- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Kristof9094 #60497 üzenetére
A hivatalos lettektol 5-10kval olcsobb. Igaz nem 2 nap, hanem 1 het, de cserebe olcsobb, biztosabb.
Es tok es folia is jar... -
Kristof9094
senior tag
válasz
CoolBoy323 #60492 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
Én is feltettem nekik pár kérdést, szinte azonnal válaszoltak emailben. És azért nem mellékes az sem, hogy utánvétes és két nap alatt itt van
-
válasz
CoolBoy323 #60492 üzenetére
Megírnád nekem is privátban, hogy mi a gond a bolttal?
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
fateless #60478 üzenetére
Nem értelmeztem félre szándékosan. Pontosban, nem szándékosan értelmeztem félre. Azt értettem ami oda volt írva, és ezért tarthatsz ostobának, de tényleg úgy értettem, ahogy le van írva ( megjegyezném túl sokat böngészem a szaksajtót és óhatatlanul képes vagyok szó szerint venni a leírtakat sajnos) ezért is pattant most ki ez a kis nyelvtan óra, de nem veszem magamra, sőt köszönöm a kiigazítást
-
válasz
gipsztigris #60487 üzenetére
Köszönöm szépem
-
-
harcitomi
tag
Szia!
Nagyon érdekel a Moto G dual, ha megérkezik írj már légyszi, hogy minden rendbe volt-e a szálítással, és a telefonos tapasztalatokra is kíváncsi vagyok. Az értesítő leddel vannak problémák az 1 simes verziónál, kíváncsi vagyok, hogy a duál simesnél ez jól működik-e.
Köszi! -
válasz
gipsztigris #60484 üzenetére
Ez teljesen rendben van szerintem.Jól látom, hogy ezt kiveszem a dobozból és használom? Nem kell semmit telepíteni (play, magyar nyelv) és még rootolva is van?
Azt meg szabad kérdeznem, hogy honnan rendeltétek? -
CoolBoy323
nagyúr
Tudom, OFF meg minden, de nem kapok rá választ az illetékes helyen, így ide jövök, mégis csak ez a hazai terepem
Szóval a gond:
Kb. 3 hónapja vettem én a teszkóban telenor quick sim kártyát, kemény 416 Ft-ért...
Most újra venni szándékszom, mert ezzel 3 hónapig 100MB net ingyen volt (Klikk), de nem látok sehol...
Én keresem rossz teszkókban, v eltakarították? Mert ha az utóbbi, akkor a fene a pofájukat...Tudtok esetleg más netet ajánlani nekem? 100 MB bőven elég!
-
válasz
CoolBoy323 #60480 üzenetére
Köszönöm a választ
Gipsztigris, Neked is köszönöm az infókat
. Ha a leírt felhasználási szokások mellett kibír 1 napot, akkor szerintem nálam talán a 3-as is ki fogja. Az Amoi N821, amit most használok 2050 mAh-s akksival van szerelve. Az nálam elmegy 3 napot és a 6577 tudomásom szerint többet fogyaszt a 6582-nél. Szóval lehet, hogy kisebb a Zopo akksija, viszont kevesebbet is fogyaszt, tehát elképzelhető, hogy a két dolog kompenzálja egymást és ugyanazt az üzemidőt elérem vele.
Kijelzőjéről mit tudtok mondani? Betekintési szög, fényerő rendben van? QHD nem pixeles ekkora felbontáson? Nem tudom, hogy szükségem van-e HD felbontásra. Tegnap volt a kezemben egy LG F6 és annak gyönyörű volt a kijelzője. Viszont nem tudom, hogy van-e értelme kifizetni érte a felárat... (egyáltalán nem játszom a telefonon).
Nagyon jó árban van a ZP700. DHL-lel, ÁFA-val, mindennel együtt 45k-ból kijönne talán.
-
gipsztigris
addikt
- A hátlap karbon textúrájú, selyemfényű, csúszásmentes fogású.
- Aktív használat mellett egy napot kibír az akksi. Lányom egész nap a facebook-on lóg, zenét hallgat, és netezik.
15-16 óra üzemidő, ebből 2-3 óra kijelzőidő, bekapcsolt wifi és 3G mellett. Estére lemerül 15-20%-ra.- Elvileg mindkét SIM tudja a WCDMA-t. Két simmel egyszerre nem próbáltam, de mindkét sim slotban volt a kártya és ment a 3G rendesen.
Újra egy pár képernyőmentés a készülékről. [link]
-
Sziasztok!
Zopo ZP700-as tulajoktól szeretnék néhány dolgot megérdeklődni:
- a fényképeken úgy látszik, mintha a hátlap nem ez a fényes-lakkos felületű lenne, hanem valami jobb fogású. Valóságban is így van?
- átlagos felhasználás mellett (néhány sms, 20-30 perc netezés, mailezés, 30-40 perc telefonálás) kibírhat 2-3 napot az akksi?
- fényképeken úgy látszik, mintha mindkét sim slot tudná a WCDMA-t. Valóságban is így van?Előre is köszönöm a válaszokat
-
válasz
tolvaj! #60476 üzenetére
Persze. Kiemelhetsz bármit - pontosan, nem módosítva. Amit te idézel, ott például egy szóköz maradt ki.
Szóval azért úgy emeld ki, ahogy az leírva van:
"egy előlapi és egy hátlapi, egyenként 2,8 megapixeles kamera van."Helyesen így lett volna:
egy előlapi és egy hátlapi, egyenként 2, 8 megapixeles kamera van.Sőt, ha az egyenként helyett a "rendre" szót használja, még jobb lenne:
egy előlapi és egy hátlapi, rendre 2, 8 megapixeles kamera van.Ha pedig a vessző helyett/mellett egy "és" vagy "illetve" szót használt volna az oldal, már-már túl tökéletessé válna:
egy előlapi és egy hátlapi, rendre 2, illetve 8 megapixeles kamera van.Én még a felsorolásnál látom, hogy nem tettek szóközt a zárójelben levő tulajdonságoknál (nem csak ők írnak így, sok helyen a felsorolást így teszik valamiért), de egyébként nem látok olyan elgépelést, amit sugalmaztál, hogy tele van, mintha ez alapvetően befolyásolná a készülékről alkotott képet.
Épp ezért nem értettem - és nem értem most sem - a frusztrációdat a linkelt készülékkel szemben.Ez a telefon pár hete még 40k alatt volt elérhető abban a boltban, talán még mindig van nekik (nem csak kint hagyták az infót). Ennyiért idehaza, ilyen garanciával rendelkező készüléket nem nagyon lehet kapni, így ez kifejezetten ajánlott készülék. A boltot magát nem ismerem, így azt nem tudom, mennyire ajánlott.
Ne értsd félre, nincs veled személyes bajom, csak nem igazán tudtam hova tenni a hozzászólásod a "költői túlzással". A második alkalommal már a szándékosan félreértelmezéssel tarkított idézést nem igazán tudtam tolerálni.
-
nbukta77
addikt
Van itt valaki aki ezek kozolul nyomul valamelyikkel? Atab5 quad,i50, A999 android grand?
-
tolvaj!
őstag
válasz
balazs1022 #60466 üzenetére
MUT-ban engineering->audio.
Az "sph" a (GSM) telefonálás közbeni hangerő,
a "sip" ha VOIP-en keresztül telefonálsz,
a "sid" egyéb internet alapú kommunikáció esetén,
a "mic" a mikrofon érzékenység,
az "FMR" pedig az FM rádió..."De a w100 topikban is írtam már
-
vegyszer
addikt
válasz
Tomek0108 #60448 üzenetére
Én szereztem egy HTM M1-et, eladásra. Jó vas, jó felbontású kijelző, elég szűk betekintési szöggel, én pl nem tudom úgy tartani, hogy az alja - teteje ne invertálódjon azonnal. A gyári launcher nem ismeri a widget fogalmát, de az apex/Nova mellett megy. A vaku (a Xiaomi Hongmi mellett) vicc. Ahogy a kamera fel bontása is. Persze 69.99$ sem a világ vége...
-
berigazek
őstag
Hátha még valaki kedvet kap hozzá...Én December óta használom és minden OK. vele!
-
dtamas8
tag
Ő lenne az
Új! 6" 32 GB ThL T200 MT 6592 nyolcmagos 2 GB RAM Gorilla Glass FULL HD NFC OTG Okostelefon! Magyar menüvel! Fehér
-
dtamas8
tag
Sziasztok.
Ilyen telefont nezegetek..
Szerintetek minosegre hardverileg szoftverileg
Milyenek lehetnek?
Egy Note 2-hez kepest ?
Fenntartasaim vannak ezekkel a telokkal ne tudom minosegileg milyenek... -
balazs1022
őstag
Azt szeretném kérdezni h MTK-s telókra van hangerő növelés? Főleg a zenelejátszóban. H a jack kimenő teljesítményét megemelje.
A system/etc mappában van olyan fájl h: "default_gain.conf" . Azért kérdem mert a sasmungba itt vannak a hangerő számai amiket át lehet írni.
És ha lehetséges ez, akkor mennyire radikális a különbség?
Köszi!
-
Swami
senior tag
Tudnátok ajánlani jó launchert? Vagy mindegy mit teszek a Lenovomra? Az Etotalk Next-et rakott rá, de nem tetszik...
-
Upo
addikt
-
RBJ
addikt
-
Upo
addikt
Én is rendeltem zp700-at, még kintről, most jött az értesítő hogy célországba megérkezett úgyhogy már csak a vámot kell kivárni. De közben meg vettem egy dual simes moto g-t is úgyhogy a zp700 valószínű eladó lesz (fehér). Az ára meg majd kiderül ha megjött ugye...
-
McJoker
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy melyik lenne jobb választás:
Alcatel OT-6030D Idol vagy egy LG P715 Optimus L7 II Dual?
Előre is köszi a segítséget! -
Lampard19
tag
válasz
b0bcat #60454 üzenetére
Ebben igazat adok, az áráért tényleg vállalható kompromisszumok. Bár a kijelzője szerintem tényleg elég gyatra, pedig nem vagyok ppi őrült. QHD-t 5.5 colon is teljes megelégedéssel használtam és én aztán nem láttam pixelesnek azt sem.
Sőt semmi bajom nem volt vele, pedig hd 5 col-ró váltottam és minden szempontból jobb választás volt a telefon. (egyébként vowney->a850 ámenet)
Én csak szabad szemmel néztem az akkumlátorokra, de akkor van eltérés, úgyhogy elnézést a szemem pontatlan vizsgálatáért
Bár valóban túlzás nem csak az eltérés a kettő között, de az alap ráírt méret is bőven...
-
raulicio
senior tag
válasz
silver10 #60450 üzenetére
igazság szerint az eredeti firmware-t én egy percig sem használtam így összehasonlítani nem tudom pl az akkuidőt vagy ilyesmit. A régi rommal is lehetett váltani a 3g-t kártyacsere nélkül.
Azzal kezdtem, hogy felraktam az 1.04-et, de ez előtte is volt már legalább két frissítés és már azok is javítottak egy-két dolgot pl OTG-t. Air gesture továbbra sincs, de őszintén szólva nem is tudom pontosan, hogy az miért is lenne jó nekem...
Én a GeekGirl féle egy partíciós romot raktam fel, mert használok SD kártyát is és így is van két külön tárhely nem kell nekem, hogy 3 legyen.Igazság szerint, csak 1 napja kezdtem el használni szóval olyan sokat még nem tudok róla mondani.
Egy komolyabb bugot fedeztem fel. Ha date and time beállításra mész akkor hibaüzenetet dob fel és nem lép be a beállításokba, de erre a gravityboxban van javítás és mivel az nem v3 specifikus ezért azt hiszem a hiba sem kizárólag a v3-ra jellemző, minden esetre javítható.
A gps-t ma próbáltam hazafelé. net nélkül pár másodperc alatt talált holdakat és a copilotban végig tartotta a jelet, nem pozicionált másik utcába, stb. Szóval úgy néz ki ez a része jól sikerült.Panaszkodtak arra, hogy gyenge a wifi, de én ezt nem vettem észre, mert pont ugyan olyan mint az előző telefonomon, ami egy umi volt.
Az aksi nem túl nagy, de nekem ezzel sincs problémám mert elég light user vagyok, szóval nem kell nekem napi 5-6 óra képernyőidő. Kb annyit bír mint az előző telóm 4,5-ös kijelzővel és 1750-es akksival. A v3-nak ugye 1830mAh-os van.
Ja pont ma írta valaki, hogy nem jeleníti meg a facebook contactokat a telefonkönyvben, de ehhez nem tudok hozzászólni mert én nem is szeretném, hogy ott legyenekBár én ezt sem használom, de ahogy néztem teljes értékű magyar nyelv van a stock romokban!
És noti led is van + gomb háttérvilágítás: -
b0bcat
addikt
válasz
Lampard19 #60451 üzenetére
Valóban nem egy világbajnok a kijelzője, de ennyi pénzért teljesen jó.
Az akku dolgot viszont cáfolnám: a két akku NEM ugyanakkora. Eltérés van közöttük súlyban és méretben (vastagságban) is, lemértem őket.
Persze a 2000/2800 mAh nyilván túlzás.
Két ilyet használnak az ismeretségi körömben, és mindkét tulaj teljesen elégedett tudtommal.
-
Lampard19
tag
válasz
Tomek0108 #60448 üzenetére
Nagyon rossz minőségű a kijelzője, csupán szemből enged betekinteni de úgy se túl szépek a színek. Kicsit csak jobbról vagy balról nézve, kékes, szürkés árnyalatok látszódnak, szinte foszforeszkál
Aksija pedig nagyon vékony és kis méretű és annak ellenére, hogy egy kisebb és egy nagyobb méretű aksival hírdetik, pont ugyanolyan kicsi mindkettő, csak más matricával. Az andorid rendszere viszont szép, az új stílusu zopohoz hasonlít. (pl zp700) -
silver10
aktív tag
Köszi. Ez már elég komolynak hangzik. Bízom benne, hogy raulició is beavat bennünket a tapasztalataiba. Elvállaltam a rokonnak, hogy helyrehozom a telót, ha már megjött, miután kiderült, hogy az igért specifikáció és tudás nem teljesen úgy van ahogy közzé tették először. Az air gesture talán nem is lesz sohasem.
-
Tomek0108
csendes tag
HTM M1 telefonról van valakinek tapasztalata?
A nyers paramétereit tudom, konkrét használati tapasztalat érdekelne.
Előre is köszönöm. -
raulicio
senior tag
Épp tegnap szenvedtem végig. 1.04-et raktam fel firmware-upgrade-el, de ha a preloadert kihagyod, akkor nem rakja fel + a download gombbal sem. Szóval preloader-t is fel kell rakni és firmware upgrade! Ezek után elsőre tökéletesen, gyorsan felment, előtte meg egy napig szarakodtam, mert nem mertem flashelni a preloadert...
-
terrorbarany
csendes tag
válasz
RVR400 #60431 üzenetére
Értem már kerestem ehez való romot ráraktam sd re de nem engedi telpiteni, hozzáteszem eleinte a recovery valami kinai kriksz kraksz volt, most meg h el cseszodot angolul irja valami recovery e3... nemtudom esetleg ha irok pontosab tipust valki tud valmit linkelni? ilyen problémám nemvolt még
-
válasz
terrorbarany #60430 üzenetére
Ezekkel a klónokkal nagyon vigyázni kell.
Komplett, legalább 2 féle rendszermentés nélkül nem is szabad nekilátni semmiféle módosításnak! Ez jótanács.
Sajnos általában nem nagyon működnek másképp, csak a rájuk írt ROM-mal. Ezért max az eladó tud biztosítani frissítést.Ha MTK platform, akkor:
Ha még találsz is hozzá, akkor lehetőség szerint kerüld a flashtool-os megoldásokat, ha mégsem lenne más, akkor pedig flash előtt egy ellelnőrzés (ami hosszú ideig tarthat) kötelező.
Amíg jól működik ne piszkáld, és inkább mentsd le! (témaösszefoglalóban van "hogyan") -
pasig
csendes tag
Sziasztok!
Elég régóta olvasgatlak titeket, és ahogy látom vagyunk egy páran akiknek az 5 col már nagy, valami kisebb kellene, de jó hardverrel.Találtam egyet:ZP600+.Mi a véleményetek róla ti jobban értetek hozzá.Nekem még képben lehet még a hongmi(bár ez már felső fizikai határ), vagy esetleg a még nem létező G2F.Ezeknek tükrében milyen lehet a zopo? -
Gaabe
tag
Aki cserélt már romot inew v3-on írjon már légyszíves róla, hogy ment neki, 1.04 et vagy az 1.03 at rakta fel.
A chinaphone arénán lévő gizbeat leírás jó e az 1.04es romjához?
Ki lehet e pl hagyni a Preloader.t romfrissítéskor a flashtoolban (téglamegelőzés)? és download vagy firmware upgradet nyomjak?
Ugye readbackkel kezdjek neki?
Zte bladen ez 1szerűbb volt.... -
Old Gyfland
tag
válasz
RVR400 #60404 üzenetére
Én is ezzel a telefonnal szemezgetek, de ez a verzió valahogy egészen más. Itt úgy néztem van még egy "L" betű a C után. Szerintem külsőre is egészen más. Bekapcsoló gomb, hangerőgomb, vaku. A csábító ár ellenére én azt hiszem maradok a másik verziónál (ha már végre rászánom magam, hogy megrendeljem).
.....ja és most nézem, hogy csak 4,7-es a kijelzője. -
iMaverick
addikt
válasz
Az Odin az "igazi" Samsung készülékekhez való rom frissítő progi, ezeket (a jellemzően MediaTek-es SOC-kal szerelt klónokat és kevésbé klónokat) sosem fogja látni.
Ezekhez SPFlasftools kell.
szerk: lassú voltam...
Illetve nem lassú, csak volt egy telefonom...
-
RVR400
veterán
válasz
Mivel klón, így az odin nem is fogja látni. Új ROM-ot talán a needrom.com oldalon találsz, de keresd meg inkább az eladót, és kérj tőle új szoftvert.
-
terrorbarany
csendes tag
Sziasztok,
Valaki segítségét szeretném kérni !!
Vettem egy Samsung galaxy Note 3 Clont GT 9006N
Müködöt rendesen egy hétig , de ugy vélem csak egy uj rendszerkéne rá de már sokmindent probáltam sajnos odin nem látja ..
Az lenne a problémám hogy nem kapcsol be , csak recoveryt tudom behozni, és nem találok rá romot valaki ebben ha tudna esetleg segíteni nagyon meg kösszönném! -
Bferibörs
addikt
-
Zeki
nagyúr
-
aytukabozs
addikt
válasz
gipsztigris #60374 üzenetére
akkor mégse lesz motorola nexus
-
válasz
tfalcon96 #60414 üzenetére
Nagyjából ugyanaz (minimális különbségek vannak).
bela0401
Umi S1 csak egy napig volt nálam, azzal nem volt ilyen gond, illetve a Star S5 huzamosabb ideig szolgált, de ott sem tapasztaltam wifi problémát. Nem hiszem, hogy az elmúlt 4 hónapban annyi minden változott volna, de minden kitelik tőlük. Más terméknél (Lumia 520) is előfordult egy-egy hibás széria... -
zafir86
csendes tag
válasz
citkar #60411 üzenetére
Ertem, amit irsz; jol nez ki, amit linkeltel korabban.
Errol velemeny? : Lenovo P780
-
tfalcon96
aktív tag
A Star S5 és az Umi S1 nem ugyanaz, mert én nem látok sok különbséget?
-
gipsztigris
addikt
válasz
SolymossyBal #60391 üzenetére
-
zafir86
csendes tag
válasz
citkar #60312 üzenetére
Maga az, hogy 8 magos telefonok jonnek, nem izgat annyira; persze jobb az erosebb; de amugy tenyleg nem akarnak gyartani/tervezni olyan telefont, mint a K900, csak 4-4.5 meretben?
Rendelessel varjak amugy a kinai unnep vegeig, vagy most kene rendelni, amig akciok vannak?
-
bela0401
csendes tag
válasz
fateless #60386 üzenetére
Az UMI S1-et nézegettem Én is, viszont a Panda fórumán többen panaszkodtak arra, hogy nem működik a wifije, illetve van egy-két kisebb hibája. Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata valakinek?
A másik amit kinéztem a Jiake JK11, ezt most nagyon jó árron adják itt -8$os kuponnal. Viszont erről meg nem sok leírást találtam, a videók alapján egész jó. -
svgyula
addikt
Szia!
Amikor nekem csinált ilyet a telefonom az nem a hangszóró hibája volt. Az történik ugyanis hogy a hangszóró mágnes összeszedi a környezetből a fémport. Ezek a finom szemcsék rátapadnak a hangszóró mágnesre és kitöltik a légrést ezért akadozik a membrán és torzít. Nagyon nem is kell olyan helyen dolgozni ahol száll a por! Hiszen bárhol lehet a környezetünkben.
Most olyan megoldás írok le amit én szoktam végezni! Hátsó lap levesz- mágnesre tekert papír zsebkendő a hangszóró előtt elhúz és megnéz! A zsebkendőn apró fekete pöttyök jelzik a leszedett szemetet. Persze ajánlatos a telefonon kikapcsolt állapotban esetleg a hangszóró kiszerelésével elvégezni ezt a műveletet.
A lényeg a mágnesnek amivel végezzük erősebbnek kell lennie mint a hangszóró mágnes akkor szedi le róla.
Akkor van baj ha bement a ki szita mögé akkor a csere vagy az operációsegít.
-
RVR400
veterán
Srácok!
Egy érdekes Huawei Honor 3C ma az aliexpressen pár eladónál 110 USD-ért elérhető. Csak nem értem, hogyan került MTK6589 bele, meg MALI-544MP... Valaki mer rendelni?
-
rebuilt
tag
Ha valaki esetleg a vékonyat kedveli a 8 lövetűből és tud várni
februárig. de mintha ez csak TD s verzió lenne?
-
válasz
fateless #60386 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes információt
Jelenleg egy Amoi N821-et használok, amivel annyi a problémám, hogy elkezdett kopni a lakkréteg a készülékházról, illetve a külső hangszórója eléggé torzít nagyobb hangerőn (navigáláskor eléggé zavaró...) Ennél a 862W-nél vajon ezek a jelenségek ugyanígy megvannak? Illetve a THL, Zopo, UMI minőségben hol áll az AMOI-hoz képest?
Az UMI is szimpatikus, főleg, hogy nagyobb felbontású a kijelzője, mint a többinek. Ha a 6577-es 2050 mAH-s akksival szerelt AMOI-val 2-3 napot simán használtam a telefont, akkor vajon az 1750-es Zopo700 is elmegy ennyit (azt olvastam, hogy az új Soc kevesebbet fogyaszt, ezért kérdezem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest