Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djula
aktív tag
Sziasztok, vennék egy 200 dollár körüli telefont, fontos lenne, hogy out of the box menjen minden rendesen, magyar nyelvvel, nem akarok romot cserélni és mókolgatni vele. 7 centnél nagyobb tepsit sem akarok, de minél jobb üzemidőt igen.
Amiket kinéztem, Thl w100, Jiayu G3S, ZTE V967S. Ezek közül melyik a legjobb a fentieket figyelembe véve? Esetleg érdemesebb egy G4-et megvárni míg olcsóbb lesz? Köszi! -
djula
aktív tag
Minideal-ról rendelnék JY G3S-t, ha nincs rá külön mező, hol tudom megírni nekik, hogy tegyenek rá magyar nyelvet, illetve hogy kell egy EU adapter a töltőhöz?
Ha két telefont rendelnék, érdemesebb két külön rendelésben, vagy egyben?
Szállításnál SG ingyenes, HK 0.01$, lényegében mindegyik ingyenes, de van valami előnye a HK-nak? -
djula
aktív tag
válasz maszekember #38944 üzenetére
Lenovo p770 3500mAh, két magos vagy Jiayu G4 3000 mAh 4 magos.
Esetleg Jiayu G3S 2750 mAh, szintén 4 magos. Vagy más -
djula
aktív tag
Van egy Minideal-től rendelt Jiayu G3S-em, ami állandóan eldobálja a mobil hálózatot. Piros x jelenik meg a sim jelén, nem lehet telefonálni sem és mindkét slotban ezt csinálja és két különböző simmel is kipróbáltam.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy visszaküldés?
Visszaküldésnél mire kell figyelni, hogyan kell? -
djula
aktív tag
válasz kmisi99 #40758 üzenetére
Nekem van egy G3S-em, még az 1.2 GHz-es procival nagyon szép és jó is. Minideal-ról rendeltem, magyar nyelvvel, rootolva.
Igaz van egy másik is (páromé), amit viszont épp visszaküldtem gariztatni, mert eldobálja a mobil hálózatot.
Szóval nálam kettőből egy, de ennek ellenére ajánlom, mert hibásat bármiből kifoghatsz, nem bántam meg. -
djula
aktív tag
válasz Groovebaby #41611 üzenetére
Egy okostelefonnál miért olyan fontos, hogy a gps menjen mezítlábasan is?
Van olyan, aki nem vesz mobilnetet pláne egy dual simes készülékre?
Az aGPS pár kilóbájt adatforgalmat generál, az még akkor sem sok, ha csak edge van valahol. -
djula
aktív tag
válasz CoolBoy323 #50520 üzenetére
Plusz azt se felejtsük el, hogy ha esetleg gond van a készülékkel, a gariztatás kínába a legjobb esetben is 1 hónap, plusz van rá esély, hogy kétszer áfázzák jó magyar áfával. És ha már túl vagy a 45 napon, semmi sem biztos... Míg a népet shoptól azért ez nem így megy.
-
djula
aktív tag
válasz g.tomika01 #56143 üzenetére
Nekem ugyanez volt G3S-en, próbálkoztam alternatív email programokkal, de exchange-hez nem volt túl jó egyik sem, végül romcsere orvosolta a problémát. Most éppen MIUI van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest