Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
"Sajnos személyes tapasztalatom nincs a két magos MTK procik + 512 MB RAM kombóval való netezés kapcsán..."
Nekem van.
Féltucatnyi ilyen készüléket próbáltam már (volt közülük, amit huzamosabb ideig is használtam), 4.0, 4.1 és 4.2 Androiddal is, és semmi bajom nem volt a böngészéssel.
Annyit tudok még elmondani, hogy az MT6572 érezhetően gyorsabb az MT6577-nél, ill. a 4.2-es Droid érezhetően gyorsabb a korábbi 4-eseknél.
-
NorbertoEco
tag
Az eddigi infók alapján illetve amiket te is mondtál, lehet hogy megvárom én azt a pár hónapot. Ha 5-6 évet kibírtam a mostani telefonommal (sajnos szegénynek tönkre ment múlthéten a rezgője) akkor az a pár hónap már nem jelenthet gondot addigra legalább a pénzem is meglesz.
Még egyszer köszönöm az infókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest