- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Vvarpi #62397 üzenetére
Próbáld a MobilUncleTools programmal tesztelni, ott lehet állítani is talán az érzékenységet, de azt nem tudom hogyan, miként.
Mindensetre tesztelni lehet.
MUT>EngineerMode MTK>itt felül jobbra lépve HardwareTesting> alja környékénTouchScreen> tapi..
A többit rádbízom, nem tudok többet mondani.
Én nagyjából ezen a fertályon a mikrofonom hangerejét emeltem meg, nagyon halk volt.
Üdv: StMiklos -
Vvarpi
tag
Hozzám került egy Jiayu g2s ami néhány alkalmazás alatt szellemérintést produkál.
Pl:play áruház, tárcsázó,... a jelenség olyan mintha valaki nyomkodná a kijelzőt.
Tapasztalt ilyet itt valaki?
Várom a javaslataitokat mi lehet a megoldás.
Szellemirtók jeligére. -
válasz
CoolBoy323 #62392 üzenetére
Ha ezt akartad írni, nekem nem jött át...
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62392 üzenetére
Nincs.
-
válasz
CoolBoy323 #62385 üzenetére
Már bocs, de miután arról beszéltél, hogy ne vásároljanak mások az itt sokat emlegetett (mobil bárányos) cégtől, mert ők adócsalók azzal, hogy Szlovákiában van a székhelyük, nem hiszem, hogy túl bölcs dolog ez a fajta utalás és mások késztetése, hogy magánemberként mégis törekedjenek megvenni nettóban "ügyesen" a másik boltból.
-
svgyula
addikt
Cseréld már ki azt a kapcsolót vagy cserélest ki. Annak hogy néha reagál azt jelenti, hogy amikor megnyomod egy pillanatra érintkezik aztán átbillen és már nincs érintkezés vagyis besz@rt mi az ami ebben nem egyértelmű. Ha nekem nem hiszel mérd ki! Vedd ki az aksit és mérd meg a kapcsolót benyomva és látni fogod, hogy benyomáskor egy pillanatra lesz érintkezés aztán megint nem.
-
af86
csendes tag
válasz
mong08 #62372 üzenetére
Ha az elmúlt 5 hónapban nem szedtem szét 30szor akkor egyszer sem. Két hónapja nincsenek is benne a csavarok, mert unom mindig kiszedegetni őket. Semmi rést, szakadást, oda nem illőt nem látok a kapcsolónál. Azt, hogy minden gombnyomást érzékel abból gondolom, hogy ha megnyomom a HOME gombot, akkor nem történik semmi. Viszont ha a powert nyomom és utána gyorsan a HOME-ot, akkor felébred a kijelző--->ergo érzékelnie kell (szerintem). Tudom, hogy hülyén hangzik, de ez van. Eddig egy fórumozót találtam, akinek hasonló gondja volt, de ő visszavitte a telefont és kész. Igazából én elvagyok vele így is, csak lassan eladnám és nem akarok senkit sz@rban hagyni.
-
bb71
őstag
4.0.4 ICS stock Vinus X1 (UMI X1 kistesója)
a gyári böngésző mindig kiszáll egy rövid néhány perces menet után... nem ír kis semmit, hanem az asztalra dob vissza. Ha a futó alkalmazásokra nézek Home hosszú megnyomásával, akkor ott a böngésző és vissza is tudok lépni bele, de a kezdetekre rak vissza nem ahonnan elszállt.
Ötlet?
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62385 üzenetére
Jaaa...... hogy úgy!
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62383 üzenetére
Ja, cégem az nincs.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62381 üzenetére
És hogy kapod meg nettóba?
-
junkpod
veterán
válasz
CoolBoy323 #62378 üzenetére
Hát én139eur arat látok ami 43khuf de segits ha tévedek. Ja es csak feher van
-
tihibaby
senior tag
Zopo ZP998-ra a Wirelles Update új romot jelez,csak azt nem tudom,hogy mivel root-
oltam,és emiatt TWRP van a telón,érdemes-e megpróbálni befrissíteni a wirelles
update-n keresztül (az is jelezte ki az új ROM-ot),mert az viszont a gyári recovey-
t használná elvileg a telepítéshez.
Gyanús hogy vissza kellene rakni addig a gyári recovery-t,aztán újra vissza a
TWRP-t.
Jól sejtem,vagy esetleg a TWRP is megcsinálja? -
junkpod
veterán
válasz
CoolBoy323 #62366 üzenetére
Vicces vagy
az se olcsóbb. Majd lesz valami akcio
-
af86
csendes tag
[link]
erre ötlet valaki? -
sazabi
aktív tag
Sziasztok
H9500 elhalálozott.
Gondok voltak a kamerával, néha csak zöld képet mutatott, reboot általában megoldotta. Ma egy kikapcsolás után nem kapcsolt be többet. Bekapcsolás után egy fél másodpercig felvillant a képernyő aztán semmi.
Gondoltam újraflashelem a gyári romot, de nem segített, inkább rontott a helyzeten. Most ott tartok hogy nem tudok rá semmit flashelni a smart phone flash toollal. Se kép se hang.
Itt van egy unbrick leírás ami nem működött, de H9500+hoz való amúgyis.
Tudna valaki segíteni? Mit lehetne még kipróbálni?edit:
brom error s_f_t_enable_dram_fail (4032) ezt az üzenetet kapom többnyira, vagy lefagy a flash tool. -
Brain75
senior tag
válasz
Andibaba813 #62355 üzenetére
szerk.
-
bb71
őstag
Az új király kis kategóriában: Jiayu G4C 130USD
... majd ha lesz.
-
Andibaba813
csendes tag
Üdv !
Cubot GT99 Budapesten meg tudná valaki mutatni mielőtt veszek egyet ?
IV.,X, XV.,XIV, XIX kerületekvagy egyéb javaslat?
4,5", 4mag, 4gb rom / 1gb ram azért legyen. Napi 1-1,5 órás telefonálásra. -
Zeki
nagyúr
131.99USD a ZP700 a to2c.com-on. Azt hiszem ennél olcsóbb nincs.
-
Quqesz
nagyúr
Haliho mindenkinek
Segítsetek már olyanban,hogy melyik kínai telóban érdemes gondolkodni kb 100e ft körül?nézegettem zopo,jiayu,thl,iocean,xiaomi,,meizu,lenovo....a feltételem csak annyi,hogy minden működjön rajta megfelelően:hálózat 3G,hívás,gps,kamera..... (ja nem játszok telon,az kilőve) -
Vanek25
tag
sziasztok!
A jiayu g4 advanceddel szemezek, ebben az árkategóriában vagy komolyabb versenytársa (60-70e)? érezhetően jobb mint a sima g4-es?
-
CsaBully
tag
Hello pár napja lettem egy Zopo 980+ boldog tulajdonosa (8 magos mtk6592 verzió)..van vkinek tapasztalata már ezzel a telefonnal,esetleg tudja vki hogyan tudnám rootolni?
-
aronpapa
tag
válasz
littlelion21 #62337 üzenetére
Eddig még ezt sem láttam, de nem semmi ...
-
PeteePeti
őstag
Hali!
Én 4 napja vagyok UMI S1 tulaj, de az istennek nem tudom feléleszteni a GPS-t a telefonban! Valakinek ötlet esetleg?
Amúgy ezt leszámítva nagyon korrekt telefon és eddig nem volt vele semmi gond, működik ahogy kell! Szerintem ennyi pénzért jó vétel! -
egykettő
aktív tag
válasz
Viktor0610 #62317 üzenetére
jó üzlet, ezt én is megcsinálom 700euróig bármikor ismeretség nélkül is, mivel a VÁM csak 2,5%, az ÁFA lenne a lényeg
(#62332) aronpapa Te jó ég
-
azozo
senior tag
válasz
cartman123 #62331 üzenetére
MI a preferált hálózatod GSM/3G ?
-
aronpapa
tag
Ilyen telcsit látott már valaki?
-
cartman123
csendes tag
Sziasztok,
Egy érdekes telefonhibával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni:
Az új THL W100 néhány óra állítgatás, tökéletes működés után nem talál egy hálózatot sem.
2 napja tartó próbálkozás után, arra gondoltam hátha gyenge a vétel ezért kivittem a szabadba és csoda történt, mert meg is találta a Tmobilost és két Vodás hálózatot, csatlakozott is, hívható is volt a telefon, addig amíg vissza nem vittem a házba, itt ismét semmi térerő, de már az ablakban sem!Mit javasoltok?
Köszönöm előre is! -
kymco
veterán
UP
Sziasztok! Olyan 4,5-5,5"-os okostelefont keresnék, aminek jó a mobil térereje. Jelenleg jiayu G3N-em van, és ki kell mennem otthon a teraszra, hogy értsem a beszélgetőpartnerem. A feleségem defy-jével ilyen gond nincs (ugyanaz a szolgáltató, kb egyidős a két SIM kártya). Nekem ez lenne az egyik legfontosabb szempontom. (Ja, és a 3g-t már kikapcsoltam, mert 3g-vel a melóhelyemen sem tudok telefonálni...) -
bb71
őstag
566. oldal:
[link] -
bb71
őstag
válasz
Viktor0610 #62317 üzenetére
"Vámot mobiltelefonra nem számolnak, mert vámmentes, csak ÁFÁ-t. (1001/2013/EU végrehajtási rendelet, 8517 12 00 KN kód)"
-
gipsztigris
addikt
-
-
EG0
aktív tag
Sziasztok,
megbízható pesti mobiltelefon szervizt keresek Lenovo telefonhoz. A felső hangszórója nem szól.
Végignéztem a topicot, de konkrét "szerviz"-t senki soha nem ajánlott. Szóval egy kontakt tök jól jönne! -
-
cocus007
tag
Valaki rendelt már innen?
Durva h azt állitják h nagy valoszinüséggel NEM kell vámot fizetni -
Raqueia
tag
Én sokat próbálkoztam 2-3000 ft-os autóstartó kategóriában, de mindig sírás lett a vége. Aztán megvettem ezt http://m.mediamarkt.hu/shop/hu/HU/catalog/Autos-kellek-492613/SAMSUNG-univerzalis-autos-tarto-4-5%2C3-telefonokhoz-1053999/ és most mosolygok. Király. 5 colig minimum jó. Bocs a linkért, telorol irok.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62307 üzenetére
Ha már fizeti az ember a mobilnetet, akkor jó ha azt kap, amire fizet. A 2G-s netet meg már rég ingyé kéne adniuk.
-
Buccer
tag
válasz
CoolBoy323 #62307 üzenetére
Az enyében sincs sajnos 3G, de lehet vele élni. Amúgy is minden sarkon van valami wifi. 3D filmet nyilván nem 2G-n fogok letölteni.
Munkához (email, netes adatbázis) nekem elég ez a net is, de nem vagyunk egyformák -
Komplikato
veterán
válasz
CoolBoy323 #62298 üzenetére
Hááát, attól függ. az a képen tényleg szál-csiszolt fémház vagy csak nagyon ügyes műanyag utánzat?
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #62295 üzenetére
Vtel. For You
De vagi
És!.... 1000 kilogram
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Új Blackberry Priv!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest