- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
PZsuzs
újonc
Nekem 2 éves, alapból tök jó telefon szerintem
Na de amikor fél nap alatt lemerül (kiránduláson fotózás közben), ok ezt még orvosoltam powerbank van a táskámban
GPS-t eldobja és utána nem találja vagy alapból nem is találja, aztán napokig jó, ok ilyet mástól is hallottam már...
Hóember építés után leakartam fotózni a hóembert a telefon kikapcsolt (60%-os töltöttségen volt), ezt most 1én is eljátszotta a hideg autóban (tavaly is csinált ilyet...), persze amint meleg lett be tudtam kapcsolni és működött. -
cidalain
veterán
Sok mindentől haldokolhat, nem feltétlen jelenti hogy lassú, laggol, akármi.
Meg az sem biztos, hogy saját jogán haldoklik, hanem mert párszor lepottyant, vagy ilyesmi.
Nekem lassan azért kell teló után néznem, mert kikopott a microUSB aljzat, és lötyög benne a töltő, hol érintkezik, hol nem (holott más baja nagyon nincs, leszámítva, hogy már a külseje kicsit karcos, és csak 2 GB ram van benne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Társasjáték topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest