Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrewstarr
aktív tag
Akinek nem számít a 3G itthon, igen jó választás szerintem: XIAOMI Hongmi 120$
Tegnap még 140 volt.
-
ekrisztian
őstag
válasz
hungobungo #63869 üzenetére
Neem.jelenleg nem használok wifit csak mobilnetet.Életvitelből adódóan...meg aztán pont nincs telefonom és gondoltam biztos akciós lesz
-
hungobungo
senior tag
válasz
konigjanos #63893 üzenetére
A mediatek még csak-csak megcsinálja a 4.4-et előbb-utóbb, de ha a gyártók nem veszik át, lesheted.
Szerintem egyébként az Android 4.2.x stabil és modern verzió, még évekig kitart, nem olyan nagy a különbség, mint a 2.x széria utáni 4-es verzióknál. Nem kell bepánikolni, ha esetleg a most vásárolt telót soha nem frissítik felsőbb verzióra. -
hungobungo
senior tag
Ugyanaz, mint a mlais mx28, csak más márkanévvel is forgalmazzák. Volt nálam néhány, egyedül a GPS-e gyenge, amúgy szép világos a kijelző, gyors a teló, tudom ajánlani fehér és fekete színben is jól néz ki.
Valahol azt írták, hogy 4.7"-os, de 5"-os a valóságban. 30 ezer forintot megér simán, ha kellene, írhatsz privátban. -
ale10
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Néhányan említettétek már az elephone p7 mini-t. Pandán jelenleg 115$.
Van e valaki aki már vett ilyet, van e már tapasztalat róla, vagy bármilyen infója?
Köszönöm. -
hungobungo
senior tag
Tudna valaki küldeni privátban a MIUI Launcherhez magyarítást? Láttam, hogy már le lehet tölteni a Play Áruházból külön is bármilyen telefonra, kipróbálnám hogy mit lehet benne módosítani (pl. időjárás). Köszönöm előre is.
-
mtibi55
tag
A következő kérdésem lenne a droid szakikhoz.
Van egy kínai telója az egyik ismerősömnek de nincs benne magyar nyelv.A menüben ezt találtam:
Model S7100
Android 4.0.3
Baseband ve. DM BASE 12A W12.43(sc6820-modem)11-02-2012 17:53:08
Kernel version 2.6.35.7
Software ver. 6820_c910_/YUANY/_S7100_EN_V02_20130221
Harware version 1.1.0Az akku alatt pedig:
Model: GT-N7100A Needrom-on találtam olyat hogy Feiting A7100 pofára ugyan olyan de nem merem rátölteni amíg nem tudok biztosat hogy jó-e rá.Valamilyen módon ki lehet-e menteni az eredetit hogy gond esetén vissza lehessen állítani?Ezekben a kérdésekben tud nekem valaki biztosat mondani?
-
tfalcon96
aktív tag
Gizchina cikk: [link] - a Jiayu hivatalosan is megerősítette, hogy nem lesz HD kijelző a WCDMA G2F-ben.
-
laslie92
senior tag
Ma ismét pozitívan csalódtam a pandáékban!
kb 3 hónapja vettem tőlük adatkábelt fülest és ilyen bluetooth média lejátszót!Az adatkábelt és a média lejátszót elküldték de a fülest nem. Mondtam is na jól átcsesztek!
De ma hozta a postás . Kellemes meglepetés volt mert nagyon jó füles ajánlom mindenkinek! [link] -
kymco
veterán
válasz
b0bcat #63879 üzenetére
Nálam a telefon választás a mobil térerőről szól. Ezért nem nagyon merek belevágni az ismeretlenbe.
Két telefonról olvastam, és (vsz a továbbfejlesztett változataira is igaz), hogy tesztelten jók térerő mobil tekintetében.
Nem kevés utánajárás kellett hozzá, mert egy telefontesztnél ez nem létező szempont.
Az egyik a thl w200, a másik a zopo 980-as.
Mindkettőnél tesztben olvastam, hogy veri térerőben a samsung g s4-et (thl w200), a másik a samsung note 2-t (zp980).
Így vagy az alaptelefonokban, vagy a nagyobb teljesítményű 8 magos utódokban keresem a megoldást.
Az elgondolásom alapján a zopo-nál kiesik a 4 magos az fhd miatt, a w200-as még sanszos lehet, de ára alig kevesebb a 8 magos utódjánál. -
Outlander
addikt
válasz
aytukabozs #63881 üzenetére
Ha már megrendelted, akkor szerintem, caaar....
Nem teljesen mindegy, ha már leadtad rá a rendelést?
Elötte kell megkérdezni, utána már sunnyogni lehet...
-
aytukabozs
addikt
Kicsit eső után köpönyeg de azért megkérdem, van valakinek tapasztalata UMI S1-gyel?
kb december óta tervezgetem telefon rendelését, rakosgattam az infókat, le is szűkült a kör vagy 4-5 telóra, erre ma megláttam az antelife-on 120-ért ezt, és megrendeltem a francba, fogok sírni?
-
b0bcat
addikt
Szerintem ne a kijelzőhöz válassz procit, hanem az igényeidhez kijelzőt.
Ha nem vagy "PPI-huszár", akkor a full HD nem létszükséglet. Szóval ha nem akarsz gyakorlatilag felesleges dologra sok pénzt kiadni, akkor nyugodtan marad egy quad core + HD kijelző kombónál.
Szerintem.
A jelenlegi telefonom 4,5 colon tud HD felbontást. Gyönyörű képe van. (Ez már "retina" felbontás.
) De a feleségem 5,3 colos telefonjának a qHD felbontása sem bántja a szememet, pedig az (egy jobbik fajta) csak "sima TFT" (szóval nem IPS).
De van, akinek a 400 PPI is kevés...
-
tihibaby
senior tag
válasz
konigjanos #63862 üzenetére
Azt hiszem,erre csak annyit lehet reagálni hogy:
-
Bloksma
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #63865 üzenetére
Nem kell elkeseredni, alternatívának marad a G4C, igaz kicsit drágább, meg szélesebb (engem utóbbi jobban zavar). A G2F úgyis több, mint 100 dollárba fog kerülni. Mondjuk az biztos, hogy a G4C sem 169 lesz...
-
kymco
veterán
Ha jól értelmezem a tapasztalatokat, akkor a fHD telefonokhoz kevés a 4 magos mtk processzor, ajánlott a 8 magos proci...
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Érdekesség. Létezik ilyen SoC? M3 4.0" -
Andibaba813
csendes tag
ÜDV !
Cubot one, beállítva a gmail fiók. Azt veszem észre, hogy nem szinkronizál ( naptár,email küldés/fogadás stb ), újraindítom a telefont és aznap jó......másnap megint nem.
Próbáltam a wifi-t ki/be kapcsolni, de ugyan az ( van net előfizetés is ).Böngésző megy.
Találkozott már vki ilyen problémával ?
-
Outlander
addikt
Tudnátok ajánlani, dual simes buta telefont Faternak..
Jó (erős) hangszóró, magyar nyelv, nagy kijelző....
UI: hardveres odanyúlós nem tapi telefont...
-
hungobungo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #63868 üzenetére
Ezek szerint ilyen telefont sem vennék szivesen... korrekt gyártó nem szarakodna nagyobb hardvert hazudni kernelből...
-
hungobungo
senior tag
válasz
ekrisztian #63852 üzenetére
Hát... gpsnek, fotózni pl. jó lesz legalább nem sajnálom :-)
Kellene alkatrésznek esetleg? -
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Van egy Miz Z3-am amit minden progi 2GB ram, 16GB rom-nak ír. Viszont én nem találtam belőle ilyen verziót csak 1GB,4GB-osat. Rom szinten lehet valami kavarás nem? -
bb71
őstag
válasz
CoolBoy323 #63865 üzenetére
-
tfalcon96
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #63861 üzenetére
Gizchina oldalán is megerősítették, hogy csak a TD-SCDMA kap HD kijelzőt.
Ezt írják:
HD 1280x720 in TD-SCDMA version - it is PenTile matrix and not OGS.
FWVGA 854x480 in WCDMA version - but made with OGS technology.konigjanos: cappa ROM-jával árulják.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain #63844 üzenetére
Nem valoszinu.
De amugy valoban, ez Jiayu, igy nem ajanlom
Megyek sztrajkolni, hatha meghatja oket, es legalabb Nekem csinalnak egy HDs g2f-et
-
tfalcon96
aktív tag
Valamelyik Jiayu G2F verzióban tuti HD kijelző van, ebben a videóban [link], ha csak néhány másodpercre is, de látszik az Antutu, ami HD kijelzőt ír. És nem csak ebben mindegyikben. Most komolyan, nehéz lett volna a WCDMA verzióba is HD-t rakni?
-
ctibor
senior tag
válasz
Sanyee30 #63812 üzenetére
Van-e olyan alkalmazás amivel be lehet állítani, hogy adott kapcsolatot mindig az adott kártyáról hívjon.?
Nem kell hozzá külön alkalmazás. A legtöbb mai (Android 4.2-es) két kártyásban a Beállítások első menüpontja a kártya kezelés, és ott egyes nevekhez hozzárendelhető, hogy melyik kártyáról hívja.
-
bb71
őstag
válasz
ekrisztian #63850 üzenetére
Nem véletlen:
We have been chatting to JiaYu this afternoon about their plans for the future and have learned that the popular G2F and F1 will be available as Wcdma models from the middle of March.
forrás: [link]
-
tutis
őstag
Aki akar rendelni telót euexp1 kóddal a mixeshoptól, keressen meg priviben. Szerdán akarok leadni egy rendelést, de 1 telónál 54 dollár a szállítási költség, amit sokallok. Viszont 2 telónál már csak 74 dollár, szóval ha valakivel összeállnék, akkor fejenként 37 dollár lenne a szállítás, cserébe hamar megjönnek a telók és vám és áfamentesek lesznek.
(Van egy levelezésem hungobungo-val, aki ugyanígy tud vásárolni, csak az Ő kapcsolatánál elvileg most nem biztos hogy van az a teló amit én szeretnék, nekem meg mindenképp kell az új teló) -
junkpod
veterán
válasz
Dominó85 #63832 üzenetére
Miért érzed hogy meg kell védened egy terméket? Csak érdelődtem, nem panaszkodtam. 4Ah az rengeteg, gondolom 2 napot nevetve kibír hogy még marad is. Nekem a zte 1600 mAh aksival 1 napot bír (mint az okostelok 90%-a) és most hallottam először ekkora hatalmas aksiról, eddigitt is csak mosolyogtak ha vki talált egy telot 3Ah aksival. A lenovo súlyát nem ismerem ezert kérdeztem.
-
ekrisztian
őstag
válasz
hungobungo #63820 üzenetére
És mi lesz a sorsa a Star-nak?
-
krics
tag
szevasztopol, Lenovo A760-hoz magyar nyelvu miui rom 4.1.17-es update szedheto a needromrol:
-
ekrisztian
őstag
válasz
CoolBoy323 #63843 üzenetére
Én nem leltem sehol.
-
hungobungo
senior tag
válasz
KurtCobain #63844 üzenetére
Elvileg már van nemzetközi wcdma verzió belőle.
-
426os
őstag
válasz
Nwis86 #63845 üzenetére
miután felraktad a programot, kell várni néhány órát (minél többet, a legjobb ha mikor lemerült, akkor nézel rá). Ne indítsd újra a telefont közben. Amikor megnyitod a progit, rögtön látod, hogy mi volt az ébrenlét (awake) és készenlét (deep sleep) aránya. Ha ez jelentősen az ébrenlét irányába mozdul, akkor egy program okozza a gyors merülést, ezt látod is, mert minden futó programhoz odaírja, hogy mennyit tartotta ébre a telefont. Pl most jó, hogy ránéztem, mert nekem az XPlay nevű zenelejátszó az elmúlt 22 órában 21 alatt ébren tartotta a telefont (Én meg azt hittem a sok mobilnetezés szívta le egy nap alatt a P770 akkuját
)
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy dual sim-es telefont de kicsit elbizonytalanodtam. Tudnátok tippeket adni melyiket vegyem? Ami kellene bele az a nagy aksi, max 5" kijelző és 65 ezer forintom lenne rá.
Előre is köszi
Más. Nézelődtem itt a hardverapróban és szemet szúrt az hogy eladók árai közt elég nagy különbségek vannak pl. itta lenovo p780 53900 ft míg itt ugyan az a telefon 64000 Ft. Ez hogy lehet?
-
Nwis86
aktív tag
Felraktam ezt a progit de ilyenekhez én béna vagyok, nem tudom mit kéne nézni benne...
Viszont most csináltam 1 antutu battery tesztet, telefon újraindítás után, szóval biztos nem volt semmi se beragadva a háttérbe , és az eredmény így is katasztrófa! Zopo a kisebb akkuval 500pont felett kapott!
Vagy ez ilyen 100$ -os árkategóriába 2200mah akkuval normális? Csak mert el szeretném adni a telot de senkit se akarok átverni!
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #63843 üzenetére
De az még TD, nem?
-
Tristis
őstag
O L C S Ó Telefont keresek!
ZTE V889M 75 dollárért van. Az alatt tudtok olyan telefont, ami még használható? Valami Doogee vagy ilyesmi?
-
diegho
nagyúr
-
Dominó85
addikt
válasz
junkpod #63831 üzenetére
Bocsi az iróniát, de meg is érdemled, ha 200gr-os telefonnál az már nehéz és ezért rinyálsz.
Tényleg nem kötözködés képpen, de azért negyed kiló nem súly és ha azt nézzük hogyan tartasz egy telefont és a kezed milyen irányú erőkart képez, akkor meg pláne marhára mindegy hogy 130 vagy épp 300grammos a telcsi. Tényleg nem bántásként írtam, csak a buzeráns Samsung és társai nagy gyártók sikeres marketinget hajtottak végre sok embernél. Sugallva azt hogy 200gr milyen qrva nehéz... Marketing bullshit!
-
alexw801
senior tag
válasz
hungobungo #63829 üzenetére
Köszi, megpróbálom. Kontakt spray-jel már fújtam.
Még szerencse, hogy a jó példány (amit Kínában személyesen vettem) van a fiamnál használatban, elég messze innen, én meg csak elboldogulok.
Ettől eltekintve egy nagyon jó telefon a V987, amikor működik. Már nem is kapható, lejárt az életciklusa.
Ugyanakkor vettem ott 2 db V970-et, mindkettő hibás lett. -
hungobungo
senior tag
válasz
alexw801 #63826 üzenetére
Nem lehet, hogy csak az SD foglalat lett kicsit lötyögősebb, vagy a kártya/foglalat lábai oxidálódtak kicsit?
HTC-ken volt olyan, hogy egyszer csak újra kérte a pin kódot a teló, ott az volt a gond, hogy a SIM kártya leszorító lemeze 0,0001 mm-rel kitágult.
Rá kellett ragasztani a sim kártyára egy cellux/szigetelőszalag csíkot felülről, és ez már elég volt neki a kontakt kijavításához. -
alexw801
senior tag
válasz
hungobungo #63823 üzenetére
ZP100-on tanultam a flash-elést. Nagyon stabil telefon volt.
-
alexw801
senior tag
válasz
hungobungo #63823 üzenetére
És a ZTE V987-en az SD kártya rendszeres magától történő leválasztásával mit lehet tenni? Újraindítva helyreáll. De az egyik példány hibátlan, szerencsére.
-
hungobungo
senior tag
válasz
cappa72 #63816 üzenetére
A ZTE sem jobb, nemrég egy ZTE V987 alsó érintőgomb sora romlott el ismerősömnek, sajnos ment is vissza Kínába
Azért amiért általában a nagy gyárakhoz vonzódnak az emberek (jobb minőség, több szoftverfrissítés) tapasztalatom szerint a Lenovo és a ZTE termékeivel kapcsolatban nincs alapja. Zopo volt nálam eddig a legstabilabb márka, meg a THL. A párom majd két éves zopo zp100-asa itt villog mellettem, ez a backup telefonom, és még mindig kutya baja, pedig adtunk neki rendesen...
-
kymco
veterán
válasz
hungobungo #63820 üzenetére
Várok
-
alexw801
senior tag
válasz
cappa72 #63816 üzenetére
Akkor marad a Huawei, mint hibátlan. Igaz, csak 2 db Huawei tabletünk van, egyforma, azok hibátlanok.
Yüanban venném, de már látom: a helyszínen kell(ene) rájönni a hibáira. Ez nem könnyű ROM csere előtt, kínai helyi körülmények között. Akkor másnap lehetne próbálni visszacseréltetni (helyi web-shopról van szó).
Szóval, hol a Honor 3C? -
hungobungo
senior tag
Ha vársz egy hetet (és van nekik raktáron), most fogok kapni egyet, mert ennyiért szerintem is nagyon jó választás a THL w200s.
Én is újitani akarok, mert sajnos az 5.7"-os Star Ulefone N9589 (mtk6589 procis) telóm wifi chip-je megsült/felszakadt/ki tudja?(minden más működik!), levág pár másodperc-perc után és sokáig be se lehet kapcsolni, csak mobilnettel tudok netezni rajta egy ideje, pedig mindenhol van wifi a környezetemben. -
CsaBully
tag
..öö az én lennék?
anno volt nálam pár napig 4 magos(mtk6589 1.2Ghz magonként),ami fullHD volt és elég rendesen laggolt pl egy autóverseny közben..azt nem tudom hogy a gpu vagy a cpu miatt,esetleg ram miatt,de más is mondta hogy a fullHD kihajtásához már kevés(iOcean x7 youth volt azt hiszem)
ettől eltintve tök jó volt a gépezet,az lcd lehetett volna mondjuk gorillás,én rizikósnak éreztem volna megvenni.. -
hungobungo
senior tag
Szia, az elephone p7 mini ugyanaz mint a mlais mx28 (ugyanaz a gyár ontja, csak más-más brand forgalmazza), volt nálam, ennyiért tényleg jó teló. Egyedül a GPS csapnivaló, volt hogy adatkapcsolat nélkül nem is találtam vele semmit
Talán csak az volt vacakabb ami hozzám érkezett, csak szoftveresen megpróbáltam ezt-azt javítani, de hiába. hardveres antenna tuning-ra nem került sor, az biztosan segített volna (=rézfólia rulz). -
válasz
alexw801 #63814 üzenetére
Huawei és Lenovo cuccom még nem volt hibás.
Sajnos nem egy Lenovo A820 volt hw hibás, sajnos.
Minden gyártásnak van selejt kimenete, hiába van (esetleg) MEO.
Még a 6-szigmás gyártásnak is van (igaz, egészen kicsi, de az elméleti értéket ott is "shift"-elik, hogy gyakorlati értéket kapjanak.) -
alexw801
senior tag
Valaki itt a Huawei Honor 3C-t ajánlotta. Igaza lehet.
De hol van róla friss információ? A Vickmall.com felárral árulja multilang. ROM-mal. De az eredeti belpiaci ára jobb (1G/4G 800 yüan, 2G/8G 1000 yüan), de még az oroszoknál sem találtam tapasztalatokat róla.
Kezdem unni a ZTE-k hardware hibáit, a kezemen átment példányok közül 3 is hibás, ez sok. Huawei és Lenovo cuccom még nem volt hibás.
Szóval, mi újság van a Huawei Honor 3C körül? -
Sanyee30
csendes tag
Sziasztok. Van-e olyan alkalmazás amivel be lehet állítani, hogy adott kapcsolatot mindig az adott kártyáról hívjon. Pl.: a páromat mindig az 1-es kártyáról hívjam, ha a kettes az aktív akkor is. Nekem egy Samsung S4 mini duos van. A válaszokat előre köszönöm.
-
smajdamm
csendes tag
Üdv!
Az Iocean X7S típusú nyolcmagos telót néztem ki magamnak. Nem sokmindent találtam róla, csak néhány véleményt, hogy jó (kivéve a GPS, de az nem lényeges nekem).
A telefonálással nem lesz gond Magyarországon?
Valakinek valamilyen problémája volt-e már vele?
Van olyan teló, ami többet tud $270-ért?Köszi a segítséget!
-
diegho
nagyúr
Az egyik nap egy Lumia 625-öt néztem meg, az le se írom milyen fos felbontású és még az sem volt zavaró.
Hozzátenném, hogy szerintem a fullHD-hoz már mindenképpen a 8 magos proci kellene, de én nem vennék most 8 magos drágább telót, mert fél év múlva jönnek a sokkal jobbak, most egy 40k környéki qHD 4 magos bőven megteszi.
-
kymco
veterán
Én most a Zopo 980+ és a THL w200s között gondolkozom.
Az egyik fHD, a másik HD.
A THL kb 14.000 Ft-tal olcsóbb, de a Zopo kinézetre jobban néz ki szvsz...
A Zopo előnye még, hogy van a fórumtársaknak, lehet kérdezni róla őket, de thl w200s-sel rendelkező emberrel még nem futottam össze. -
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #63804 üzenetére
A HD sem feltétlenül éri meg, max 1cm-ről látod a pixeleket, szerintem 5"-ig a qHD elég, a 240ppi érték ha megvan, akkor már normál használatnál nem lehet látni a pixeleket.
-
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #63802 üzenetére
Nalam meg fel sem irta magat a gyarto...
De annyi az fHD, siman tudsz valasztani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- ASUS routerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest