- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Azert ehez eleg nagy Jiayu fannak kell lenni. Nem hiszem, hogy nincs HD kijelzos WCDMA modemes keszulek a piacon... de te tudod.
(#63964) CoolBoy323 válasza Indy1 (#63960) üzenetére
Hat vegulis van bluetoot-os megoldas is...(#63971) Upo válasza CoolBoy323 (#63964) üzenetére
Huuu... Ez kemeny! Meg egy hdd kell, hogy filmet is tudj nezni, es ugy nezel ki rogton, mint egy bedrotozott ongyilkos merenylo.#63890) mtibi55
Szerintem ne probald meg. Elrontod, es te leszel a hibas. Annak semmi ertelme.
Ismerosod valaszthat, angolul, vagy kinaiul kezd tanulni.... -
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #63990 üzenetére
Hali! Miért vergődtök a G2F-el? Csodára számítotok?
Meg kell venni a G5-öt abban van 3G, fém ház, 4,5" kijelző, kell több? A G2F ha kijön egyáltalán(?) már indulásra egy ideje múlt szerkezet lesz. Nézzetek körül a piacon a dual sim telefonok között szinte már egyetlen kis méretű telefont sem lehet találni az új! vassal a belében!
Az új hardverek(panelek) tervezésénél mindenhol az 5" kijelzőt veszik alapul, na meg a vékony formához tartozó lapos akku is helyet igényel (bár ez nekem sem tetszik).
-
mtibi55
tag
Erre senki nem tud mondani semmit?
[link] -
svgyula
addikt
válasz
topi66 #63975 üzenetére
ESzia! Szóval akkor "se kép se hang" azaz nem megy a telefon? A fiamnak is volt a multkor egy ilyen "málőrje" hazavágta az androidot rajta! De mázlia volt mert megvan még a firmware meg a progi! Szivesen segítek ha? kell? De csak siófokon
Azt mondta, hogy csak a boot képet akarta kicserélni!(de minek??)
-
Dominó85
addikt
válasz
pècsimunkás #63991 üzenetére
fém keret, ráadásul belül is az!
-
CoolBoy323
nagyúr
Megy a kavaras a G2F-el kapcsolatban
[link] -
csubuka
addikt
válasz
diegho #63984 üzenetére
Köszi a választ!
Jogos javarészt! Amúgy valóban nem jön össze, mert blöffölt a panda megint, gondolom volt egy akciós készülék, belelovaltam magam túlzottan... 35 körül bőven jó lett volna: nem eladni akarom, hanem végre egy rendes telót venni, ami igényes és dizájnra nekem tetszik, (letisztult viszonylag és van rajta valami üveg vagy fém vagy ideálisan mindkettő (ezt legutóbb a C902 teljesítette nálam
még valamikor középsuliban hat éve, amikor volt lelkem több pénzt kiadni egy telóra)) addig nyűni, amíg szét nem esik... már-már az Y300 is hozta azt amit elvártam volna egy telótól, persze lehet folyamatosan nő az igény ezért kielégíthetetlen
innentől meg mindegy mennyi pénzt rakok ebbe bele, többet nem is éri meg, mert senki sem lesz tőle elégedettebb...
*Eladni meg miután egy évig nyüstölöd nem egy nagy üzlet (ilyen tételeknél...), panaszkodó vevők, hirdeted, alkudozáshalmaz, okoskodás-emberkedés, vitatkozás, úgyis annyit csökken az ára, hogy jobb bevágni egy fiókba-csak akkor meg szemét lesz belőle, ami eléggé kevéssé környezettudatos viselkedés...
-
diegho
nagyúr
válasz
csubuka #63983 üzenetére
Sehol nem kapod meg 30-ért a Hongmi-t.
120$, tehát 27000-et fizetsz paypalon
Aztán erre fizetsz 27000*0,27, tehát 7290 forint áfát
Erre jön a kezelés költség, ami további ~1500 forint
Összesen nagyjából 36000-be kerül, eladni biztosan nem tudod majd, mert senkinek nem fog kelleni. -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy minőségi összeszerelésű, igényes anyagú, nem recsegős, gyors telefont szeretnék, feltétlen Kínából
, jó HD kijelzővel, üveg előlappal, 3G nem létszükséglet (WCDMA támogatás sem kell ezért feltétlenül) (wifi mindenhol van ahol használom nagyjából, ha nem megkérek egy közelben tébláboló cimborát, hogy ossza már meg legyen szíves a mobilnetjét
)
Xiaomi Hongmiről mi a vélemény (a belpiacos WCDMA mentes verzióról)? Nekem nem kell 3g valóban, ha nagyon akarok akkor visszajön a régi 3G-s telóm, amin úgysem használtam soha, mert wifi akadt mindig... Nekem tetszik külsőre, igényesnek néz ki, garit elfogadom hogy nincs, amennyiért adják helyenként a belpiacos 3G mentest, annyiért jöhet, harminc alatt figyel (bár lehet kamu és kifogyott a raktárkészletül véletlenül épp
), egy próbát ennyiért megérne nekem... kivéve ha valaki azt mondja, hogy a kritériumaimat nem teljesíti árához mérten a legjobban (sosem használtam 3G-t még akkor sem ha éppen lett volna rá lehetőségem... lemaradtam a csodáról...)
-
topi66
aktív tag
válasz
hungobungo #63978 üzenetére
reagál az érintésekre,világítanak az alsó "gombok" de semmi kijelzés,bekapcsoláskor hang van gyakorlatilag nuku háttérvilágítás.Amúgy a tulaj csaj,és állítólag nem fogott még talajt a motyó(jele nincs legalább)
-
alexw801
senior tag
Több félét próbáltam, ami bevált: Zoom 3G Wireless-N Travel Router.
Nem szabad akármilyent megvenni, mert nem sikerül beállítani és használni.
Ez 3G USB modem stick-et fogad be, de kábeles netet is tud wifin sugározni, meg a mobil netet egy kábelre továbbítani, univerzális, jó nevű a gyártó és a firmware frissíthető rajta. Nem olcsó. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
hungobungo #63978 üzenetére
Attol az idiotatol nem lenne csoda ha tenyleg elromlananak a tv-k
-
hungobungo
senior tag
válasz
Viktor0610 #63965 üzenetére
Szerezz egy űberfos, de még működő (akár betört kijelzőjű is lehet) másik telefont, és azzal küldd rá a mobilnetet. Sajnos kell egy második SIM a művelethez
-
bl4ze
veterán
Sziasztok, segítséget kérnék. Asszonynak kéne egy telefon, dual sim nem fontos - de gyors teló lenne jó, csak 1GB RAM jöhet szóba ilyesmi.
Ami fontos : stabil, jó GPS - autós navihoz , vezetés közben ne dobja el a jelet, ne fagyjon le stb....
Tudtok ajánlani valamit ami nem lapát nagyságú ? 4.3" ?
Valami best buy? -
topi66
aktív tag
Sziasztok! Van a kollégámnak egy cubot gt 99es telója és elment róla a kijelző világítás.Állítása szereint frissített valamit a facen,utána történt.Van valakinek tippje a megoldásra?
-
b0bcat
addikt
válasz
drewcsalad #63956 üzenetére
Miből gondolod, hogy a Samu akku kompatibilis a telefonoddal?
-
Indy1
tag
válasz
CoolBoy323 #63964 üzenetére
Haha ezen nevettem egy nagyot.
Nekem masodik telefonnak kene. A Nexus5 melle. Annak eleg a 3G.
Egy darabig G3s volt de sulyos volt cipelni.
Eladtam jott egy Haier W718+ egy honapig.Csunya homalyos kepe volt.
Eladtam , jott egy HTM M3
Az Jo egyebkent. De tul nagy...Tegnap eladtam. Vissza a szekrenyben kotoraszni.
Most egy levert Nokia 6120c van . ragtapaszzal korultekerve, hogy he essen le a hatlap... -
Upo
addikt
válasz
Akkor már valami ilyet tudok még elképzelni, powerbank+beledugod a simet és wifin ossza a netet. Zsebreb@szod aztán hajrá. Ez mondjuk kicsit tán drága de lehet hogy kintről lehet olcsót találni.
-
törölt tag
Ha a Tinydeal-től renddelek DHL szálítással , akkor mennyi esélye van , hogy vámot kell fizetnem ? Vajon mennyi lenne a vám egy 45 ezernél kevesebbe kerülő készülék esetén ?
-
svgyula
addikt
válasz
benceman00 #63931 üzenetére
Szia! Nézz szét itt
mivel van saját fóruma............... -
válasz
"OTG-s ugye, és rádugni SIM-es sticket" LOLler!
-
Van egy ZOPO ZP700-as telefonom.
Tudok két sim kártyát használni úgy, hogy az egyiken bármikor tudok hívást fogadni azon idő alatt, amíg netezek a másik sim kártyával? Persze ha a beszélgetés alatt megszakad a net, az egyáltalán nem gond
Csak hogy ezen idő alatt elérhető vagyok-e, ez a kérdés.
Ez van a telefon speckójában: Dual SIM card dual standby, WCDMA/GSM+GMS network
És így néz ki a hátulján a felirat: [link] -
dlaj
őstag
Sziasztok!
GPS javítási problémám van, mégpedig a következő a hiba: "EPO-fájlok sikertelen frissítése"
25%-nál tovább nem megy, de az sem biztos, hogy annyi is lejött.Szerintetek ezzel mit lehet kezdeni?
-
Indy1
tag
válasz
CoolBoy323 #63954 üzenetére
Megadtam magam, megrendeltem a G2F kinai verziojat.
Szamomra 2G+HD> 3G+FWVGA
Ugyis (nekem) WIFIm van otthon, munkaban (es a vonaton a ketto kozott) -
stmiklosi
tag
válasz
Flinter #63953 üzenetére
Szevasz!
Nekem JiayuG2H-m van (ebből a H, az 1GB RAMot takarja, ez nekem fontos volt), 4"-s, mert nem voltam hajlandó nagyobbat hordozni napi szinten. Tudom, a 4.3-as nem annyival nagyobb, de mégse.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, 3 van a családban, kettő most érkezett Januárban, az egyikre játékokat is pakolnak rendesen, én azt nem.
Mérete: 125*63*9,5-10. Persze még ez is nagy a szeretett Bladem után, ami szolgált 2,5 évig, még ma is szolgálna, de a G2-nek nagyobb, szebb (IPS) kijelzője, sebessége, mindene.
Valaki ajánlott nekem egyet, semmi érdekem nem fűződik hozzá, de ha érdekel, megadom az elérhetőségét.
Üdv: StMiklos -
Upo
addikt
-
drewcsalad
tag
válasz
hungobungo #63952 üzenetére
Értem! és ha erősebb akksit veszek bele,mondjuk samsung s4 eredetit rakok bele,az megoldás lenne?
A réz fólia tuning hogy an működik? :S
Köszi -
válasz
Flinter #63953 üzenetére
Tudtommal nincs ilyen.
A PhoneArena oldalán az ismertebb márkák fenn vannak (pl. az én Hongmim), de ezen kívül csilliárd másik kínai készülék van, ami nincs fenn.
Én mielőtt megtaláltam a PhoneArena oldalát, kerestem egy, az enyémmel azonos méretű, de ismertebb készüléket, és azt hasonlítottam össze másik telefonokkal.
-
Flinter
tag
Szevasztok,
valaki tud olyan oldalt/webshopot, ahol a (kínai, esetleg nem kínai) telefonok fizikai mérete is szempont/mérce?
Konkrétan egy Motorola Defy-t cserélnék gyorsabbra - de nem igazán nagyobbra.Látom, hogy óriási a választék 4,7-5" kijelzőméretekben, de ezek nekem igen nagyok.
A kisebb kijelzők meg általában óóóriási tokozatban vannak - nem olyan jó a képernyő/tok méretarányuk, mint a Defy-nek.
Sajnos leginkább ez a fő szempontom - míg a második az, hogy ha lehet, legyen dual SIM-es - no meg persze ha kínai, akkor ~olcsó.Keresgéltem sokat, de nem igazán találtam megfelelőt. Sajos a telefon fizikai mérte szinte az utolsó szempont mindenhol: Ritka, de van olyan, ahol meg sem adják, és mondjuk olyannal se találkoztam, ahol pl. erre az adatra is lehetett volna szűrni. (És tele van a t¤k¤m az összes kínai webshoppal, ahol egy-egy specifikus jellemzőt nem ÉS, hanem csak VAGY kapcsolattal lehet csak szűrni. Szinte midegyik shop ilyen p¤cs.)
Valaki valami tippet a Defy helyett...?
-
hungobungo
senior tag
válasz
drewcsalad #63950 üzenetére
Az akksi ennyit bir, nem tudsz vele mit csinálni reggelig töltőn hagyni, este visszadugni). A gps-re meg a szokásos alu/rézfólia tuning a megoldás.
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Most jött meg csínából a telem. Egy i9500-ös. A kérdésem az lenne,hogy tudna e valaki segíteni az akksi kalibrálásában ,ha van ilyen ( kb. 12 órát bír ki) :S és a GPS-ben. Sehogy nem tudom ráhegeszteni. Próbáltam letölteni az EPO infót és mindent úgy csináltam a hogy leírták máshol. MTK engineer módban blabla.... de a piros pontokat sehogy nem teszi rá,miután elkezdem keresni a műholdakat.10-20 perc és semmi.
HELP!!!!
Előre is köszi -
btamas92
csendes tag
És sztetek attól, hogy 1830-as az akksija bírhatja jól? sokat neteznék vele..
-
btamas92
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat
-
diegho
nagyúr
válasz
Viktor0610 #63941 üzenetére
Azt pedig megszorzod ~225-el mondjuk és hozzáadod a ~1500 kezelési költséget és megvagy.
-
válasz
btamas92 #63940 üzenetére
btamas92:
Durván számolva megszorzod 1,27-tel az árát, és megvagy.diegho:
Kicsit akartam, hogy ő is matekoljon vele.Meg ki tudja, mennyire viszik fel a dübörgő magyar gazdaság szószólói a dollár árfolyamát, ha az antelife-os megrendelés és annak visszamondása között 210 dollár esetén 400 forintot nyertem vele.
-
btamas92
csendes tag
Sziasztok vki megtudná mondani, hogy ez [link] mennyibe jönne ki mire hozzám érne? légyszives
-
detroitrw
addikt
válasz
konigjanos #63424 üzenetére
sajnos olyan opciót nem találni a telefon-nál, hogy beállítások vagy beszédhívás ....
esetleg valami alkalmazást nem lehet felrakni amivel jobban bele lehet nyúlni a beállításokba?
-
tvamos
nagyúr
válasz
laslie92 #63886 üzenetére
Azt hittem az lesz a csattano, hogy a postas a kezedbe nyomta a kabelt, meg lenyomott egy marha nagy sallert! (Fules...) Ez igy nem is annyira vicces. Nem volt nekik, es kesobb potoltak. Ez a korrekt kereskedoi viselkedes, nem?
(#63896) hungobungo válasza konigjanos (#63893) üzenetére
Huhh!... remelem nem lesz igazad! Lenovo is megall 4.2-nel egy tok uj telefonnal? En csak pislogtam, mennyivel jobb a 4.4, mint a 4.2! (Dehogy, eszre sem vettem!..)(#63908) laslie92
En biztosan a Lenovo S650-et vennem. HA igaz az iras, WCDMA 900/2100 MHz. Bar kicsit dragabb, ha jol latom az etotalk-on 160USD. Vagy ott van hungobungo ismerose...Azert megiscsak felhaborito, hogy nem tudnak vegre kihozni egy rendes QHD telefont, 16 magos provesszorral! Ez skandallum!
-
Komplikato
veterán
válasz
Andrewstarr #63905 üzenetére
Jön a 6 magos verzió, gondolom raktársöprés.
-
mong08
tag
válasz
benceman00 #63931 üzenetére
Mi számít hosszútávnak ??
Cubot ONE szeptember eleje óta.. Teszi a dolgát..
Bajom nincs vele, tudja amit elvárok tőle. Ha nem nyüstölöm sokat akár két napot is bír.. ha sok a mobilnet és a képernyő idő, van hogy nem bírja ki estig .. Telefon jó, GPS nekem bevált, müxik.
Fényképező.. Amire én használom, arra tökéletes, bár a vakuja lehetne erősebb.
Adtak egy kemény műagyag hátlap tokot hozzá.. nos az nem ér egy fillért sem.. még jó hogy ingyen adták.. törik, mint a ropi..Kijelző védő még a gyári van rajta és van egy másik is hozzá.
Füles.. Nem tudom.. nem használom.. gondolom nem egy vájt fülűeknek való darab..
Az enyém még szeptemberi beszerzés.. és én még megkaptam két akksival.. most már csak egy akksival jönnek a telók általában.. -
benceman00
tag
Készülök venni egy cubot x6-ot (amint nem lesz presell, marc. 10.)
Tud valaki írni valami véleményt magáról a cubot márkáról? Hosszú távon mennyire bírja?
Köszi -
EG0
aktív tag
válasz
theczar #63928 üzenetére
Nexus 4-esre nem igaz, hogy "minimum 5 inch-es legyen".
Akkor már neked is ajánlom figyelmedbe inkább ezt az ajánlatomat. -
theczar
csendes tag
Köszi! Igen,olvastam a Wayteq-ről a fórumban, de érdekelt,hogy a többire mit mondanak.
Egyelőre a Wayteq tűnik befutónak. Összességében nem bánták meg, akik megvették.
Más opció nem merült fel egyelőre, hiába nézelődtem az itthon kaphatóak közül.
Ha pedig mégsem lesz szükségem Dual-SIM-re,akkor Nexus 4 használtan -
EG0
aktív tag
ZOPO ZP700 126 dollár AnteLife-on.
http://www.antelife.com/zopo-zp700-mtk6582-quad-core-1-3ghz-1gb-4gb-4-7inch-qhd-screen-960-x-540-dual-camera-2-0mp-5-0mp-otg-smartphone-white.html -
EG0
aktív tag
válasz
theczar #63924 üzenetére
Wayteq-ről itt is olvashatsz már első benyomásokat, használd a keresőt.
Navon Mizu M500: régebbi MTK 4 magos, csak qHD felbontás, sokallom érte 50e Forintot.
ZTE és Lenovo is gondolom, Kínából jönne, tehát gariztatás macerás, ezt neked kell eldöntened.
Én az A850-est venném, mert kedvelem Lenovo márkát. -
theczar
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék a jövőben új telefont. Kártyafüggetlen - 50.000 HUF - a keret.
Legyen quad core,min 5 colos kijelző. Android. Dual simes.
Wayteq 5H - Navon Mizu M500 - ZTE V967S - Lenovo A850? Esetleg más?
Lenovonál kicsit félek a gariztatás/szervíz miatt...-
Előre is köszi a válaszokat! -
duronx
senior tag
Ebben a topikban mindig ilyen figyelmesek az emberek?
Többször is kérdeztem/kértem már véleményeket, tippeket,
de senki sem válaszolt -
fil
őstag
Van itt valakinek Faea F1 készüléke?
-
svgyula
addikt
válasz
Andibaba813 #63872 üzenetére
Szia! Gmail ikon katt-beállítások(bal alsó tapi gomb) email fiókod hosszan tapi adathasználat -automatikus szinkronizálás pipa.
-
laslie92
senior tag
Akinek fontos a vodás 3g falun és olcsó jó telefont akar! [link]
-
ale10
újonc
válasz
hungobungo #63895 üzenetére
Tulajdonképp 1-2 hónapon belül tervezek vásárlást ezért is nézelődök és ez egy jó kis alsó-középkategóriás telónak néz ki. Viszont nem nagyon találtam hozzá frissítéseket, vagy jól működik? Fagyás, újraindulás, belassulás? köszi
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
aytukabozs #63903 üzenetére
Mitől lehet ez a drasztikus csökkenés? Készlet kiszórás?
-
bl4ze
veterán
Urak! Asszonynak tervezünk telefont venni és amit kinéztünk: Lenovo A760
Ki használ ilyet, mik a tapasztalatok? ami fontos lenne : jó,stabil GPS. navihoz. nem lenne jó ha vezetés közben megfagy,stb.
Ha valakinek ilyen van és tud adni pár tapasztalatot : megköszönöm. (akár priviben) -
aytukabozs
addikt
válasz
Andrewstarr #63900 üzenetére
tegnapelőtt meg 160.... ezt nevezem árzuhanásnak
-
Evita85
tag
Van olyan készülék ami elől fehér s hátul fekete? amit eddig láttam mind elől fekete,persze vállalható tudással
(igy marad a tiszta fehér s tok rá... ) -
Crytek
nagyúr
válasz
Andrewstarr #63900 üzenetére
Vicces hogy a WCDMA-s meg legjobb áron is 190$
Azt is levihetnék már állandó 150-160$-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest