- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
válasz
fateless #56142 üzenetére
Megjötta csomag, kibontottam, vártam hogy szoba hőmérsékletű legyen. Aksi be, Simkártyák nélkül próbálgattam. Bebootolt szépen, próbáltam bekapcsolni a wifit/BT-t de nem ment ahogy a videón látszik. Majd írtam a kínainak, mutattam videót, mondta hogy csináljak egy teljes visszaállítást. Megcsináltam, ugyebár újrabootol, és ment a wifi is és BT is bekapcsolt. Ekkor próbáltam a GPS-t, de mivel nincs rootolva, ezért a Mobileuncle-ben nem volt benne az Engineer Mode ( MTK ), így nem tudtam elvégezni a GPS beállításokat. EPO-t letöltötte amúgy, kimutatta a holdak helyét, de nem talált konkrétan egyet sem ( 1-2 percig próbáltam)
Minimálisan belaktam a telefont.
Majd kikapcsoltam a telefont, azzal a tudattal voltam, hogy minden okés a hangerő gomb kivételével, a gps meg majd harootolva lesz okés lesz ( próbáltam mindenféle rootolást, nem jött össze a bineáris letöltése miatt).
Tegnap bekapcsoltam, de megint nem sikerült működésre bírni se a wifit se a BT-t. Nem csináltam teljes takarítást még, nem létezik hogy gondol egyet és nem érhetőek el a modulok... Így mégis hogy lepjem meg vele barátnőmet karácsonyra?
Van egy Rootolt needromos rom, ha a dispute eldől, lehet felteszem azt, addig nem nagyon kellene módosítgatni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged