- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
bupemko #107629 üzenetére
Ja, van ahol 2800 mAh-t írnak, van ahol 3000 mAh-át.
Egyébként nekem mindegy, csak egyik legyen azért igaz. -
bupemko
senior tag
válasz
bupemko #107387 üzenetére
Zopo ZP330 belakás/első tapasztalatok:
1. Ami nagyon pozitív, hogy nem mókolt webshopos ROM volt rajta, mint a Jiayu F2-n, hanem gyári, így a 2015.07.02-es gyári vezeték nélküli frissítés zokszó nélkül felment és a Play Store sem tűnt el, nem voltak utána FC hegyek.
2. Lenovo K910 Vibe Z után azért kicsit komótosabb a tempó a 4x 1GHz-es mag meg az 1GB RAM azért csodákra nem képes még a kisebb felbontás ellenére sem. Ez mindennapos használatban nem nagyon nyilvánul meg, de gondolom flash-ből sem a leggyorsabb/legújabb Samsung fejlesztés került bele, ezért pl. alkalmazások telepítése/frissítése elég rendesen meg tudja fogni szegénykét.
3. Tegnap este lőttem pár közeli vakus képet, felismertem a távirányítókat rajta, nekem ennyi elég. Most elég borús az idő kinn, majd ebédidőben kinézek és lövök még pár képet.
4. Eset Security nem talált gyanús szoftvert, mindent el tudtam távolítani gond/root nélkül, ami nem tetszett. Gyári launcher elég fapad, ha asszonynak nem elég, akkor megy majd fel rá Nova. -
bupemko
senior tag
válasz
bupemko #107109 üzenetére
Hétvégi családi program miatt kicsit csúszik a Zopo ZP330 értékelés.
Első meglepetés az volt, hogy MTK Droid Tools nem ismerte fel (mint kiderült 64-bites CPU-kat nem támogat, ebben meg ugy 6735M van). Így viszont nem tudtam flashtools readback mentést készíteni, mivel korábban a Jiayu F2-höz MTK Droid Tools segítségével készítettem scatter-t...
Szerencsére Cappa72 adott egy jó ötletet, miszerint keressek Needrom-on hivatalos ROM-ot (ezt találtam is itt meg itt) és abból vegyem ki a scatter-t. Összesen 6 ROM található Needrom-on jelenleg, Deltawalker szerint mindegyikben ugyanaz a scatter van, ide ki is tettem, ha esetleg valakinek kell a jövőben).
Szóval jelenleg mentés folyamatban.
Anyagminőség szerintem rendben van, picit nyomkodtam eddig, gyári cuccokkal elég gyorsnak tűnik eddig. Többit majd mentés után.
Update: pont posztolás előtt a linkek begyűjtésekor vettem észre, hogy van egy új ROM, mégpedig ez. Közben úgy látom, hogy ez ugyanaz, mint a már korábban linkelt 2015.07.02-es update.
-
SaGa59
őstag
válasz
bupemko #106933 üzenetére
Érdekelni engem is érdekelne, de félek, hogy a telefon funkciók hiányosak, vagy nagyon idegenek lesznek, az elején biztos, ehhez képest a készülék meg kutya drága.
Lehet szidni a Nokia Symbian rendszerét, de telefon s GPS funkciókban az XM5800-as verte bármelyik Android vagy WP telefont. Pl nekem nagyon hiányzott a hívó fél azonosítójának bemondása funkció, ez a nokiában alap volt, Androidon kell hozzá egy (vagy kettő, mert a magyar felolvasás is egy külön cucc) app (nálam a tasker oldja meg). A GPS funkciója a Nokia Maps-szal gyakorlatilag tökéletes volt. A kamerája is jobb volt a legtöbb mostani droidénál is. Volt még egy halom, kifejezetten a telefon funkciókkal összefüggő kényelmi szolgáltatása helyből, ami még ma sincs benne az alap droidokban. Persze appokkal pótolhatók.
És akkor jön egy linux, aminek a telefonáláshoz eddig köze nem volt, és valószínű olyan appok sincsenek még hozzá, amivel a hiányzó funkciókat pótolni lehetne.
De legyen nekik sikerük, én is használom az ubit pár virtuális gépen, kissé túlwindózosodott, de kényelmes, bevált. -
-
TeebyKay
őstag
válasz
bupemko #105225 üzenetére
Na szóval, túl sok mindent nem tudok feltételnek megadni, nagyon hasonló az okostelefonok tudása, inkább szűrném amikre nincs szükségem. Az elülső oldali kamera felbontása mindegy, nem videótelefonálok és nem készítek szelfiket. Néha képeket lövök esetleg a hátsó kamera lehet jó felbontású. Játékra használom legtöbbet, ezért a procinak nem árt ha van tudása és nem olvad le akár tetemesebb használat mellett, illetve legyen elég belső tárhely a telepített és gyári appoknak is (meg persze microsd bővíthetőség). A dual sim (bár erről szól elvileg a topic) nem feltétlenül elvárás, egyenlőre 1 sim kártyát használok, nem tudom, venném-e hasznát mégegynek. A 4g hálózat annyira nem lényeg, alapból vidéken élek, pest közelébe még viccből se megyek és mire erre is elterjed addigra úgyis cserélni kell ismét a telefont. Szebb dizájnt is el tudok viselni.
Eddig egy sony xperia S arc-ot használtam, és most az asus zenfone 2 illetve a sony z3 telefonokat néztem ki elsődlegesen (utóbbi ha jól tudom valamivel drágább, de árban még nincs biztos keretem, valószínűleg telenoros flotta csomagban lesz vásárolva, ha elérhető benne a választott). Ezek mellé keresek egyéb alternatívákat.
Azt hiszem ennyi, remélem így már tudtok segíteni
-
TeebyKay
őstag
válasz
bupemko #105217 üzenetére
Igen, köszönöm, ezt már az első üzenet megírása előtt is megtettem, de tesztet akkor se találtam, csak szétdarabolt, rövid leírásokat a telefonról, amiket amúgy is tudtam. A fórumra azért jöttem, hogy azok akik esetleg használnak ilyen telefont, vagy csak jól ismerik, tudnak-e ebben az árban jobb választást, esetleg hasonló minőségű telefont ajánlani, mert saját kútfőből ezt nem fogom tudni kitalálni, az összes elérhető felső-középkategóriás telefont meg nincs lehetőségem átnézni.
-
aytukabozs
addikt
-
beg
veterán
-
-
imis
senior tag
válasz
bupemko #102607 üzenetére
Thl w8-at általában külső gps-szel használtam, bt nem működik 3G alatt rendesen. az 1 giga már nagyon akad nálam. 2 sim jó lenne, mert nem akarok előfizút, inkább kártya+netkártya.
Fénykép-képesség jó lenne, ezért nem választom a Thl2015-t, de kiesett a Zopo is. 100 ezer alatt a honor 6 tűnik legjobbnak ebből a szempontból, de ott meg a home gombot is a képernyőből lopja, a 4G részben használható, nincs ac-s wifi. Az eu-s verzióból meg a plusz sim is, de ott a 4G teljes.
Most a Thl-lel 2G-n élek, talán nem gond a 4G részleges hiánya még. Ahogy nézem, most a chigontól 91ezerből megúszható a honor 6, (chigon-nál hogy műxszik a garancia? van náluk egy magyar srác, de nincs elérhetősége.)
-
tpeter13
csendes tag
-
aleister
veterán
válasz
bupemko #101800 üzenetére
Előbb-utóbb a kütyübuzulásom tuti elér arra a szintre, hogy ráveszem magam, de most időhiányban szkippelem a projektet.
Feltételezem egy MTK6582 chipsetes Elephone G4 rootolható az első hsz-ben leírtak alapján?Btw a topicgazda beírhatja az Efox-ot a megbízható boltok közé. Kínai rendeléssel 3 nap alatt itt volt a telefon! Igaz Holland raktárból szállították, de akkor is szép teljesítmény.
-
trebrona
nagyúr
-
-
válasz
bupemko #101626 üzenetére
2880-3000? Vajon mitől függ a "valós" kapacitás? Mikor-milyen kedve van a telefonnak?
Vagy: lehet figyelembe vették, hogy valaki Szibériában (-40 fok) vagy az dzsungelben (+40 fok) fogja használni? Ügyes...
(#101625) wwenigma:
A kamerájával semmi baj nincs, csak az elkészült képekkel.
Ez jó! Hát nézve nincs rossz készülék a piacon. Csak nem megfelelő a szint, amit nyújt.
(Nem kötözködésképp, csak hétfő van, én meg "pihent".
)
-
aytukabozs
addikt
-
silver10
aktív tag
válasz
bupemko #89301 üzenetére
Hát igen,halál biztos ebben nem voltam, hogy a 4.2.1. De hogy valamiféle kompatibilitási gond van abban biztos vagyok. Előtte semmi ilyen gondom nem volt. De, hogy mindegyik memórián van bőven üres helyem az biztos. És ha visszaállítom a gyári Play Áruházra, akkor simán működik a letöltés, az is. Egyszer egy avatottabb szaki rájön talán, hogy mi is okozza ezt...
-
laslie92
senior tag
válasz
bupemko #35815 üzenetére
Légző fény az az mint a régi telefonoknál volt h kéken vagy zölden pár másodpecenként fellvillant!
kedvezmény nélkül 56000ft ra jött volna ki!
Nekem volt Zopo Zp980 azóta más használja szerintem nem laggol! Játékoknál sem tűnik fel! inkább az antutuban látszik a 1080p
Én még arra szeretnék választ kapni mire jó a gyro!
-
Ruszki
senior tag
válasz
bupemko #34756 üzenetére
Üdv!
Érdeklődnek,hogy milyen a telefon!?(THL W8)
Úgy általánosságban értem!?
OTG-t próbáltad rajta!?
Meg éri az árát mert én is ezen vacillálok!?
Minden rendben van szoftveresen!?
Gondolom egy Alcatel 995-höz képest jobb??(vele is meg vagyok elégedve csak öcsém rá jár a nyakamra hogy kell neki)
Előre is köszönöm!Üdv,Ruszki!
-
fotosjani
aktív tag
válasz
bupemko #35176 üzenetére
Én még nem rendeltem meg, nem tudom menyire pontos. Viszonyításra biztosan alkalmas
Ezt az univerzális töltőt néztem ki. -
SUPREME7
őstag
válasz
bupemko #35201 üzenetére
Én már most megmondom neked, hogy nem
Rendeltem egy ilyet kollégámnak Galaxy SII-höz, és kipróbáltam, mert amit én rendeltem abba csak így tudtam belefaragni
De ebbe még annyira se lehet beleerőszakolni.
-
demyen
tag
válasz
bupemko #34111 üzenetére
Én vettem egy HTC One ( HDC ONE) telót tőlük, és nincs semmi átverés,
nálam is fel volt külön tüntetve, hogy pontosan mi van a belsejébe.
Amúgy elég erős hardver volt 240 dollárért.
HD IPS 4,7" kijelző, 1,5GB Ram, 16GB Háttértár, 4magos 1,2Ghz Proci, stb, 13Mp camera, és teljesen olyan mint az eredeti HTC ONE.
Antutu 13xxx.cappa72
Igazából én is azt mondtam neki, hogy lehet jobban jár vesz itthon valamit, mert sajna ő 15-20 ezernél nem nagyon adna ki többet telóért.
köszi. megnézem őket hátha kifogok valamit használtan. itthon -
-
beneboy
tag
válasz
bupemko #33571 üzenetére
Miracast helyett akár az iMedia Share Lite (play-ből ingyenes) is megoldást jelenthet ha pl youtube videókat, videókat vagy képeket szeretél tévén megjeleníteni (dlna-n keresztül).
Én LG w5590-re szoktam youtube videókat kirakni, de saját meghajtó filmeit is kirakhatod. -
peter76bp
aktív tag
válasz
bupemko #31305 üzenetére
Itt-ott írtak róla, hogy tervezik a W8 verziókat T-s procival és 2GB/32GB verzióban is kiadni, de ki tudja mikorra lesz belőle kézzel fogható készülék, ha lesz egyáltalán
Ez kb igaz az összes többi hírre, ameddig nincsenek megvásárolható kipróbált példányok, addig csak hír, azzal meg nem sokra mégy sajnos
-
csibe1
addikt
válasz
bupemko #22294 üzenetére
Tényleg nem jó a gorilla glass-t pofára ejteni.Egy srácnál a Defy esett a járdára,a gyári szervíz 40 ropit kért volna tőle.Megoldotta okosba,de úgy is egy 20-as volt.Elég rideg a gorilla glass,ezért nem bírja a dobálást.
Szerintem jobb a sima kijelző+hozzá valami fólia.Azt cserélheted is ha karcos lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Futás, futópályák
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest