Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fateless

veterán

válasz kateb #33916 üzenetére

A Wifi elég erős. Nálunk az a bizonyos szűk kis helyiség a legproblémásabb, mivel a router és ez között van egy fal, ami ugyan csak 25cm, ezt keresztben kell átszelnie, majd 3 méter táv, utána viszont ott egy másik 25cm-es fal, amit átlósan kell kereszteznie, hozzávetőlegesen 80cm-en keresztül. A HP 2560p épp veszi a jelet, a telefonom bizonyos szögben tartva veszi (de kinyújtott kézzel egy olyan kényszeres helyen nem túl kellemes), a tablet pedig a 2560p-hez hasonlóan még épp látja. Pl Huawei S7 Slim, az Icou 7 Pro II nem látta, a FreeLander P788 és a Viewsonic 10s hol látta, hol nem. A Nexus 7-es látta sem látta ennyire rendesen. El tudom képzelni, hogy az alumínium készülékházat is igénybe veszik antennaként (máskülönben a fém ugyebár tükörként viselkedne a rádióhullámok számára).

A focalprice-tól rendeltem, akkor ott volt a legjobb áron az általam megbízhatónak tartott boltok közül. (persze a #33913-ban felhozott bolt biztosan olcsóbb, de nincs szükségem kijelzővédő fóliára annyi pénzért...)

Sajnos most nem enged a rendszer linket beszúrni, így csak a teljes URL-t tudom adni
    http://www.focalprice.com/CE0326W/Onda_V811_16_GB_Android_411_All_Winner_A31_QuadCore_CortexA9_15.html#.UVbOXxxP1lw

KB két hét alatt ideért normál postával. Megnéztem, 17 nap, ebből 4 nap hétvége + márc 15, de az Kínában (még) nem ünnep.

Az egyetlen bajom vele, hogy a giroszkóp túl érzékeny. Erre valakinek megoldás? Most kiraktam egy ikont és magam forgatom, de nagyon könnyen átfordul a képernyő, ami nekem hátrány. Ha valaki tudja, hol lehet ezt hangolni, azt az infót megköszönném.

Jövő hét végére (péntekre) várom a Hyundai T7-et, a kettő közül marad nálam az egyik. Ez nagyon szép, élmény kézbe fogni (jobb, mint a Nexus 7), tetszik a kijelzőméret is és épp át tudom fogni egy kézzel.

Mercutio #33297
    Van két és négy magos verzióban. Az ok, ami miatt a 4 magosat vettem, hogy abban 2GB RAM van. Egyáltalán nem biztos, hogy szükség van rá, de a számok elvarázsoltak. Mive lsok program fut nekem egyszerre a táblán (jegyzet, word ,exel, Biblia, PDF, a doksik ráadásul nagyobbak), ezért inkább akartam több RAM-ot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés