- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
A lényeg az, hogy kár 30 ezerért ZTE 967S-ben reménykedni.
Pedig egy nagyon jó telefon, és 30 ezret mindenkinek megérne minden bizonnyal. Csak sajnos azok a "nettó áron berendelős" idők gyakorlatilag elmúltak...
Szerintem lassan beleírhatnánk a téma összefoglalóba, hogy VÉGE a "jó világnak". (Bár akkor is ugyanúgy felvetnék az újak...
)
-
Jakuu
őstag
válasz
RVR400 #60796 üzenetére
Meg szerencse, hogy te tudod azt, hogy en mit kerdeztem. DE nem...
De csak neked beidezem "A 967s meg talan a maga 30 ezrevel beleferne, bar gondolom a sarc meg rajonne behozatalnal." Hatha te is megerted igyJah es a dollar arfolyam, kulon mondat es megjegyzes.
De amugy lenyegtelen, mert a kerdes meg mindig nem erre vonatkozott. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #60795 üzenetére
Ez mar az a kategoria?
Jo, en ehhez nem ertek, nem fotozom teloval kb sose.De ettol a G4 szerintem szebb kepeket lo, es azt mindenki lehuzta...
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #60794 üzenetére
Nyugodtan javíthatod a kamera "borzalmas" minősítését "elmegy"-re!
-
CoolBoy323
nagyúr
Frissítettem a Zopo ZP700 bemutatót, van már pár kép és videó is!
-
bence562
csendes tag
válasz
KurtCobain #60787 üzenetére
Ez az, köszönöm!
-
bence562
csendes tag
Helló!
Nem tudja valaki hol lehet megnézni, hogy melyik szolgáltató melyik frekvencián van. Régen volt valami weboldal, de most nem találom.
-
EG0
aktív tag
Megjelentek Aliexpress-en az első Huawei 3C fecskék 2 GB RAM-mal és 2100 MHz-es WCDMA támogatással, 200 dollár alatt. Elég jó vételnek ígérkezik, akár Hogmi-val szemben is. (SONY kamera, 2300 mAh akku, LTPS HD kijelző, rendes SW támogatás, stb.)
-
EG0
aktív tag
válasz
Cpt. Flint #60763 üzenetére
30e-es kategória az AMOI A862W (100-110 USD), amin bizony erősen gondolkozok is. Négy magos Qualcomm van benne, szóval elvileg igen jó GPS-szel rendelkezik.
-
mong08
tag
válasz
konigjanos #60774 üzenetére
CUBOT ONE , (vagy TS7 tudja a fene mi is ez hivatalosan..) max.10 másodperc jelen van a GPS és 2,9 méter pontosságot ír..
Ja.. régi MTK6589 procival.. -
-
Jakuu
őstag
válasz
Nos az mar kisse draga GPS-nek hasznalva, mert ilyen erovel vehetnek egy Garmint is akar meg terkepekkel, abbol az arbol.
A 967s meg talan a maga 30 ezrevel beleferne, bar gondolom a sarc meg rajonne behozatalnal.
Ezert kerdeztem, hogy valami olcso, de meg viszonylag gyors telefon kene, aminek a GPS reszenek kellene jonak lennie. -
blaca83
őstag
Köszi, első körben Én is Őket találtam meg!
Kicsit érdeklődöm, olvasgatok a dologgal kapcsolatban. Még az is lehet, hogy baráton-ismerősön keresztül rendelem külföldről mert úgy olcsóbb lenne.
Többen tanácsolták, hogy várjam meg a Jiayu G2F megjelenését, mert "ütős kis modell" lesz.
-
válasz
Ezt - és a v967s-t is - alá tudom támasztani
-
Upo
addikt
Természetesen nem magyarított, gyári szoftver van rajta. A dual simeshez usb kábel nem jár, van helyette egy fehér gyári füles és egy fix kábeles töltő EU adapterrel, egyébként 5V 500mA. Ja meg a 6 kis füzetke.
Magasabb a doboza mint az 1 simesnek, gondolom hogy a töltő beleférjen. -
Crytek
nagyúr
válasz
Semmi köze hozzá elméletileg!
-
raulicio
senior tag
válasz
zolipapa66 #60761 üzenetére
fagyás nem volt, az akkuidő soványka, iphone után nem tudom milyen lesz, de azért egy 150k feletti telefont nehéz is összehasonlítani egy max 50k-ssal, főleg, hogy az ios és az android teljesen más világ.
Amúgy a telefon szerintem nagyon jó.
-
Jakuu
őstag
válasz
Cpt. Flint #60763 üzenetére
"Szerintem 25k kategóriában ne is álmodj tisztességes GPS-ről... még a duplája is kevés talán."
30-as kategoriaban itt a logouton a ZTE 967S-rol (~30k) pedig jokat irt a teszter ilyen teren, vagy az csak egy kivetel ?"A GPS-re itt is kitérnék, mert sokak szerint a kínai telefonoknak ez a rákfenéje. Nos, itt nagyon pozitívan csalódtam. Letöltött EPO adatokkal, mobilnet, és WiFi nélkül, kicsivel több, mint egy perc alatt fixált. És hogy mennyi holdat látott? Én sem hittem el elsőre."
-
Cpt. Flint
tag
válasz
szoldzsor #60767 üzenetére
olvasgass, kérdezz ebben a másik topikban. (bár ennek a "hogyan úszhatom meg az ÁFÁ-t" kérdésnek ott sem fognak örülni.)
az ÁFA amúgy 27%, +fizetsz még 1500 Ft kezelési díjat (vagy mit) a postának.
van, ami átmegy, de ritka. mindegy mit írnak rá (mindenre kisebb értéket és más tartalmat írnak rá a kínaiak már alapból), többnyire az átvilágításon fennakad.az áfával kapcsolatban megelőztek.
-
kmarci25
veterán
-
szoldzsor
csendes tag
Sziasztok! Egy "gyors" kérdés..Rendelni szeretnék egy telefont és egy 10colos táblagépet a geekbuying-ról.(inew v3 & cube u30gt2) Free shiping-el. Mindenképp számítsak arra, hogy "fent akad" a vámon ?(és így +25 % költséggel) vagy még manapság is átcsúszik a nagyrésze ,ha ajándékként küldik? Esetleg valaki aki mostanában rendelt és megúszta a +költségeket,leírná hogy honnan és miként ? Köszi előre is. üdv
-
tfalcon96
aktív tag
Nyitottam egy topicot az iNew V3-nak: [link]
Mostantól ide jöhetnek majd tapasztalatok, kérdések.
-
Cpt. Flint
tag
Rövid válasz: nincsenek.
Részletes válasz: vannak, de általában egy-két márka képviselői és az áraik nagyjából ott vannak, mint ha EU-n kívülről rendelnéd és alapból kifizetnéd az ÁFÁ-t is. Vagyis az áron így nem nyersz semmit; az igazi előny ebben az esetben az, hogy sokkal gyorsabb a szállítás, nincs magyar vámeljárás és a garanciális ügyintézésre csak az EU-ba kell küldened a telefont, ha esetleg...
Ilyen pl. a ZOPO lett áruháza.De a boltok, szállítás stb. ügyben inkább ez a topic ajánlott.
Szerintem 25k kategóriában ne is álmodj tisztességes GPS-ről... még a duplája is kevés talán.
-
citkar
addikt
válasz
zolipapa66 #60761 üzenetére
Pl. csupán pár hozzászólással feljebb, de a kereső működik.
De szerintem csinálhatnátok egy topikot is neki, már vannak néhányan.
-
zolipapa66
tag
Sziasztok!
Szeretném a V3-as tulajok véleményét kérni, hogy milyen tapasztalataik vannak eddig.
Ez a teló tetszik most kinézetre és persze ár arany miatt is.
A fényképező része is izgat, mert szeretek fotózni, és most váltanék iphone 4 ről, és azért azt s szintet szeretném ha megütné. A pixel szám tudjuk nem minden....
Akku idő, és esetleg fagyás volt e már?Köszi előre is.
-
raulicio
senior tag
válasz
CoolBoy323 #60739 üzenetére
Egyelőre teljesen egyetértek a cikkel!
-
EG0
aktív tag
válasz
bela0401 #60406 üzenetére
Szerintem a Jiake JK11 a Huawei G700 koppincsa. Rootolni és Play-t tenni rá lehet, sajnos egyéb, tapasztalati info-t nem nagyon találok.
-
Gaabe
tag
válasz
CoolBoy323 #60754 üzenetére
-
Alcatraz13
tag
válasz
Alcatraz13 #60691 üzenetére
na, senki se tud ajánlani valamit?
-
Jakuu
őstag
Ket kerdesem lenne. Vannak e megbizhato eu-s mobile shopok amik, kinai telokat arulnak ?
Azert, mert igy nincs VAM a tagorszagokon belul egy bizonys ertekig.A masik kerdesem meg arra vonatkozik, hogy az olcsobb kategorian belul (max 25k mint pl a ZTE 889s) melyik keszulekeknek jo a GPS vevoje, mert outdoor (hiking/bushcraft etc) felhasznalasara kellene.
-
Gaabe
tag
Megérkezett az Inew V3, kapásból az 1.04 es szoftver van rajta, nem is kell flasheljem
Kibaszott jó a telefon! -
Hagyjuk már ezt a postázást...
-
raulicio
senior tag
Igen az a cikk nyári rendelésekről írt, meg kb mese habbal. Ez a "csak tudni kell, hogy kitől rendeled és milyen szállítással" meg hatalmas duma. Áruld már el, hogy akkor kitől és milyen szállítással kell rendelni, mert elég sokan megköszönnénk a tutit...
Mert saját és mások tapasztalatai alapján semmit sem számít, hogy mi van ráírva, vagy mit hazudnak a kínaiak és olyat postázási módot sem láttam még, amivel tuti nem kell áfát fizetni. -
Alcatraz13
tag
válasz
Alcatraz13 #60691 üzenetére
ja, és előny ha olyan a formája min a Nexus-oknak!
-
RVR400
veterán
November 1. óta 25 csomagomból 2 db úszta meg ráfizetés nélkül, sőt a 9 dolláros objektív alakú termoszra is bekérték az adatokat.
Mielőtt valaki kitalálná, hogy azért, mert sokat rendelek:
kollégám életében a 4. holmit rendelte most, az utolsót kb 4 hónappal ezelőtt kapta meg, és az övé is ugyanott áll vámkezelésre vár állapotban, mint az én egyik holmim, tehát nem attól függ, hogy mennyit rendel az ember...
Szóval a lutri kifejezés elég enyhe. -
kymco
veterán
-
mtibi55
tag
válasz
ccs2929 #60721 üzenetére
Az én páromnak is ez volt a gondja én szétszedtem a telefont és a panel felső részén a tapintó szalag csatlakozója magától kiesett a helyéről amikor a hátlapot le vettem ezt vissza tettem és a hátlapra a csatlakozó fölé egy vékony gumiszivacsot ragasztottam ami összerakva a csatlakozót támasztja azóta a hiba nem jelentkezett.
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Jiayu F1 -hez hasonló tudású és árú mobilt tudtok ajánlani? /ha lehet akkor olyat amit már lehet is rendelni/
előre is köszi!
-
CoolBoy323
nagyúr
-
szpali
addikt
Sziasztok!
ZOPO ZP980-ra milyen ROM-ok léteznek? Van esetleg saját topikja?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
#40178219 #60734 üzenetére
Minden csomag kisebb értéket mutat, mint amennyi a tényleges vásárlás volt. Ezt a kínaiak kérés nélkül is megteszik. De akkor Te milyen bizonylattal igazolod a vásárlást (PayPal, számlakivonat stb.)?
(#60736) kymco: Anno nekem is, de az tényleg régen volt. Azóta "javult" a vámosok ténykedése.
-
törölt tag
válasz
Sanyesz. #60733 üzenetére
Amint írtam: ha minden jól megy
Eddig sikerült a külföldi nagyobb értékű rendeléseket megúsznom mindenféle egyéb költség nélkül, mivel az eladóval vagy a webshoppal kisebb értéket írattam a csomagra és úgy kértem, hogy ajándékként címezzék a terméket. Információk: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/gyakori_kerdesek/maganszemelyeknek/csomag/milyen_osszegig_vammentes Mivel sima légipostán jön a csomag így megoldható a dolog (China Post Air stb.), mert pl DHL-nél vagy UPS-nél nem biztos, hogy működne ugyanígy.
-
törölt tag
válasz
gulupeti #57540 üzenetére
Sziasztok! Pár napja rendeltem meg a telefont (Doogee Turbo DG2014) 35955ft-os áron a Tinydeal-en. Ha minden jól megy, akkor áfa nélkül megúszom a dolgot. Még várnom kell, amíg megérkezik, talán február végére megjön. Amint a birtokomban lesz egy hét tesztelés után fogok írni egy bemutatót a készülékről, hátha valaki kedvet kap a telefonhoz, vagy csak kíváncsi rá, mit is tud a valóságban. Jó vételnek tűnik ennyi pénzért, gondoltam megpróbálom. Keresek majd valamilyen módszert is, hogy könnyen ki tudjam rootolni a készüléket, mert a hivatalos weboldalon ehhez a modellhez hivatalos rendszerek, programok sincsenek fent (többi modellekhez vannak). Van még rajtam kívül valaki, aki rendelt ilyen telefont, esetleg meg is érkezett már neki?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Kristof9094 #60728 üzenetére
Nem vagy tisztában mit jelent az EU tagság?
Azt, hogy arra az árra, ha EU-n belül küldik, nem jön rá más, csak a postaköltség. -
Kristof9094
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem ezt az európai Zoppo webáruházat is, azt nem tudjátok, hogy erre az árra rájön az áfa, vagy szerencse kérdése?
Köszi!
-
b0bcat
addikt
válasz
run4fun #60688 üzenetére
Maximum 45.000 ft (jöhet Kínából is, de ez esetben vámmal együtt maximum ennyi)
Tehát legfeljebb 150 dolláros telefont keresel ingyenes szállítással. Márkásat a megadott specifikációk mellett normál körülmények között (azaz nem akcióban) szerintem nem nagyon fogsz találni.
-
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Párom telefonján Star S9920 mostanában, elég gyakran előfordul, hogy az érintő kijelző szarakodik, kb ilyen formában, van, hogy hozzá sem ér, és úgy is érzékeli a tapintást, emlékeim szerint régebben volt itt már ilyenről szó, igaz,akkor a töltőn lévő telefonnál volt ilyen gond, arra volt is megoldás, töltőcsere, de jelen esetben töltő nélkül jelentkezik a hiba
Esetleg valami ötlet, javaslat, hogy lehetne javítani, nem lenne kedvem visszaküldeni gariztatni... Másik akksival akartam próbálni, de az alapból szar volt....
Köszi előre is.
-
RVR400
veterán
válasz
KurtCobain #60628 üzenetére
Az a 4-5 inkább több, mivel ez egy 100 dolláros készülék postaköltséggel együtt.
100 USD = 23400 Ft
Mire megjön, addigra lesz: 31300 FtŐ elkér 29-et, plusz 2e Ft-ot a szállításra, az már 31, tehát összesen 40870 Ft mire megkapod, és van belőle 7600 Ft nyereség.
Kicsit érdekes...
-
aronpapa
tag
válasz
gipsztigris #60633 üzenetére
+1
-
Sanyesz.
őstag
Megjött a THL T100s.
Átpakoltam bele a kártyákat, csont nélkül elindult.
Gyönyörű rózsaszín szilikon tokot sikerült hozzá kapni. Akinek ilyen készüléke van jelezzen, olcsón átadom.
-
válasz
#45553408 #60707 üzenetére
Ezt nem tudom most megmondani. Ez ugye attól függ, hogy mit tartalmaz az a csomag, ami 10MB-os. Lehet, hogy van benne flashtool is.
Meg attól is függ, hogy a telefonod partíciókiosztása milyen.
A recovery.img az, amit fel lehet tenni MUT-tal, és _általában_ 6MB a max mérete. -
RVR400
veterán
Srácok!
Egyre több telónál jelentkezik az, hogy vízszintesen a közepétől kicsit lejjebb orientálódva egy ujjnyi sávban nem érzékelnek. Vajon mitől lehet? Mondjuk az enyém most pont jó, de néha rájön a hoppáré.
A konkrét típusok: THL W100, Miz Z3, Ginwave GNoteM, amiknél én tapasztaltam, de már más telónál is mondták. -
válasz
#45553408 #60705 üzenetére
A 3e recovery az nem CWM.
A 3e recovery az a "gyári" recovery.
A CWM az a clockworkmod módosított recovery.
Minden telefontípushoz saját CWM-met kell készíteni, ez fontos.
A zopo oldalán nézz körül, általában szokott lenni hozzájuk.
(Meg kérni is lehet, itt)
A recovery-kről pár szóban itt találhatsz infót, bár más telefon kapcsán, de az alapinfók azonosak) -
Sanyesz.
őstag
válasz
aytukabozs #60702 üzenetére
Bizony, érdemes elolvasni az ÁSZF-et. Az oldalon feltüntetett árak emiatt csalókák és érheti meglepetés a gyanútlan megrendelőt.
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #60702 üzenetére
Okés, a telefon leírásánál nem láttam. Csalóka, főleg, hogy a telefon leírásánál nem derül ki, hogy egyenesen Kínából adják-e fel (és rájön az ÁFA+vám) vagy már magyarországi raktárból jönne.
-
aytukabozs
addikt
válasz
citkar #60701 üzenetére
de rájön:
"A külföldről postázott termékek esetében esetenkén vámköltség + áfa fizetési kötelezettség keletkezhet (http://www.nav.gov.hu/data/cms291579/2947883399_tajekoztato.pdf), mely esetén a szükséges dokumentumokat az-azt bekérő hatóságnak megküldjük, de annak megfizetése a címzettet terheli."
+ még postaköltséget is számolnak ha akarsz TN-t "Regisztrált légiposta (Műszaki cikk) +6 000 Ft"
... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Wise (ex-TransferWise)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Fogyjunk le!
- 3D nyomtatás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest