- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
válasz
rpeter #21942 üzenetére
A Mediában 34, de inkább egy 8"-os tablet kellene, mert az mégis univerzálisabb, és nem sokkal drágább. Tudom, hogy az e-ink kijelző jobb olvasásra, de csak olvasásra, drága. A tabletet sötétben is lehet olvasni. Tudom a kindle-ből is van már háttér világítású, de az meg 2x drágább.
Inkább keresem és várom a javaslatokat az ideális 8"-osra! -
tvamos
nagyúr
válasz
rpeter #21877 üzenetére
"Meg őszintén, ti bíznátok egy olyan gyártó gsm teljesítményében, aki képes hibás kijelzőt tenni a tabba, vagy leveszi a fóliát a wifi antennáról?"
En ugyan bizalmatlan vagyok, (enyhebb uldozesi mania,) de siman. Ha nem megy ugyis visszakuldenem, vagy megjavitanam. (Mondjuk nekem jo a wifi igy is, azt a max 60 centit siman viszi, a zsebemtol a keszulekig.)
Ha mar Ainol... ennek a cegnek alkalmazottai, tokeje, meg mittudomenhanyszazezer eladott keszuleke van. Az emberek olyan idegenekben megbiznak, akik egyedul ulnek valahol, csak a nick nevuket ismerjuk. -
Prof
addikt
válasz
rpeter #21852 üzenetére
Van rá igény nem véletlen az összes komolyabb tabletben van, csak a kínai occó tablet költségvetésébe már nem fér bele.
Azt meg, hogy otthoni médiafogyasztásra használják nekem fura, mivel notiról nézek filmet projektoron, nem kell ahhoz külön tablet és garantáltan mindent letud játszani szépen.
Persze akinek nincs pc-je annak tök jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest