- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
arfer #137301 üzenetére
Nem az igazi. Hónapokkal később derül ki, hogy kamu a dolog, addigra már értékelted, ráadásul aki tényleg a használt cuccát adja el, és nem bizniszel, annak nem is igen lesz még értékelése. Lehet eredetinek látszó dobozt és tartozékokat is rendelni hozzá.
Kellene valami nyilvános adatbázis, ahol le lehetne kérdezni a telefonokat.
-
Ájvé
veterán
válasz
arfer #135600 üzenetére
Snapdragonosra gondoltam, bárhogy is hívják. MTK-ba B20 sincs, már csak azért is illetve ROM támogatás is Snapdragonosnak jó. De Geekbuying Elitnek írja, máshol viszont csak simán Le Pro 3.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
arfer #132585 üzenetére
Igen, az még feltűnt,hogy a 4X-en 4.2-es BT van a Snapis 4-en meg csak 4.1.
Mi a f-** kiadni ennyi verziót, azt se tudja az ember, hogy mit vegyen meg eleve mi a különbség köztük.
Tehát. 50k a határ. Egy Redmi 3 Pro lecserélése a cél. Mutternak a fő szempont, hogy kamerában hozza a Redmi 3 Pro szintjét, vagy esetleg felül is múlja. Méretben mindegy igazából. Megszokja, ha nagyobb, legalább könnyebben olvassa a betűket.
Note 4 Global Snapdragon, Note 4X, vagy sima Redmi 4X? Melyikre jobb a szoftveres támogatottság, ellátás, mert maximum csak távsegíteni tudok, ha valami gondja lenne, bár a R3P -re is egyszer raktam fel a Global Stabilt és azóta rendesen működött neki. -
citkar
addikt
Hát ott sem tudhat mindenki mindent, de én kipróbáltam addig, hogy felajánlja a spanyol raktárból való szállítást 34.99-ért azt hiszem. Tovább nem mentem, mert sokalltam érte. Hogy ez milyen posta, azt nem tudom, de nekem hihetőnek tűnik. Ezt is a Pandawill oldaláról próbáltam.
-
arfer
senior tag
Huhhh... Ráment a napom, de megoldottam. Különböző SPFlashTools, SPMultiPortFlashDownload verziókkal próbálgattam a mentést, és az új ROM-ot feltenni mindenféle variációban, sikertelenül. Aztán egyszer sikerült a mentett ROM felrakása után Factory módban újraindulás nélkül elindulnia, és lett ADB kapcsolat
! Innentől "sima" ügy volt, szerencsére rootolt volt a rom, Linuxos tudással felvértezve lecsekkoltam a data és a cache partíciókat, amik persze korruptak voltak, úgyhogy újraformáztam őket mke2fs-sel és utána láss csodát, elindult a teló
!
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem ez csak valami Marketing cumi....én aakárhogy nézem semmi extrát nem látok benne...
"
Super Hexa Core
iNew V8 with 28nm processor, MTK 6591 Cortex A7 hexa core, up to 1.5GHz, promise a quite fluent and speedy performance: quick boot, fast imaging, quick saving, etc" -
-
EG0
aktív tag
DOOGEE DG350 csak szerintem ugyanaz, mint UMI X1 Pro?
Amúgy megint vak 99,99 dolláros UMI X1S, még 43 darab.
-
arfer
senior tag
Most látom, hogy még most is 100$ a fehér, ha valakit érdekel...
-
-
-
-
Atomgeszi
nagyúr
-
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
3D-ben lassabb
De nem MT6582 és MSM8225Q volt a kérdés? Mert az 17 vs. 11 ezer. ott kijön a különbség.
Az Adreno 203 kb. az Adreno 205-tel van egy szinten, amit használtak 2 éve az Xperia telefonok (Arc, Neo, stb.) Így látni, hogy nem túl erős darab, a FAEA cikknél meg is jegyezték, hogy a HD sok neki.
-
RVR400
veterán
-
Zeki
nagyúr
-
citkar
addikt
Azt, hogy raktáron van-e nem tudom, csak azt, hogy német webshop, hogy aktuálisan épp mi van a raktárkészleten meg kell érdeklődni, úgy tudom más rendelt tőlük saját raktárból is, konkrétan ilyen telefont.
Ha aktuálissá válna a rendelés akkor a webáruházas, postás topikban segítenek szerintem. -
Indy1
tag
Jiayu G2F
En is megrendeltem, szinten kalandvagybol.
Kuponnal (news3) 95.05$.Irtam a szupportnak es a valaszuk szerint a nemzetkozi WCDMAs modellrol van szo, ezt valaszoltak:
Hello,
This is in stock. Available in white.
Our phones will work on Quad band GSM and 3g WCDMA networks.Vagy hihetetlen ar/ertek vagy refund lesz a vege...
-
Indy1
tag
En nem mertem megrendelni. Ha Paypal visszaadja, az mar januar vegen lesz.
DE
irta, az online chatre
A gyerek aki valaszolt fogalma sincs mobil temakrol. egy linket kuldott, a "world gsm coverage map"
Irtam hogy nekem WCDMA kell es nem TCDMA
Nem ertette
Irtam ujra hogy " I want the ChinaUnicom model and NOT the ChinaMobile model"
Hosszu gondolkozas kovetkezik
Irtam neki
It is OK to say "i dont know"Bevallota, hogy fogalma sincs, o HongKong lakos es nem ismeri a halozatokat
Irt a fonoknek mailt , de "my boss is offline"Nekem a GSM-TCDMA is jo lenne. Ugyis van WIFI otthon/vonaton/munkahelyen (nem HU lakos)
#mrmft- minyen ismert webshopban lehet elorendelni?
-
mrmft
senior tag
Ha kuldeni is tud valamit az max TD-SCDMA sajnos jelenleg. Probalj meg irni neki, hogy tenyleg pontos-e a leiras, kulonos tekintettel a WCMDA-ra rakerdezve es arra, hogy megis mikor fogja tudni postazni. Ismert webshopban meg csak elorendeleskent lattam a nekunk nem jo verziot. Ezert is ketelkedem nagyon.
-
gipsztigris
addikt
Szerintem nem warez, miután az eredeti is ingyenes.
-
gipsztigris
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest