2 oldalt meg kell nyitni, azt meg bírom várni. Ismerős telója pl lassabban nyitja meg 3G-vel, de egy gyengébb hardverrel az oldalakat.
Az 1GB memória egyenlőre elegendő, nem szoktam kilőni semmit belőle, nem akadozik sehol semmi (normál használat mellett). Legdurvább játék is egy angry birds, nem szoktam amúgy játszani. Böngészőben is 2-3 oldal megy, úgy teszem háttérbe. Szóval ez a rész is pipa.
GPS: 2x használtam, de ma ahogy a fórumot olvastam volt szó arról kinek hogy talál jelet. Innen az ágyból a szobában (panel lakás, de elég közel az ágy az ablakhoz) kb fél perc alatt talált jelet. Csütörtökön Bp-re menet az autópályán menet közben is max 1 perc volt és akkor használtam először. Ezzel a részével is elégedett vagyok.Amit szeretnék, egy olyan bőr tok valami finomabb anyagból, amibe bele lehet csúsztatni a telót, előbb utóbb fólia a kijelzőre. Ha valaki ad tippet, ilyesmit honnan tudnék beszerezni, megköszönném.
Ja és örök hála Cappa72-nek!
-
EG0
aktív tag
válasz
..én rendeltem napokban egy AMOI A862W-t. Jelenleg 105-110 dollár körül lehet megkapni, van fekete és fehér is. 4 magos, 1 GB RAM-os, IPS kijelzős. Azt írják meglévő tulajok, hogy jó minőségű, stabil, jó a GPS-e, elfogadható a kamerája. Ha nem kifejezetten játékra kell, azaz nem kell MT6582 SOC az erősebb grafikus rész miatt, akkor talán ár/érték bajnoknak tekinthető.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
fotozok.hu #61905 üzenetére
Én a szokott módon párosítottam, a szokott kódokkal. Mindkét kocsin.
-
tfalcon96
aktív tag
Mi a különbség a ZTE V889S és M-között?
-
NorbertoEco
tag
Az eddigi infók alapján illetve amiket te is mondtál, lehet hogy megvárom én azt a pár hónapot. Ha 5-6 évet kibírtam a mostani telefonommal (sajnos szegénynek tönkre ment múlthéten a rezgője) akkor az a pár hónap már nem jelenthet gondot addigra legalább a pénzem is meglesz.
Még egyszer köszönöm az infókat! -
Cifu
félisten
válasz
NorbertoEco #61918 üzenetére
Nézd, egy 25e Ft-s telefontól csodát elvárni nem lehet. Be kell látni, hogy valahol 150 US$ körül kezdődnek a komolyabb használatra való telefonok. Ez nem azt jelenti, hogy ezek az ultra olcsó telefonok semmire sem jók, csak tisztában kell lenni a korlátaikkal. Az általad leírtaknál én mondjuk az 512 MB RAM-ot tartom még kritikusnak, mert ennyi memóriával a böngészés az én Defy-men (Android 4.1.2-esen alapuló ROM-al és Opera Mini-vel) korántsem annyira zökkenőmentes, amennyire én azt szeretném - igaz az csak 1 magos SOC, de érzésem szerint itt a RAM is erősen korlátozó tényező. Sajnos személyes tapasztalatom nincs a két magos MTK procik + 512 MB RAM kombóval való netezés kapcsán, így nem biztos, hogy e téren én vagyok a legjobb információforrás.
Persze hogy TE együtt tudsz-e élni ezekkel a korlátokkal, azt én sajnos nem tudom megítélni.
A Lenovo P780-ról van Logout bemutató, van saját topicja itt. Innen kezdve információáradat van. Én is majdnem ilyet vettem, mert a 4000 mAh-s aksi roppant vonzó, illetve amit olvastam róla, az nagyon szimpatikus. Ehhez képest a ZP998 mellett döntöttem, igazából észérvekkel nehezen alátámasztható dolgok miatt (5,5"-os, FHD kijelző, 8 mag, 2GB RAM), miközben mindössze 2400 mAh-s aksija van. Az ember ritkán vesz kőkemény logika és nyers adathalmaz-elemzés alapján telefont.
Csakhogy szerintem ne most, hanem akkor kezd el a következő telefonod keresését, amikor megvan rá a pénzed. Ugyanis itt pár hónap alatt is jelentős változások vannak a piacon, jön az LTE képes új MTK SOC sorozat, szóval én azt mondom, hogy akár csak 3 hónap múlva is a P780-nál lesz sokkal jobb, szebb, vonzóbb ajánlatt is.
-
Joe63
tag
válasz
CoolBoy323 #61892 üzenetére
X9s nem volt náluk. A legkisebb fiamnak bőven jó.
-
NorbertoEco
tag
Látom te azért jobban értesz ezekhez.... mint pl én
Szóval akkor csak 2MP mondjuk várható volt az ára miatt, de üsse kavics ez még nem a világ vége, mert úgy is csak ideiglenes telefon lenne. a 3G pedig nem tudom, hogy engem érint-e mert javarészt Wifi-vel lenne rajta net használva. Ezekat a nem épp apróságokat leszámítva szerinted tűrhető telefon? Vagy ha már ennyire értesz hozzá nem mondanál egy olyan telefont ami jó lehet? A kijelző mérete most mellékes mert max ránagyítok.A Lenovo P780-ról mi a véleményed?
-
Cifu
félisten
Sajnos kifutottam a szerkesztési időből. Úgy tűnik, hogy az N9006-osból mégis csak egy változat van, 1 SIM, 1GB RAM és 4GB belső háttértárral. Szóval talán ez lesz a neked való ROM.
-
Cifu
félisten
válasz
terrorbarany #61914 üzenetére
Ezek alapján én HDC Galaxy Note 3 N9006-ra tippelnék, de ez még mindig nem elég, ugyanis van belőle szimpla és dual SIM-es verzió, sőt, 1GB és 2GB rammal szerelt változatok is, és a jelek szerint nem kompatibilisek ezek ROM-jai egymással. Azért nem ártana tudnod, mégis milyen telefonod van, mert egy rossz ROM-al szélsőséges esetben téglává varázsolhatod a telefont.
Itt találsz HDC telefonokhoz ROM-okat. De alaposan nézd meg, hogy a te telefonodhoz való ROM-ot tölts le.
-
Cifu
félisten
válasz
Háááttt....
-A HTM H3 esetében van pár apróbb gond, például hogy csak 2 MP-s kamera van benne (az 5MP interpolálás utáni érték, tehát egyszerűen felskálázza a képet nagyobb felbontásra, de ettől jobb minősége nem lesz), és nem támogatja a 900Mhz-es 3G-t (talán a Vodafone használ 900Mhz-et itthon erre, de ha tévedek javítson ki valaki). De ez a legtöbb ilyen árú konkurensre is igaz.
-Ilyen árkategóriában, ilyen kijelzőméretnél szinte csak TFT kijelzőt találsz. Ez a képminőségben és a betekintési szögben negatívum.-Ilyen árért csodát ne várj, én mondjuk inkább megnézném a Cubot P9-est, de annál meg nincs magyar nyelvű menü...
-
NorbertoEco
tag
Sziasztok!
Nos az a helyet, hogy szeretnék beruházni én is egy Kínai telefonra. Jelenleg egy olcsó kategóriásat szeretnék (kb 20-25e) és majd amikor több pénzem lesz akkor egy másikat. A második jelöltem meg van ami nem más mint egy Lenovo P780-as készülék lesz, de ez a jövő zenéje.
Abban kérném a segítségeteket, hogy megtaláljuk az igényeimnek megfelelő vagy közel azonos telefont.
Amit szeretnék, hogy legyen a telefonban:
- 4,5 - 5 inch kijelző
- min 2 magos processzor
- min 512 RAM
- Wifi
- dual SIM
- Kamera (minél jobb képminőséggel)
- LED "vaku"
- Magyar menü
- (ha lehet akkor ne kelljen naponta tölteni)
Nagyjából ezek az "elvárásaim". Én nem szoktam játszani a telefonon, ha mégis akkor nagyon primitív játékok jönnek szóba amivel elmegy az idő, de inkább filmet néznék rajta meg NET-eznék és persze telefonálnék, de ezt nem kell hozzátennem szerintem. Dual SIM pedig a céges illetve magán kártyák miatt kellene.
Böngészgettem már a NET-en és a HTM M3 -as telefonra bukkantam rá. Ezzel viszont az van hogy nem nagyon találtam teszteket róla, de ígéretesnek tűnik.
2 olyan helyen találtam meg ahol kedvező áron kínálták, de egész mást kínál a két oldal a készülékekre:
1. "merimobiles" oldal: itt Ennél az oldalnál plusz pénzért root-olják és egyék kiegészítőket is adnak hozzá pl +aksit2. "pandawill" oldal: http://www.pandawill.com/m3-smartphone-mtk6572w-dual-core-android-42-50-inch-3g-gps-black-p84546.html nem lehet pénzért root-olni viszont alapból 2 aksit adnak hozzá és fel van tüntetve a nyelvek között a magyar.
a kijelzőhöz TFT van feltüntetve ez milyen mértékben jelent hátrányt?
Ha esetleg tudnátok segíteni akkor azt megköszönném. Ha esetleg van egy egészen más telefon az elvárásaimnak (ár/tudás) közel azonos feltételekkel akkor várom a javaslataitokat.
-
Cifu
félisten
válasz
terrorbarany #61908 üzenetére
Nehéz kihámozni, pontosan mit is akarsz. Ha esetleg a Neo 003-ról van szó, akkor: NEO 003 @ needrom
Az érdekes kijelentés, hogy nem tudod, mit kezdj vele, de abban biztos vagy, hogy me lehet csinálni.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
terrorbarany #61908 üzenetére
A segítséghez kicsit konkrétabb megjelölés(típus, gyártó) kellene szerintem,
mert a Note3 klón megjelölés elég tág. Szerintem minimum 5-6 féle is van belőle, ha nem több! -
terrorbarany
csendes tag
Sziasztok ,
már irtam ide de sok segitséget nem kaptam, Valki akinek van egy Noe 3 clonja ha egy backup filet tudna küldeni a rendszeről vagy bármi segitséget tudna adni azügyben hogy nem kapcsolbe a telefon és csak recovery jön be , nem tudom mit kezdjek vele és biztos vagyok benne h meglehet csináálni -
sfbukfenc
tag
válasz
dehogyisnem #61880 üzenetére
Érdekes, hogy nem találtál neki való fórumot.
Akkor ez mi?Ez is Prohardver fórum, Mobilarena-t nem szoktad olvasni?
Az első hozzászólásodban jelzett hibákból itt nem nagyon találtam, egyedül talán a gyenge kamerát.
"Hogy miért nem választottam jobban támogatott (fórumokban kitárgyalt) készüléket?"
Azt hiszem, ennél támogatottabb készülék nem nagyon lesz nálunk, erre két név is garancia a fent linkelt fórumban.
Már én is gondolkodom ezen a telón, csak nem tudom, az 5,5" nem lenne-e túl nagy nekem. Jó lenne egyet élőben megnézni. -
Buccer
tag
válasz
fotozok.hu #61905 üzenetére
Nálam dettó és addig buzeráltam a kihangosítót, hogy már azzal sem működik, amivel eddig használtam
-
fotozok.hu
csendes tag
Sanyesz, te hogy tudtad párosítani az autós kihangosítóhoz a T100s-t? Nekem nem kínálja fel a gyári kódot, hanem egyből írja, hogy nem jó, amit megadtam
-
Joeker67
aktív tag
Elviekben ez egy Star telefon, annyira nem lehet rossz. Volt itthon kettő is,
igaz azok még a kétmagosok voltak, nem volt velük semmi gondom, remélem
a w450-el ellentétben ezek összeszerelésénél már odafigyeltek és a w450
fórumon azt olvastam, hogy a későbbi összeszerelésű készülékekkel már ott is
kevesebb a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest