Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Alone50
csendes tag
-
üszök
őstag
Egyszerűen gyorsnak kell lenni.
Nekem azon bukik el nagy eséllyel,hogy a Paypalon nem a tartózkodási helyem az alapértelmezett cím,mire át állítom,meg be írom a tel számot,addigra át vált második árra.Gyakorolj,és menni fog.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
-
EG0
aktív tag
Jiayu G4T 195 USD-ért nem elég jó? :-)
-
-
EG0
aktív tag
-
pruf
csendes tag
Gondolkodtam is azon h kellene hozzá egy pót akksi is de akkor lassan árban ott tartok mintha vennék egy komolyabb gépet :S
A 3000-espótot meg rizikós berendelni ahogy elneztem mert nehezen találtam konkrét leírást miszerint slim-et árulna valaki.Gondolom ő az lenne. 3000
Bestsecret inv. privátban kérhető
-
gipsztigris
addikt
Egy repülőgépszerelő ismerősöm kint dolgozik és mesélte, hogy kint is ugyanezektől a webshopoktól lehet rendelni, csak Kínai címre. A piacokon egyetlen valamirevaló telefon nincs, csak azok a semmirekellő kínai java-s vackok. Szóval, szvsz csak legfeljebb az ÁFÁ-t tudod megspórolni, ha úgy hozatod az ismerősöddel......hacsak, mint bennfentes nem tud valami "hátsó kaput" ahol olcsóbban hozzájut a telefonokhoz.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
RVR400
veterán
Nagy valószínűséggel megúszható az ÁFA, ez alapján
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest