Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
x.pet
tag
válasz lolchief70 #75338 üzenetére
Nekem ők cseréltek tavaly akkut a kínai tabletemben korrekt áron. Én is Aliról vettem hozzá az akkut.
[ Szerkesztve ]
-
x.pet
tag
válasz dragon1993 #28796 üzenetére
Az N90 II tudja használni az NTFS-re formázott sd kártyát mind 4.0.4-en, mind 4.1-en. (Nekem 16gb-os van, NTFS-el használom) Ezért gondolom az N101 is kezeli. Az internal memory-ra ez nem tudom igaz-e.
[ Szerkesztve ]
-
x.pet
tag
válasz derrik #25553 üzenetére
Ez a letöltő link. (p.ü. is ment)
Project-Marine-0.2-Gameloft-fix.zip -
x.pet
tag
válasz derrik #25492 üzenetére
Google ezt találta:
Gameloft Fix
Project Margarine for Pipo M1 -
-
x.pet
tag
válasz marciart11 #23010 üzenetére
A SlateDroid-on biztos találsz infót.
-
x.pet
tag
válasz Guszty81 #22671 üzenetére
Többen is érdeklődtek N90-es tapasztalatról. Én főleg netezésre, YouTube-ra, PDF olvasásra, 2D játékra, film nézésre vettem, ezeket az elvárásokat tökéletesen teljesíti. Immár 2 hete van meg, leírom az eddig tapasztaltakat.
- Ház:
A műanyag ház nem kelt minőségi érzést egy fém hátlaposhoz képest, de nem nyaklik, stabil. Az USB és SD kártya aljzatot egy kis ajtó zárja el. Ez egyrészt jó, mert megvédi, másrészt aki gyakran köt rá USB eszközt, annak zavaró lehet, azt hiszem ha tokban van, akkor nem is lehet kinyitni. Én nem használok USB eszközöket így nekem megfelelő.-Kijelző:
IPS panelhez méltóan szép képe van nagy betekintési szöggel, élénk színekkel.
A fényerő nagy, otthon elég a minimum fényerő, illetve este Screen Filter-el még lejjebb is veszem.
Van egy kis bevilágítás, főleg felül illetve a jobb felső részen, nem zavaró, csak fekete háttérnél látszik.
A kijelző legnagyobb hibája az, hogy szerintem a hátsó kamera nyomja a kijelzőt és emiatt a kijelzőn egy kb. 8mm-es világosabb folt látszik, valószínűleg egyedi probléma, mástól ezt még nem olvastam. Ez sem zavaró, csak egy kicsit idegesít, mert enélkül nekem tökéletes lenne. Pixel hiba nincs. A kijelzőre gyárilag raknak védőfóliát.- Hangszóró:
Elég halk, csendes szobában használható, de zajosabb helyen már kevés, fülessel ok. SpekarBoost vagy Volume+-al egy kicsit még növelhető a hangerő, így egy fokkal jobb, de sokszor ez sem elég (Ahogy olvastam ez több táblagépnél is előfordul)- Akku:
Szerintem jól bírja, nem teszteltem, nekem elég 2 naponta tölteni ez kb. 2*4 óra használatot jelent végig WiFi-vel, főleg netezéssel, videó(YT) nézéssel. Eddig egy filmet néztem meg rajta, akkor a 2 órás film alatt kb. 30%-ot esett.-Táp:
A tápja 12V 2A, elég kicsinek tűnik a teljesítményhez képest (bár kapcsolós tápnál ez érthető), a kábele is elég vékony, lehet veszek egy masszívabb tartalék darabot. Amúgy semmi gond vele, tölt rendesen. kb 3-4 óra latt tölti fel. Töltés közben is lehet használni.(Ez a hiba gyakran is előfordul taboknál, hogy nem lehet használni töltés közben, ez általában a gyenge tápnak köszönhető) Amerikai csatis, de küldtek vele átalakítót, ami hagyományos földelt aljzatban nem használható.-Programok:
Eddig minden számomra szükséges program fut rajta (a telefon és a gps hiánya miatt lehet, hogy egyes programokat nem lehetne letölteni, de build.conf módosítással az is menne), nem vagyok nagy játékos, úgyhogy 3D-s játékokkal nem játszok, de szerintem elég erős hozzá. Delphin Browser-t használok, flash-es oldalak is rendesen mennek. Egyedül a YouTube akadt HD videókkal, de ez sw hiba, egy korábbi YT klienssel simán viszi a 720 vagy 1080 videókat is.- Andoid, root, cwm, support:
A gyári 4.0.4-el használom, de van már rá 4.1-is, abból is már a 3. verziót adták ki. A 4.0.4-et és a 4.1-et is lehet rootolni, a 4.0.4-re nemrég lett cwm(beta). Custom romot eddig csak egyet láttam. Nekem egyenlőre a 4.0.4 is megfelelő, a root sem hiányzik.
A 4.0.4 nagyon stabil, eddig nem volt fagyás, újraindítás, de még FC sem, a Dolphin néha megáll(pár mp után feldobja a Várakozás/Bezárás ablakot, de utána újra lehet használni), de ez szerintem az app hibája.- SD kártya kezelés
4.0.4-en nem szereti a FAT32 partíciót, ilyenkor néha korrupttá válik. NTFS-el nincs ilyen gond. Ez úgy olvastam a kernel problémája(RK3066-os taboknál) és 4.1 alatt állítólag megoldották.-Wifi:
Erős, stabil, 2 betonfalon túl még simán van térerő. Még soha nem szakadt le. Szerintem sokat jelent, hogy a műanyag ház nem árnyékolja.-Kamera:
Nem kell csodát várni tőle, Skype-ra jó és működik is vele.- Tartozékok:
Tápegység, OTG kábel, füles. A kínai tabokhoz általában nem adnak jó minőségű tartozékokat ezekkel is így van, de működnek. -
x.pet
tag
válasz Davebowman #22669 üzenetére
Nekem az N90-hez adtak átalakítót, bár sajnos csak spec elosztóba tudom használni, mert olyan a kialakítása. (már rendltem ebayen rendeset)
-
x.pet
tag
válasz Davebowman #22611 üzenetére
Akkor lehet, hogy már pénteken csönget a postás, ha szerencséd lesz.
-
x.pet
tag
válasz Davebowman #22484 üzenetére
Elküldik, csak ilyenkor gondolom nem kapsz track numbert a csomagról és nem tudod ellenőrizni, hogy mikor adják fel illetve, hogy egyáltalán feladták-e már és hogy hol tart. Kért email címet a rendeléskor? Akkor talán arra küldenek valamit.
-
x.pet
tag
Pandawill-el kapcsolatban nekem jó a tapasztalatom. Auguszus végén rendeltem, 1 hét alatt itt volt Sing.post-al. A singpost weboldalán lassan(2-4 nap) frissítik a tracket, de a Postánál 1 nap alatt frissítették a státuszt.
De azt mindenképen ajánlom, hogy rendelés előtt rá kell kérdezni online chat-en, hogy van e raktáron és csak akkor rendelni, ha van. Rendelés előtt erősen ajánlott regelni. -
x.pet
tag
válasz Bagira01 #22346 üzenetére
Nagy hibájáról nem tudok. Egyedül a fat32-es sd particiót nem szereti, ntfs-el ok, de ez is csak 4.0.4 alatt van, 4.1-el tudtommal már nem jelentkezik.
Akku jól bírja, kb 8-10 órát lehet használni. Eddig egy 2 órás HD filmet néztem rajta, akkor kb. 30%-ot esett.
Az eredeti és az oem változat a házban és a bekapcsoló gomb helyében különbözik. Az eredetinél ajtó mögött van az sd és az usb, a bekapcs gomb pegig a hátlapi kamera mellett és annak fehér a hátlapja.
Rootolni lehet, a 4.0.4-re már cwm is van, a szoftver támogatottsága jó. -
x.pet
tag
Sziasztok!
2 napja jött meg a YuanDao N90 DualCore II tabletem. Pandawill-től 1 hét alatt volt itt Singposttal. A vételáron kívül más költség nem volt. Eddig egyedül a Youtube-os HD lejátszás problémával találkoztam, de ez nem csak ennél a típusnál van.
Egyenlőre jó nekem a 4.0.4,amivel jött, de van rá 4.1 is. Még nem sokat használtam, nincs rootolva sem, de lehet. CVM (még) nincs rá. A legtöbbet a slatedroid fórumon lehet róla olvasni. Ha valakinek van kérdése megpróbálok válaszolni, de még nincs sok tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest