Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
válasz
Dzsolo
üzenetére
Szia!
Én annak ellenére gondolnám jobbnak a Blackview-t, hogy nekem a Teclas-t van, de nyilván oka van annak, hogy Blackview ennyivel drágább.
Viszont, amikor én megvettem a T60-at, akkor engem kizárólag az motivált, hogy (relatíve) ilyen nagy képernyő, ekkora memória, és háttértár mellett Wildevine L1 támogatással, megbízható márkanévvel viszonylag megfizethető áron legyen elérhető. Anno a Geekbuying-ról kuponnal én 70e vettem.
Nálam két fő csapásirány van, amire használom az eszközt. Az egyik a Net böngészése, a másik a stream-csatornákról filmek, sorozatok nézegetése. Ezekre számomra tökéletes a Teclast T60. A Blackview Tab 18-ról meg nyilatkozzon, aki ezt használja. Mellesleg nekem is rém szimpatikus a Blackview is, és, ha nem sajnáltam volna ennyit áldozni tabletre, lehet, hogy azt vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Le Mans Ultimate
- Google Pixel topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dr.NX