- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Buccer
tag
válasz
CoolBoy323 #62296 üzenetére
Hogyne lehetne mobilnetezni... 3G nincs csak
-
CoolBoy323
nagyúr
Nagyon kiraly, csak elirtak az arat szerintem, 1xx$ nem 4xx$ a realis erteke... Na jo, max 250$
-
válasz
Vjankovics82 #62295 üzenetére
td-scdma mit jelent?
Azt, hogy kínai belpiacra szánt készülék. Neked W-CDMA kell.
hasonló tudású mint a inew v3!
Kivéve hogy:
-Itthon nincs 3G
-Nincs Gorilla Glass
-Nincs NFC
-Még nem jött ki, és nem tudni, mikor is érkezik pontosan.Egyébként igen, hasonló...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #62295 üzenetére
Telefonalni lehet, mobilnetezni nem!
De ez out of stock, es ez az oldal nem a legajanlottabb (es akkor finoman fogalmaztam)
-
Vjankovics82
senior tag
td-scdma mit jelent?
Hívásokat lehet indítani és fogadni itthon?
erre a telóra gondoltam nagyon megéri: [link]
csak elfogyott! hasonló tudású mint a inew v3!
-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #62290 üzenetére
OKé, közben rájöttem, ahogy a végére értem, hogy adott az opció:
Express Shipping(FROM CHINA) 3-7 working days,normally, shipping by DHL, sometimes by EMS or Fedex. $34.80
Express Shipping From European Warehouse 2-5 Working Days. Customs tax duty free for European Union Countries. $57.00 -
axlfsi
veterán
válasz
junkpod #62084 üzenetére
Innen sikerült már valakinek ténylegesen ezen az áron vásárolni? (nem a vámon véletlenül átcsúszott megoldásokra godolok)
Ami aggaszt, az a termknél megjelölt: Import TAX: Excluding, azaz, az importból származó adót nem tartalmazza szöveg.
Szerintetek?Ugyan, a http://www.zopomobileshop.com/european-warehouse oldalon dobtam a kosárba, de utána már nem látom egyértelműen leírva, hogy már tartalmazza az (esetleges) áfát és adót.
-
-
Friczi
csendes tag
Jó tippet szeretnék kérni hozzáértőktől! 200 dolcsi körüli teló kellene amiben jól megy a gps ismert navi progival (3betűs), és persze net rásegítés nélkül, Létezik ilyen egyáltalán a kínai mobilok között?
-
válasz
littlemole #62270 üzenetére
Én is ezt játszom most a ZP998-asommal, de nem nagyon akar műholdat találni még Google-ra állítva sem....
-
cocus007
tag
Na akkor a Doogee DG300-on felraktam a framaroot-ot, telepítette a Superusert
Success volt az üzi, tehát elvileg sikerült (vagy hogy lehet ellenőrizni?)
akkor ezzel megvolt a rootolás és nincs semmi dolgom? a frama apt-t le lehet akkor törölni nem?
és akkor így most lehet törölni mondjuk a twittert is? -
szpali
addikt
Elnézve a kínai androidos telefonok frisssiítési tendenciáját, ez elég kellemetlen hír:
http://androbit.net/news/4147/kotelezo_lesz_a_legujabb_android.html -
af86
csendes tag
Hello! Tudom, hogy nem a szokásos
- xxx $-ért melyik a best buy,
- hogyan kerüljem el a vámolást,
- melyik telefont ajánlanátok a kettő közül stb
kérdés, de hátha valaki tud majd rá mondani valamit.
Szóval adott egy probléma miszerint a power gomb hol működik, hol nem. (THL W8)
Szoftveres nem lehet, mert raktam fel másik gyári romot és GM2 3.0 és GM2 3.1-et és előbb-utóbb mindig előjött.
Hardveres ugyancsak nem lehet, mert megcsináltam olyanra a telót, hogy a HOME gombra is felébredjen, de ez csak akkor működik, ha előtte megnyomom a powert is. Szóval érzékeli csak nem reagál rá. Itt sajnos véget ér a tudásom. Valakinek esetleg valami ötlet? -
-
kimista
aktív tag
Hali. Octacore-s teló NFC-vel érdekelne.
THL t100s, illetve zopo zp998 - ez a kettő, amiről tudomásom van. Szeretnék ilyet venni, de nem kettőből akarnék választani. Milyen alternatívák lehetnek? Köszi -
littlemole
őstag
válasz
mobilamb #62248 üzenetére
62240 Az volt a bajom hogy ablaknál épületen belül wifi vel sem talált jelet. Aztán kimentem teljesen szabad ég alá, és igy már megtalálta kb 2 perc után. Neked megy a sygic?
62248 Az időzóna jol volt beallitva. Legalabb is ha egyre gondolunk. Viszont ez a nokia ról google ra való átállítás csodát tett, igy már épületen belül is ablakhoz közel kb 5 s alatt talal vagy 6 műholdat.
Mondjuk most azt néztem ha kikapcsolom majd visszakapcsolom a gps-t. Legközelebb lehet kicsit tovább tart majd biztos de ez igy is kimagasló gyorsulás. EPO t még mindig nem frissíti, mondjuk már nem is kell.
Köszi a tippet.
-
didros
senior tag
THL T5S vagy ZOPO ZP700? Melyiket választanátok e kettő közül?
-
gabor#
tag
Elnézve a GooPhone V92 és UMi X1 Pro telefonokat, a lego style - project ara már létezik... Ahogy a ConCorde is mondja katalógusból választanak készülékházat és illeszthető alkatrészeket bele. Összerakathatunk magunknak egyedi készüléket, csak rendelni kell tartalékba pár ezer darabot.
-
nbukta77
addikt
Xperia m dual- rol valakinek velemenye?
-
kmarci25
veterán
válasz
Viktor0610 #62254 üzenetére
Mázlista. Utállak!
-
Upo
addikt
Most jött meg a fehér ZP700, tegnap volt egy hónapja hogy megrendeltem. Nagyon tetszik, ha közben nem vettem volna dualos Moto G-t akkor megtartanám de így ment az apróra.
Jó poén a hangvezérlés a hívásnál, kameránál, ébresztésnél. Kár hogy csak a beépített angol parancsokkal megy, azért például az ébresztéshez tudtam volna felvenni magamnak parancsokat...
Moto után megint kicsit fura hogy milyen gyorsan bekapcsol. Majd megyek ki a szabdba és próbálok kamerát és GPS-t is.
ZP700 20131224-161011 rom van rajta gyárilag, a root csak 1 kattintás az advanced menüben.
A hátlap textúrája, kijelző minősége is nagyon tetszik, jó kis készülék lett volna az asszonynak. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cappa72 #62251 üzenetére
Az baj hogy a lenovonak van egy pár mondatos cikke kb 70 hozzászólásos topikkal de az már rég nem él és a hozzászólások többsége a küllemmel foglalkozik!!! Cappa igazából pont abban reménykedtem hogy te talán tudsz segíteni mivel nagy guru vagy okosteló témában!! De már ennyivel is segítettél!! Thx
-
válasz
kmarci25 #62253 üzenetére
Én megrendeltem utánvéttel még múlt héten, aznap, mikor elfogyott (szerintem perceken múlott, hogy nem enyém lett az utolsó darab
).
Azóta hívott is az ember, aztán, mikor megláttam az áremelést, én hívtam a boltot, megnyugtatott, hogy én még az olcsóbb áron kapom. A beérkezést mára-holnapra ígérte, a szállítást pedig ezen a héten mondta valamikorra. -
kmarci25
veterán
válasz
Viktor0610 #62247 üzenetére
Akartam is kérdezni... Xiaomishop.hu. Múlt héten 59-ért kínálták a Hongmit, most már 64 ezer. Két héttel ezelőtt előző hétre ígérték, múlt héten erre a hétre ígérték, hogy lesz raktáron. Most már nem ígérnek semmit, de az oldal szerint nincs raktáron, érdeklődni kell, és felment az ár, ahogy írtam feljebb.
Neked mikorra ígérik és mennyiért? -
válasz
WOT-H-A-C #62250 üzenetére
Mindkettő single sim, így rossz topikban jársz!
A zte geek esetén elég alacson támogatási szintre számíthatsz. Az interl platformnál (ZTE Grand X IN) sokat szívtak a szakértők, persze azért megoldották...
k860i esetén az Exynos talán jobban támogatott lehet.
Érdemes nézni az orosz fórumokat (4pda vagy lenovo-forums.ru), ott nagyokat szoktak alkotni. -
WOT-H-A-C
veterán
Tiszteletem uraim!! A segítségeteket szeretném kérni!! Most készülök rendelni telefont kínából.2 akadt fenn a rostán Lenovo k860i illetve ZTE geek.A vas mind2-ben kielégíti az igényeimet a baj ott kezdődik, hogy nem találtam egyikhez sem normális tesztet és nincs hazai felhasználói körük.... A dilemma:geek jobb ár intel proci viszont a rom teljes cserére szorul amihez én noob vagyok!! Lenovo kicsit drágább viszont ott teljessen használható a rom.Persze kinek mi a szája íze.....Valaki használja valamelyiket vagy tudnátok esetleg segíteni a döntésben???? Köszönettel!!!!
-
bigrock
addikt
Vótmá?
Index Zopo-cikk... -
mobilamb
csendes tag
válasz
littlemole #62229 üzenetére
Egyrészt ellenőrizd az időzónát, utána frissítsd az EPO-t és állítsd át, hogy a Nokia helyett, használja a Google-t. Ez az A-GPS résznél van, ha jól emlékszem. Nekem ez után kicsit lassan, de megtalálta. Utána meg már gyorsabban is.
Nem tudom miért, de a ZP700-akban is a Nokia van alapértelmezve. Lehet, hogy ez a Kína vs Google ellentét miatt van?
-
hunbandit
csendes tag
Sziasztok.
Nem nagyon voltam/vagyok otthon a telefon témákban. Utóbbi 1 hónapban képeztem magam.
50E környékén próbáltam telefont belőni magamnak és Xiaomi Hongmi-t gondoltam.Valakinek SZEMÉLYES TAPASZTALATA erről a telefonról ? (bug-ok, vagy anyag hiba akár csúnya a töltője tapasztalatokat kérnék vagy Jiayu G3T-ről akár)
Válaszotokat előre is köszönöm !
-
válasz
Attee88 #62233 üzenetére
Egy HTC Dream cwm-et akkor valószínűleg rá tudnék tenni?
Nem szabad más telefon CWM-jét rátenni! Csak a sajátját (vagy kifejezetten ehhez portoltat)!Ugye töltőn volt. Lehetett ez is gond. Előfordul, hogy megbolondul töltőn a kijelző, ez a nem megfelelő minőségű töltők esetén jellemző.
-
tihibaby
senior tag
válasz
littlemole #62229 üzenetére
Az nem a proci hibája lesz,Zopo ZP998-at az előbb,csak az ablakba téve,pár másodperc alatt talált jelet.
-
kymco
veterán
Sziasztok! Olyan 4,5-5,5"-os okostelefont keresnék, aminek jó a mobil térereje. Jelenleg jiayu G3N-em van, és ki kell mennem otthon a teraszra, hogy értsem a beszélgetőpartnerem. A feleségem defy-jével ilyen gond nincs (ugyanaz a szolgáltató, kb egyidős a két SIM kártya). Nekem ez lenne az egyik legfontosabb szempontom. (Ja, és a 3g-t már kikapcsoltam, mert 3g-vel a melóhelyemen sem tudok telefonálni...)
-
Cpt. Flint
tag
-
Hoby
tag
Sziasztok.
Keresnék olyan telót amit idehaza is könnyen belehet szerezni( nemértek a Kínai rendelésekhez és nemis vacakolnék vele)
3,5-4 col(ha még léteznek ijenek) közötti telefon érdekelne extra ficsör nélkül. Alap dolgokat tudja( ami manapság alap)
-gps
-2-4 napos üzemidö (nem élek online életet. egyszerübb wifi legyen benne végszükség esetére)
-normális anyagminőség
-jól összeszerelt
-gördülékeny oprendszer
-viszonnylag jó kijelző (tudom ebbe az árba nembiztos hogy belefér)
ár 30-40 körülAnyira nem vágom a mobilt témát, de nemvagyok technikai analfabéte.
Előre is köszi az ajánlásokat.
Remélem még létezik élet 4 col alatt mert serpenyőt nem akarok venni, akkor már inkább vissza a nyomógombokhoz(bár azis kihaló félben van.) -
didros
senior tag
Ez a telefon ugyanaz., mint az UMI X2 csak kevesebb rammal? Vagy más butítást is tartalmaz?
-
Attee88
csendes tag
válasz
cappa72 #62110 üzenetére
Ma megbolondult a telóm. Megfordult benne fejjel lefelé a kép és újraindult. Újraindulás után bejött a háttérkép, utána megint újraindult. Ezt eljátszotta háromszor. KIvettem az akksit. Utána bekapcsolt, de elment a lockscreen,(ha mintát állítottam be akkor is csak simán visszakapcsolta a képek), a HOME gomb nem csinált semmit, és a kikapcsolási képernyőn nem voltak meg a szokásos "gombok" csak power off és reboot.
Hangerő le + power gombra bejött a recovery, e kínai írásos volt, nem nyúltam hozzá. Viszon kábelre volt dugva, így recovery közben feltelepítette magát()Egy HTC Dream cwm-et akkor valószínűleg rá tudnék tenni?
Kivettem az akksit, és a menüjébő csináltam factory reset-et. Most úgy tűnik működik... De ha valaki tudna tanácsot adni, nagyon jól jönne.
Köszönöm! -
bb71
őstag
válasz
didros #62228 üzenetére
Nem tudom kapható-e még - googli a barátod, azért egy-két apró, de borzalmas idegesítő feature van benne...
pl. a kijelző nem sík, igen, jól halljátok, le van gömbölyítve a széle, meddig bírja majd így a fólia?
A hangerő és a bekapcs gomb gyakorlatilag síkban van a készülék oldalával, használhatatlan köröm nélkül...
és ez csak az első blikk... -
TCr
veterán
Az ilyen autós, tapadókorongos mobiltartókról mik az általános vélemények?
Stabilak, nem esnek le a szélvédőről? -
littlemole
őstag
zopo 980+ 1G 32GB
GPS el próbálok itt szenvedni.
Nem talál semmilyen jelet. Wifivel sem. Valamit én csinálok rosszul? Letöltöttem a mobileuncle tools t. Ott írja hogy az AGPS be van kapcsolva benne.
Néztem az EPO-t is a beálltásoknál de csak ez jelenik meg "EPO(DOWNLOAD). Ha ráklikelek akkor semmi sem történik.
GPS test. azt írja SI request received for up session. GPS on. In view satellites 15. Eredmény semmi.Néhány térképes progit próbáltam. Sygic kilép ha elindítom a illetve a maps with me is.
Tudom ez még új MTK proci de remélem valami ötlet felbukkan.
-
arfer
senior tag
Az MTKDroidTools tud CWM-et készíteni a lementett boot.img-ből. Azt próbáltad? Igaz ugyan, hogy csak 5.5-ös CWM, nem 6-os, de teljesen jól működik más telefonnál ez a módszer, hátha ennél is. michfood scripttel meg TWRP is simán gyártható automatikusan a lementett recovery-ből.
-
Van batman recovery-re ellenszer, csak ki kell próbálni.
A g3s-nél ugyanis hasonló helyzet volt, és valaki megcsinálta korrektül, normális tájolással.
Ezt itt megbeszélhetjük.
A siker nem garantált, de egy próbát megér. Ha már ennyiféle mentésed van -
bb71
őstag
VINUS X1 (UMI X1 512MB RAM-mal)
Az egész estém fél éjjelestől ráment az új Vinus X1 (az UMI X1 512MB RAM-mal, az eredeti gyártótól, merthogy az UMI-t a Vinus gyártja) mentésére, magyarítására.
Csak tanulságképpen:
Cappa72 leírása - ami egyébként nagyon ott van - alapján most először Androidos pályafutásom alatt le akartam menteni a teljes rendszert, mert hogy nincs sok anyag erről a telefonról a neten.
Ez több órámba tellett, háromféle módon is lementettem, ha már lúd, legyen kövér alapon. Ki kellett ismernem,hogy a SPFlashtool-lal ez a teló mikor és hogy akar kapcsolódni, hogy tudjam menteni és flashelni. Például a piros csík felfutása után bele kellett gyorsan tennem az akksit, utána tudott égetni és menteni is.Más tészta volt a CWM, mert az nincs hozzá.
Cappa mentési leírása alapján legalább átláttam, hogy egy másik telónál miért volt 2 könyvtárnyi mentés, az MTKDroidtools-szal is és SPF-fel is mentve volt. Ezek után már láttam a recovery kezdőcímét. A neten valahol találtam egy UMI X1 CWM-et, "mi baj lehet?" alapon feltettem... működik, lehet menteni vele, igaz, hogy kicsit alul hiányzik pá sornyi pixel, meg a bal oldalon is van egy zizi függőleges sáv, de legalább tudtam így is menteni.Ha már a ludakról van szó, gondoltam Apeelme Jiayu G3-as CWM-jét is feldobom... az is elindult, ugyan 180°-kal el volt fordulva a kép, de a telefont is el tudtam -180°-kal fordítani
Sajnos nem látta a külső sd kártyát, és éjjel már nem emlékeztem, hogy erre a problémára mi is a megoldás...
Így visszatettem a UMI-s CWM-et.Majd jött egy jBartos magyarítás 4.0.4 volt fenn, hála Sanyesznek van ehhez egy minőségi reponk.
Hát ennyi történt.
-
CoolBoy323
nagyúr
Tud, volt már vagy 3db nálam, és volt aminél volt nyekergés.
De ezt most Te lehet nagyon durvának képzeled el, de nem az!
Teljesen vállalható, kb egy 1mm^2-nyi területet nyomva van egy kis nyekergés a zoponál meg volt a g3-aknál is!Megoldás: egy vékony anyag az akksi és hátlap közé, és csókolom
De ez már a szőrszálhasogatás részemről, lehet más észre sem venné
-
Old Gyfland
tag
Nekem jelen pillanatban egy sima G3-m van (két magos). Meg vagyok vele elégedve. Nekem egyáltalán nem nyikorog, de szerintem ezt más is megtudja erősíteni. Ennek ellenére kezdtem nézegetni az új telefonokat. Nálam a Hongmi volt a befutó, egészen addig, amíg rá nem találtam a Huawei újdonságára a Honor 3C-re. Végül azt rendeltem, azt várom.
-
degh
tag
válasz
CoolBoy323 #62220 üzenetére
Köszönöm az észrevételeket, tehát a G3 is tud nyekeregni, de te ezt ajánlod az akku miatt
Upo:
Mindegyik készülék belül van a árkategórián, én csak azt kértem, hogy azt írják meg nekem, hogy a 2 készülék közül melyik a felhasználóbarátabb.
kb:
Zopo 140 $
Jiayu 170 $
Xiaomi 190 $ -
-
degh
tag
válasz
CoolBoy323 #62218 üzenetére
A Zopora 45-t mondtatok, a hongmi-t 47-t, a G3T-t(nem G4) 45-t találtam az apróhirdetések közt. A kijelzők itt már nagyjából hasonló tudásúak ahogy látom, de a Zopo GorillaGlass nélküli. Processzor a Zopoban 6582, a másik kettőben 6589t van. Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom a PowerVR erősebb mint a Mali. Hirtelen ennyi, meg talán azt még megemlíteném, hogy blogodban te írod le, hogy "egy picike nyiszorgás van a közepénél" míg a másik kettőnél beszámolók alapján nincs semmi ilyesmi.
-
degh
tag
-
Upo
addikt
válasz
-Faceless- #62207 üzenetére
Használt nexusok esetleg...
MTK-sban nem találsz. -
degh
tag
Üdv minden dual-simes kollégának!
Egy kedves ismerősöm telefont szeretne vásárolni, leszűkítettük a kört 2 készülékre. Én a Xiaomi Hongmi-t ajánlom jobban, de a Jiayu G3T mellett ott van egy elég nyomós érv, 3000 mAH.
Azt szeretném tőletek megtudni, melyik a felhasználóbarátabb készülék, melyikben van kevesebb idegesítő bug? Melyik lenne jobb választás egy "mezei" felhasználónak?
Igazából a cél egy megbízható, 50 000 alatti készülék, ami a lehető legnagyobb tudás mellett a legmegbízhatóbban tegye a dolgát(mondjuk valószínű mindenkinél így van). Már jó pár tesztet átnyálaztunk, de sajnos környezetünkben senkinek nincsen ilyen telefonja, hogy élőben összehasonlíthassuk, remélem tudtok mindkét készülékre pro-kontra érveket sorolni.Köszönöm!
-
cocus007
tag
Vki tudna segíteni,hogy h kell kikapcsolni a telefon bekapcsolásának a zenéjét ezen az android 4.2.2n (Doogee300)?
-
Upo
addikt
válasz
-Faceless- #62182 üzenetére
Van, moto G-re van 4.4
-
bb71
őstag
Cappa kérdésem van:
- PMT tables found
- PMT tables OK, 19 blocks found
--- Kernel Block Map to PMT mismatch!
-------------------------------------------
BlockName Offset
Kernel: __NODL_FAT 0x00000000629E8000
PMT: FAT
--- scatter from PMTis write to the file:
D:\Install\gsm\Vinus\MT6577_Android_scatter_emmc_PMT.txt
- Use it if SP FlashTool errors of 8038 or 4050 occursMost akkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Szólánc.
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest