- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
dehogyisnem #61798 üzenetére
Köszi a beszámolót!
Akkor ez papíron sokkal jobb telefon, mint a valóságban.Tetran
Csak a mázlisták maradnak ki a vámolásból. Random.
Hetekig megy a szállítás, meg van laza 2-3 hét vámolás.
Ennyi. -
Tetran
csendes tag
Sziasztok!
Mi a helyzet mostanában a FREE SHIPPING-es kínai csomagok vámolásával? Még mindig fenn áll az a helyzet, ami ősz környékén kezdődött el, hogy mindent megnéznek és eltolódik több hétre a kiszállítás?
-
dehogyisnem
tag
Helló Uraim!
Wayteq Talk 5H Tapasztalatok
Vettem egyet mert a látásom már nem a régi, ez meg már csak elég nagy
Dual sim meg kell, h ne kelljen két kütyüt hordanom magammal. Más kérdés, h most is két készüléket használok. Ebbe mobilinternetes kártyát tettem másodiknak.
Pozitív vélemények:
Kijelző fénye jó. Hang erős, nem torzít. Nem recseg a ház. Fogása biztos, ha nagyon akarom egy kézzel is kezelhető. Olcsó, mert tényleg az. Laggolás sem sokkal több mint az S3-nál. Sebessége ennyi pénzért nem kifogásolható.Az MXplayer a normál videókat stabilan viszi, a 720-as .mkv már nem szépen fut, beletekerni nem lehet mert leáll (pendriveről próbáltam) a másik gyári lejátszónak meg nincs hangja. VLC-vel tökéletes! Még hálózaton is. Sőt a 12gigás 1080P is ful vele. Beletekerni abba sem érdemes. Ezen a ponton az S3 sem jobb ebből a szempontból Tehát a teljesítménye elfogadható.
Negatív vélemények:
GPS használhatatlan (egy navigyártótóltól ez ciki azért), akku furcsán merül, 2 óra alatt leugrott felére, aztán 1 óra alatt vissza is töltött, egész előző nap nem tudtam 70 alá meríteni. Wi-fi átlagos, néha eldob, 8 lépésre a router-től! Szolgáltatót is el tudja dobni a lakásban, ahol az S3 atom erősen vesz. Fényképet csak napsütésben érdemes csinálni vele, vakuja egy vicc. Érintőképernyő nem egy prémium érzés ha kimaradnak betűk az sms-ből. Majd cserélek fóliát hátha.Ja és el ne felejtsem egy minimális pixelhibát találtam, de nem igazán érdekel!
Helyenként nagyon kínai, több appnál is hiányoznak a husszú ékezetes karakterek ( Play Zene pld..) vannak helyettük kínai írásjelek. A recovery szintén full kínai
Az appok egy része nem fut kilép, leáll. Rendszermenüje néhol értelmezhetetlen
Hirtelen ennyi! Ha valakit érdekel még valami szóljon.
Tibor
-
Tóni86
csendes tag
Sziasztok!
Megint gondba vagyok a THL W200-al, nincs hálózati kapcsolatom, vagy ha van akkor nagyon gyenge, leteszteltem, és a telefonnal van a baj, mert másik telefonnal működik a kártya. Van esetleg valakinek valami tapasztalata, vagy ötlete? -
EG0
aktív tag
Szerintem a 98%-os AliExpress-es/Ebay-es bolt értékelés bőven jónak számít, mert 2%-ot simán kiteszik olyanok, akik nekiállnak reklamálni, mert
- gyári hibásat kapott (nem a bolt hibája, nem lehet mindent tesztelni kiküldés előtt, és amúgy van garancia)
- lassan vitte ki neki a posta és sokat állt a vámon
- nem olvasta el leírást és pl. a hiányzó anyanyelvét reklamálja vagy jobbat várt a pénzéért, mert nem tájékozódott
- nem olvasta el leírásban, hogy akár 2 hét is eltelhet postázásig, ha épp nincs nekik készleten
- imád szemétkedni
Másrészt lényegesen kisebb a valószínűsége, hogy 10.000 elégedett vásárló után szívódjon fel egy bolt vagy váljon megbízhatatlanná, mint ahol van 10-100 visszajelzés.Én amúgy Ali-n azt csinálom, hogy írok a 2-3 szóba jöhető boltnak előtte, és felteszem a kérdéseim készlettel, szállítással, ROM verzióval kapcsolatban.
Megdöbbentően ostoba válaszok szoktak jönni:- eleve nem válaszol több kérdésemre, csak mondjuk utolsó feltettre, tehát el se olvasta rendesen
- "i think it have google paly, we will root the phone, usualyy the phone will have this function,tks"
Kösz, akkor I think majd kifizetem, ha jól thinkelted...- "friend the phone black is in stock andwe can adjust the hungarian or English for you
I think you can install the Google play by yourself ."
Kösz, de I think ha neked nincs meg hozzá szoftvered, akkor én nem kockáztatok. Ja, és konkrét esetben az international ROM-ban vagy magyar nyelv ÉS Gapps is, de ha ezt én tudom jobban eladónál, az már felejtős.- Vagy csak simán nem nem is válaszol az üzenetemre
Aztán kiválasztom azt, aki értelmesen, mindenre és megnyugtatóan válaszolt:
" there are four phones remaining. Pls catch your time to do the purchase. Also, if you purchase successfully, please leave us a message ON THE Order about your request again (like Hugarian language needed + google play and ect.) Once we get your message from the order you paid, we'll do it for you then." -
kimista
aktív tag
Sziasztok! Új felhasználó révén lenne egy pár kérdésem. Jelenleg egy iNew V3-ra várok (jan29-én rendeltem), de mivel out of stock, így lehet lemondom, amennyiben találok megfelelő alternatívát.
Octa core-ban gondolkoznék lehetőleg, 2 gigában, és NFC-vel, ez a legfontosabb (Mobiltárca tesztelőként kellene használnom). Viszont ahogy nézegettem, MTK6592-es procikkal nem igazán találtam NFC-s készüléket, más octacores proc meg nemigazan van tudtommal. Vagy rosszul láttam? Ha van octacore-s nfc-s teló, légyszi mutassatok! köszi!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Killerlaca #61782 üzenetére
Létezik ilyen alkalmazás, de kernel szinten kell támogatnia a készüléknek, hogy a kijelző alvó üzemmódban is aktív legyen. Jó erős akku kell hozzá, mert szívja rendesen a delejt.
Sajnos nem minden készülékkel kompatibilis!
A Nexus 4-en használtam egy darabig. Telepítés után egy módosított kernelt letölt a program, de vannak olyan kernelek is amik már eleve támogatják ezt a funkciót.
[link] -
fradi81
veterán
hali
lenovo A680-at vett már valaki?
-
EG0
aktív tag
válasz
djherby #61786 üzenetére
Bolt függő, az általad linkeltből pl.1 telefon szállítása 12 dollár, 2 telefoné pedig 20 dollár.
Találkoztam olyannal, ahol 2 telefonig egységár, felette elkezd növekedni.
Sok bolt "free shippng"-es, ott meg mindegy.
Vigyázz értékhatárra, több telefonnál átlépheted 150 EUR-os vámmentességet (vagyis addig "csak" ÁFA-t kell fizetned). -
djherby
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Az asszonynak lesz, meg nekem. Neki egy Doogee DG130-at néztem ki, míg én egy Thl T5S-t vennék. Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy helyről rendelem őket, akkor a szállítási költség egy lesz (egy dobozba rakják)? Vagy számoljak külön? Mert ha így lenne, akkor a Thl-t én innen venném: http://www.thlphone.com . Ismeri őket vki, vagy rendelt már innen?
Köszi előre is a válaszokat!
-
EG0
aktív tag
válasz
svgyula #61706 üzenetére
svgyula: Végül is az majdnem eltaláltad, egy picivel többe került. Kettő darab. :-)
aytukabozs: Oké, akkor április elején térjünk vissza rá. :-D
fateless: A v956 Tmallbox-on inkább 93*0,95*1,04+10 = 102 dollár, persze ez nem jelentős különbség.
Indy1: vannak drága AlisExpress-es eladók is. :-) Azért innen én pl. bevállalnám Huawei 3c WCDMA-t.
-
Upo
addikt
válasz
Killerlaca #61782 üzenetére
Nem lehet hogy azt valami külön chip figyeli? Mint a Moto X-en a beszédet?
-
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Olvastam az LG G2 tesztet és abban írják, hogy dupla tapival felébreszthető a telefon.
Ilyen alkalmazást nem lehet a mi kütyüinkre tenni vagy létezik egyáltalán ilyen?Köszi
-
válasz
aytukabozs #61780 üzenetére
A v967s-ről?
-
aytukabozs
addikt
-
Kacsanova
csendes tag
válasz
cappa72 #61764 üzenetére
Köszi, sajnos a power gomb+akksi próbák nem jöttek be, még csak egy villanás sem volt tapasztalható. Ha a géphez csatlakoztatom, kb. 1 másodpercre csatlakozik, az eszközkezelőben látható a MediaTek Preloader USB VCOM Port aztán, ez a kapcsolat meg is szűnik. 2 gépen is próbáltam. Az SP Flashtool, így megszakad, ha nincs bent az akksi, akkor pedig el sem indul a kiolvasás. A gyári rendszerről egyébként van 3 mentésem is, 1 Flashtool-os, 1 MTK Droidtools-os és 1 CWM-es is.
-
válasz
citkar #61777 üzenetére
A kedvencem az olcsó kategóriából volt (ZTE v967s), ebből három is volt, lehet, hogy veszek egyet jövő héten megint, mert nagyon szerettem. (De kivárok, mert holnap érkezik meg egy MTK6589T 2GB/32GB telefon és azt megnyomkodom előbb. Viszont nekem semmi szükségem erős hardverre, a nyolc magos 2GB RAM-os - vagy épp snap 800-as - készülék semmivel nem ad többet számomra, mint egy v967s vagy egy Honor 3c - a kijelző szépségét leszámítva).
Már rég rájöttem, hogy nem vagyok normális e téren. Viszont laptopból pár hónapja visszatértem a 2560p-hez és azóta is nagyon jól megvagyok, így annál már leállt a cserélgetés, tabletből már több, mint fél éve ugyanaz van (bár egy másikkal nagyon szemezek), ha még telefonból is megállapodnék pl a negyedik 967s-nél vagy a Honor 3c-nél (esetleg a K910-nél), akkor lenne kerek a digitális világ.
Szóval a 3C a legesélyesebb, de még nem dőlt el. Addig is rendelek párat, kipróbálom, aztán eladom, hogy ne legyek beszűkült egy készülékre. -
citkar
addikt
válasz
fateless #61775 üzenetére
Azta mindenit, hogy ilyen nagyok az igényeid, pedig volt a kezedben biztos jó néhány vállalható telefon
Nekem is tetszik féli-meddig a K910, de az ára miatt hanyagolom, na meg a K900 még mindig határozottan tetszetősebb, csak hát a single SIM nem jön szóba (de amellett szinte unalmasnak is tűnikpersze csak számomra).
Az Iocean X8 megjelenéséről meg nem sokat hallani és utána míg tapasztalatok gyűlnek...na meg kérdés akkora méretűt akarok-e egyáltalán...(#61776) lazlogogola:
Mindkettő jó vétel, annyi, hogy egyiket sem forgalmazzák hazánkban hivatalosan, a Motorola magyar nyelve csak utólag került rá és ha frissíted szerintem az el is tűnik (ezzel kapcsolatban a MIUI ROM-ról nem tudok nyilatkozni, lehet az is ilyen). Ugyanezen oknál fogva mindkettőt külföldön fogják gariztatni, maximum az eladó postázza ki.
Szerintem azt vedd meg amelyik jobban tetszik. -
lazlogogola
tag
Sziasztok!
Nem tudom kihez forduljak tanácsért ezért benneteket kérdeznélek meg.
Huawei G525-öm van és le akarom cserélni.
Két készüléket szemeltem ki és nem tudok dönteni:Hongmi
http://www.xiaomishop.hu/shop/xiaomi-hongmi-2/Moto G
http://www.partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=uj_keszulekek_motorola_jVfS -
válasz
citkar #61774 üzenetére
Még nem tudom pontosan, de nagyon valószínűnek tartom, hogy igen. Még van időm eldönteni melyik legyen, míg kijön néhány teszt mindkettőről...
MOD
No igen, nem épp olcsó. De kezdek belefáradni abba, hogy havonta új készüléket használjak, gondoltam, ha egyszer veszek egy igen komolyat, akkor nem fogom tovább cserélgetni a készüléket legalább fél-egy évig.Bár az is lehet, hogy érdemes lesz megvárni április végét március helyett, mivel választásokkor többnyire romlik az adott ország valutája, hacsak a piac be nem "tárazza" előre a Fidesz győzelmet
-
Indy1
tag
Hol kapni Huawei Honor 3C-t, megbizhato helyen (nem occso alis eladok)?
Nem szamit hogy 1 vagy 2GB RAM van benne... -
mdav88
aktív tag
-
Gino20
őstag
válasz
Cpt. Flint #61740 üzenetére
Minideal sem működik pedig azt sokan dicsérik
-
svgyula
addikt
válasz
peestike #61752 üzenetére
Szia!
Nekem anno az segített hogy kimentettem az egész könyvtárat system/media/audio/ringtones.
ezután töröltem az egészet a helyéről. létrehoztam egy új!! könyvtárat a telefon "külső" tárhelyén (ringtones)
bemásoltam az összes hang file-t. Ezután a romtoolbox-al nem másoltam! áthelyeztem a system/media/audio/ könyvtárba.(a root jog szükséges) Azóta semmilyen gondom nincs vele. Ja azért nem árt odafigyelni mert nem lehet telepakolni "mp3 csengő hang-al" ezután sem. Sokan esnek olyan tévhitbe hogy beállítanak az sd kártyán csengőhangot aztán az újraindítás után "elfelejti" ez nem is csoda. Mivel a rendszerindítás legutolsó része az SD kártya csatlakoztatása ilyenkor a rendszerben már régenle lett ellenőrizve és mivel nem találta meg a beállított file-t az alapértelmezett lett az "élő". De elég az is, hogy rádugjuk a pc-re ahol a használat idejére leválassza az SD kártyát DE a telefonét is a rendszerről!
-
válasz
Kacsanova #61754 üzenetére
Hát visszanézve a történteket - és a leírtakat - hw és sw hiba is lehet.
Mivel látszik, hogy tölt a telefon akkut betéve, ezért érdemes lehet megnézni az, hogy SP Flashtool-lal lehet-e menteni - readback opció. Ez igazából arra jó, hogy 1, lemented az aktuális állapotát, és kárt nem okoz a telefonban, hiszen kiolvas; 2, megnézhető, hogy van-e rajta módosított recovery (de ha a jól értelmeztem a kezdeti hozzászólást, akkor cwm van rajta)... meg egyébként sem árt egy mentés.
Akár akku nélkül is lehet használni ezt a mentési módszert, bár a system, cache, data ez esetben le szokott állni hibával, ám a kisebb memóriaszakaszokat és partíciókat így is menti gond nélkül.A kép tanúsága alapján a logo.bin működik, tehát maga a telefon 99%, hogy nem halott.
Ha hw hiba, azt távolról megmondani nehézkesebb.
Amit meg tudsz nézni - és ugye említed is, hogy a power kicsit nehezebben ment.
Vedd ki az akkut (ha kivehető).
Próbáld meg megkeresni azt a pontot a power esetén, ahol úgy érzed, hogy kapcsol. Ha megvan, akkor tartsd nyomva a power gombot, és tedd be az akkut. Ekkor legalább egy apró "bekapcsolási villanást" kellene tapasztani, vagy szerencsés esetben elindul a telefon.Amit pedig említettek már : zárlatos/féldöglött akku.
Még ekkor is lehet olyat próbálni, hogy:
Vedd ki az akkut (ha kivehető).
Kösd össze a számítógéppel a telefont, akku ne legyen bent.
Próbáld meg megkeresni azt a pontot a power esetén, ahol úgy érzed, hogy kapcsol. Ha megvan, akkor tartsd nyomva a power gombot, és tedd be az akkut. Ekkor legalább egy apró "bekapcsolási villanást" kellene tapasztani, vagy szerencsés esetben elindul a telefon.Mos más ötletem nincs.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
aytukabozs #61760 üzenetére
Amire válaszolt, az az eredeti problémájának a linkje.
-
-
davidsz
senior tag
Sziasztok!
Olyan DualSimes telefont keresek, amivel beszélgetés közben egy időben megy az internet.
A Wayteq Talk sajna erre nem képes.
Erre a funkcióra lenne szükségem, hogy kihangosítva pl. neten árat tudjak nézni. -
válasz
peestike #61752 üzenetére
Factory mode fomenu angolul:
[10-es hozzaszolask] -
peestike
senior tag
sziasztok!
zopo zp700 a balesetes.
érdeklődnék, hátha van valakinek tippje az alábbiakra:
usb kapcsolat pc-vel.
a beállított csengőhangokat szépen, mint más kínai elfelejtette.
sebaj, root explorer, ringtones-ba gondoltam bemásolom, aztán jó lesz.
aha, root explorer NEM kapott rendszergazda jogot. WTF?
na, rejtett vagy mi a halál menü előhívom, superuser: click to set attributes: I, majd reboot.
na, ez után már kapott root jogot. DE nem tudok másolni a system/audio/ringtones-ba, mert nem akarja az igazságot.
es file explorer (root explorer: bekapcsolt módban)ugyan ez (permission denied hibaüzenet). supersu felment, de valami bináris frissítés nem megy, így bukta. superuser beindul, de semmi különöset nem veszek észre, hogy csinálna valamit is.
másik dolog: factory módban van a teló, nem tudja valaki melyik sorra kell nyomni, hogy kilépjen?
vagy rebootoljon? (formázás nélkül persze...) köszönöm!
ya, esetleg más zopo ami nem 700 is hasonlóan működik? -
CoolBoy323
nagyúr
-
RVR400
veterán
válasz
KurtCobain #61746 üzenetére
Jah, hogy valaki gyári mentés nélkül áll neki egy kínaiak között is noném cucc flesselésének?
-
CSAVI38
tag
Sziasztok,
Írtam egy bemutató tesztet a ZOPO ZP998-ról logoutra. Hogy mikor kerül ki, azt nem tudom, de ha jól láttam már egy thl100 teszt is várakozik ott, úgyhogy lesz mit olvasgatni annak aki mostanság szeretne 8 magos mtk-t venni.
-
RVR400
veterán
válasz
ATM_automata #61697 üzenetére
1 GB-on nem fér el ilyen kevés program? Nekem legalább 30 app elfér ennyin.
Amúgy töröld az appokat, mert az állandó frissítgetések miatt hízhatnak, és telepítsd fel őket frissen a Play-ből.
(#61732) JannY83: Esetleg az első helyen, ahol általában keres az ember?
-
válasz
pixelking #61737 üzenetére
iNeW V3? Persze ez inkább 190 US$ (plusz esélyesen Áfa). Viszont 5", HD kijelző, OTG, NFC, ezért az árért elfogadható kamera. Az egyetlen gyengébb pontja az 1750 mAh-s aksi.Van saját topicja.
-
-
pixelking
tag
Sziasztok!
Mit tudtok ajánlani mint kínai 4magos telefon (nem muszáj a dual SIM), lehetőleg 180 dollár alatt, ami best buy. Nekem ennél többet nem érne kb. semmi, mert 3 évnél többet hardveresen úgyse bírnak ezek a mai telefonok...
Amik fontosabb szempontok lennének:
- 4 mag (lehessen rajta játszani komolyabb játékot is), magyar mobilnet nem létkérdés
- minimum 4,5-es kijelző, felbontása annyira viszont nem fontos
- jó wifi, GPS
- aktívabb használat mellett 12 órát bírjon ki (mobilnet off, wifi on)
- notification LED is jó lenne
- kinézet egyáltalán nem lényeg, inkább a tartósság
- magyarítás nem fontosKorábban a Lenovo A820-830-850 sorozatot nézegettem, mindenben meg is felelne, de nem tudom, a hardver nem avult e már el...
-
JannY83
csendes tag
A google már hozza első helyen "https://www.google.hu/#lr=lang_hu&q=sanmei+xs1"
, de azért írok oda is hátha szerencsém lesz.
Köszi -
JannY83
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #61731 üzenetére
Szóval felívás:
Aki vett ebből a trutyi sanmei XS1 készülékből az kérem csináljon egy backupot nekem róla.Köszi mindenkinek.
-
JannY83
csendes tag
válasz
aytukabozs #61050 üzenetére
Szintén sorstárs :-)
16 napja nincs raktáron. Meddig tartsam benne a zsetont? -
JannY83
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #61721 üzenetére
Tudom hogy kellett volna Backup, de ez most nincs.
Kérdeztem már a Dealsprime-t de nincs meg nekik a rom.
Egyéb ötlet, esetleg egy általános rom?
Létezik ilyen? Amit processor alapján lehet feltölteni és ad egy 4.1/4.2? -
Laza...
addikt
válasz
Komplikato #61725 üzenetére
Nálam ezt úgy hívják hogy PayPal.
-
Komplikato
veterán
OFF: Van ám olyan bankkártya ami alapból, van ami extra felárért ilyen esetekre tartalmaz afféle biztosítást, teszem azt a fizetés VISSZAVONHATÓ 90 napon belül ha bizonyítjuk átvertek vagy hibás terméket sóztak ránk. Nyilván akinek nincs lehetősége ilyet használni azt nem vigasztalja, de érdemes lehet néha ilyesmibe belegondolni ha az ember új kártyát akar kiváltani.
-
Gino20
őstag
válasz
CoolBoy323 #61723 üzenetére
Gondoltam több szem többet lát, és hátha van most itt olyan személy aki tudja a megoldást
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Gino20 #61722 üzenetére
Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
Szóval ha ott feltetted a kérdést, itt nem kellett volna, főleg hogy OFF is!!!
Vagy: PayPal topik
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Paypalon keresztül akarok venni egy telót, de nem engedi
Ezt írja:AUKEY INTERNATIONAL LIMITED
Return to merchant and try a different payment method
Error MessageWe're sorry, but we can't send your payment right now
Return to merchant and try a different payment methodWe are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).
Ilyenkor mi a teendő?
-
JannY83
csendes tag
válasz
ekrisztian #61719 üzenetére
Igen, ebben van a téglává alakító lcd bin fájl.
:-) -
tfalcon96
aktív tag
Szerintetek a Haier w718-on elfutna a Real Racing 3 vagy az NFS Most Wanted?
-
azozo
senior tag
válasz
ATM_automata #61711 üzenetére
Néha a kereső használata is hasznos lehet
Amugy ez átparticionálja a beső memóriát....Meteos apk,pl.:: mtk6589 4gb vagy a megfelelő procihoz valo és ROM méretű Simán feltelepíted a progit és elindítod. Kiválasztod a 2.5GB-os opciót és utána a programon belül újraindítod a telót.
Érdemes előtte egy gyári visszaállítást csinálni, de nekem pár extra progi eltűnt a szűz StefDio ROM-ból, ezért utána egyből újrahúztam azt is.
THX Hpeti
-
JannY83
csendes tag
Sziasztok!
Van egy igen nagy gondom.
Vettem a dealsprime-ről sanmei XS1 készüléket. Szép dualkoros telefon.
A készülék szalagkábel hibásan érkezett, csíkos a kijelző és néha elmúlik.
Írtam nekik a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban.
Január 11. Telefon január 7 érkezett.
Sablon szöveg alapján eljutottunk odáig hogy csináljak rajta egy firmware frissítést (hardware problémára), de nem volt hozzá semmi anyag.
Végül a needromon találtam egy romot hozzá és elküldtem nekik hogy megfelelő-e ha ezzel lefrissítem.
Csináljam. TÉGLA. Az lcd_ips430h018a.bin feltöltése után se kép se hang.Természetesen miután leírtam nekik, hogy ez se jött össze akkor 2 hétig semmi. Majd letelt a 45 (nov 24. rendeltem) nap, visszaírnak hogy adnak zsetont 20$ a szervizre és hagyjam őket békén.
Innentől kezdve nem jött tőlük válasz.
Dealsprime.com mehet a levesbe, ne rendeljetek tőlük mert nagyon fos a warranty policy-jük.Kérdés:
Tud-e valaki egy általános romot, amivel téglából vissza lehet állítani (flash-el) a készüléket valamilyenre.
Természetesen elfelejtettem lementeni a gyári romot.Előre is köszi Mindenkinek.
-
ATM_automata
őstag
Köszi...bár hogy őszinte legyek mi értelme is van ennek, amit írtál?
1. Értem én, hogy van amúgy fóruma, de nem kell felsőfokú végzettség ahhoz, hogy rágyere, ha megtaláltam volna, akkor nem ide írok..ergo akkor vagy korrekt, ha nem az orrom alá dörgölöd, hanem belinkeled...
2. meteos.apk a megoldás szintén olyan dolog, hogy ha már beírod, akkor lehet több értelme lenne konkrét infót adni és nem csak egy infó részletet...ha tudod a megoldást, akkor a megoldást add át, ne azt, hogy kanállal kell kavargatni a levest, hanem a leves receptjét.Béke.
-
azozo
senior tag
válasz
ATM_automata #61697 üzenetére
Van külön foruma
amugy meteos.apk a megoldás...
-
gyűrű
addikt
válasz
jimmyke_92 #61689 üzenetére
Nálunk is van egy ilyen, a lányomnál..kb 2 hónapja nyúzza, de nincs semmi gondja vele.
Persze az gond hogy naponta töltögeti, de napi 6-7 órás intenzív használat után ezen nem csodálkozom.
A gyári védőfólia már felvált,(amit plusszban kaptam hozzá azt fel kéne rakni szakszerűen, de hogy? ) a teló sarkain a festék kicsit kopik.
Őt ez nem zavarja, engem pedig nem érdekel.
Betekintési szög gyatra, mivel sima lcd, de szemből jó.
Kamera egyszerűen sz.r.
Persze ezek csak nekem tűnnek fel. Neki tuti jó teló, nagy kijelzővel, jó felbontással, (viszonylag) gyors procival, játékokra is jó.
Azt a 12 rugót megérte amit fizettem érte..A második akksi még nem is volt használva.. -
svgyula
addikt
válasz
Kacsanova #61703 üzenetére
Szia! Próbáltál olyat csinálni vele, hogy akku kivesz-gépről leköt-vár10percet-akku berak-hosszan akár pár perc a power gomb benyom. Előtte próbáld meg azt hogy nincs-e valamelyik beragadva talán a "pöcögtetés körömmel" esetleg kopogtatás? persze valami puha tárgyhoz
talán kiugrasztja a beragadt kapcsolót
-
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #61625 üzenetére
Én meg poénból rendeltem Aigo D1 -et, meg se mondom, mennyiért. Szóval most várok ezekre: iNew i7000, THL T5S, ZTE V956, Aigo D1. Lehet, még egy AMOI A862W-t is mellécsapok, ha már lúd alapon. Aztán kíváncsi vagyok, hányat kapok meg és hány lesz refund.
Mindenesetre a Lenovo S650-es megy vissza sárgákhoz, mert ez a remek híres gyártó elfelejtette minőségellenőrizni a világpiacra szánt design telefonjánál, hogy működik-e hangszórója. (Csak másfél napot szoptam viszont különféle ROM-ok próbálgatásával. De legalább volt választék.)
A crossflash kérdésedre: sajnos fogalmam sincs, és a típusok ismeretlensége miatt nem is számítok információtúltengésre. Én nem merném, legalább is mentés nélkül biztosan nem.
-
Kacsanova
csendes tag
válasz
svgyula #61676 üzenetére
Csináltunk egy multiméteres feszültségmérést, az akkumulátornak nincs baja, 4.15V-ot adott le.
Most nem tudom, hogy küldjem vissza kínába, azzal az indokkal, hogy meghalt a power gomb vagy szoftveres vonalon kellene elindulni, mondjuk, hogy milyen irányban arról fogalmam sincs....
-
svgyula
addikt
válasz
Vjankovics82 #61698 üzenetére
999POST EXPRESS
Jobb felső sarok "ENGLISH" katt és előjön az angol menü
Valószínűleg ezek üzemeltetik: ShenZhen Company
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest