Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.I.JOE
senior tag
Leggyorsabb a hdspa, aztán a 3g,majd az edge. Én így tudom.
-
válasz RVR400 #33651 üzenetére
volt gsm/wcdma -n es wcdma onlyn is, ha ez a kerdes.
Mindig amikor elohozom a temat, arra kanyarodik el azonnal, hogy 3g vagy hsdpa a gyorsabb. Nem ez a kerdes, es igen, hsdpa gyorsabb, bar en 3g-n meg eletemben nem neteztem a problemambol adodoan .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
tami92
aktív tag
Thl W7+ tulajoktól kérdezném hogy a készülék aksija mennyire bírja? előre is köszi a válaszokat
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Aksomatic
senior tag
Kedvet kaptam a pletykák szerint hamarosan akcióba JiaYu G4hez. Ha rendelek egy ilyen mobilt, mit kell róla lementenem?(pl. IMEI) Ezekhez szükséges root jog? Mert a garancia miatt nem szeretném rootolni...
-
vegyszer
addikt
válasz Aksomatic #33657 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy egy kínai csak azt írja fel, hogy melyik mobiltelefon milyen rommal, recoveryvel, rootolva, vagy pucéran hagyja e el a boltot.
De azért jó abban az állapot visszaállítani, ha baj van, mint ahogy kaptad...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
nagyúr
válasz bigrock #33656 üzenetére
Amúgy szükséges a root az alapvető rendszermentésekhez.
Ez nem teljesen helytálló kijelentés.
Ugyanis, ha MTK platformról beszélünk (mostanában leginkább erről), akkor pl. CWM-ből menthető a rendszer, ha root-olt, ha nem.
A másik pedig a flashtool readback opciója, ami szontén nem igényli a root jogokat.
Ha valaki dd-vel vagy MTKDroidtolls-szal szeretne menteni, akkor valóban igaz, szükséges a root jog.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Švejk
őstag
Már megint nem tudom mit vegyek. Most a két legnagyobb esélyes a THL W7+ és a Zopo ZP950+. Áruk kb ugyanaz, a Zopora több romot látok, de a THL is szimpi. Szerintetek?
-
fa4hu
őstag
válasz hungobungo #33631 üzenetére
Hungobungo, szerinted az működhet ZTE V967S-nél is? Ha igen, melyik opcióval érdemes kipróbálni?
-
gipsztigris
addikt
válasz kosturica #33663 üzenetére
+1
Van egy kollégám aki három éve akar venni autós PNA készüléket. Többet tud az autós gps-ekről mint én, mert egész nap a netet bújja, a teszteket olvassa. De mégis minden évben az én navimat kéri kölcsön, mondván, hogy "ez az utolsó, jövőre tuti veszek egy nagyon jót!"
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
BullZeye
veterán
Tudod miért esik ki a Zopo 950+?
Alul van ugye a HOME gomb, ami tök szép, és fizikai, mellette jobb és bal oldalt van 2 szép hatalmas üres hely, ami tényleg üres, mert míg a THL w7s-nél (és szinte az összes normális telón) az a 2 üres rész a vissza és opciók gomb, úgy a 950+nál ez barbár módon az érintőképernyőből van elvéve pár pixel.
Ez így még önmagában nem lenne baj, viszont míg a THL W7nél a felbontás 1280x720, addig a Zopo 950+nál 1220x720, azaz egy teljesen random/custom felbontás. Na erre próbálj meg találni "tudjuk milyen navigációt".
Egyetlen jó tulajdonsága van a Zopo 950+nak a THL W7s-el szemben, hogy tudsz 2 pici 1cmes matricát ragasztani a home gomb 2 oldalára
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
RVR400
veterán
válasz gipsztigris #33664 üzenetére
Van egy kollégám, aki csak két évig akart venni. Van egy S2-je, így nem is értettem, hogy minek, de mondtam neki tippeket, erre vett egy drágábbat, mert az biztosan jobb, meg fórumokon sok jót olvasott róla, meg stb. 1-szer használta, aztán továbbadta, mert rájött, hogy évente talán 1x van rá szüksége, arra meg pont elég a telefonja...
-
lazsosz
tag
http://www.minideal.net/lenovo-p780-smartphone-4000mah-battery-otg-android-4-2-quad-core-1-2ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-8-0mp.html
Már csak 320$! Alakul ez. Ilyen tempóban csökken, akkor benevezek
-
iMaverick
addikt
válasz gipsztigris #33664 üzenetére
Nekem a volt osztálytársam volt ilyen. Még echte az Ati-s Radeon korszakban tervezgette, hogy vesz egy "tuti" VGA-t. (Ha jól emlékszem, akkor még a legelső szériás Ati Rage karija volt, szóval bőven jó lett volna bármilyen újabb kártya.)
Jött a 8XXX-es széria: "Hú, majd ha jön a következő generáció, akkor tuti veszek egy ilyet!)
Aztán jött a 9XXX-es széria: "Hú, majd ha jön a következő generáció, akkor jól lenyomja ennek az árát, tuti veszek egy ilyet!)És így tovább. A dologban az volt a szép, hogy már azt hiszem az X18XX-as szériánál tartottunk és akkor vett egy Radeon 9500Pro-t.
(Nem bántásból írom! Jó fej a srác, és nem éltek valami nagy lábon. Gondolom minden Ft-ot megnéztek, hogy mire költik. )
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
peter077
aktív tag
Lenovo S750 a minideal-nél $290.
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
hungobungo
senior tag
válasz BullZeye #33665 üzenetére
"míg a THL W7nél a felbontás 1280x720, addig a Zopo 950+nál 1220x720, azaz egy teljesen random/custom felbontás"
Ezt nem akarom elhinni, mutass már egy screenshotot!
Ha az *go a probléma, csak át kell írni egy-két sort az ini-ben meg a skinben és kész.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
BullZeye
veterán
MiniDeal-hez van jelenleg valami kupon? Meg amúgy létezik ilyen kupon gyüjtő oldal?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
kisbuba
tag
Az lenne a kérdésem, hogy létezik magyar menü a Jiayu G2S-hez?
Ha van akkor tudna nekem linkelni nekem egy ilyen ROM-ot esetleg? -
veterán
válasz BullZeye #33665 üzenetére
Uhh.
Akkor nagyon vigyázz minden nexus készülékkel. Nem is értem, hogyan futhatnak el azon bármilyen programok.
Ember! a 950+ kijelzőfelbontása 1280x720. Azért olvasol 1220-at, mert az a 60 pixel a szoftvergombokhoz van, de attól még nem fog összeomlani a világ. Vagy megkéred Kosturica-t, hogy segítsen neked eldöntetni azokat a szoftveres gombokat, vagy hungobungo-t, hogy a lopott programot használhasd (micsoda egy dilemma: az illegális szoftvert a telefon hibájából nem tudod használni - lehet, be kellene emiatt perelni a Nav'n'Go-t). A legtisztább egyébként, ha vásárolsz egy szoftvert a készülékhez (pl Sygic), akkor nem lesz ilyen problémád.
Tudod, ebben az egészben az a legrosszabb, hogy abból, ahogy előadtad mindezt, látszik, hogy komolyan is gondoltad, aki pedig tudatlanabb, az nem megkérdezi, hanem mivel leírtad, ezt a "problémát" készpénznek veszi.
Nem baj, hogy nem tetszik a Zopo készülék, vagy hogy nem azt veszed, mivel szerintem a W7 nagyon jó "kis" mobil. De olyat leírni, hogy az "egyetlen jó tulajdonsága..." megdöbbentő, mivel ha egy picit is utánanéztél, milyen hátteret kapsz egy zopo készülékhez támogatottság terén, akkor nem írnál ilyeneket.
kisbuba:
hungobungo bejegyzéseit javaslom átolvasni, azzal menni fog.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Terentius
őstag
Urak!
Ezt be lehet vállalni?Ha jól látom Star(alps?) Q9000.175$-ért 5 hüvelyk,HD.
[link]OnePlus 12 16/512
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy minideal-től rendeltem tegnap és a rendelés státusza: processing.
Ez mit jelent? Hogy szokott ez náluk menni?
Valaki aki rendelt már innen az leírná?Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Vjankovics82
senior tag
válasz Killerlaca #33682 üzenetére
Hello!
Feldolgozás alatt van!!!
-
sasa311
veterán
válasz Killerlaca #33682 üzenetére
Azt jelenti, amit a szó sugall - feldolgozás alatt.
Majd PP-on keresztül kapsz tőlük trackinget.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
mlaci01
tag
Sziasztok
Tud valaki segíteni ?
Nagyon halk a bluetooth fülesem, nem tudom a mobileuncle tools-ban hol kellene állítanom, a neten találtam mindenféle okosságot, sikerült is normál beszélgetéskor ( füles nélkül) "összegerjeszteni" a mikrofont és a hangszórót
A bluetooth fülessel, nem jutok dűlöre.
Newman K1 az alany.
Előre is köszi. -
Killerlaca
senior tag
válasz Vjankovics82 #33683 üzenetére
Látom igen magas labdát adtam
Azt szeretném tudni, hogy írjak nekik, hogy küldjék a tracking numbert vagy 1 nap után még ne csesztessem őket?
Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
BullZeye
veterán
válasz fateless #33678 üzenetére
Nem, csak azért sem fogom felvenni a stílusodat. De csak gratulálni tudok hozzá, tényleg.
Védd meg a telefon becsületét, aminél nem tudták (nem akarták) megoldani, hogy jobb és bal oldalon alul legyen a gomb, ahol ki van hagyva a hely. Magyarázd meg mindenkinek, hogy ez így normális, és ez így jó, hogy néznél egy 16:9es filmet/sorozatot és alapesetben alul-felül ott van egy fekete csík (mert ez már nem 16:9), valamint a gomboknak is a 60 pixele az egyik szélén.
A Zopo 950+ és a THL W7S 1:1ben ugyanaz a vas (talán még a gyártósor is ugyanaz), szoftveresen a THL teljesen rendben van, hivatalosan támogatott, és jönnek hozzá az updatek, kirívó hibát sehol se olvastam, amit ne javítottak volna azóta.
Nincsen hozzá custom romok, de ha csak a G300ból indulok ki, aminél van 10+ custom rom, abból 1 használható, és az se teljesen, mert caller ID lagg van, akkor nem sajnálom ezt a fajta támogatottságot.Tudod, ebben az egészben az a legrosszabb, hogy abból, ahogy előadtad mindezt, látszik, hogy komolyan is gondoltad, aki pedig tudatlanabb, az nem megkérdezi, hanem mivel leírtad, ezt a "problémát" készpénznek veszi.
Könyörgöm, mit adok el, meg hogy adok elő? És persze, hogy komolyan gondolom, adott 2 telefon, teljesen megegyeznek, ugyanaz a szoftver fut rajta, milliméterre pontosan ugyanakkorák, csak az egyiknek 60 pixellel kisebb a hasznos kijelző része, és van 2 vak folt a home gomb mellett matricáknak. Akkor perverzióból megvennéd a "szarabbat"?. Ezek tények, ha valaki annyira hülye, hogy ezeket ne fogja fel, hát sajnálom....
Jössz a Nexussal, de én nem emlékszem, hogy akármelyik ilyen megoldást használó telefonnál lenne alul 2cm üres rész és egy FIZIKAI GOMB középen csak úgy viccből, de légyszi javíts ha tévedek, mert ez idióta és ormótlan megoldásnak tűnik, hogy csak a gombok elfoglalnak a szokásos 1 centi helyett 3 centit, ÉS még a kijelző méretét is csökkentik.
Zopo 950+ volt az első kiszemelt telefon, honnan is veszed, hogy nekem nem tetszik (mint írtam, milliméterre pontosan ugyanúgy néznek ki)? De mivel kiderült, hogy VAN jobb nála, akkor mégis miért kéne 950+? Komolyan hülyének kell lennie ahhoz, hogy a kettő között a Zopo 950+-t vegye valaki, főleg mert jelentősen drágább is (+15%).
De olyat leírni, hogy az "egyetlen jó tulajdonsága..." megdöbbentő, mivel ha egy picit is utánanéztél
Gondolom nem olvastad el, csak ránéztél, és kitűnt pár szó, de becopyznám, hátha most sikerül elolvasni:
Egyetlen jó tulajdonsága van a Zopo 950+nak a THL W7s-el szemben
Mint írtam, többször is, a 2 telefon egy és ugyanaz, egyedül a gombok különböznek, és az a THL javára.
De a matricából gondolom te rögtön egy halál komoly dologra gondoltál, és még véletlenül se egy viccnek szánt dologra. Mert nálad bevett szokás, hogy telefonodra kis rózsaszín pillangókat ragasztasz ahol csak van hely, így viszont a Zopo 950+ a te telefonod.(#33679) Švejk
Most már én kérlek, hogy vegyed meg a Zopo 950+, tök megéri, legjobb, nincs is jobb, szuper ahogy van, szép jó támogatott, meg van rá CWM is, ami ugye szinte mindenre van, de ez hivatalos!Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
dwiki
senior tag
válasz Killerlaca #33686 üzenetére
Én nemrég rendeltem, és ahogy már írták a paypal küldte a tracking számot, majd utána vmivel késôbb elküldte a minideal is. Mondjuk amikor ôk elküldték, utána láttam már vmit, amikor még csak a paypal akkor még nem ...
Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
petrot
csendes tag
Én tmallbox-nál 3 napja várok, most írtam nekik, hogy van-e egyáltalán raktáron, meg mikor küldik. Eddig semmi válasz.
-
törölt tag
1 nap után nem hiszem hogy küldenek TN-t én 4 nap alatt kaptam meg (beleesett 1 hétvége is). Megkapod paypal rendszerüziként is TN-t és utánna pár órára rá jön minideal-s e-mail is a TN-el. A minideal oldalára ha bejelentkezel My orders, Shipments, ott is kiírják a TN-t amit lehet követni itt vagy itt is vagy akár itt ha SG-posttal kérted a csomagküldést.
-
bupemko
senior tag
válasz BullZeye #33687 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a Goophone i9 is a Zopo-hoz hasonlóan csak egy fizikai gombbal rendelkezik a képernyő alatt.
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
válasz #12928000 #33690 üzenetére
Én múlt héten csütörtökön délután rendeltem a Minideal-től, és másnap reggel küldték a TN-t. De ez nem mérvadó, mert máskor napokba is telhet. Szerintem semmi oka a kollégának aggódni.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
szuand1
tag
Olyan embert keresnék aki Antelife-ról rendelt 06.10. után fekete thl w100-at és kapott már tracking numbert!
ainol aurora II , jxd s5110, Thl w100 black, Thl w11, Newman n2, Haier w718+, chuwi v17hd , Ainol inovo8,Umi hammer, Elephone p6000, Xiaomi Redmi Note 2, Vernee thor,homtom ht17pro, xiaomi r1d, leree le3
-
Killerlaca
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
válasz b0bcat #33696 üzenetére
Igen semmi oka nincs aggódni én csak a saját esetemet mondtam el. Egyébként úgyveszem észre azért a TN-t mire megkapod 1-2 nap, mire tudod trackelni még 1-2 nap. Sajnos beleestem a hétvégébe rendelés után egyből és ismét belefogok a hétvégén, úgyhogy még minimum 1 hetet nekem pl várnom kell. Ezis elég szélsőséges eset.
[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
válasz kisbuba #33677 üzenetére
A #33678 sz. hozzászólásban fateless megírta ,hogy hol találsz a magyarításhoz infót. Tényleg nem nagy dolog, a leírás alapján könnyen meg lehet csinálni. Én is megcsináltam. Ha mégse menne , írj egy privit és kiteszem valahova az magyarított systememet. Valamilyen custom recovery (CWM vagy TWRP kell ,ha nincs azt is hozzáférhetővé teszem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest