Hirdetés
- 🖥️⛅
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Érdekelne, hogy milyen dual simes telót lehet kapni max 25 k-ért? Főleg használt érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Urak, erre valaki? -
Tomi0703
addikt
és (#49584) anonym1s: Hahaha... Akkor ilyenre nem nevezek be. Akkor vagy ZTE 889 vagy Lenovo A390.
Igazából, használtan ajánlották nekem ezt a telót és ilyen információt találtam róla. A hirdetést nem akartam belinkelni.Még egy utolsó kérdés: Jiayu G2? 25 k használtba. Egy szinten van az előbb felsorolt kettővel?
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Udv.
Adott egy 30-35 k-s keret. Ebbol kellene kihozni valami telefont. Kinabol rendeles nem jatszik, max valakin keresztul. Foleg netre, zenere lenne hasznalva. Lenne rajta egy kis jatek is.
Szoval, nem tudom, hogy ennyibol mi jonne ki. Uj lenne a legjobb, es az megjobb lenne ha itthon beszerezheto volna. Kulfoldrol rendeles csakis vkin keresztul jatszik.
Irjatok legyszi ujat es hasznaltat is. -
Tomi0703
addikt
Hali!
6-7 max 8 k-ig melyik a legjobb dual-simes telo? Uj kellene.
Nokia 101-et nezegtem epp most a Madarasba.[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Üdv Urak!
Faternak kellene valami dualos okos mobil. Főként telefonálna rajta, meg néha net meg facebook. Ennyi. A keret viszont kicsi 10-20k. Jöhet használt is, új is (akár külföldről). Mit lenne érdemes megnézni?
-
Tomi0703
addikt
Udv!
Korabban mar irtam nektek, 10-20k korul kerestem faternak telot. Az ajanlatot meg is kaptam (modecom xino z25). Irtatok is, hogy ennel jobb teljesitmenyut ne keressek. A gond az, hogy fater ra van gyogyulva a megapixelekre (nem tudom neki megmagyarazni). Szoval maradva a keretnel, esetleg kicsit kibovitve mit ajanlanatok? Egy normal sim es egy ua ilyen vagy micro menne bele (kitorheto), keves netezes, foleg telefonalna rajta. Hasznalt is lehet.Amugy hasznalt Lumia 530 DS-t neztem, de ahogy utananeztem, micro simes. Normal simet bonyolult korbevagni?
-
Tomi0703
addikt
válasz aytukabozs #102374 üzenetére
Rendben, koszi.
A telora esetleg valaki?
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Nézegettem az eustock kínálatát és megakadt a szemem a Doogee x5 pro telefonon. Ez tényleg nem csalás, nem ámítás? Valakinek esetleg tapasztalata van a telóval kapcsolatban? Hardverben kb hol helyezkedik el a Snapi 410 + Adreno 306-hoz képest? Igazából Legfőképpen netezek és filmezek a telefonon, játékra nem igazán kell.
Nemrég vettem egy Redmi 2 Pro-t, viszont nem tudja a 900 MHz-es 3G-t, amit úgy tűnik itt a Bakonyban ezen szór a Telenor. Így csak 2G-m van, kisvárosokban viszont van 4G. Ezzel a telóval viszont lenne 4G kb mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz b0bcat #111601 üzenetére
Szerintem kivárok egy kicsit, az első tapasztalatokat. Jövő hét péntekig van időm visszaküldeni a Redmi 2 Pro-t. Fogalmam sincs, hogy le-e cseréljem. Igazából netezésre és filmnézésre használom a telót (de furcsa ezt leírni...) és például azon az útvonalon ahol utazok úgy 1 órát a 900-as 3G hiánya miatt csak 2G-m van. Az út 70%-ában 2G van, a többi 4G. Ezzel viszont végig lenne 4G-m kb... és 15 darab Mátyás meg is maradna.
(#111602) aytukabozs: Anyaghasználatnál mire gondolsz? A recsegős műanygra? Miui felület bejön nagyon, romolni nem szoktam abszolút, erre is csak amint megkaptam rátettem a legfrisebb Miuihu-t azt kész. Kamera sem igazán izgat.
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Ulefone Power vagy Oukitel K6000 Pro? Egy árban vannak. Gyors itteni utánaolvasás után a K6000 Pro felé hajlok.
-
Tomi0703
addikt
válasz tibcsi0407 #125755 üzenetére
Elolvastam a Logoutos tesztjeiket. Fórumjaikat nincs erőm végigolvasni. Kamerában egyik sem annyira remekel, de ebben inkább az Ulefone jobb. Van neki értesítési ledje. Ezeken kívül a K6000 Pro nekem szimpibb, jobban is néz ki szvsz. Te is azt mondod, úgyhogy szerintem az lesz. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Max 200 dollarig mit ajanlanatok? Redmi Note 3 Pro es Coolpad Cool1-et neztem ki. Nem romolgatnek, max az elején felraknek valami romot ami jo es kesz. Jatekok nem szamitanak. Csak netezes, telefonalas.
-
Tomi0703
addikt
válasz silver10 #126364 üzenetére
Itt ahogy a képeket nézem van magyar nyelv. 193$-ra kijönne szállítással együtt. Csak alis (alipay) teló rendeléstől parázok még (180 nap védelem hiánya és az esetleges visszaküldés nem fizetése) .
B20 amúgy jó lenne persze, vidéki vagyok (ráadásul falusi), de már megszoktam a B20 a mostani R2P-mba.
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy melyik legyen.[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Max 40k-ig kintről melyik telefon a legjobb ár-érték arányban? Egyelőre sima Redmi 3 Prot (vagy S), meg még Redmi Note 3 Pro (2/16-osak, B20 nélküliek persze). Annyira nem szempont a B20, jó ha van, de ha időtállóbb a B20 nélküli teló akkor jöhet. Alap felhasználás, egy lánynak. Főleg messengerezik, néha fotó.
Hazai forrásból talán csak a Vernee Thor van. Külföldi rendelés is játszik természetesen. Esetleg sorolhattok B20-as és anélküli variációkat is[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Még mindig erre keresem a választ. Redmi 3S-t és a Redmi 4-et néztem ki. Ahogy látom kb. megegyeznek. Lánynak lesz, aki sokat netezik és szeretné ha a "szelfikamera jó lenne".... Note 3 Pro-t is találtam ilyen árban mint a fentiek (<120 $). Alis HongKong Goldway eladót néztem ki, mert 11 dodós szállításért cserébe vámmentes a cucc. Spemallnál már kicsúsznék a keretből.
Szóval ezek közül melyik? Vagy van esetleg jobb, ennyi pénzért? -
Tomi0703
addikt
válasz fateless #129261 üzenetére
Na, beszéltem unokatesómmal. 5,5 az már neki nagy (pedig 120 dodóért egy 2/16-os Note 3 Pro nem lett volna rossz). Úgyhogy akkor marad a Redmi 3x, meg a 4. Esetleg Mi4c, mert talán a 16 giga is elég lenne nekik.
Hülye kérdés, de ugye globallal kapnám amin nicns magyar nylev. Ugye, mindhez van eu dev rom?
4-hez még nincs leírás, de a ROM felrakás mehet akár egy Redmi 3-as leírás alapján is, ugye?[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Erre valaki?
-
Tomi0703
addikt
Urak!
Használt vagy új is jöhet. Keresném a legolcsóbb ajánlható telót. Bedöglött a Redmi 2 Prom. Nem gáz ha az új is ennyit tud csak. Redmi 4A-t néztem, ez alá nem éri meg bemenni?
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Unokatesóm keresztanyámnak akar venni telót. Max 20k-t szánna rá. Mondtam neki, hogy tolja meg a keretet és egy Redmi 4A legyen legalább, de ez a max.
Szóval mit lehetne ennyiből kihozni? Külföldi rendelés is szóba jöhet. Első körben az Eustock-os HomTomokat néztem. -
Tomi0703
addikt
válasz tibcsi0407 #134539 üzenetére
És csak így kivéve a dobozból használható?
Mutternak lenne. Face, messenger, telefonálás amire kell. Magyar nyelv van rajta egyáltalán vagy csak mókolás után érhető el? -
Tomi0703
addikt
válasz tibcsi0407 #134575 üzenetére
Rom cserétől félek. Még úgy igazán sosem csináltam, kivéve a Redmi 2 Pro-mon mert már mindegy volt mi lesz vele, de végülis sikerült. Igaz, voltak magyar nyelvű szájba rágós írások.
De 85 dodót mocskosul megér. Még nem fizettem ki, függőbe hagytam a fizetést, mondom előbb bekérdezek mert aztán elviszik. De szerintem ennyiért nem lehet otthagyni. Ha meg nem jön be neki, ennyiért simán el lehet itthon passzolni amennyiért veszem. -
Tomi0703
addikt
Újra van LeEco Le S3 80 dodóért. [link]
kód: 1111HSC46 -
Tomi0703
addikt
válasz Donki Hóte #134633 üzenetére
Igen. Nálunk pont elkélne ide a faluba, de mutter úgyis csak messengerezik rajta. Nem nagyon veszi majd észre ha 4G helyett csak 2 van.
-
Tomi0703
addikt
Hali!
LeEco Le S3 (x626). Ugye több változat van (X626, X622, X522), ezeknek az előlapján a kamera, érzékelők stb egy helyen vannak? Csak az üvegfólia miatt kérdezem.
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Faternak kéne valami teló, mert kezd neki megdögleni a Cat B25-e. A lényeg, hogy ugyebár dual-simes legyen és olcsó, mivel vigyázni nem tud rá. Redmi 7A-t néztem ki neki, 2/32-es verzió kintről 25k körül van. Ennél van jobb ajánlat ennyi pénzért?
2 giga ram elég manapság? Mondjuk ő csak telefonálásra használja a telefont, meg néha böngészne, meg face alkalomadtán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 🖥️⛅
- Bestbuy játékok
- Politika
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest