Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Ha van vezetékes neted próbáljm meg a szolgáltatódnál mellé társítani mobilnetet.A t-home és ups szolgáltat ilyet (a t-home jobb ) nekem 2 GB van 1600 ért.3 GB 2300 kb.és ebből még lemegy 25% a kapcsolt csomagért.7,2 Mb, illetve a 2300-as 60 Mb ha jól emléxek, az LTE 4990 - 25%. UPS árait nem tudom.Most akarok valtani en is a 60 Mb-re 3G.Ja voda kisebb csomagjai nem támogatjak a VOIP-ot ezt nem árt ha tudod.
-
Graphics
Jómunkásember
Ami Best-Buy
WayteQ Talk 5H / amúgy kintről is megkapható
Az Auchan kínálatában szereplő Qilive termékek mind Archos, igazából hardverileg nincs velük gond, a 2 év miatt azok is ajánlottak
De ami biztos, hogy support = 0, talán a WayteQ esetén még van.
Jobban jársz, ha veszel kintről egy Lenovo/Huawei/ThL mobilt, aminek van támogatása is.
@Mobildeck: DHL-lel 5-7 nap kéne , hogy legyen, nem 2-3hét
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmis amit írtam vedd úgy!!!