Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Alabástrom_
csendes tag
Sziasztok!
Mi most a best buy dual SIM Android 200 USD alatt?
Köszi!
Laci -
Zeki
nagyúr
válasz _Alabástrom_ #56102 üzenetére
Egyem a zúzád, és mégis mekkora méretben legyen bestbuy?
Mert tudod olyan telefon nincs, ami mindenkinek jó. -
_Alabástrom_
csendes tag
Nem a méret a lényeg. De azért legyen 5´ alatt... Illetve ha még létezik a komolyabb tipusok között egykezes telefon, az jó lenne.
Általános használatra kellene (telefonálás, skype, email, pár app), legyen gyors, stabil, bírja sokáig az aksi, ne essen szét az ember kezében...
-
_Alabástrom_
csendes tag
válasz _Alabástrom_ #56106 üzenetére
És hogy rögtön meg is cáfoljam magam az 5 zoll alatti mérettel kapcsolatban:
Ilyet szabad venni? Vannak tapasztalatok?
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A ZOPO ZP700 képei közt olyat leltem, amit ritkán:
Mindkettőre SIM 3G/2G képes. Ezt lehet, hogy valóban lehet kapcsolni, hogy mikor melyik legyen a 3G? Vagy esetleg mindkettő felváltva ki tud így kommunikálni?
Valaki vett esetleg ilyet (hasonlót)?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
pècsimunkás
addikt
válasz vegyszer #56108 üzenetére
Szerintem inkább vagy-vagy. Úgy értem ,egyik 3G,a másik 2 G. Ha mindkét foglalat tudná a 3 G-t,azt írták volna rá. Nem?
A ZTE V-970-en is ha külföldön vagyok át állítom a menüben a 3g-t a német kártyámra. Nincs 1 perc az egész.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
vegyszer
addikt
válasz fateless #56109 üzenetére
Nekem ugye a Lenovo A820 az első két kártyás mobiltelefonom. Ott ilyen nem nincs. Az 1 a 3G, és vége. Csak a sim csere segít, ha fordítva kellett volna tenni.
Nekem ezért új a dolog
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
arfer
senior tag
válasz CoolBoy323 #56112 üzenetére
Az A820 sajna csak az első SIM-en tud WCDMA-t. Van még jópár ilyen telefon, pl. a mostanában többek által (köztük általam is) rendelt W450. Mindkét telefon volt nálam, tuti így működnek.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Üdv!
Egy Lenovo A 760 nál frissítve lett a rendszer és elég birka voltam nem mentettem. Tmallboxról volt és magyar nyelv volt rajta. Sajna ami rajta van az még angolnak sem mondható igazán mert a kínai betűk is vannak imitt amott, a Play Store-t feltelepítette de nem tudom használni.
Anyumé a telefon és nagyon szeretné rá vissza a magyar nyelvet. Még akkor is ha nem volt 100% ig magyar.
Még egyszer sem cseréltem ROM-ot mobilon, android mini PC cseréltem, de gondolom nem egy a kettő.
Sajna romom sincs, írtam a Tmallboxnak, hogy mi történt küldjön ROM-ot, linket vagy valamit. Nem tudom küldenek e.
Azt szeretném kérni, hogy valaki, mint totál analfabétának tudna adni insrtukciókat a ROM cseréhez
-
Egonbá
újonc
Sziasztok!
Próbálok kiokosodni a dologból és ezért kérem a segítségeteket!
Az világos, hogy a standby telefonoknál beszélgetés közben a másik kártya inaktív, de valamilyen formában a tudomásomra jut, ha közben kerestek, vagy muszáj lesz aktív telefont választanom ehhez?
A válaszotokat előre is köszönöm!!!
-
Raqueia
tag
válasz CoolBoy323 #56114 üzenetére
Nekem eddig csak a thl-ek és a zopo810 tudta kapcsolni mindkét sim slotba a 3g-t (nem egyidőben persze)
Nagy bánatomra például az egyébként nagyon nagy megelégedésemre szolgáló huawei g700 sem.Más: csak sikerült felülírnom végül a system/usr/keylayout/generic.kl filet, így most fel van cserélve a menü és vissza gomb. (csak jobb a kis kezemmel, ha jobb oldalon kell a visszát nyomni)
[ Szerkesztve ]
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
mdav88
aktív tag
válasz _Alabástrom_ #56107 üzenetére
A830at használok, ami főbb paramétereiben megegyezik... Sokkal nagyobb fizikailag az A850 sem lehet, mert szépen kihasználták a helyet, és vékonyak a kávák!
5,5" és a qHD felbontás lehet az egyetlen negatívum, de többen meg vannak elégedve a dologgal (gyári rommal lehetnek furcsaságok, de lecserélve azt mindenkié megjavult).Szerintem érdemes vétel, és a legolcsóbbnak talán most a tmallbox-on lehet megvenni 159$-ért!
Én bevállalnám! -
veterán
-
Male
nagyúr
válasz _Alabástrom_ #56107 üzenetére
Korábban írtam róla itt, nekem ez van.... haver megnézte, és fél óra múlva rendeltünk neki is
Elég jó telefon, és ami nagyon tetszik, hogy standbyon gyakorlatilag nem merül az akksija... este leteszem, reggel ránézek, és ugyan annyin áll, max 1%-t megy lejjebb.
-
nagyúr
Azon MT6572-es telefonokhoz, amelyeknek ez a partíciókiosztása:
ebr1 /dev/block/mmcblk0p1
protect_f /dev/block/mmcblk0p2
protect_s /dev/block/mmcblk0p3
android /dev/block/mmcblk0p4
cache /dev/block/mmcblk0p5
usrdata /dev/block/mmcblk0p6
fat /dev/block/mmcblk0p7
Azokhoz készült egy kínaszoft-eltávolító (MT6572): [link]B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz chesterboy #56130 üzenetére
Természetesen van. Kínaszoft eltávolító MT6589-hez: [link]
A partíciókiosztás:
ebr1 /dev/block/mmcblk0p1
protect_f /dev/block/mmcblk0p2
protect_s /dev/block/mmcblk0p3
sec_ro /dev/block/mmcblk0p4
android /dev/block/mmcblk0p5
cache /dev/block/mmcblk0p6
usrdata /dev/block/mmcblk0p7
fat /dev/block/mmcblk0p8B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
ctibor
senior tag
válasz CoolBoy323 #56114 üzenetére
2G-3G ügyben:
1. A két kártyás, androidos telefonok egy jó része (kb. fele?) csak az egyik SIM helyen tud 3G-t, és ezt jelzi is a kártya foglalatánál.
2. A másik, növekvő része mindkét kártyahelyen képes 3G-vel kommunikálni, a Beállítások menüben ki kell választani, hogy melyiket szánod 3G-re (az újabb típusok általában ilyenek, de ez sincs kőbe vésve, van köztük is az előző kategóriába tartozó teló).
3. MTK chipset-es telefont én egyet sem tudok, amelyik EGYSZERRE mindkét nyílásban tudná a 3G-t. Lehet, hogy más processzorral szerelt típusok képesek rá, de erről nincs infóm...
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
moy01
csendes tag
Valakinek van erről a készülékről tapasztalata ?
[link][ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Tudtok olyan módszert, vagy van már olyan MobileUncleTools, amivel MT6582-es telefon engineering menüjébe be lehet lépni? Köszi
-
kisda
aktív tag
Vettem a napokban barátnőmnek karácsonyra egy Star W450 olcsótelót. Ekkorát csalódni..
Wifi+ BT-t nem lehet bekapcsolni. csináltam egy factory resetet, aztán be lehetett, majd kis idő múlva megint nem lehet.
Hangerő gomb sem jó.Videók:
Mit lehet ezzel tenni?
-
nagyúr
A wifi/bt hibánál nézd meg még a gps-t is. ha az sem megy akkor lehet hw hiba is.
Nekem a gyári rommal volt ilyen a zte v967s, aztán frissítés után is megmaradt a hiba,ment vissza kínába.
Lehet azonban tényleg ROM hiba is, bár az elég nagy malőr lenne a Star részéről.
Esetleg vanaki kisegíthene téged egy system.img-vel.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #56139 üzenetére
A videóból az derül ki, hogy próbálja bekapcsolni a rendszer a wifi-t bt-t.
Ez nem azt jelenti, hogy rövid ideig bekapcsolja és kikapcsol. Próbálkozik, de nem tudja bekapcsolni, ezért kikapcsolást jelez.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
g.tomika01
csendes tag
hi,
Van egy Jiayu G4-es teló. Minden jól működik rajta kivéve az email app. Ugyanis a mailokat jól letölti de amikor el akarom olvasni és rámegyek az adott mailre azt írja hogy sajnos az alkalmazás leállt és bezárja a programot.Email küldés és fogadás jó csak az olvasás nem Valaki tud rá valami megoldást? A telefont rootolva vettem.
-
kisda
aktív tag
válasz fateless #56142 üzenetére
Megjötta csomag, kibontottam, vártam hogy szoba hőmérsékletű legyen. Aksi be, Simkártyák nélkül próbálgattam. Bebootolt szépen, próbáltam bekapcsolni a wifit/BT-t de nem ment ahogy a videón látszik. Majd írtam a kínainak, mutattam videót, mondta hogy csináljak egy teljes visszaállítást. Megcsináltam, ugyebár újrabootol, és ment a wifi is és BT is bekapcsolt. Ekkor próbáltam a GPS-t, de mivel nincs rootolva, ezért a Mobileuncle-ben nem volt benne az Engineer Mode ( MTK ), így nem tudtam elvégezni a GPS beállításokat. EPO-t letöltötte amúgy, kimutatta a holdak helyét, de nem talált konkrétan egyet sem ( 1-2 percig próbáltam)
Minimálisan belaktam a telefont.
Majd kikapcsoltam a telefont, azzal a tudattal voltam, hogy minden okés a hangerő gomb kivételével, a gps meg majd harootolva lesz okés lesz ( próbáltam mindenféle rootolást, nem jött össze a bineáris letöltése miatt).
Tegnap bekapcsoltam, de megint nem sikerült működésre bírni se a wifit se a BT-t. Nem csináltam teljes takarítást még, nem létezik hogy gondol egyet és nem érhetőek el a modulok... Így mégis hogy lepjem meg vele barátnőmet karácsonyra?
Van egy Rootolt needromos rom, ha a dispute eldől, lehet felteszem azt, addig nem nagyon kellene módosítgatni szerintem.
-
petya0426
tag
Sziasztok.
Megjött a Blackview Jk809 telefonom.
Olyan problémába ütköztem, hogy valamiért a sim kártyámat nem ismeri fel. Beraktam az első helyre a vodafonos kártyámat, de bekapcsolásnál ugyanúgy azt adja ki hogy nem elérhető az 1 es és a 2 es sim kártya. Nem nagyon értek a telefonokhoz, ezért segítségre lenne szükségem, hogy mit csináljak. A hangfelismerője szuper jó , most is arról írok.
Köszi előre is a segítséget. -
XtremLor
őstag
Udv
A batyam futott bele egy hibaba, talalkozott mar valaki hasonloval?Lenovo telefon.....
2db sim van benne, mind a ketto t-s, a sim1-rol menne a mobile halozat, de nincs kapcsolat, ha inaktivalom a 2-es simet minden szep es jo, egybol van 2/3g is"Legen...Wait for it...Dary"
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Tud valaki Lenovo A820-t akcióban valahol?
-
djula
aktív tag
válasz g.tomika01 #56143 üzenetére
Nekem ugyanez volt G3S-en, próbálkoztam alternatív email programokkal, de exchange-hez nem volt túl jó egyik sem, végül romcsere orvosolta a problémát. Most éppen MIUI van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest