- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
Dzsolo #93488 üzenetére
Szia!
Én annak ellenére gondolnám jobbnak a Blackview-t, hogy nekem a Teclas-t van, de nyilván oka van annak, hogy Blackview ennyivel drágább.
Viszont, amikor én megvettem a T60-at, akkor engem kizárólag az motivált, hogy (relatíve) ilyen nagy képernyő, ekkora memória, és háttértár mellett Wildevine L1 támogatással, megbízható márkanévvel viszonylag megfizethető áron legyen elérhető. Anno a Geekbuying-ról kuponnal én 70e vettem.
Nálam két fő csapásirány van, amire használom az eszközt. Az egyik a Net böngészése, a másik a stream-csatornákról filmek, sorozatok nézegetése. Ezekre számomra tökéletes a Teclast T60. A Blackview Tab 18-ról meg nyilatkozzon, aki ezt használja. Mellesleg nekem is rém szimpatikus a Blackview is, és, ha nem sajnáltam volna ennyit áldozni tabletre, lehet, hogy azt vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest