- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Tisztel Uraim!
Megjelent a gyártó honlapján is x6 a cubottól és eddig 200$ alatt! -
axlfsi
veterán
Mea culpa! Itt a jó link, elnézést
Tengda N8000 Smartphone Android 4.2 MTK6582 Quad Core 5.5 Inch 1GB 4GB 3G OTG Gesture Sensing White -
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #62686 üzenetére
A (sima, "snassz") TFT kijelző aggaszt talán egy kicsit, pláne, hogy most egy Note 2-t használok, ami Super Amoled Plusz - biztosan nagy lesz a különbség, ... de ennyi pénzét mit akarhatnék jobbat. Nemdebár?
Mellesleg, szerintem nagyon jól néz ki a telefon! (és még vékonyabb is mint a Nóta kettőm).
A fém keret és a hátlapon az a varrás minta, tisztára a Nóta 3-ra hajaz
http://pic.pandawill.com/media/catalog/product/cache/1/image/309d7dc39e373b178fdbbfcc3c9523fd/s/k/sku50562_7_1.jpgHa tudnám, hogy elégedett leszek a TFT-vel és lesz rá ügyesen root és esetleg custom romok, vennék még egyet... ennyi pénzért!
-
axlfsi
veterán
válasz
mayácska #62646 üzenetére
Ez engem is érdekelne... mindenesetre, most vettem egyet. Annyira rossz nem lehet
Vagy?
Nyomkövetős postával 129$ most, míg tart a deal, ha valaki még venne ma este, míg el nem fogyUI.: az jópofa, hogy általában két akkumulátort adnak a telefonok mellé a kínaiak!
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62681 üzenetére
Ez is jó töltő, gyári Nokia. Ez van nekem is itthon az E52-höz.
AC-10E -
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #62681 üzenetére
Te győztél.
Jut eszembe, amit te használsz, az nem kínai? -
CoolBoy323
nagyúr
-
Lazsnak
tag
Sziasztok!
Hasznal valaki Zopo zp980 1,5ghz quad, 2gb/32gb telefont? Ha valakinek lenne kis turelme, es valaszolna par kerdesemre, irjon mar egy privit, nem art ha szet romolta mar
Koszi elore is
-
myk74
senior tag
válasz
bally4 #62677 üzenetére
Páromnak ilyen van: Lenovo A516
igaz drágább de nagyon pöpec,és nagyon szép. -
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #62675 üzenetére
Ha már így megszólítottál.
Emlékeim szerint Te is írtad egyszer, hogy nem használod a telefonhoz kapott kínai töltőket. De többen is "óckodnak" az olyan kínai töltőktől, amelyikre egy EU-s adaptert is fel kell rakni, ami esetenként bent marad az aljzatban.
Ez annyiban jobb, hogy eleve EU-s fej és ennyi pénzért szerintem ajándék. -
bally4
tag
Hali!
100 dollár alatt mi a best buy jelenleg? Hölgynek lesz, nem játszik erős játékokkal, inkább a lényeg, hogy stabilan működjön hosszú távon.
Üdv! -
diegho
nagyúr
Elephone P7 mini-t vett már valaki? Kinézetre is egész jó, méretben is még elfogadható, adatai alapján is jó, ára pedig szuper.
-
Santaroka
csendes tag
Üdv!
Én vásároltam egy Tengda T94-es telefont még augusztusban. Véletlenül leejtettem és a képernyő fekete. Minden működik, nincs betörve, rendszerhangokat is lehet hallani, csak a képet nem jeleníti meg. Segítséget szeretnék kérni, hogy Ti tudnátok e nekem ajánlani valamit, ahol tudnám szervízeltetni.
Válaszokat előre is köszönöm -
Sanyesz.
őstag
Csak tájékoztatásul azoknak, akiknek nem felel meg vagy nem működik a készülékhez kapott gyári töltő és olcsó alternatívát keresnek: ma a keszthelyi Intersparban vettem egy VARP nevű, elvileg 700mA-es töltőt, potom 699 Ft-ért. Természetesen microUSB-s.
Gondolom másik üzletben is kaphatóUgyanitt kapható csipesz szerű autós tartó is talán 1.290 Ft-ért.
-
korte1111
csendes tag
válasz
b0bcat #62657 üzenetére
Hívás közben aktív a másik sim kártya is? Vagy nem? Azaz, telefonálok a sim 1-ről, de hívnak közben a sim 2-n, látom ezt? Át tudok váltani?
Válasz:
Tisztelt Érdeklődő! Az össze új MTK chippel szerelt készülék Dual active. Ám nagy részükben szoftveresen nincs lekezelve. Bár pontos információm nincs erről, de gyanítom, hogy nem amíg beszél az egyiken, a másiknak nem elérhetőt jelez.
Tisztelettel: 220volt.huA szakmai fiuk csak tudják!
-
tihibaby
senior tag
válasz
Kristof9094 #62664 üzenetére
A választ megtalálod a topikjában,mert van neki.
-
Zeki
nagyúr
válasz
jozsi29 #62652 üzenetére
Android magyarítás Hungobungo módszerével.
-
Merula Alba
tag
b0bcat: Köszönöm a gyors választ. Nem kritikus pont, de jó tudni. A másik SIM csak ritkán használt, nem akarom megszüntetni. Megér nekem havi pár ezret. Még!
Hogy jelzi a telefonotok azt hogy melyikre jön be a hívás, sms? Az gondolom nem gond ha az egyikről letiltom az adatforgalmat.
Még megvárom hogy mit hoz a jövő hét mobilok terén, bár nem hiszem hogy lenne nagy meglepetés!
Az Elephone P6S is nagyon tetszik. bár ez az ár, ilyen felszereltséggel..... Szerintetek?? -
realpopek
tag
Sziasztok!
Sajnos sikerült egy SC8810-es procival szerelt Kínai telefonhoz hozzájutnom.Antutu szerint ram-rom mind a kettő 256mb,tudom ez nagyon kevés,de úgy vettem hogy dualcore,meg a ram 512.A gondom hogy a fényképező nem megy,minden más működik rajta.Van valami ötletetek?
Köszi. -
No.01
addikt
Sziasztok,
50e Ft-ig keresnek androidot 2 kartyas telefont. Jo lenne ha 4,3-nal nem lenne nagyobb... esetleg a jo tamogatottsag es a kielegito akksi ido.
Mit tudnatok ajanlani?
-
RVR400
veterán
válasz
Kristof9094 #62662 üzenetére
Pont ez a lényege a rendszer működésének, hogy alapjáraton elfogyjon a memória. Az üres memória semmire sem jó memória. Ha be vannak töltve a programok, akkor az igazi, mert indulhatnak onnan, és nem kell szüttyögni a töltögetéssel.
-
RVR400
veterán
válasz
Kristof9094 #62658 üzenetére
Nyugodtabban alszol, ha teljesen feleslegesen van 1 GB RAM a telóban a 2-ből? Örülj neki, hogy rendesen használja a rendszer, nem csak dísznek van.
-
jimmy5
aktív tag
válasz
junkpod #62597 üzenetére
hali
A vásárlással nem volt semmi gond.
Ahhoz képest hogy karácsony előtt rendeltem jan. 8án
már Magyarországon volt csak ezek a "kipréselek mindent belőletek"
magyar vámosok ültek rajta majdnem 3 hétig !!!!!!!!!
Förmedvény ez az ország ebből a szempontból !
Nem is idegesitem magam.
Lényeg megkaptam mindent amit rendeltem.
Natúr postával kértem. -
Kristof9094
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Zopo ZP998, amit rootoltam a következő módon:
http://www.gizchina.com/2014/02/14/root-zopo-zp998-octacore-phone/
A rootolás sikeres volt, működik rendesen.
Két kérdés:
1, Ha lefrissítem a wirelles update segítségével, akkor mi lesz?
Elvileg új Roote kerül fel, tehát újra kell rootolni?
2, Mivel lehet védekezni a memória zabálás ellen? Letöltöttem az easy task killer nevű programot, de így is 700 Mb-ról indulunk bekapcsolás után, majd ez szépen felcsúszik 1-1,2 GB-ra. Az alkalmazások mindig rendesen be vannak zárva, és automatikusan működik az easy task killer is.
Köszönöm a válaszokat!
-
svgyula
addikt
válasz
Merula Alba #62654 üzenetére
Szia! Az utolsó kérdésre tudom a választ ha dual standby akkor amíg netezel a másik kártyán nem leszel elérhető. Ez pont olyan mintha egyszerre akarnál mindkét két kártyán beszélni. Van ilyen, de azok a dual active telefonok 100eft-nél kezdődnek.
-
laslie92
senior tag
válasz
svgyula #62653 üzenetére
Köszönöm! Most van egy tervem ami pedig a következő! Létrehoznék egy olyan oldalt ahol telefon tipusunként bárki feltölthetne regisztráció nélkül a saját telefonjával készült képet. ha mindenki 2db képet feltölt az átlag user már egy magyar helyen tudna össze hasonlítást végezni elég nagy a kínai telefonok tábora több száz modell és 1-2 db kép feltöltése nem nagyon dolog szerintem nekem is volt már szerencsém jó pár telefonhoz így én is tudok közzé tenni jópár képet! Szerintetek van értelme vagy ez csak nekem lenne jó ?
Tudom sokunkat nem érdekel a telefon kamera része lehet hogy csak én vagyok megszálott -
Merula Alba
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Linkelek egy hosszú hozzászólást. Nincs kedvem mégegyszer bepötyögni.
Van tanácsa valakinek, milyen phablet való nekem?
Van ezeken kívül még pl Zopo ZP990+-is. 5,5"-6,5"- ig optimális.
Továbbá látom hogy a 2 sim-es telók "standby-ban" üzemelnek, ez pl mobilnetnél mit befolyásol? Az 1. hsz nem tért ki erre.
Előre is köszönöm a segítséget! -
svgyula
addikt
válasz
laslie92 #62617 üzenetére
Szia!
Nos nem kételkedem abban amit írtál. Viszont azt tudni kell az amit te mutattál az első szériás CUBOT ONE
Amit októbertől adtak ki abban már nem egészen az a belső van.
Az újakat az MTK6589T 4x15Ghz vel jöttek ki. A xiaocai x9 csak a MTK6589 4x1,2Ghz az antutu teszten 10-11e pont között teljesít az én telóm meg 16800pont tehát valami nem egésze azonos ugye?
A fényképező is kétfajta van bennük az enyém tudja a full HD videot azaz 1980x1080/30kocka mp. -
jozsi29
csendes tag
Üdv! Valaki tudna abban segíteni hogy van egy DaxianXy100 tel! Sajna nincs benne a magyar nyelv!
-
bb71
őstag
Arra mi lehet a megoldás, hogy elég sűrűn kidob a gyári böngésző ICS 4.0.4-en ???
A Play Áruház is eldobott, meg nem lehetett telepíteni, de arra eszembe jutott, hogy a egyszer már a frissítését uninstalláltam és megoldódott a probléma - et voilá most is... -
mayácska
csendes tag
Sziasztok.
Tengda N8000 telefonról tudok valamilyen információt mondani? Van valakinek esetleg ilyen telefonja?
http://www.pandawill.com/tengda-n8000-smartphone-android-42-mtk6582-quad-core-55-inch-1gb-4gb-3g-otg-gesture-sensing-white-p84961.html
-
CsaBully
tag
Ezt a Zopo zp980+ nyolcmagos fullHD-s mtk6592 chipsetes telefont csak ajánlani tudom bárkinek..nagyon elégedett vagyok vele,tegnap jött hozzá egy rendszerfrissítés is,tehát van támogatás is hozzá..igaz 260$ volt de megérte..
-
diegho
nagyúr
válasz
KurtCobain #62637 üzenetére
-
kymco
veterán
válasz
KurtCobain #62635 üzenetére
Vagy euroban volt megadva az ár... Szívtam már így... megörültem, hogy milyen olcsó, akkor látom, hogy euroban van megadva...
-
diegho
nagyúr
válasz
KurtCobain #62635 üzenetére
jiayu shop-ot néztem és tényleg nincs, de 120-ért van.
-
mtibi55
tag
Van olyan apk amivel le lehet takarítani a telefon memóriáját ha a sok telepítés miatt már tele van szeméttel?
-
RVR400
veterán
válasz
Andibaba813 #62631 üzenetére
-
Andibaba813
csendes tag
Help !
Elmentünk megnézni egy cubot one-t, hogy mégis milyen kézben, funkciók stb.
A vodafonos kártyámmal nem ment a mobil internet.( 3G, hsdpa stb )
A vodas kártyát a normál SIM slotba raktuk. Egy Tmobilost a micro slotba így működött a net.Mi lehet a hiba ?
Természetesen a vodás kártyán van net előfizetés ( RED ), az a jelenlegi telefonommal tökéletesen működik.
Azt nem tudtuk kipróbálni, hogy a normál SIM-be egy másik kártyával mit csinál.
Próbáltuk úgy is, hogy csak 1 sim , aztán 2 sim. -
sryman
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket válasszam?
Huawei Honor 3C
Lenovo P780 -
diegho
nagyúr
jiayu, vagy lenovo shop nincs még EU-ban?
Ez a G2F elég szimpatikus nekem, főleg, ha a 100$-os árát nézzük, ez áfával és szállítással is 30k-ból meg kellene hogy álljon.
-
junkpod
veterán
szerintetek mennyire rizikós egy 0 feedbackes eladó az Aliexpressen?
olcsó iNewV3 Aliexpress -
SzAnnie
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Jelenleg egy zte v967s-t használok,gyorsaság,kijelző nekem tökéletes,de sajnos a kamerája igen gyenge. Korábban egy Se xperia arc S-em volt,aminek a kamerája megfelelő volt számomra.
Minimum egy ilyen képességű kamerával rendelkező telefont keresek,max nettó 200-220 dollár körül. (dual sim nem feltétel)
1Gb ram, de jobb lenne a 2max 5 coll és vmi ismertebb gyártó legyen
Amit eddig nézegettem az a HUAWEI Honor 3C és a Xiaomi Hongmi.
Van esetleg olyan készülék ami elkerüte a figyelmem? -
ctibor
senior tag
-
myk74
senior tag
Van valakinek itt közületek zopo zp780-
as telefonja?Lenne pár kérdésem. -
laslie92
senior tag
válasz
svgyula #62607 üzenetére
Nem tudom elhinni,hogy a Cubot One Jobb képeket készít mint a Cubot Gt99.. És azt sem,hogy egyszinten van! A Minap sikerült a kezembe fogni és csinálni pár képen a Cubot One val meg az itenni Cubot Gt99 meg az interneten megtalálható tesztek alapján ég és a Föld! Sőt megsúgom mindenkinek a Cubot oneba 1in1 xiaocai X9 camera van ami igen csak nem acélos nem rossz de szerintem nem is jó! én a cubot onet egyedül csak a xiaocai x9 el tudom össze hasonlítani mivel ízig vérig ugyan az az alap csak másházban és nagyobb kijelző nagyobb felbontás!
Ezek a képek saját fotózásúak!
-
diegho
nagyúr
Áfa mindenre van jelenleg, vagy van egy értékhatár ami felett van csak? Már rendeltem telefont kintről, de még a nem vámolós korszakban.
-
sbe561
tag
Miután a tmall-os Justin behintáztatott a V965-el más telefon is nézegetek. Mi a véleményetek róla? Huawei G600
-
Terentius
őstag
Ide is beírom:
Adott egy JIAYU G3T és eldobálja a hálózatot. A két IMEI ugyanaz. -
svgyula
addikt
válasz
madrac #62510 üzenetére
Szia! Megtaláltam a piros kijelzős telefon de már kijavították CUBOT ONE kijelző csere után
-
soundman1
senior tag
válasz
Maximum1 #62582 üzenetére
Köszönöm az infót.
Néztem már ezt is, de pont ahogy írtátok a garancia érvényesítése kérdéses számomra. Néztem már több ócsó telefont is, amik még nem annyira közismertek, de jó ha tudom, hogy hiba esetén van hova leadni MO-on.Egyébként beltartalomban és árban lehetne gyengébb is mint a minta ként felhozott L9 II.
Megfelelne qHD is, de az IPS kijelző nekem nagyon bejön. A 2 nap közeli üzemidő miatt kellene +2000 mAh.
Még az LG F6 felelne meg a paramétereknek alulról.
Nem vagyok LG fan, csak ez dobta ki több telefon kereső is.Pl.: (#62591) diegho után
Jelenleg melyik telók számítanak best buynak az olcsó kategóriában nem tepsi méretben? 4 mag, jó gps, minimum qhd 4.5" - 5.0" és 1GB ram ami kellene, mondjuk egy 6582-es procival.Nehéz jó mobilt találni most középkategória szegmensben ilyen Euro/Ft árak mellett.
Ami még fontos lenne a kompakt méret. Mindegyik itt száll el, a Hongmi már csak 137 mm. Az L9-ben ez a legszimpibb: csak 129 mm!
Jelenleg egy céges a Desire X-em, ebben a tárcsázó tetszik legjobban, a prediktív szövegbevitel. A MIUI-ban is ez tetszett többek között.
(#62603) sfbukfenc
Dögös és ráadásul egyedi is! Pont tegnap néztem, de a fránya méret ... -
Trianta
tag
Helló,
Van egy Alcatel 4010D telefon, a gyerek rátelepítgetett játékokat és jelenleg már szinte semmit nem lehet rá letölteni, pedig le lett törölve szinte minden.
Ami van a menüben "gyári beállítások" azt már megcsináltam, de szerintem az nem az eredeti állapotot adta vissza.
Hogy lehet tényleges gyári, alapállapotba visszatenni a telefont?
Nincs root-olva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest