- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget kérni. Telefont keresek a következő kritériumoknak.
-5,7" de inkább 6
-8 magos
-2g ram
-ne sima IPS kijelzős legyen. -
cocus007
tag
válasz
pècsimunkás #62497 üzenetére
Deutschland nach Europa (4-7 Werktage) € 9,00
nem vmi olcsó
na mind1 még odébb van h rendeljek... -
Upo
addikt
válasz
CoolBoy323 #62494 üzenetére
ezen nem, csak a front kameránál.
-
kmarci25
veterán
Örülék ha a kijelző fóliát így fel tudnám rakni de jól eddig még csak másnak sikerült, magamnak soha.
Ezt olvastad? Működnek a benne leírt technikák. A cikk elolvasása után sokkal kevesebb légbuborékkal sikerült feltenni. Konkrétan most nincs egy sem, de lassan esedékes a csere, mert karcok már vannak.
-
-
Upo
addikt
Zopo ZP700-on most nézem hogy a hátsó kamerán is van fólia. Másnak is volt rajta? Először nem is vettem észre. Valószínű jobb lenne a képe nélküle de az enyémen rajta hagyom mert ugye nem tartom meg...
-
Brain75
senior tag
válasz
Viktor0610 #62486 üzenetére
Nekem az 500 bőven elég lenne de a 200 az kevés.
Valahogyan a default 500-ra kellene visszaállítani, de nem tudom hogy hogyan lehetséges.
-
Cpt. Flint
tag
válasz
zzoltan2014 #62473 üzenetére
De nem jön rá, mert benne van a honlapon szereplő árban! Ne tessék már hülyeségeket terjeszteni!
"ALL PRICES ON SITE IS FINISHED AND INCLUDE LATVIAN VAT!!! NO ADDITIONAL TAXES!"
le van írva minden rendesen a honlapjukon, miért nem olvassa el senki?
-
sbe561
tag
Szerintetek meddig várjak a Tmall-os Justinra, hogy feladja a a telóm? Napok óta hiteget, pedig direkt DHL-l kértem, hogy gyorsan megkapjam...
-
-
Brain75
senior tag
Emberek.
Egy jiayu g3T-t használok most Stanner féle 1.5-ös rommal.
A nagy bajom hogy a call log csak 200 bejegyzést tárol a szokásos 500 helyett.
Meg lehet ezt valahogyan változtattni ?Üdv
-
cocus007
tag
válasz
citkar #62481 üzenetére
Én mondjuk nem a litván shoppal szemezgetek hanem comebuy német raktárról, és arra írták az emberek h az ottani árakra nem jön rá semmi max a postázás,mer h már belekalkulálták a felárat... és cserébe gyorsabban ideér.
de végülis az a lényeg h kb még áfával is olcsóbb mint itthon a gyengébb márkás telók, bár ja senki se pazarol szivesen 6-10ezer Ft-ot. -
citkar
addikt
válasz
Brain75 #62480 üzenetére
Ami bonyolítja a dolgot, ha Eu-n kívül vásárol magánszemély természetesen bruttó árért, ami tartalmazza az eladó országának az ÁFA-ját, amint belép az Eu-ba, pl kis hazánkba Magyarországra (vagy más Eu-s ország a saját előírt nagyságú) ÁFA-t ismét meg kell fizetni (a vám mellett, amennyiben ÁFA és vám köteles).
De a litván üzlet Eu-n belül van, így ha magánszemélyként vásárolsz, kifizeted a bruttó árat (amiben benne van a litván ÁFA) és kész. No ezt az ÁFA-t valaki "megúszhatja", amit elég lazán kezelnek, amíg nincs ellenőrzés és esetleges bírság.
-
Brain75
senior tag
válasz
citkar #62477 üzenetére
Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak.
Csak akkor tudsz ÁFA nélkül vásárolni ha olyan cég veszi a telefont akinek van közösségi adószáma.cocus007: Igen te téveszted össze a dolgokat.
Akkor leírom hogyan működik ez az életben valójában:
Ha olyan cég vásárol akinek van közösségi adószáma akkor tud vásárolni áfa nélkül EU-n belül.
A cég aki megveszi az ha itthon eladja akkor az ÁFA tartalmat rá kell raknia és csak úgy adhatja el.
Ha egy cég vásárol saját részre bármit akkor itthon kifizeti az ÁFÁ-t és utána visszaigényli mivel ÁFÁ-t csak egyszer kell egy termékre megfizetni.
Ha saját használatra veszi akkor az egész NETTÓ ár költséget termel ami effektív veszteség a cégnek.Magánszemély csak ÁFA tartalommal együtt tud vásárolni.
-
-
zzoltan2014
tag
válasz
citkar #62477 üzenetére
Azt nem tudom, hogy az az ár mit tartalmaz, de áfa nélkül csak cégként lehet rendelni. Lehet hogy a honlapon bruttó árak vannak, és ha cégként regisztrálsz, akkor adják meg a nettó árakat.
szerk.: nekem ez bruttónak tűnik, az tévesztett meg, hogy egyesek azt reklámozták, hogy rendelj cégnévre külföldről és akkor elcsalhatod az áfát.
-
citkar
addikt
válasz
Azt mondod itt nettó árat írnak és rá kell számolni még az ÁFA-t? A "rájön az áfa" nekem ezt sugallja.
Mert többségében bruttó árat írnak, ami tartalmazza az ÁFA-t. -
Brain75
senior tag
válasz
+1
-
laslie92
senior tag
melyik a legjobb kínai telefon a xiaomin- kívül aminek jó kamerája van ?
-
Gercsa
senior tag
válasz
CoolBoy323 #62415 üzenetére
Nincs igazad.
Az ÁFA visszatérítés és a költségleírás is csak abban az esetben jogos, hogyha a vizsgált tétel a cég gazdasági tevékenységéhez kapcsolódik.
Attől függetlenül, hogy mi a gyakorlat a valóságban, ez amit te javasolsz nettó adócsalás.
Szvsz. egy telefon ráadásul nem egy golyóstoll vagy egy pár nyomtatópapír amit gond nélkül hazaviszel, van IMEI száma, beazonosítható a benne használt SIM kártya és annak használója.
1 szó mint száz, ez ne legyen fórumtéma, szerintem te is jobban jársz ha törlöd, mint ha büntit kapsz érte.
-
axlfsi
veterán
(#62458) Sanyesz., (#62459) italy72, (#62460) bb71, (#62461) tihibaby
Köszi mindenkinek a felvilágosítást!
-
axlfsi
veterán
válasz
italy72 #62457 üzenetére
Na igen, ezt nem tudtam, hogy az Ali, gond esetén, mennyire rugalmas és könnyű vele együttműködni.
PayPal ebből a szempontból verhetetlen, mert ha az eladó nem tudja igazolni, hogy én átvettem a terméket, jön a refund.
De ez már off, csak kíváncsi lettem volna, hogy dual sim-es telefont () szoktatok-e Ali-ról, jó tapasztalattal vásárolni. Ha van valaki, aki konkrétan tudna ajánlani egy megbízható eladót ZP998-cal, akkor megköszönném.
-
tihibaby
senior tag
válasz
axlfsi #62455 üzenetére
Lett bolt,és nem Litván,a félreértés Lettország/Latvia névből fakad.
Itt kapsz egyébként két év garit,és 4 napon belül a kezed közt van.
Nincs CM.
A gyári ROM jó,pont most jött ki frissítés,amivel pár kisebb hibát orvosoltak,bővebbért nézz be a topikjába mert mint feljebb is írtam van!
Root-olni kell. -
italy72
csendes tag
-
-
axlfsi
veterán
Hoppssz, ezer bocsánat. Cseppet benéztem a pénznemet
Mindettől függetlenül, a többi kérdéssel kapcsolatban mi az álláspontotok?
Vagyunk itt már azért többen is tulajok?Ali-n most 285€+25€ DHL (és nyilván akkor így számolni kell a +27% áfa és +5%vámmal), de talán így még mindig olcsóbb(?). Viszont, Ali-n nincs PayPal és nagyon ódzkodom a többi fizetési formától.
Ti (ha szoktatok) Aliexpressről, akkor azt hogyan? -
axlfsi
veterán
Srácok!
Ha jól tévedek, a ZP998-nak még nincs külön topikja, ezért báátorkodom itt kérdezni. Erősen gondolkodom a vásárláson, de kérdeznék párat, tőszavakban, felsorlásban:
- valóban itt a legolcsóbb (litván bolt)? (szállítással, áfával, most 68ezer kb.)
- CM támogatás még nincs rá?
- a gyári ROM mennyire használható, azaz, hibátlanul fut minden?
- gyárilag nem rootolt? root megoldás van hozzá?...hirtelen talán csak ennyi.
UI.: ja igen: melyek a legjellemzőbb hibái (ha vannak).
Köszi előre is!
-
bela0401
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett a JIAKE jk11-es telóm, nagyon jól néz ki és minden működött is rajta, ma reggelig.
A hiba az, hogy az előlap hangszoró, ami a normál telefonálásnál lenne használatban, nem ad ki hangot.
Ez hardverhiba lesz, vagy esetleg szoftveresen nyomkodtam el valamit? Tegnap még működött, haedsettel és kihangosítva most is ad hangot. -
kmarci25
veterán
válasz
KilgoreTrout #62437 üzenetére
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
Új telefon vásárlása előtt állok, de kicsit elvesztem a százezerféle kínai telefon között.
Elsőnek a Jiayu G3 vagy G4-et néztem ki (képek alapján a G3 külsőre jobban tetszik), de ahogy nézegettem a hirdetéseket, egyre több a lehetséges jelölt. Ami még megtetszett az a Cubot One illetve az iNew V3.Nagy igényeim nincsenek, a keret 40-50.000 forint. Ha van benne NFC vagy egyéb extra, az jó, de nem létfontosságú. Méretre lehetőleg minél kisebb, de az 5"-os még belefér. Nem kell nyolcmagos, de legalább 1 giga ram legyen benne. A kijelző ne legyen full HD-s (mivel gondolom emiatt lassabb a telefon, illetve gyorsabban is merül), ekkora kijelzőn nekem bőven elég a 720p.
Mi a véleményetek az általam kinézett típusokról, illetve tudtok ajánlani valamit? Biztos elkerülte a figyelmem egy csomó készülék.
Előre is kösz!
-
Sanyesz.
őstag
Visszatérve a régi kerékvágásba:
Help! Valaki segítsen már, aki használja a "Button LED" appot. Hogyan tudom beállítani, hogy az értesítő LED folyamatosan villogjon nem fogadott hívás esetén.
A gond az, hogy 2x5 villogást követően leáll és utána már nincs értesítés. Korábban már feldobtam ezt a kérdést, de eddig nem jött válasz. THL T100s-en használnám, mert itt csak töltésjelző LED van, de a "Button LED" tudná használni. -
iMaverick
addikt
válasz
jarlax #62431 üzenetére
Kicsit olvass már vissza! Nem az a lényeg, hogy ki mit csinál! Ez egy szabad ország, azt csinálsz amit akarsz. Addig a pontig, amíg nem kattan a bilincs a csuklódon.
Itt a lényeg az az, hogy nem ide a PH! lapcsaládra való ez a téma! Szerintem az ÁSZF tiltja is, így lehet egy kis ban-t szerezni...
-
jarlax
tag
Ne legyél már ennyire álszent. Mutass mo-n egy olyan ÁFA körös céget, aki soha nem igényelt vissza olyan termékre ÁFA-t, amit nem céges célra használt.
Hihetetlen mit tudtok rugózni egy ilyen témán, meg mindjárt jöttök az adócsalással.
Gondolom te maga vagy a megtestesült becsületesség, aki soha nem vett még olyan terméket ami szürke importból került be az országba. Az is lehet hogy nem tudsz róla, de attól még az is ÁFA csalás.
Szerintem hanyagolni kéne ezt a témát, nem ide való, és csak felesleges offot generál. -
Upo
addikt
válasz
FOX888 #62425 üzenetére
Az áfát csak akkor igényelheted vissza ha a cég saját használatába kerül a termék.
Ez az egy kivétel. Régen be kellett mindenképp fizetni az áfát csak vissza lehetett utólag igényelni, addig ültek a pénzeden. Most már ha nem is lett kifizetve az áfa akkor nem kell befizetni de nincs mit visszaigényelni. És hangsúlyozottan saját használat.Ha nem saját használatú akkor pedig az eu-n belüli láncban valahol be KELL fizetni az áfát! Azért írtam hogyha kintről áfás áron veszi akkor kész vagyunk. Ha nettóban akkor vagy tovább kell értékesíteni, vagy a következő bevallással megfizetni. Ha magánszemélynek lesz eladva akkor is be kell fizetni az áfát és bruttó áron eladni.
Az hogy meg mikor jönnek ellenőrizni akkor majd mondom hogy valahol ott a telefon az nem úgy megy, látszik hogy még nem voltál alanya egy jó kis ellenőrzésnek. Úgy rád húzzák az áfa csalást hogy csak úgy fütyül. Akik ezt a "visszaadom az áfát" játékot nyomják azok nem azért csinálják mert szabad hanem mert azt hiszik hogy megússzák, nem derül ki.
-
kmarci25
veterán
válasz
Ahamm. Én okoskodok, mi? És szerinted a letteknél nem fizetik meg az áfa-t, mester? Mesélj kérlek az EU-n belüli adóztatásról! Taníts, kérlek!
Mosdatod a szerecsent!
Upo leírta a lényeget, ennyi! -
válasz
ZeUS2140 #62424 üzenetére
Olyan, mintha nem egyezne a telefonon lévő fájl ellenőrzőösszeg azzal, amit a frissítés vár, ezért kiakad a frissítés.
Pöcsölés ellenőrés, mielőtt alkalmazná a patch-et. Hasznos dolog. Csak a megfelelő ellenőrzőösszegű fájl esetén alkalmazza a patch-et. Ellenkező esetben leáll.A /system/app/BackupRestoreConfirmation.apk megvan egyáltalán? Ezt érdemes első körben megnézni.
szerk.: Upo beelőzött...
-
Upo
addikt
válasz
ZeUS2140 #62424 üzenetére
Nem gyári a rom, bele lett nyúlva. Pl az az apk nem stimmel. Ez nem teljes frissítés, nem a komplett romot rakja fel hanem a régihez viszonyított különbséget patcheli bele. Ehhez viszont megnézi hogy az eredeti dolgok azok-e amik kellenének hogy legyenek, ha egy bit nem stimmel akkor már nem lesz jó a patch.
Az üzenetben a két számsor az gondolom a két checksum, az egyik aminek lenni kéne, a másik ami valójában. Lehet hogy mások sem egyeznek benne a gyárival de már az elsőnél kiszáll.
Kellene módosítatlan fullos gyári romot keresni és feltolni, ha régebbi az sem baj, ezek szerint úgyis be fogja frissíteni. -
ZeUS2140
aktív tag
válasz
Raqueia #62409 üzenetére
Most jött meg kb 1 hete, azóta hozzá sem nyúltam.
Android system recovery <3e> indul el.
Installation update...
assert failed: apply_patch_check("/system/app/BackupRestoreConfirmation.apk", "sok_szám_betű", "sok_szám_betű")
Installation aborted.
Formatting /cache...Ennyi a történet. Itt megáll és tovább zaklatja páromat a frissítéssel
-
Upo
addikt
válasz
EU-ból tényleg nem kell áfát fizetni amikor megveszed de a következő áfa bevallásban fel kell tünteni ha jól tudom. Vagy megveszed a kinti áfás áron és akkor itthon nem kell (kettős adóztatás).
Vagy rosszul tudom?
Az meg hogy valakinél ott van a készülék ami saját céges használatúként lett elszámolva az egy jó kövér áfacsalás, azt a cég érdekében kell használni, pl. az üzemeltetési költségeknél is a magáncélú használatot nem lehet elszámolni csak a cégest. Volt munkahelyemen pl. megkaptuk minden hónapban a híváslistát és be kellett jelölni a magán hívásokat mert azt nem szabad elszámolni. -
iMaverick
addikt
válasz
hisz ha egy ellenőrzésre kerül a sor, és keresik a telefont, meg lehet mutatni, h itt és itt van...
Gondolom ezért kell "előre" leigazolni, hogy cégre veszed. Namost ha ilyen "ügyeskedéssel" csinálod, akkor (szvsz) ez csalás, és mint ilyen, bűncselekmény. Persze csak ha elkapnak... Viszont ha így nézem, akkor a "sima" sikkasztás is rendben van: akkor van baj, ha rajtakapnak...
ui: figyi, nem vagyok ügyvéd, de gondolom ismered a törvény ide vonatkozó örök érvényű passzusát: A törvény nem ismerete, nem mentesít a felelősség alól! Szóval örülünk, hogy leírsz ilyen módszereket, de szerintem is priviben kellene, mielőtt kapsz valamelyik admintól egy jókora ban-t.
-
RVR400
veterán
válasz
Odakint hogyan ellenőrzik, hogy én tényleg létező cég nevére vásárolok? Idebent honnan tudják, hogy én kintről rendeltem egy telefont egy bizonyos cég nevére? És ki fogja annál a cégnél keresni, ha én csak kimásoltam a netről egy cég adatait, és úgy rendeltem meg, de a szállítást a saját címemre kértem?
-
FOX888
tag
válasz
CoolBoy323 #62366 üzenetére
Melyik lett oldalon lehet böngészni telefonok után?
-
b0bcat
addikt
Cégként nem is kell külföldről rendelni az "áfamentességhez": a cég ugyanis - ha nem értékesíti tovább, hanem saját használatra vásárolta - költségként leírja, plusz visszaigényli az áfát, amit kifizetett a(z itthoni) boltnak, ergo bárki tud cégként "áfamentesen" vásárolni itthon (is).
(Így pl. a jelenlegi nagy sláger, a Wayteq tepsije 50 helyett kevesebb mint 40 ezerbe kerül...)
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #62413 üzenetére
Ne izgasd fel magad!
Nekem is feltűnt, hogy amióta rátaláltál erre a lett Zoposhopra, azóta olyan "imádat" lengi körül részedről, hogy minden más bolt tisztességtelen, drága, megbízhatatlan stb.
Vedd figyelembe, hogy veled ellentétben az itt fórumozók döntő többsége magánemberként van jelen és vásárol, emiatt hidegen hagyja őket (pl. engem is), hogy mi módon lehet megoldani a cégként, nettó áron történő vásárlást. Az is feltűnt, hogy amikor ajánlgatod a lett boltot, elsőre soha nem említed, hogy azért olyan olcsó, mert te ott eleve nettó árat fizettél. Csak, amikor már többször, többen firtatják, hogy a weboldalon feltüntetett ár és az általad megadott ár valahogy nem vág össze, akkor bököd ki, hogy "ja, te ott cégként, ÁFA nélkül vásároltál".
Ezek ismeretében az a "jó tipp", amit te adsz, annyira már nem is jó.Ezek a sorok valahogy kikívánkoztam belőlem.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
kmarci25 #62414 üzenetére
Látszik, h csak jár a szád, és nem értesz hozzá, csak nagy okos akarsz lenni...
NEM KELL ÁFÁT FIZETNI, HA EU-BÓL RENDELSZ CÉGKÉNT (NETTÓBA)!!
Vili?
Szóval nem ad vissza senki semmit senkinek!!Az igaz, h elvileg a cégnek kell használnia, de egy telefonnál ez nem gond, hisz ha egy ellenőrzésre kerül a sor, és keresik a telefont, meg lehet mutatni, h itt és itt van...
-
kmarci25
veterán
válasz
CoolBoy323 #62413 üzenetére
Felreertettel szerintem.
En arra celoztam, h biztos van ismerose, akinek van cege, es el tudja szamolni.Ezt írtad. Ismerős, akinek van cége, és elszámolja, aztán odaadja az ÁFA-t annak, aki valójában rendelte és használja a készüléket. Akkor miről is beszélünk?
Ahogy írtam is, ez akkor oké, ha a cég alkalmazottja, tulajdonosa, megbízottja használja a telefont, legalább részben a cég érdekében eljárva. De ha nem így van, akkor akár hasraütésszerűen is kereshetünk egy céget, aki hajlandó visszaadni az ÁFA-t, és akkor ez bizony adóelkerülés, ami kb. ugyanaz, mint a "hogyan úszhatom meg a vámoltatást" kérdése.A paypal-t ne keverd ide, mert ott nincs megkötés, de ÁFA visszaigénylésre magánszemély nem jogosult (kivéve ha adószámos és ÁFA körbe tartozik, de az nem túl elterjedt).
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
RVR400 #62406 üzenetére
a kínai cucc megáfáztatása az más, ott visszaigénylés van, EU-ból pedig nem is fizeted meg, áfamentes alapból.
A cég pedig költségként le tudja írni!Szóval rohadt sok cég élhet ezzel a lehetősséggel!
És ebben semmi áfa csalásos story nincs, csak felnyitom a szemetek!
És a "más cég" nem szar, csak tisztességtelen!
-
kmarci25
veterán
válasz
CoolBoy323 #62392 üzenetére
A warez tilos, de egy kis ÁFA csalás az jöhet?
Senki ne kérdezzen itt a postázásról, meg a vámolásról, de "a keress céget és számoltasd el" az jó téma?(Ha tényleg céges használatra vetted/veszitek a telefont, akkor persze nem szóltam, de a leírtakból nem ez következik.)
Talán nyissunk egy adóoptimalizálás topikot, nem?Nem támogatom a vámot, de azért ezt inkább privátban kéne intézni szerintem. (Most aztán lőhettek, nyugodtan...
)
-
junkpod
veterán
válasz
CoolBoy323 #62383 üzenetére
Hát cégem az nincs de mintha ott is kéne áfat fizetni és azt később kapod vissza vagy lecsúsztatod,nem?
Vagy lehet onnan direkt nettoban rendelni? -
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok.
Párom Huawei g610s telója frissíteni szeretné a sw-t. Le is tölti. Újra indul, de 1: ugyan az a verzió; 2: ugyan úgy a frissítésért nyavalyog. Valami ötlet? Kerestem offline letölthető update-t, de csak a meglévőt, vagy régebbit találtam.
Köszi
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #62392 üzenetére
Ezzel az erővel akkor Kínából is lehet rendelni, aztán a befizetett ÁFA összegét visszakérni, akkor még mindig úgy a legolcsóbb, ez abszolút nem a bolt érdeme. Más kérdés, hogy ilyen ÁFA-visszaigénylésekre vajmi kevés magánember tud megoldást, tehát nem is értem, hogy miért úgy kell feltüntetni, hogy más cég meg szar...
-
italy72
csendes tag
válasz
pinterto #62403 üzenetére
Innen rendeltem,Kijelző tökéletes,betekintési szög,teljesen elforgatva is tökéletes.Szinek szépek,pixel nem látszódik és ami feltünt hogy bár e képernyő felbontása nem HD,de tű éles kép van a HD adásoknál,és absz.nem szaggat..
Kiprobáltam M1 HD-t stb. és tényleg szép kép fogadott.
Nekem olyan 28e körül van,amiben a DHL szállítás és a Vámon fizetendő Áfa is benne van már.
Ennyi pénzért szerintem ez nagyon jó...
Na de persze nyugtával a napot! -
italy72
csendes tag
Ma jött meg a ZLR F9006-os...első probálgatásra,gyors szuper ketyere.
A leirtaknak megfelel: Quad Core 4x1.3 ,1 GB ram,8 Mp kamera..stb stb...
Igényes csomagolás,igényes összeszerelés.
Google Play telepitve..
Szóval eddig egyfolytában zúztam és meg vagyok elégedve.
Antutun 18000 körüli pontok,a S2-őt lövi..
Dhl rendelés pénteken és 5 nap alatt nálam...
Ha tudtam segíteni a döntésedben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest