- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ozsi009
tag
válasz
teleahocipöm #93616 üzenetére
Köszi az infót.
Időközben megrendeltem én is a 8+128 GB verziót.
-
eshe
tag
válasz
teleahocipöm #93621 üzenetére
Az első frissitésnél nekem is belassult egy darabig.Valamit csinál a háttérben ilyenkor ,igaz 14-re váltás volt.Aztán visszaállt minden normálisra.
-
snooze
veterán
válasz
teleahocipöm #93616 üzenetére
frissités után egy ujrainditás ajánlott..
-
punky10
addikt
válasz
teleahocipöm #93602 üzenetére
Van még 3gy előnye a c/c-nek.Ha Type-c-s Samsungtól költözöl szintén c-s Samsungra,akkor választható a vezetékes opciót.Ez gyorsabb.Munkatársam a Note10-ről az S23 Ultrára fél óra alatt átköltözött úgy,hogy 70-80 GB-ot kellett átmásolni.És átment minden,talán egy widgetnek a beállítása kellett utólag(maga a widget átment)
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
teleahocipöm #93600 üzenetére
Megoldva
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
teleahocipöm #93596 üzenetére
A legtöbb új szabvány, így pl. a Power Delivery és a Samsung Super-Fast Charging szabványa is megköveteli az USB-C - USB-C kapcsolatot, így csak azon lesz maximális töltősebesség.
-
Beni2360
félisten
válasz
Szabvány csatik vannak már. Egy jobb minőségű A-C kábellel biztos megy. Én vettem mágneses C csatisat két tab és két telóban vannak és 3 kábelem van hozzájuk. A kocsiban is lóg egy mágneses, bárhova dugom menni kell.
-
punky10
addikt
válasz
C/c kábel van az A9 plus dobozában.
-
snooze
veterán
válasz
teleahocipöm #93588 üzenetére
mekkora kábitás,hogy nem rak bele töltöt,hogy környezet kimélö,ugy is meg kel venni,mert lehet nincs olyan,ami jó a készülékhez..
amugy,ha tönkremegy a telefon,tablet,stb,akkor a gyártó mondhatja,hogy nem a saját töltöt használta,és ugrik a gari??? -
punky10
addikt
válasz
teleahocipöm #93581 üzenetére
Sőt az új Apple-divatnak megfelelően(természetesen kizárólag a környezetvédelem érdekében)még töltőfej sincs.
-
eshe
tag
válasz
teleahocipöm #93579 üzenetére
Alapból semmire nem rak a samu.
-
punky10
addikt
válasz
teleahocipöm #93566 üzenetére
Nekem jól jön a beépített modem. Napi 2x 45 percet ingázok, a vonaton szoktam elolvasni a híreket. A matepadnak a hozzáadott mobilrouter és egy hotspotnak használt régi mobil adta a jelet, így 3 eszközt kellett tōlteni.
-
punky10
addikt
válasz
teleahocipöm #93559 üzenetére
Én az Aquannál 124-et találtam.
[kép] -
cidalain
veterán
válasz
teleahocipöm #93556 üzenetére
Oh, wait. De akkor ha így nézzük, neked a legűberbrutálabb gépet kell megvenned most, hogy mindenre is elég legyen 2-3 év múlva.
A régi Asus tab az kb egy 10 éves ME176 lehetett 1 GB rammal. Ott azért az teljesen más tészta, mint a mai hardverek. És ott sem a tab lett lassabb, hanem a szoftverek lettek erőforrásigényesebbek, ahogy mondod is.
De az nem a hardver hibája. Ilyenkor kell hardver upgradelni, merthogy a felhasználási feltételek változtak. -
punky10
addikt
válasz
teleahocipöm #93559 üzenetére
Most lehet, de 2 hete még a T_nél volt a legolcsóbb.
-
punky10
addikt
válasz
teleahocipöm #93556 üzenetére
Tdlekom.
Náluk egy hónapja már kapni lehetet,míg mindenhol csak azt olvastam,hogy magyarországi árára még várni kell. -
cidalain
veterán
válasz
teleahocipöm #93545 üzenetére
teljesen rendben van, ajánlott darab.
mitől lassulna be? ez egy nagyon elborult gondolkodás, hogy a telefon/pc belassul. nem, az ugyanúgy ketyeg, mint újkorában, nem csökken a teljesítményemúltkor ismerősnél láttam, miután panaszkodott, hogy "lassú, szar a telója", hogy a Chromeban ... számú nyitott tab volt. Olyan sok, hogy nem tudta kiírni számmal, tippre 500+, tényleg nem számoltam meg. Ha a használat közben lassúbbnak érződik a készülék, akkor biztosan nem a készülék hardvere az oka. Le kell szedni róla a felesleges dolgokat, aztán mindjárt jobb lesz.
Olyan ez mint a ruhásszekrény: Vajon 1-2 év múlva nem megy össze, el fognak férni akkor is a ruháim? Igen, ha az elnyűtt dolgokat menet közben kidobálom... -
punky10
addikt
válasz
teleahocipöm #93545 üzenetére
2 hete használom,szintén ezekre,eddig jónak tűnik.
A Dex-et még nem próbáltam,illetve nem találtam még olyan dokkolót,ami használná az alsó élén lévő csatlakozót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Béta iOS-t használók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged