Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Sziasztok mai napi bónusz kérdés van e olyan kínai telefon ami nem nagyobb 5 incnhnél van benne HDMI és USB OTG és min 2000mAh akksija van 1 giga rammal és min 2 magos procival ? Na és ne legyen több 50k nál
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Švejk
őstag
válasz #40993792 #34122 üzenetére
Nem ment el a kedvem!
Sőt, még mindig nagyon bevállalnék egyet. De ott van bennem a félsz, hogy mi van, ha.
Meg aztán az SII kis kijelzője. Lapát kezemnek nem jó. 50-ért meg csak gyengébb állapotú SII-t kapok. Viszont még van, amin jó sokáig él a gari.
Aztán ott a másik oldala a dolognak, a problémás gari. Nagyjából ennyi, amit Kína ellen fel tudok hozni. Még vívódom. -
blueye
veterán
Nagyon hasznos kis cikk:
top-30-hd-1-5-ghz-mt6589t-chinese-phones -
hungobungo
senior tag
Válassz márkásabb telót, és megbízható eladót. Én kb. 1,5 éve segítek garis vagy nem garis dolgokat elintézni, mindent meg lehet oldani, és a vicc az hogy olcsóbban mint itthon. Egyedül a postázás ideje gáz, de ha találsz egy ügyes nem drága műszerészt Mo-on, megkaphatod a cserealkatrészt is (nyilván a nem garis ügyeknél).
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
iMaverick
addikt
válasz blueye #34156 üzenetére
Ami nem tetszik, hogy gyakorlatilag 4,7" alatt nincs semmi. Szomorú ez a trend. (Nem mintha le akartam volna cserélni az Amoi-t egy ilyen "T"-s 6589-re SOC-os telóra, csak olybá tűnik, hogy ez a phablet kategória az irány.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz csibe1 #34149 üzenetére
Ja, A760 lesz az, én is nézegettem, de amit nem értek:
- miért nem qHD a kijelző
- miért csak 5MP a kamera
- és ezek mellett miért drágább az A820nál?Szerintem raktársöprés volt a Lenovonál, 120$ körül még elgondolkoznék rajta.
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
hungobungo
senior tag
-
fPApi
őstag
válasz hungobungo #34160 üzenetére
"4.3" és a 4.7" között minimális a méretkülönbség, szerintem nincs értelme ez alatt keresgélni"
Ilyen alapon már 6" alatt sincs értelme keresgélni, hiszen:
- 4,7 és 5 között minimális a különbség,
- 5 és 5.5 között is minimális a különbség,
- 5.5 és 6 között szintén minimális a különbségtehát tök értelmetlen végigjárni a méreteket, nincs értelme 6" alatt venni ...
Egyébként én is a 125x65x9 mm alattiakat keresném, mert nekem ez áll kézre ...
-
RVR400
veterán
válasz MotorBoy79 #34130 üzenetére
Ez az a kedvezmény, amiért tipikusan nem fognak kapkodni az emberek, ráadásul van belőle egy csomó (naná a kis kedvezmény velejárója), szóval örülhetnek, ha nap végéig elmegy az összes. Ráadásul az alin pl 204 USD-ért már vehető mindenféle akció meg hókuszpókusz nélkül.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz blueye #34156 üzenetére
Jó kis lista, a NEO N003 mellett kecsegtető az a Yamaha audio chip, de tudtommal ez is olyan "vanismegnincsis" telefon! Látom, azért masszívan erőltetik az 1080p-t az 5"+ kijelzőkkel. Értem én, hogy ez a jövő, de ha tabletet akarok, nem adom 7"-nál alá, telefonból meg már a 4.5" is erős kompromisszum.
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
Švejk
őstag
válasz hungobungo #34157 üzenetére
Meggyőztetek, Maradok csájnánál. Most már csak az a végső kérdés, hogyaszongya:
Zopo ZP950+ kicsit drágább, ezért necces ( a Gfive G9 megegyezik ezzel???)
THL W7S Jó, csak kevés körülötte a közösség, viszont a gyártó is aktív frissítések terén
Zopo ZP910 Kicsit olcsóbb, játékra meg remek a qHD miatt. A Zopo support verhetetlen. A kijelző kicsit pixeles.Na ennyi, ezek közül kéne a legjobb
-
kmisi99
addikt
Mini dealról rendelve már 15. óta célországba elküldve státuszban van a telefonom.
-
iMaverick
addikt
válasz hungobungo #34160 üzenetére
A 4,7-es Haipai-omat eléggé fura volt kézben tartani. Gyakorlatilag két kezes mutatvány volt. A mostani 4,5-ös Amoi-t simán egy kézzel tartom és használom. Szerintem igenis van különbség. (Ugye-ugye nem egyforma méretűek a kezeink!)
(Annyit még, hogy az Amoi még nagyobb is, mint a sima 4,5, hisz ráhúztam a Tmallbox-tól kapott szilikon tokot is.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
veterán
válasz kmisi99 #34165 üzenetére
Tehát 5 munkanapja (a mai a hatodik).
Akkor eddig nincs gond.Ne aggódj, jönni fog az. CN post esetén heti egyszer, SG post esetén heti kétszer jön gép.
iMaverick
a 4,5" Thl W100 olyan széles, mint némely 5" pl Zopo C2 vagy iOcean X7. Nem csak a kijelző mérete mérvadó...[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
hungobungo
senior tag
Akit érdekel a ZTE V987 225$+10$ most "nálunk", szerintem nagyon jó ár ezért a telóért.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
Helltak
őstag
-
pusi1981
aktív tag
Lehet hülyeséget kérdezek,de az Ázsia Centerben nem árulnak ilyesmi telókat???
-
RVR400
veterán
-
veterán
válasz Ed3r_X_ #34168 üzenetére
Még úton van, de már nem emlékszem, melyik az a két CN post közül.
Ha megérkezik, írok majd. Most két Chinafon van nálam, egyiket kéne magamnak kiválasztani, a másikat eladni (hogy aztán a következő érkező 3 telefonból esetleg megint másikba beleszeressek). Bár nagyon tetszik ez a W910, de biztosan nem marad nálam, mert csak single sim. Bár lehet, hogy amolyan backup telefonnak megtartom, bár ahhoz azért drága...
-
Nemrég vásároltam Jiayu G4 készüléket és a GPS nem működik rendesen.
A problémám az vele (több ROM-al is próbáltam), hogy bár GPS teszt szépen talál műholdat, és a pontosság nem növekszik 8 fölé, a jelet 6-8 holddal stabilan tartja, a navigáció mégsem működik.
Pár percenként eldobja a jelet, pontatlan A program kiváló pontosságot ír, mégis 5-10 métert téved. Hosszabb egyenesekben javul a dolog, de az elő kanyarodáskor elkezd hülyeségeket mutatni, ugrál, összezavarodik.
A következő progikat próbáltam:
IGO
Sygic
Navtel
Route66Kérdezem más tapasztalt hasonlót? A többieknek működig jól a GPS?
...igen az első hozzászólásban lévő fix-et megcsináltam!
-
megint én
őstag
Valaki tudna erre segíteni, plíz!
-
veterán
válasz kosturica #34184 üzenetére
Engem kiakasztanak az ilyen hozzászólások és szinte kivétel nélkül minden készülék esetében feljön (ha olvasgatod a hírek utáni hozzászólásokat, biztos találkoztál már ezzel). Ez az, amikor összehasonlítják a gyár által ajánlott USA nettó árat a Magyar bruttó árral, majd azt mondják, hogy xy rápakolt egy vagyont.
megint én:
Ez egyéni preferencia kérdése. Én külső alapján a H7500-at vagy a Bedove hy5001-et venném, háttér tekintetében pedig a Lenovo-t vagy a H7500-at. A W8 már jóval a megadott keret fölött van, azt ezért nem írom most ide...[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz pusi1981 #34175 üzenetére
Egy hete voltam az Ázsia Centerben (ill. az első "sárga" épületben). Nagyon komoly bemutatóterem készül.Vagy 10 Kínai munkás dolgozott rajta.A következő márkák voltak kiírva: LENOVO, XIAOMI ,stb.
Ott lesz valami!SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Genji
őstag
Rendelnék egy telefont Tmallboxról 150$-ig. Kutakodtam de nagyon új vagyok a csájnafón témában ezért a biztonság kedvéért rendelés előtt megkérdezem: Lenovo A820-nál van jobb vétel ebben az árban? Köszönöm a válaszokat!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest