Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gege94
tag
válasz Atomcsirke #27886 üzenetére
Ugyanebben a cipőben voltam én is amíg nem találtam rá a lenovo A820-ra, bár ez is a használhatósági szintet súrolja (4,5') de remélem nem lesz vele problem.
-
Gege94
tag
válasz Atomcsirke #27896 üzenetére
ezt merre találtad? lehet érdekelne.
-
vegyszer
addikt
válasz Atomcsirke #28041 üzenetére
Láttam én már muszilm embert ramadan alatt fényxes nappal részegen, és váltig álligatta, milyen hithű is ő...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
janosgal
tag
válasz Atomcsirke #32889 üzenetére
Ha jól tudom OGS panel van benne és nincs gorilla glass. Sajnos az 5800-hoz nem volt még szerencsém de tudok küldeni képeket e-mailre ha gondolod, és eldöntheted milyen minőségűek.
Samsung 65QN91AATXXH, Honor Magic V2, Samsung Galaxy Watch 7 BT 44mm
-
hungobungo
senior tag
válasz Atomcsirke #32885 üzenetére
Volt nálam V987, szerintem az optikája kimagaslóan jó a mezőnyben.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
madrac
senior tag
válasz Atomcsirke #38059 üzenetére
MTK-nál elég általános ez a probléma, ill. inkább lehet hogy helyesebb lenne úgy fogalmazni, hogy a kínai telóknál. Nem tudom, hogy ez az MTK miatt van-e egyáltalán. Nagy lehet a szórás ugyanazon készülékek között is (valószínűleg nagyobb mint a nagy nyugati márkáknál), de van különbség az egyes márkák, típusok között is. Vannak olyanok amik általában is gyengék, de vannak jobbak. Mindig ugyanazt az eljárást szokták tanácsolni rá. Lehet hogy köze van ahhoz is, hogy kínában letesztelik a gps-t is, és az ottani holdakat megjegyezve, itt már azt se tudja hol van... Olvasni olyat is hogy valaki párszáz kilométerrel odébb kapcsolta be a gps-t, és már nem talált jelet.. Mindenképp különbséget kell tenni az AGPS-es és mindenféle segítő technikával történő gps teljesítmény/teszt, és az azok nélküli valódi teljesítmény között. Nyilván külföldön az utóbbi a mérvadó, és abszolút nem számít hogy internettel 20mp alatt meglenne a jel.
-
instantwater
addikt
válasz Atomcsirke #38166 üzenetére
Óó, jó az, nekem LD4W volt még E51hez.
Azon voltak ám a jó Nokiák.
Azóta lecsúszott a márkaÁllítólag ZTE V987 ben jó, pontos a GPS.
Hogyan lehet ezt kipróbálni, akarom mondani, mit kell figyelni?
Eltévesztik az útvonalat városban? Vagy hogy derül ki ha nem jó a gps? -
válasz Atomcsirke #38166 üzenetére
Remélem a szakértők majd kijavítanak, de úgy gondolom a GPS funkciókért felelős részek a SOC részei, ezért az összes 6589 telefonnak egyforma teljesítményt kellene nyújtania.
Nekem Jiayu G4-el a következő tapasztalataim vannak:
Csak mobilnet nélküli módban navigálok, több ROM-ot is kipróbáltam, nem látok különbséget.
A jelet az EPO letöltése után 1 percen belül megtalálja, 6-10 holdat lát.
Lassú mozgásnál, (pl. bringa vagy gyaloglás) sikerrel tartja a pozíciót, elfogadhatóan pontos is. (RunKeeper használatával)
IGO mellett, ha azt a képernyőt nézem ahol a jelerősséget mutatja tökéletes. Soha nem veszíti el a kapcsolatot, 8-10 holdat lát, pontosság a program szerint kiváló.
IGO esetén a térképet nézve 5-10 percenkenként eldobja a jelet, a pozíció nem pontos, lemarad.
Lassú, egyenes vonalú mozgásnál nincs gond, csak kanyarodás, vagy sebességváltozás esetén mutat hülyeséget, illetve dobja el a jelet.
Olyan mintha nem lenne elég gyakori a pozíció frissítése , és gyors vagy váratlan mozgásnál "eltűnnék a műholdak szeme elől."ekrisztian:
A gps.conf-ban vannak az általános GPS kezelést szabályzó részek is.
Sajnos még nem találtam olyan részletes dokumentációt ami az összes paraméter jelentését elmagyarázta volna.[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz Atomcsirke #38175 üzenetére
Nálam is OK.
Töröld a cachet! -
chab7
addikt
válasz Atomcsirke #38408 üzenetére
Én a P780 méretei alapján "faragtam" egy pontosan akkora sablont mint a teló - próbálgatni mekkora is lenne a kezemben. Én is azt hittem hogy nagy, de nem lenne(lesz) az nagy. pedig nekem aztán kicsi kezem van. Középső ujj 8cm csukótól mérve 19cm
(#38465) kmisi99: Szerencsére nem a kisebbséghez tartozom én sem látok akadást.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Ájvé
veterán
válasz Atomcsirke #39369 üzenetére
MT6589-nek nincs energiagazdálkodása? Tudod mit látok mikor elindítom a CPU-z-t? 1 néha 2 mag aktív, azok se maximális órajelen futnak. Nézz néhány videót a chipről, alig melegszik (Cortex A7 eleve egy takarékossági célzattal fejlesztett processzor), még játék közben sem érzek hőemelkedést a készülékházon.
1600-as sőt 2000 alatt inkább gyenge egy akku ilyen telefonokba, de tudod miért? A kijelző miatt elsősorban (normál használattal persze, vagyis semmi komoly játék meg ilyesmi), 4,5"-os kijelző van minimum minden ilyen telefonban és egy ilyen LCD panel eszik is rendesen.
Okos telefonok legnagyobb gyengéje az akku amit a nagyobb és nem gazdaságos kijelzők csak tovább tetéznek.
G526-ra mindenhol 2 magot írnak. 6577T lehet benne talán, hacsak nem ez is Qualcommos.
Tessék.
Érdekes Overviewben 2 magos, Specificationsban meg 4[ Szerkesztve ]
-
fape
senior tag
válasz Atomcsirke #39434 üzenetére
Nanosim-ből jó pár elfér pl 5-6 colos telóban.
(#39411) fateless : Hát igen, valszeg lesznek majd jobban is hamarosan.
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Ájvé
veterán
válasz Atomcsirke #39425 üzenetére
Tényleg, félre olvastam és elragadt a hév
-
GIJoe
addikt
válasz Atomcsirke #39649 üzenetére
HUAWEI G610 jobbnak tűnik a G700, meg kifejezetten 2 G rammal
-
7Sony7
addikt
válasz Atomcsirke #39649 üzenetére
Nekem is Qualcom van, bár egy simes, a gps 5-25 sec alatt talál jelet. A w910 is Qualcomos, szuper kis gép, ahogy írják. Jó cucc az, csak nem nagyon van belőle kétkártyás, ami olcsó is.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
vegyszer
addikt
válasz Atomcsirke #39644 üzenetére
Arért arra figyeltem, hogy a búcsú pillanatában azért nálam maradjon az a lenovo A820.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
instantwater
addikt
válasz Atomcsirke #40115 üzenetére
Nekem pl tökéletes az 5", mert telefon mindig kell, ha el akarok érni valakit, és utazás közben netezek, és nem akarok tabletet cipelni.
Az 5" a tökéletes méret -
b0bcat
addikt
válasz Atomcsirke #40121 üzenetére
Szerintem minél nagyobb a képernyő, annál jobban tudod kihasználni, mert annál kényelmesebb olvasni vagy pötyögni rajta. Ez mind a felbontásra, mind a fizikai képátlóra vonatkozik. Hátrány viszont a nagy befoglaló méret, amivel nem mindenki tud együtt élni.
Nekem eddig nem volt sok okostelefonom, de volt (jelenleg is van) 3,5-es, 4 colos és 5 colos. Ezek közül messze az 5 colost volt a legkényelmesebb használni, míg hordozhatóság szempontjából számomra a 4 col sem volt sokkal kevésbé tepsis, mint az 5 colos, akkor meg már miért ne legyen 5 colos?
Ez szigorúan az én véleményem. Senkit nem akarok meggyőzni, mert tisztában vagyok vele, hogy ízlésről kár (és nem is illik) vitatkozni. Nekem semmi bajom azzal, hogy sokak irtóznak a tepsi mérettől. Másoknak meg az a vonzó. (Manapság, a 6 col feletti mezőny bővülését látva, az 5 col lassan "kompakt" méret lesz... )
U.i.: Emlékszem, amikor először hallottam a Galaxy Note-ról, arra gondoltam, hogy egy olyannal csak headset-tel lehet majd telefonálni, mert el nem tudtam volna képzelni, hogy egy ilyet a fejemhez tartsak... Azóta viszont nagyot változott a világképem.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
andatti
senior tag
Bár nem engem kérdeztél, ez egy fórum, így én is válaszolok. (több válasz, több támpont).
b0bcat-al értek egyet, Igaz nekem majdnem lapátkezem van, egy arasz 24 cm, és magas is vagyok, így eltűnik a kezemben az 5 colos is... Én is úgy vélem, hogy ha már a telefont okosították, akkor miért ne használná ki az ember... /ebook olvasó is 5-6 colnál kezdődik-normális ára 25-80 ezer Ft, táblagép szintén 6-7 coltól 10-ig, árban kb. dettó, gps külön 20-30, de lehet az 50 rugó is, és a rajta futtatható programok miatt árban nem összevethető egy okostelefon más kütyükhöz képest... és még szó sem esett az üzleti felhasználási lehetőségekről, vagy a fiatalok játékkedve miatti bővíthetőségről...
Szóval egy hátizsáknyi/bőröndnyi kütyü helyett elég egy compakt készülék... Igaz, a mérete miatt farzsebben, vagy belső zsebben nem biztos, hogy elfér... De internetes böngészéshez is (szerintem) vicc a 3,5-4 col...
A 6 colosok szélessége kb. 8-11 cm, ami szerintem normál testalkattal is simán átfogható, hosszuk 17-22 cm között mozog épp a keretek különbözősége miatt, de az szerintem annyira nem lényeges, inkább a súly, ami jobban fontos a design mellett...De nem vagyunk egyformák.
-
RVR400
veterán
Hányszor volt már a kezedben 5"-nál nagyobb teló? 5-ből 4 ilyen hozzáállású ember akar olyan telefont mint az enyém, miután nyomogatta párszor...
-
GIJoe
addikt
válasz Atomcsirke #40321 üzenetére
szerintem jó ez ide is, viszont a Qualcomm MSM8225 ennyiért már bőven vérszegény
egyébként van ahol postával 112$ egy hasonló...
vagy ue, 140 ért[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Atomcsirke #40322 üzenetére
Gizchina ajánlja, ők meg csak értenek hozzá
Én csak tovább ajánlottam -
GIJoe
addikt
válasz Atomcsirke #40356 üzenetére
borsózzik a hátam a kóser kifejezéstől, de megbízható oldal, ha így megfelel
(Azért Paypallal fizess az öreg nem alszik)Krinyo: nekem van céges grátisz mobilnetem, de nem használom, mindenhol van wifi + akárhová leülök mindenhol van egy gép SSDvel 2-4 maggal, én még a betárcsázós modemes korszakkal nőttem fel...
[ Szerkesztve ]
-
Groovebaby
tag
válasz Atomcsirke #40372 üzenetére
Én Dunaújvárosban élek, eddig csak t-mobilos netet használtam. Persze, sok helyen van wifi...otthon, meg abban a kávézóban, ahova járunk. De nincs ezen kívül sehol máshol,se melóhelyen, se az utcán meg ilyenek - felejtsd el. Az első okostelefonom mellé nem vettem netet, hát nem is igen használtam online a nap nagy részében. Aztán vettem mobilnetet és igazából el is használtam havonta az 500 megát, melóhelyen, meccsen, nyaraláskor, kiránduláskor, szimplán ha kellett stb. De még pecázás közben is volt 3g a semmi közepén a trémobillal. Csak ugye volt ára is....
A digi meg tök jó hogy ugyanennyiért 2 giga, de pl melóhelyen még elvétve is alig van lefedettség, nemhogy 3g....
[ Szerkesztve ]
Amoi N828
-
GIJoe
addikt
válasz Atomcsirke #40434 üzenetére
elég régi modellen rágódsz, én számításba sem venném
-
GIJoe
addikt
válasz Atomcsirke #40436 üzenetére
nézd már meg a dátumot a cikkben
rajta akkor, vedd meg, ja ne még írd be ide x4 hogy te mennyire bizonytalan vagy
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
válasz Atomcsirke #40448 üzenetére
Igen, ebben a kis fos országban akkor jelent meg, remek
Qualcomm MSM8225 nem valami acélos cucc, ha neked
nem kell semmi extra teljesítmény jó áron, akkor minek vagy itt?
Bemész akármelyik otthoni szolgáltatóhoz, és veszel vmi őskövületet drágán
Egyébként nekem is honorom van csak a 2es verzió, december elején vettem.
A ZTE 120$, vedd meg kész[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
válasz Atomcsirke #40452 üzenetére
beismerem csirkusz, jövök 1 sörrel, amikor lesz dual sim topic meeting meg is kapod
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz Atomcsirke #40462 üzenetére
És 160$ a Lenovo P770-ért nem lenne mégis jó? Kb akkor, mint az A820, amit tapiztál Budaörsön...
Abból, amit elmondtál, inkább az akku a fontos, mint a 4 mag.
A végén úgy jársz, mint Švejk, a derék fórumtárs. Fél évig napi szinten hozott döntést. Csak eggyel többet, mint kellene. (megvegyem-nevegyem)
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Atomcsirke #40489 üzenetére
Hát ahogy olvasgattam eddig, SG vagy HK post esetén nem igazán szoktak izgalmak történni, jó lenne egy olyan esetet olvasni, hogy megvámoltak egy ilyen csomagot, mert én ilyet se olvastam még (persze biztos volt ilyen, nem mondom).
Amúgy igazad van ebben, de garancia hova szól akkor?[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Atomcsirke #40609 üzenetére
HSDPA/HSUPA is támogatja elvileg. 1900/2100 Mhz-en.
-
kosturica
őstag
válasz Atomcsirke #40609 üzenetére
Na azért az igazi durranás a Xiaomitól ez lesz, ha egyszer megjelenik!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
instantwater
addikt
válasz Atomcsirke #40846 üzenetére
Szívemből szóltál
-
b0bcat
addikt
válasz Atomcsirke #40847 üzenetére
Tegnap este óta nyomkodom, és eddig jobban tetszik, mint a Hero V6888. Persze csodát nem lehet várni ennyi pénzért, de nem számítottam ilyen jóra. Csak ez a két említett nehézségem támadt (amiből az egyiket sikerült áthidalni).
RVR400: Nem, nem az e-mail-t próbálom beállítani, pont ezért nem értem a dolgot. Már eleve azt sem, hogy miért nem működik alapból, mint más készülékeken, de ez ugyebár egy Spreadtrum, tehát nem lehet semmin meglepődni.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Krinyo
senior tag
válasz Atomcsirke #41000 üzenetére
De nem keves a hod, ez valami mas problema. Es gondolom MTK sajatossag, mert masoknak is gond van ezekkel az appokkal.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Atomcsirke #41062 üzenetére
Azert hagytam ki, mert ahhoz nincs 3k-s aksi.
Ebben sem, meg gorilla sem, meg ez is FHD, de szvsz a kategoria legszebb keszuleke (Stealth Black ftw!!!).
NFC-s es elvileg Vodan is mennie kell : [FAEA F2]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Gyuc
aktív tag
válasz Atomcsirke #41064 üzenetére
én azért rárakatom velük hátha jó rá és akkor biztonságosabb
-
iMaverick
addikt
válasz Atomcsirke #41224 üzenetére
Ez már "annó" is előkerült: 8MPx-el helyett 5-ös a kamerája. A többi stimmel.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Groovebaby
tag
válasz Atomcsirke #41511 üzenetére
Nálam a telefon lenne a nyerő, nem egy rissz-rossz panzió
Amoi N828
-
veterán
válasz Atomcsirke #41524 üzenetére
A nálam levő 8225Q hozzávetőlegesen ugyanannyit bír - talán meghajtva egy picit többet fogyaszt -, mint a 6589. Szóval teljesítményben nem, de fogyasztásban kb ott van.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Zeki
nagyúr
válasz Atomcsirke #41534 üzenetére
Átgondolt fejlesztés, és ellenőrzött minőségű összeszerelés. Ja, és azonos alkatrészekből a jobb minősítésűeket megvenni.
Ennyi kéne csak. -
Kacsanova
csendes tag
válasz Atomcsirke #41524 üzenetére
Qualcomm téma engem is érdekelne, milyen olcsóbb árfekvésű készülékek ajánlottak? Találtam már pár elfogadható árú Qualcomm processzorral szerelt telefont, de nem nagyon vagyok képben velük, mert általában csak az MTK-s cuccokról van itt szó. De azokról legalább sok infót gyűjtöttem, már csak el kellene dönteni, hogy mit rendeljek és egy kicsit gyűjtögetni
-
GIJoe
addikt
válasz Atomcsirke #41704 üzenetére
Szóval nem (csak) a méret a lényeg, tessék megtanulni!
-
Groovebaby
tag
válasz Atomcsirke #41710 üzenetére
Mondjuk igaz, hogyha külföldre mennék, akkor rendes autós gps-t vinnék magammal...bár nekem elég régi van, annak a memóriája véges....csak egy magyarország térkép fér rá
Amoi N828
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz Atomcsirke #41704 üzenetére
p.s. 2 a "5.0" "miezmár, féltégla?" reloaded! Tenyérben LG-hez hasonló, kényelmetlen forma, semmi szín alatt nem kéne." az a Sony Xperia Z akart lenni ...
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
b0bcat
addikt
válasz Atomcsirke #41715 üzenetére
A V987 pont ugyanakkora. Ugyanaz a szilikon tok megy rájuk.
-
alexw801
senior tag
válasz Atomcsirke #41710 üzenetére
Oszt minek hasznalsz olyan SIM-et, ami tud adatroamingolni? Nekem az egyik hang, masik adat, sehol nem akart adatroamingolni Kinaig bezarolag.
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
instantwater
addikt
válasz Atomcsirke #41720 üzenetére
P780?
-
madrac
senior tag
válasz Atomcsirke #41725 üzenetére
Ha jól láttam az mtk mobile uncle toolsban, akkor ez 2 külön beállítás/üzemmód az agps-nél, hogy a netről vegye az adatokat (alapértelmezett), vagy az adótornyoktól. Nem tudom az adótornyos mennyire működik, és hogy az adatforgalomnak minősül-e.
-
alexw801
senior tag
válasz Atomcsirke #41725 üzenetére
Az A-GPS csak addig kell, amig egy uj helyen eloszor hasznalsz helymeghatarozos programot, akkor letolt es tovabb nincs ra szukseg. Pl. Del-Kinaban is hasznaltam indulaskor, wifi-vel.
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest